luni, 24 august 2020

RASCOALA PE CALEA FERATA !!!


                                                     24 August 2020,ora 5,22 !

                                       Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-au trezit mai multe glasuri care strigau,care tipau pur si simplu.
Clipa in care,am in faţa ochilor inchisi, un loc cu mai multe linii ferate, si pe care linii se aflau atat oameni imbracati in uniforma CFR,cat si jandarmi.

3,9 mil. lei pentru studiul de fezabilitate pentru calea ferată ...Joia viitoare ar trebui să înceapă lucrările la una dintre liniile ....

Ceea ce vedeam fratilor, era o lupta corp la corp intre fortele de ordine si oamenii CFR -ului.
Jandarmii deja se instalasera cu scuturi si cu arme,deoarece,se adunasera multi protestatari revoltati care aruncau cu ce le venea la mana in jandarmi si -n politisti.
Dragii mei, din pacate,vom auzi de mari Proteste din zona CFR,Proteste ce vor degenera in violente .Unde anume se vor intampla sau cand,eu nu stiu a va spune.
Sa ne rugam insa Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,ca sa ne apere si sa ne ajute cu mila si cu iubirea Sa de oameni.Sa multumim  Domnului si Prea Curatei Fecioare Maria,pentru toate cate avem in viata noastra de zi cu zi, si pentru cele bune si pentru cele mai puţin bune.
                                 Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Mai era un mesaj acum o luna cu greva mecanicilor de locomotiva la CFR,posibil datorat scadereii importantei in transporturi a cailor ferate prin cresterea celor Auto si a autostrazilor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. De unde, doamna, multime de protestatari CFR, la alea 3 trenuri care mai sunt?😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e de mirare, oamenii din CFR , muncitorii, mecanicii, cei din execuție , sunt f. exploatați, la fel cum este exploatata infrastructura CFR de tot felul de privati abonați la banul public, mai bine zis la jaf .

    RăspundețiȘtergere
  4. Dcnews,, Italia şi-a făcut vaccin anti-covid, 90 de persoane injectate astăzi. Acest lucru a fost anunțat de Maria Ghiorghiu încă de acum trei luni de zile. ,, Am auzit un mesaj, ieri seară. Este vorba de Italia, unde se va descoperi pentru prima dată. Haideţi să credem că se va descoperi ceva bun, poate un medicament. Vreau să spun să nu mai intre oamenii în panică. Se lucrează la un tratament, în trei luni se va descoperi tratamentul. Deja s-au dat câteva medicamente care scurtează evoluţia bolii", a spus Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim24 august 2020, 22:13 Multumesc mult !

      Ștergere
    2. ghiorghiu, alta minciuna transformata in adeverire!esti o mincinoasa ordinara, de aia steri comentariile care nu-ti convin! Lepra pesedista!

      Ștergere
  5. Administraţia Federală a Medicamentelor (FDA) şi-a dat acordul de urgenţă pentru folosirea plasmei în tratarea pacienţilor cu coronavirus.
    FDA a spus că a ajuns la concluzia că produsul poate fi eficient în tratarea COVID-19 şi că „beneficiile cunoscute şi potenţiale ale plasmei depăşesc riscurile cunoscute şi potenţiale ale produsului".
    Donald Trump a făcut anunţul în cadrul unui briefing de presă. El a spus că autorizaţia „va extinde dramatic accesul la acest tratament". În prezent în jur de 90.000 de pacienţi din SUA beneficiază de acest tratament, dar odată emisă această autorizaţie de urgenţă, un număr mult mai mare îl vor putea primi.

    Plasma convalescentă este creată din sângele oamenilor care s-au recuperat după ce au fost infectaţi cu COVID-19 şi s-a dovedit a avea succes în tratarea altor două coronavirusuri mortale: MERS şi SARS. De asemenea, a fost folosit pentru tratarea gripei şi Ebola-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.digi24.ro/stiri/externe/un-asteroid-se-apropie-de-pamant-in-aceasta-toamna-nasa-a-calculat-care-sunt-riscurile-sa-loveasca-planeta-noastra-1357491

    RăspundețiȘtergere
  7. Deocamdata azi rascoala la cei de la HORECA care au deschis sezonul Protestelor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Iar s-a umflat mamaliga in americani dupa ce Politistii au tras intr-un negru-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Ziua Feroviarilor, sărbătorită anual la data de 16 februarie, se declară zi de sărbătoare legală pentru personalul feroviar, prin derogare de la prevederile art.139 alin.(1) din Codul muncii (articolul care stabilește lista liberelor legale din an - n. red.

    RăspundețiȘtergere