joi, 13 august 2020

O LUNĂ MARE ALBA, PE UN CER DE NOAPTE !

                                                                       
                                             13 August 2020,ora 6,11 !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind,am in faţa ochilor inchisi,un Cer ca de noapte albastra si senina, pe care statea o LUNĂ mare si alba,un alb mat precum coala de hartie alba.

                                       Luna ar putea avea prima reţea de comunicaţii în 2019, ce va ....

LUNA era perfect rotunda si foarte mare,doar ca,parea a fi ca o coala de hartie alba ,taiata circular.Nu avea pic de stralucire,doar albul neted si imaculat.
Dragii mei, ce inseamna toate acestea ,eu nu stiu a va spune cu exactitate.
Cu siguranta vom afla impreuna,in timp.
                               Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. Marioara surioara, tu ai vazut cu ochiul cunoasterii celor nevazute cu ochii fizici cea de a doua luna, mai mare decat cea de toate noptile. Inseamna ca venirea planetei judecatii divine este mai aproape decat calculele oamenilor de stiinta. Cele trei zile si trei nopti sunt mai aproape decat ne imaginam. Icoana Ierusalimitei si candela sa le aveti in casele voastre si lumanari sfintite si miere si apa sfintita si geamuri si usi acoperite cu hartie neagra in cea mai sigura incapere si sa nu deschideti la nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adepţii apocalipsei au anunţat că în 2020 o planetă gigant va cauza dispariţia omenirii. Acestă planetă ar urma să lovească din plin Pământul!
      Numele planetei care va aduce apocalipsa este Nibiru, cunoscută şi drept Planeta X, aceasta fiind de zece ori mai mare decât Pământul.
      Experţii cred că această planetă se îndreaptă către sistemul nostru solar chiar în aceste momente-craciun

      Ștergere
    2. Daca cineva calculeaza asa ceva mumai om de siinta nu este, incercati sa va educati nu mai cititi titluri de stiri care incerc sa faca clickuri din informatii false

      Ștergere
  2. http://www.vise.ro/dictionar/luna-6

    RăspundețiȘtergere
  3. O crestere a activitatii solare poate sa mareasca lumina reflectata de Luna,sau mai grav o reducere a atmosferei Pamintului prin reducerea stratului de Ozon datorita gazelor de sera printre care gazul metan eliberat din permaflostul cercului polar,care permit trecerea unor cantitati mai mari de radiatii solare ,inclusiv UV,reflectate de Luna.
    In acest caz pericolul e pentru ochi si cancer de piele in orele amiezii,deci atentie evitati statul la soare la amiaza si purtati ochelari de vedere ca de Cal poarta ORB[un] AN si Iohannis-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. 10 comprimate de tamiflu costa 80 de lei,dar nu se mai gaseste in farmacii.Cate comprimate sunt necesare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Flu Shield
      https://comenzi.farmaciatei.ro/farmacie/sistemul-respirator/ameliorare-simptome-raceala-si-gripa/flu-shield-30-capsule-sprint-pharma-p332623

      Influcid
      https://comenzi.farmaciatei.ro/otc/vitamine-si-suplimente/suplimente/influcid-60-comprimate-dhu-germania-p301624?q=#

      Ștergere
  5. Începe războiul CERNEREA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.05 da, se cerne creierul tau de prostie. Va dati crestini si aveti in cap numai razboaie!

      Ștergere
  6. După ce pica asteroidul in 2026 va fi intuneric total 1000 de km la nord si 1000 km la sud de cercul meridian , pe toată circumferința pământului. Cu cat distanta este mai mare de această zona, intunericul se disipeaza.
    Urmează apoi o perioadă de glaciatiune, scăzând temperatura medie pe pamant cu 5 pana la 7 grade, calcul facut de specialisti___

    RăspundețiȘtergere
  7. Redeschiderea moscheei din instanbul a declanșat războiul. Războiul religios va fi crâncen___

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate acestea sunt Scrise in tragedia Veacurilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa va faceti provizii de alimente si apa pentru trei luni, asa ne anunta Iisus Hristos si ne indeamna la post si rugaciune.

      Ștergere
  9. Chiar Sfantul Parinte Nil Dorobantu, ucenicul Sfantului Parinte Arsenie Boca, scrie in Autobiografia duhovniceasca, Editura Floare de April, 2017, pag 77, ca vor cadea meteoriti pe pamant si ca vor devasta

    RăspundețiȘtergere