marți, 25 august 2020

PLANGE MAICA LUI DUMNEZEU ! PLANG TOATE SFINTELE ICOANE !

PLÂNG TOATE SFINTELE ICOANE CU MAICA DOMNULUI !



                              Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,m-a trezit un glas care spunea asa:

            "Vino un pic să vezi,vino!
           Iata-va:iubeste toate!
     Sfanta Icoana cu Maica Domnului ,plange.
        Toate Sfintele Icoane cu Maica Domnului ,plâng. Toate plang!"
Clipă în care,am in faţa ochilor inchisi multe Sfinte Icoane cu MAICA DOMNULUI care plang cu adevarat; cu lacrimi adevarate,
 dar si cu lacrimi de sange.
Imagini pentru MAICA DOMNULUI PLANGEImagini pentru MAICA DOMNULUI PLANGEImagini pentru MAICA DOMNULUI PLANGEImagini pentru MAICA DOMNULUI PLANGEImagini pentru MAICA DOMNULUI PLANGEImagini pentru MAICA DOMNULUI PLANGEImagini pentru MAICA DOMNULUI PLANGEImagini pentru MAICA DOMNULUI PLANGE.
Dragii mei, MAICA DOMNULUI ne iubeste pe toti si iubeste Tot si Toate din Lucrul Mainilor Lui Dumnezeu.
Dragilor, Sfintele Icoane cu MAICA DOMNULUI vor incepe a plange toate, deoarece, acestea sunt vii pentru crestinii ortodocsi, si vor plange pentru tot ceea ce ne asteapta si ne va aduce lacrimi,durere si suferinta.
Dumnezeu va cerne Pămantul de tot ce este rău ,de tot ce-l intuneca si-l intineaza.
Mai avem timp de indreptare; mai avem timp ca sa ridicam ochii catre Cer si sa cerem iertare pentru păcatele noastre.
Sa imploram pe Dumnezeu si pe Maicuta Domnului, ca sa ne ajute cu mila si cu iubirea Sa de oameni, si sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi păcatosii.
Sa mergem la Sfanta Biserica dragilor, sa ne spovedim la Părintele Duhovnic, ca apoi,sa ne invrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Impartasanie cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                 Cu dragoste,Maria.

26 de comentarii:

  1. Minune într-o biserică din Alba! Icoana care lăcrimează de la începutul Sfintei Marii.
    https://www.impact.ro/minune-intr-o-biserica-din-alba-icoana-care-lacrimeaza-de-la-inceputul-sfintei-marii-ce-spun-ierarhii-bor-77071.html

    SEMN DIVIN. Plânge icoana Maicii Domnului cu Pruncul Iisus Hristos de la Mănăstirea Frăsinei
    https://www.romaniatv.net/semn-divin-plange-icoana-maicii-domnului-cu-pruncul-iisus-hristos-de-la-manastirea-frasinei-foto_517612.html

    Minune dumnezeiască în București! Maica Domnului a plâns cu lacrimi de mir! Semn divin
    https://stirimondene.fanatik.ro/minune-dumnezeiasca-in-bucuresti-maica-domnului-a-plans-cu-lacrimi-de-mir-semn-divin-sau-manipulare-18500679

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne si Maicuta Sfanta,iertati-ne ca,avem multe greseli! Amin! Handic M

    RăspundețiȘtergere
  3. Plang icoanele doamna Maria pentru ca asa cum spuneti vin vremuri grele.
    Numai nădejdea în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului ne mai poate salva,si numai prin credința noastră
    Dòamne Ajuta la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. masinca oare astea au fost usoare? Ce tot va vaicariti atat? De plans au plans mereu icoanele...

      Ștergere
  4. Adica vor mai fi morți de covid ?? De ce nu ne scapa dumbezeu de virusul nenorocit? Cu forța si moartea vrea sa ne întoarcem la el?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nicidecum Dumnezeu NU vrea mpartea pacatosilor, ci indreptarea lor, 19.44! Deci nu Dumnezeu ne trimite toate relele pe lumea asta. Dumnezeu doreste ca oamenii sa se indrepte, nu ne da El relele!!!

      Ștergere
    2. 19:44Pai ne-a așteptat 2000 de ani,cat sa ne mai aștepte?Oricât ne-ar aștepta oamenii tot nepăsători ar fi că și cum nu ar muri niciodată.

      Ștergere
    3. Păi, tocmai! Dumnezeu nu ne forteaza la nimic. Avem o țară. Avem liber arbitru. Sansa de a alege intre Bine si Rău. Sansa de a face bine sau rau.
      Dumnezeu nu este un păpușar care ne trage de sfori ca sa ne miște. Păpușarii sunt manipulatorii. Politicienii, liderii spirituali mincinosi.
      Culegem "scaieți" pentru ca asta am semanat ca popor, atunci cand am ales hoți ca sa ne conduca.
      Peștele se impute de la cap la coada si nu Dumnezeu este vinovat pentru alegerile noastre. Se repeta modelul din vechime, cu ingerii căzuti in materie. Romanii s-au atașat de bani si pentru bani ar face orice. Banul castigat necinstit se duce pe doctori si medicamente.

      Ștergere
  5. Sa ne POCAIM, sa ne intoarcem la CREDINTA, la Domnul IISUS HRISTOS si la IUBIRE, caci timpul este scurt. Doamne, iarta-ne, te rog...

    RăspundețiȘtergere
  6. Se trebui sa plingem si noi si cu post si lacrimi fierbinti sa ne rugam PREASFINTEI TREIMI SI LA MAICUTA SFINTA CA SA NE APERE FAMILIILE SI CEI DRAGI NOUA AMIN

    RăspundețiȘtergere
  7. Plang toate icoanele ca stie Maica Sfanta ca Maria Ghiorghiu scrie degeaba cartile si nu i le va cumpara nimeni.vor ramane neatinse si necumparate,biata de ea .si asta este o pedeapsa si o mare lectie pe care o va primi aceasta doamna pentru rautatea ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria nu e rea! Vorbesti cu pacat! Daca doamna Maria este rea, sa iti dea Dumnezeu sa ai parte de oameni rai ca sa vezi diferenta, sa deosebesti oamenii rai de cei buni!

      Ștergere
    2. Zac tone de carti NLP, new age si de falsă spiritualitate in librarii. Coruț a scris qintale de gunoaie spirituale. Maria Ghiorghiu macar nu-l neaga pe Iisus. Magarul filozof, Coruț, a brodat un crestinism al lui. Atat l-a ajutat capul de securist!
      Pedeapsa va veni pe falsii lideri spirituali cand vor trebui sa stearga prin munca hățișul informational pe care l-au făcut in Romania. Pentru ca romanii sunt mai debusolati decat oricand. Nu stiu dupa cine sa mai mearga. Nu stiu de cine sa mai asculte. Toata lumea pare a sti viitorul, Biblia, politica. Cu toate acestea, Romania tot in Iad este. E Iadul new age! Omul culege ce seamana nebunii. De 30 de ani new age isi seamana minciunile pe internet. Mai mult sau mai putin, toti am fost contaminati. Pentru ca multe grupuri care mint ca sunt crestine sunt de fapt new age.
      New age este anticrist pentru ca transforma omul incercand sa-l modeleze diferit decat Dumnezeu l-a creat. Le-a reusit experimentul in mare parte. Sforarii ce misca din spatele cortinei grupurile new age pot sta linistiti, cu burta la soare. Romanii au înghițit momeala si sforaie somn indus si au psihoze colective.
      Trezirea la realitate! Dumnezeu nu vine sa ne ia de mana, sa ne expedieze la muncă!

      Ștergere
    3. De ce conținutul cartilor nu se publica aici pe blog sau pe fb? Asa o sa citească multă lume pentru a se convinge ca doamna Maria a ghicit tot ce i s-a aratat

      Ștergere
    4. 6:48Felicitari,ai punctat excepțional!Pavel Corut și alti antihriști că el care au scris sub influența Satanei vor arde mult aprinzandu -si tăciuni in cap datorita vreascurilor cuvintelor lor mincinoase.Iata că au rămas de rușine cu aberațiile lor ,că și cei cu învățăturile new age care abundă și pe la Tv de multi ani(horoscoapele,numerologia ,ghicitorile de tot felul și diverse puteri mincinoase)care îndepărtează oamenii de credință și nu Mântuiesc.Ei vor plati pt amăgirea lor,data de Satana(pt bani)

      Ștergere
    5. Aurelia,lasa-ne cu new age,nu e treaba ta!

      Ștergere
    6. Iubesc New Age!New Age este adevărata spiritualitate!New Age este Luimina Divina,salvarea lumii,adevarata salvare!Am zis!Janos Gonzalez .

      Ștergere
    7. 17:20Nu sunt Aurelia și e chiar și treabă mea sa arat cat de satanic e new age.De ce te deranjează,ești paznic la oi,sau lupul ce sta la panda?

      Ștergere
    8. Nu ti-am zis ca nu exista Satan?

      Ștergere
  8. Cum sa te duci la biserică dacă preotul poartă mască ce fel de slujbă e daca preotul nu are in credere în Dumnezeu când el în biserică poartă mască

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Preotul este si el tot om. Se teme. Daca vine la tine Satana si-ti spune sa-ti dai drumul in prapastie ca te prinde Dumnezeu te arunci in gol? Preotii au mai multa minte decat tine. Unii dintre ei.
      Virusul este real, chiar daca o fi fabricat si " ajutat" sa se extinda acolo unde sunt multimi de oameni. Asa ca...nu mori daca porți masca intre ceilalti si nici daca te rogi mai mult acasa. Dumnezeu nu e surd. Te aude si daca esti in deșert si nu e nicio biserica prin preajmă.

      Ștergere
    2. Uchiha25 august 2020, 23:55, asta ar insemna sa ispitesti pe Dumnezeu. Parintele Pimen cum a murit de covid? Boala are rostul ei , sa echilibreze pacatele probabil.

      Ștergere
    3. Vrei o slujba à la Chimen de la Suceava?Ala ce nu a avut când la pălit covidu',masca sau credinta?

      Ștergere
  9. Masonii nu se vor lasa cu una alta,din pacate,asta cu virusul a fost numai inceputul...Vor fii 5 ani de tot felul de incercari grele....

    RăspundețiȘtergere
  10. Bună ziua Doamna Maria Ghiorghiu!
    Aș vrea să vă întreb, cum pot să vă trimit un mesaj privat.

    RăspundețiȘtergere
  11. spune IISUS DOMNUL-eu sunt lumina lumii si nimeni nu-l cunoaste pe TATAL decat prin MINE- asadar MAICA DOMNULUI este direct mijlocitoare la FIUL SAU -prin rugamintile ei ne arata pe viu prin icoana ei care plange sunt ANONIM 5 si am vazut la mitropolia BUZAU icoana MAICII DOMNULUI CARE PLANGEA-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere