sâmbătă, 22 august 2020

RAPIREA SFINTEI BISERICI !

RAPIREA BISERICII ? O TURLA DIN LUMINA DUHULUI SFANT, PE CERUL DE NOAPTE !

                       
                               20 Septembrie 2019,ora 23,07 !

                               Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad in stanga mea pe un Cer albastru senin de noapte, foarte aproape de pămant;deasupra pămantului la cativa metri inaltime, vad ceva ce se asemana cu o Turla de Biserica.
Era inalta de cativa metri si se termina cu un triunghi in varf.
Pe Cer, nu existau nici stele si nici Lună!
Brusc,o Lumina alb-galben stralucitor, a invaluit-o ,a imbracat-o , si astfel, vad cum lumina alba si galbena se rotea in jurul Turlei de la stanga la dreapta,incontinuu.Era ca un foc cu flacari albe si galbene,foc ce se rotea incontinuu in jurul Turlei de jos in sus pana la varf, neramanand vreun locsor gol si neinvelit in lumina spiralata.

                                                      Imagini pentru turla biserica.

Triunghiul ascutit din varful Turlei era inalt si imbracat in lumina ce invaluise intreaga Turla.
Asa cum privim Turla de mai sus, in dreapta ei mai exista o linie dreapta alba si starlucitoare,ce se unea la baza cu turla.
Asa ca in dreptunghiul cu Turla de mai sus,doar ca existau doua linii albe si subtiri; una inalta cat Turla si care,venea spre stanga ,adica la baza Turlei,după care,urma TURLA ca de foc.
Dragii mei, eu nu stiu cum sa talmacesc ceea ce mi s-a aratat,dar va asigur ca era PUTEREA DUHULUI SFANT care luase TURLA BISERICII la CER.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ,ca sa fim sanatosi si sa avem parte de mantuirea sufletului.
Sa fim buni si milostivi dragii mei, sa avem Credinta tare in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ,ca sa ne fie noua bine atat in viata aceasta,dar mai ales in cea vesnica.
                               Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. Interesantã viziune(vis) din partea unui crestin ortodox,d-na Maria...Doar la protestantii de toate confesiunile, se vorbeste despre "Rãpirea Bisericii"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca maine vine rapirea bisericii si te va lua pe nepregatite anonim 21:51 ce te vei face ? Vei ramane jos nu ? Bucurie mare 😆

      Ștergere
    2. Nu este adevarat ceea ce spuneti. Sfantul Efrem Sirul a spus limpede despre rapirea Bisericii, cum se va petrece. Uiati-va in proloagele cu vietile sfintilor. Apoi si in Biblie scrie de acest lucru

      Ștergere
  2. https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2019/05/rapirea-bisericii-vine-rapirea-bisericii.html?m=1&fbclid=IwAR39EMDIkrfThVQtEb5PoZsLAXIYVyRQZhLqodY9TQIv7V2n_OAUR9jqcQQ

    RăspundețiȘtergere
  3. Insusi Iisus Hristos avertizeaza prin diferiti crestini din toata lumea cu acest mesaj "Pregatiti-va pentru rapirea bisericii ca va avea loc in foarte scurta vreme " si multi vor ramane jos in durerile si chinurile alocalipsei. In aceasta perioada multi vor indura persecutie si mania lui Dumnezeu pentru neascultare.

    RăspundețiȘtergere
  4. L-a lasat pe Daniel fara biserica cereasca.
    El a zis ca si-a construit biserica lui si asa a si ramas: el cu biserica lui. Iar harul a plecat, ca doar ce sa faca in biserica lui de egoist?
    Clopotin, Lopatin, Aminomin - hai ca le-am invatat, to'arsu clopotar sef! Nu te osteni ca e Sabatu'! 😁

    RăspundețiȘtergere
  5. Războiul spiritual din septembrie 2020
    https://youtu.be/HQY3UQK-xPc

    RăspundețiȘtergere
  6. Rapirea insemana disparitia religiilor,urmare a unor dezvaluiri venite din cer,adica de la elohi,de unde si numele Alah

    RăspundețiȘtergere
  7. Rapirea Bisericii sau a Sfintilor ramasi in viata are loc dupa Necazul Final de 7 ani,adica dupa incheierea domniei lui antihrist,atunci dupa Armaghedon va reveni Domnul Iisus Hristos sa judece cu dreptate viii si mortii!

    RăspundețiȘtergere
  8. Se anunţă vijelii, ploi torenţiale şi grindină până pe 26 august. Acesta este anul cu multe schimbari-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Multi ghicitori se inspira din ce a scris in cele 40 de carti doamna Georgeta Florea-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si toti sunt falsi!inclusiv florea.

      Ștergere
    2. Nea Craciune, una ai ghicitor si alta vazator cu duhul. Ai grija cu ghiveciul ca nu au loc impreuna. Pa

      Ștergere
  10. În ziua de 22 August 2020 la ora 13:25:42 (ora locală a României) s-a produs în ALBANIA un cutremur cu magnitudinea ml 3.4, la adâncimea de 10km.

    RăspundețiȘtergere
  11. 12,40 ''craciun'' ,incepi sa devii tot mai simpatic,mai ales pentru fermieri si..schimbari-

    RăspundețiȘtergere
  12. Rapirea bisericii ortodoxe va fi făcută de turci cand va invada Grecia. Singura țară care le va sari în ajutor va fi Rusia. Restul de state ortodoxe nu se vor implica. Redeschiderea moscheei din instanbul a fost primul pas care a declanșat Războiul religios ___

    RăspundețiȘtergere
  13. Adevarul este ca Mântuitorul va veni când nimeni nu se așteaptă.
    Zice vegheati si va rugați nu adormiți sa vi se vada goliciunea,stati treji ca va veni ca un fur,vai de cei care dorm.
    Aici este vorba de goliciunea sufletului uman,faptele noastre vorbesc.
    Este bine sa fim pregătiți tot timpul.
    Cu mult drag la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Rugați-vă sa fie PACE in lume. Rugați-vă sa nu cada asteroidul in 2026 la granita Turciei cu Iranul Irakul si Siria. Sa mulțumim tuturor guvernelor din lume pentru ca ne pregătește și ne obișnuiește cu ce va fi in urmatorii ani. Sa ne obișnuim cu purtatul măștii fiindcă intre 2026 și 2042 o vom folosii de nevoie.
    Bineînțeles că vor fi cârcotași care vor comenta sau unii ca si "craciun" care sunt de la securitate si nu au capacitatea de a înțelege.
    Dumnezeu sa ne lumineze mintea la toti!___

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pleaca mai si tu si plimba ursul, numai tampenii debitezi! Poarta ma ce vrei tu, libertatea nu inseamna siguranta intotdeauna!

      Ștergere
  15. Vor fi multe pandemii de acum in colo. Incalzirea planetei duce la eliberarea virusilor atat din ghetari cat si din adâncuri îngropați în sedimentele de pe fundul oceanului__

    RăspundețiȘtergere
  16. La care 'craciun' te adresezi Ilie ca eu nu am scris de asa ceva-craciun

    RăspundețiȘtergere