luni, 31 august 2020

ISIS VA TRECE LA ATAC ! ROMANIA, GEORGIA,ORLANDA SUNT PRINTRE TARILE VIZATE !

 Draga cititorule ! 
Pe acest Blog esti musafir! 
Te rog sa dai dovada ca ai cei 7 ani de-acasa! 
De nu,Comentariile tale vor fi sterse!
Nu te obliga nimeni sa stai pe acest Blog si nici sa crezi in ceea ce vei citi aici ,pe Blogul Dumnezeu Exista-Marturii! Cine simte si vrea,va crede! Cine nu, e alegerea sa !
Nu uita ca,tot ce vei grai de rău pe cineva sau vei aduce cuvinte hulitoare Lui Dumnezeu,Maicii Domnului si Sfintilor Săi,se va intoarce la tine inzecit !


                                                   31 August 2020,ora 15,19 !

                                                              Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
            "Este foarte posibil ca ISIS să atace Romania si Georgia si Orlanda!"
Dragii mei, sa nu credeti ca am scris gresit Orlanda! Da,nu de Olanda e vorba ci de Orlanda!
Am cautat pe net sa vad daca exista Orlanda,si am gasit ceva,dar nu este tara sau oras,ci este un nume de hotel.
Nu va spun unde,ca sa nu zica nimeni ca-i aduc prejudicii.
Sunt sigura ca Autoritatile indiferent de Tara,vor fi foarte atente si nu vor lasa pe acesti teroristi sa omoare oameni nevinovati.
Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului, ca sa ne ocroteasca si sa ne ajute ca sa fim tari in Credinta si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
                              Cu dragoste,Maria.

         

24 de comentarii:

  1. pai ce-au cautat americanii pe teritoriul lor-resurse, metale si petrol-cei mari ii inghit pe cei mici!

    RăspundețiȘtergere
  2. ma puteți adaugă la prieteni pe Facebook ca nu mai pot comenta și chiar am stat rău că nu pot sa particip la comentariile dv. .nu am vb urat și jignit...ma cheamă rotaru Violeta...mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. India acuză China de noi "provocări" la frontiera contestată din Himalaya.
    Trupe din cele mai populate două ţări din lume s-au înfruntat la 15 iunie în lupte corp la corp de o extremă violenţă. într-o vale disputată din Ladakh, prima confruntare sângeroasă între cele două armate de 45 de ani.
    Încăierarea s-a soldat cu 20 de morţi în indienilor şi un număr necunoscut de victime în rândul chinezilor. Morţile militarilor indieni au provocat un val de indignare în India şi au condus la o creştere a sentimentului antichinez, punând Guvernul naţionalist hindus sub presiune.
    New Delhi şi Beijingul s-au acuzat reciproc că sunt vinovate de aceste înfruntări. Armatele celor două ţări au trimis, din iunie, zeci de mii de militari ca întăriri în regiune.
    Războiul poate sa înceapă si de aici!!
    https://www.romaniatv.net/india-acuza-china-de-noi-provocari-la-frontiera-contestata-din-himalaya_535006.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria nu te mai chinui inutil să faci pe plac papagalilor care corectează limbajul mesajelor primite. Vor mai fi astfel de termeni. Dacă,,terminează,,vine să aducă în discuție și varianta termină și varianta subminează ,,Orlanda,,spune,,ori Olanda,,. Lasă melteanul să critice duhul sfânt că nu vorbește corect românește.,,Gavrile tâlcuiește-i vedenia aceasta,,

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca ai cunoaste cat de cat comunitatea musulmana din Romania, n-ai inventa in viata ta o astfel de stire.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim31 august 2020, 19:52 ISIS exista si nu l-am inventat eu ! ISIS a omorat multi oameni nevinovati! ISIS va ataca din nou,asa cum spune DUHUL SFANT in MESAJ ! Eu nu inventez mesaje,nu castig nimic ,nici daca as inventa si nici daca spun ADEVARUL DUHULUI SFANT,asa cum fac acum.Nimic material ,nimic financiar si nici nu-mi doresc ca sa castig ! Deci,te rog nu mai inventa acuzatii,caci te vede DUMNEZEU PREA BUNUL si MAICA DOMNULUI. Daca nu-ti place acest BLOG, esti liber (a) sa nu/l mai citesti! Nimeni nu te obliga! Eu fac ceea ce fac,GRATIS ! Nu am reclame pe Blog (desi puteam sa am),nu am publicitate de niciun fel desi puteam sa am,si nici nu primesc bani de la nimeni pentru munca mea de suflet.O fac pentru Semenii mei, pentru cei iubitori de Dumneyeu si de Maica Domnului ! Comunitatea musulmana este o comunitate asa cum sunt multe altele,asa cum suntem si noi romanii.Dar,sa nun uitam ca fiecare padure are si uscaturi.Fiecare popor indiferent de natie,are si indivizi certati cu LEGEA,indivizi certati cu Dumnezeu si dornici de averi ! Iata,ca sa vezi ca spun adevarul,nu eu am inventat ISIS,ei s/au inventat singuri si fac prapad,secera vieti, curge sange pe unde ei trec.Nu e vb de comunitatea musulmana! Este vorba de aceasta grupare terorista ISIS ! Deci,te rog,nu /mi mai rastalmaci cuvintele ! VIDEO zguduitor cu ultimul atac al ISIS, soldat cu 10 morţi ...stirileprotv.ro › Stiri actuale
    VIDEO zguduitor cu ultimul atac al ISIS, soldat cu 10 morţi. Gruparea teroristă are un nou plan. 03-05-2020 11:22. Autor: Stirileprotv.ro ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria are dreptate!
    Din pacate, Romania si intreaga lume vor trece in perioada urmatoare prin cateva incercari foarte grele, majoritatea provocate de cei care conduc lumea.
    In ceea ce priveste atacurile ISIS in Romania.... In ultimii ani, SRI a trecut in rezerva majoritatea cadrelor cu experienta, mergand pe mana tinerilor si a agentilor dubli impusi din afara.
    Din aceasta cauza, in momentul de fata, Romania nu mai este aparata optim de ofiterii SRI.
    -Fost ofiter SRI-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista "fost ofiter" , ci ofiter in rezerva ! Adica esti ofiter. Din aceasta calitate iesi numai cu picioarele inainte.

      Ștergere
  8. Păi, daca ati vazut ca ataca ISIS, inseamna ca e scris in viitor si nu se poate evita. Asa ca nu are rost sa mai comentam. Ne e scris sa murim, murim! Ne e scris sa traim, traim!
    Ne e scris sa ne ducem in prapastie ca țarâ, ne ducem in prăpastie! Noi sa fim sănătoși! Ca belelele....

    RăspundețiȘtergere
  9. Violeta31 august 2020, 19:34 VIOLETA care este poza ta de profil?Caci sunt mai multe persoane de ROTARU VIOLETA !

    RăspundețiȘtergere
  10. Azi in Parlament la votul motiunii s-a conturat in Parlament o Coalitie OCULTA a minoritarilor;PNL Evreiesc.UDMR si PDL -Bruchner[Basescu],asa ca cu atiti evrei la conducerea Romaniei ne asteptam sa apara si ISIS-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. 21,00 Mesajele vin tocmai pentru a face ceva spre un viitor mai Bun si a nu mai fi Fatalisti ca multi romani ca tine-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria nimic nu este ce pare a fi. A vem foarte multi musulmanii infiltrati in sistemul de sănătate. DUMNEZEU ne încearcă pe fiecare in felul său. Am avut parte de " ignoranța " unui medic stăpînit de ALLAH

    RăspundețiȘtergere
  13. Bravo 20,40 Ai pus punctul pe i,actualii agenti sint Marionete ,vinduti intereselor straine-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.05 bine ca esti tu ultimul cinstit di Romania! :)) cati mici si bere gratis ai primit de la PSD ca sa-i votezi?

      Ștergere
  14. E foarte posibil da stage di Roma. Cu cati teroristi debarca in fiecare zi.....

    RăspundețiȘtergere
  15. Isis ai o facatura a khazarilor americani care ne exploateaza.

    RăspundețiȘtergere
  16. Va rog sa ma adăugați si pe mn la prieteni Alexandra Gabriela ..Sunt eu si sotul in foto de copertă si fetita la foto de profil, v.am mai trimis cerere dar încă nu mi.ati acceptat.o.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scumpa mea,cu mare drag ti-as face loc ! Dar n u te gasesc asa fara sa-ti vad poza.Trimite-mi un mesaj in privat pe fb,ca sa vad poza de profil.

      Ștergere
  17. Isis exista.Acestia au omorât mulți oameni.Eu am numit aceasta grupare armata antihristului pentru că ei după ce omoară striga în limba lor Dumnezeu e mare.Dumnezeu ne- a dat poruncile și una dintre ele este sa nu ucizi.Ei fac exact invers.Deci ei il au pe antihrist.

    RăspundețiȘtergere
  18. https://www.romaniatv.net/atentionare-meteo-cod-galben-de-ploi-si-vijelii-in-jumatate-de-tara-si-de-canicula-in-cealalta-jumatate_535097.html

    RăspundețiȘtergere
  19. 00,10 Sint mai multe feliuri de ofiteri in SRI,care in ultima vreme e infiltrat de agentii dubli ai lui Helvig si Iohannis,de aceia au inceput unii pe Blog sa vorbeasca cifrat in regionalisme si cuvinte unite care seamana cu o pasareasca pentru a scapa de servere si sistemele lor de traducere automata de la Bucuresti pina in Israel,tehnica inceputa a fi folosita inclusiv de Duhul care ne trimite mesajele.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Arlanda e un aeroport langa Stockholm

    RăspundețiȘtergere