duminică, 16 august 2020

O BOALA LETALA, CARE VA UCIDE MULTA LUME !

4
                                       15 August 2020,ora 23,43 !

                                 Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune asa:
               "Aceasta este o boala letala,care va ucide multa lume!"
Iata dragilor, cum din pacate,vom auzi de o alta boala care cu adevarat este letala!Covidul este nimic,pe langa boala letala de care vom auzi.
Sa ne intarim in Credinta fratilor, sa ne rugam fierbinte la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa nu ingaduie sa apara o astfel de boala, care va ucide o mare parte din populatia lumii.
Sa fim buni si milostivi si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,iar toate cate vor veni asupra noastra,asupra lumii intregi, toate sunt numai cu voia si cu ingaduinta Bunului Dumnezeu.
                                 Cu dragoste,Maria.

25 de comentarii:

  1. Bineinteles ca si aceasta boala va fi "scapata" din laborator, Doamne fereste sa nu fie ciuma...si dac-o fi sa ii cuprinda pe Intunecatii planetei si familiile lor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu uitam ca oamenii de stiinta au readus la viata acest virus de ciuma din gropile comune.
      Doamne apara si pazeste!

      Ștergere
    2. Asa sa ii ajute Dumnezeu.

      Ștergere
  2. Se stie;deplasarea polilor magnetici ai Terrei,slabirea campului magnetic,va afecta scutul protector al planetei si ne vom confrunta cu boli virale,bacteriene si chiar mentale,fara precedent!Oamenii vor avea vedenii,stari de confuzie,frica,iritabilitate si vor deveni foarte agresivi.Dar molimele vor fi fara precedent.

    RăspundețiȘtergere
  3. Basescu ;''vor trebui sa plateasca in urma unor anchete penale cei care au incalcat drepturile din Constitutie si nu au respectat regulamentul international de carantinare semnat si de Romania ca niste caprari ce ieseau pe Tv in fiecare seara.

    Stiu eu pe unul,Iohannis Dictatorul-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il scoseși pe Basescu din joben acum? Ca mare patriot? Ala care a inchis o multime de spitale si vrea privatizarea SMURD? Alegeti-l din nou si o sa asteptati elicoptere SMURD pana la Pastele cailor. Or sa vina cand sunati dupa ajutor, asa cum vine si flota Romaniei inapoi. Never!

      Ștergere
  4. Din păcate, ciuma se va extinde rapid pe glob

    RăspundețiȘtergere
  5. Basescu;''Pensionarii sint furati de multi ani,doar in acest an cu peste un miliard de Euro,aprope 1000 de lei fiecare pentru nemajorarea la inceputul anului cu inflatia'',

    RăspundețiȘtergere
  6. Evreca Turcanu in seara asta la SIBIU ,de unde a supt mult, confera ordine si medalii lui Macrea si Junilor Sibiului din partea lui Iohannis cel ce umbla cu medalii si prin Austria.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ciuma cu doua kulori, galben ka lamaia- n fundul kurtii si vanata in fatza kasei. Pai ei hallesii sunth de akord cu toth ce se da.de sus pentru binele nostru. Si cu chemtrailisuri se da de opt ani si nu ssa ingrijorat ssassull sase kase ka de cocovith.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu am auzit,ca bogatasii astia,vreo 400 de familii ,care "au scapat"acest prim virus,mai au inca doua pregatite,in caz de nu le iese primul cum trebuie....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Handra, dengue, kawasaki si febra japoneza (ciuma). Toti acesti virusi sunt din ghetarii din munții din Nepal, din 2011,
      luati de doi alpiniști . La fel am scris și de covid si nimeni nu a luat in seamă, ba unii au spus ca se termina dintr-o data, iar acum este o catastrofa planetară___

      Ștergere
  9. Tot ce se intimpla acum sint urmari ale FAIMOASEI democratii americane. Maa tati si Dumnezeu l-a lasat liber pe om dupa ce l-a facut DAR ia dat niste limite numite cele 10 porunci. Decit democratia americaneasca eu zic ca e mai buna democratia frantuzeasca unde jumate din actiunile unei SC sint controlate de stat, stat care are grija ca interesele lui sa se oglindeasca in SC-ul ala. Acolo ceilalti actionari nu fac ce vor ei daca reprezentantul statului nu este de acord.

    RăspundețiȘtergere
  10. Deasupra tuturor este Dummezeu, cel cu viata si suflet curat este ocrotit . Dar cati putem spune ca traim asa? Din comentarii nu reiese. Inca nu a ajuns romanul sa-l strige din inima pe Dumnezeu, il striga din obisnuinta cand il striga. Inimile se racesc si despre putini mai poti spune ca au o ,,inima mare” . Majoritatea copiilor sunt invatati sa traiasca egoist de mici...parinti lipsiti de dragoste nu pot oferi copiilor decat lucruri si vanitate multa , multa.Acuzam guvernele ca ne separa, ca ne alunga din tara.....oare?Separarea a inceput de mult si a fost facuta benevol . Nu guvernele impun construirea gardurilor de 2 m intre vecini si alea zidite ,dar romanul o face tot mai des. Cred ca separarea si depopularea nu va putea fi facuta niciodata din exterior ci mereu din interior. Daca ar fi pubicata o informatie ca Romania at fi afectata de un cutremur puternic sau de un razboi si ai da posibilitatea populatiei sa plece controlat cati romani credeti ca ar ramane in tara, cati din cei plecati la munca in timpul pandemiei s-ar intoarce daca ar primi o casa acolo si posibilitatea de a aduce la ei familia ? Nu mai vorbim de vanzarea pamantului care pentru multi e considerat mai mult o povara decat o comoara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, ca romanii vor cosmetizare! Sa fie alesi, dar sa nu munceasca pentru asta. Sa vina Hristos, dar sa le duca iar crucea.
      Romanii vor cosmetizarea mortului. Mortul, chiar rujat si fardat, tot mort este. Inviere fara Iubire? Never!
      Mantuire cumparand indulgente de la popi? Never!
      Popii sunt cu afacerile cu pompe funebre si pelerinaje. Comert in altar cu complicitatea enoriasilor cititori de Biblie si degeaba, ca tot orbi sunt!

      Ștergere
    2. Cred ca ai uitat de extraterestrii ei conduc

      Ștergere
  11. Doamna Maria trebuie sa piară 3 parti din lume va ramane o parte care vrea Dumnezeu și Maica Domnului.
    Trei părți din toate semintiile vii.
    Cred ca a sosit timpul.
    Dumnezeu sa fie cu noi cu toți

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma ala cu popii, inca nu ai intalnit un preot ortodox care sa- ti dea o palma cat o lopata in cap, asa, cu mare drag si cu simt de raspundere pentru tine, noatin ratacit. Mai ai un pic si te incurci cu coarnele in gard de te mananca si puii de vulpe. Daca nu ai fost dus la sfinte morminte, macar taci amaratule.

      Ștergere
  12. Abhigya Anand, adolescentul în vârstă de 14 ani care a prezis pandemia de coronavirus, avertizează că o altă catastrofă globală va începe în luna decembrie a acestui an şi se va amplifica în martie 2021.
    Abhigya asigura in noul sau videoclip ca 5 septembrie a acestui an va fi data la care Covid-19 va fi eradicat complet. El a subliniat ca este posibila scaparea de „aceste focare pandemice" numai daca se obtine „imunitate"

    RăspundețiȘtergere
  13. Singurul om care a spus de virus ca va fi pandemie este DOAMNA MARIA
    DOAMNA MARIA A SPUS INAINTE CU 5-6- luni dacă ma gandesc bine
    Nu a prezis nimeni mai concis si mai adevarat ca doamna Maria.
    Nu mai cred după război,nu a fost Cuvântul Duhului Sfânt prin doamna Maria.
    Nu va supărați pe mine ca va contrazic dar acesta este adevarul.
    "UN VIRUS MORTAL,PANDEMIE,Cămașa era mesajul.
    Dacă am fi un pic atenti am ști de ce sa ne pășim,sa avem credința în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului și vom fi ocrotiți.
    Cu mult drag tuturor si multa sanatate sa ne dea Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  14. ciuma, variola sau holera sunt boli letale-IISUS DOMNUL SI MAICA SA SA APERE TOATE POPOARELE

    RăspundețiȘtergere
  15. MASINCA esti sigura ca in afara de d-na Maria nu mai sunt si altii care au prevazut covidul?

    RăspundețiȘtergere