joi, 20 august 2020

IISUS HRISTOS RASTIGNIT ACUM, DIN NOU !

4
                                     19 August 2020,ora 5,09 !

                              Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Rasarit o strada cu stalpi din lemn cu fire de electricitate.
Brusc, la baza stalpului din lemn apare in carne si oase IISUS HRISTOS rastignit pe stalp,dar la partea de jos.
               Duminică, 12 aprilie, credincioșii romano-catolici celebrează ....
Iisus arata exact asa, ca in Icoana de mai sus.
Doar ca nu avea capul cazut in piept,ci inca il mai tinea sus.
In urmatoarea secunda,Trupul Lui IISUS este tras pe stalpul din lemn ,de jos in sus,si ramane iarasi rastignit dar,sus,sub firele electrice.
Vedeam ranile Mantuitorului,vedeam cuiele de la maini si de la picioare,vedeam cum pe fruntea Sa curgeau siroaie de sange.Mai vedeam sudoarea,lacrimile Lui Iisus Hristos,crisparea de atata durere ce indura.
IISUS era inca viu,dar brusc,Mantuitorul nostru drag si scump,nu mai poate tine capul sus de atata chin si suferinta,si-l scapa in capul pieptului.Iisus Îsi daduse Duhul Său in Mâinile Tatalui Ceresc!

                Sfinta Treime | Deșteptarea- Ziarul Bacăului.


Dragii mei, prin ceea ce noi facem astazi,prin neimplinirea Poruncilor dumnezeiesti,prin neiubirea de semeni,prin Credinta putina sau deloc,Il rastignim din nou pe Domnul nostru Iisus Hristos. Ne asteapta vremi si vremuri grele! Trebuie sa fim pregatiti sufleste si trupeste pentru toate cate ne asteapta.Adica, sa fim buni si milostivi,sa ne intelegem pana si cu cel mai aprig dusman al nostru, sa ne spovedim (cat mai avem unde si timp)la Parintele duhovnic,ca apoi,sa ne invrednicim a lua Sfanta Impartasanie cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,si-atunci vom trai zile frumoase si pline de iubire ,de speranta si de nadejde in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului,Carora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin !
                   Cu dragoste,Maria.

31 de comentarii:

  1. E o rastignire Simbolica pe un stilp de curent a Romaniei de doua ori de catre Casta Evreiasca ,o data dupa 1939 si a doua oara dupa 1989 dupa metoda declarata de Marx si Soros-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si care e acea metodă?

      Ștergere
    2. Creatia rastignita pe stalparile pline de 5 G!!! Ai asa greu de priceput, suflete dragi? Pa, pa.

      Ștergere
    3. Ma copii, pentru a avea acces la o informare adevarata si a cunoaste semnificatia, adica a o traduce in limbaj, este nevoie de o legatura cu Ingerul pazitor. Marioara o aruncat o mingie la fileu. Noi trebuie doar sa punctam. Ai ca un fel de joc de volei, al vointei noastre de a intelege, dar numai cu ajutor de sus. Ai precum un joc inter- activ in care se cere participare atenta. Asta- i skepsisul jocului. Pa, pa.

      Ștergere
  2. E răstignit din cauza chipului fiarei -calculatoru,telefonul și tot ce e pe baza de curent electric,cu care ne am încărcat,in loc de energia Duhului Sfânt.Trebuie sa folosim mai puțin tehnologia asta care ne leagă de pământ și nu de Cer.Trbuie sa ne rugam mai mult pt a ne curata de energia electromagnetică care va lua foc provocând combustie iinternă.Doamne apară!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤔🤔🤔🙄🙄🙄😏😏😏

      Ștergere
    2. Prietene(a)... Dumnezeu a facut ceea ce vezi si nu vezi ceea ce auzi si nu auzi, etc, etc cu stiinta si tehnologie. Tehnologiile pot fi bune sau rele in functie de cum le foloseste omul. Nu tehnologia este rea cind omul o foloseste in sensul rau, ci OMUL NEEDUCAT, ca la urma urmei despre asta e vorba, DE EDUCATIE.

      Ștergere
    3. Pai da, acum ne folosim de ea si tot acum se foloseste ea adica fiara de noi. Pa, pa.

      Ștergere
    4. Mai Anghele din Drobeta , suferinta ne ajuta sa vedem mai departe. Domnutul Iisus Hristos sa te ajute pe cararea ingusta a vietii tale. Pa, pa.

      Ștergere
    5. Sunt de acord cu acest aspect. Tehnologia actuala a luat locul comunicarii in Duh Sfant. Oricat de hazardata ar parea aceasta idee, nu realizam ca felul de comunicare prin tehnologie este informare, tumult, bogatie magica si satisfactie lumeasca. Desigur, se pot aflat numeroase aspecte crestinesti dar cine intelege ca simplitatea omului este plinatatea Zidirii care nu se va lua de la ea, a ajuns la multumirea si bucuria vietuirii in Duh si Adevar care salasluieste in nestricaciune... In timp, Dumnezeu va descoperi ceea ce ii este de folos cu adevarat fapturii zidite de El.

      Ștergere
    6. 14:24Nu sunt din Drobeta,ci din Prahova!Pa,pa.

      Ștergere
  3. L-am.visat si eu asta iarna ca ar mi dăduse un mesaj ,iar apoi s-a auzit o bubuitură reala la priza care m-a trezit ,dar nu s-a stricat.Mai tîrziu,cautind pe youtube am găsit un mesaj in care spunea cuiva ca demonii se hrănesc cu energia cu care oamenii joacă jocuri video cu cu mai multe nivele ,care ii tine ocupați mult timp,așa ca trebuie sa ne ferim de ele iar de electricitate cred ca ar trebui sa căutăm metode de protecție emf(cristale,dispozitive ...)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Surioara Adriana, Curentul Duhului Sfant ai singurul curent benefic. Pa, pa.

      Ștergere
    2. Adriana surioara, citeste protocoalele " inteleptilor" sionului si o sa gasesti un raspuns cat de cat. Pa, pa.

      Ștergere
  4. Cea mai mare tragedie a acestei Lumi,a 5-a,este asasinarea,torturarea si batjocorirea Domnului IISUS!!!Desi au trecut aproape 2000 de ani de cand Domnul IISUS ne-a aratat ce trebuie sa facem si cum sa traim omenirea nu a invatat nimic,nu a respectat nimic si se comporta tot mai rau si mai rau!Este cat se poate de clar ca aceasta Lume,a 5-a se va sfarsi cat de curand intrucat nimic nu se mai poate indrepta...

    RăspundețiȘtergere
  5. 12,00 Am mai dat metoda pe Blog,dupa filozofia evreiasca scrisa de catre evreul Karl Marx evreul care a infintat Comunismul si care scria intr-o scrisoare catre Baruch Levy publicata in Revew de Paris in iulie 1928 pag 574 scria;
    ''Poporul evreu in intregime va fii propriul sau Mesia.
    Acesta va realiza dominatia Lumii prin dizolvarea altor rase... si prin stabilirea unei republici Mondiale in care evreii de pretutindeni vor exercita privilegiu de cetateni.>
    In aceasta Noua Ordine Mondiala,copii lui Israel...vor furniza toti liderii fara a intilni opozitie.''
    Aceleasi principii le aplica prin BANI ,miliarde de Dolari Soros si grupul sau Bilderberg ca si Casta Evreiasca care ne conduce neintrerupt de cel putin 30 de ani in Romania,de aceia spunea fostul premier al Israelului ca va cumpara toata Romania.
    Dar daca citesti pe internet fragmente din Talmud vei vedea ideologia lor mai rasista decit cea nazista care sta la baza modului lor de A Actiona.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun,iti multumesc dar toate se vor intampla numai cu Voia Celui de Sus care nu prea corespunde cu ce vor ei.Dumnezeu face dupa Voia Sa.

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. 5G reprezinta o cantitate de DATE transmisa intr-o unitate de timp. Orice frecventa emisa in eter este o unda electromagnetica.

      Ștergere
  7. Lumea intreaga se pregateste de GREAT AWAKENING ,Marea Trezire.
    Pregatiti-va si UNiti-va in rugaciune cu celelate tari ,crestini mondiali..septembrie este beginning of the end.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, urmeaza o mare trezire a oamenirii DAR mare atentie ca multi ar putea sari din lac in put. Venirea unor extratetestri pe planeta noastra nu inseamna ca l-am gasit pe Dumnezeu.

      Ștergere
  8. Navalnii liderul opozitiei din Rusia a cazut lesinat in urma otravirii e in coma,ceilati opozanti au murit impuscati in Piata Rosie cu camerele de filmat 'deconectate' intentionat doar in acel moment,' sau otraviti la Londra cum a fost otravit cu Dioxina si fostul presedinte proEuropean al Ucrainei Viktor Iuchkenko .-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Disputa pentru impartirea fregventelor,s-a stabilit ca fregventele de emisie intre 2 gigaherti actualele cuptoare cu microunde si 7 Gigaherti sa fie folosite pentru viitoarele masini cu conducere automata iar cele pina la 27 Gigaherti pentru noile tehnologii de control in general militare.
    Interesant ca omul si tot ce e viu pe pamint sint obijnuite doar cu fregventele sosite de la soare si care cuprind o 'Fereastra de fregvente' care nu sint oprite de atmosfera pamintului intre UV-ultraviolete si infrarosu' ,celelalte fregvente mult mai mari au in general efecte negative cu atit mai Mari cu cit lungimea de unda corespunzatoare este mai mica si mai apropiata de dimensiunea celulelor interferind cu dimensiunea si functionarea celulelor corpului si putindu-le astfel deregla si proportional cu puterea si numarul de fregvente care acioneaza pe ele generind un STRES care are ca efecte caderea dintilor,a parului-vazut la omorirea celor canceroase dar si necanceroase prin fregvente inalte in tratamentele cancerelor si alte efecte pe care inca nu le cunoastem in totalitatea lor fiind o noutate pentru corpul tuturor vietuitoarelor inclusiv pentru om-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Dumnezeu ne avertizeaza caci necuratul este pe pamant si va incerca tot posibilul de a indeparta de credinta lui prin El - Vremea Vremea a sosit.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pina acum se cunosc si efecte asupra vaselor de singe deci si generatoare de boli ale acestora ca ateroscleroza ,cardiovasculare si cerebrale inclusiv insomnii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Asa este doamna Maria răutatea oamenilor îl rastigneste mereu.
    Ce mai putem spune este multa minciună,barda si tot tacâmul de răutăți.
    Simt nevoia să mai văd oameni mai veseli nu vezi de cât fete triste,cu măștile pe figura nu-i mai recunoști,este greu distanță a produs un dezechilibru la oameni.
    BUNUL Dumnezeu sa ne ierte și să ne mantuiasca este multa suferință in toata lumea.
    Cu mult drag si multa sanatate va doresc la toata lumea,cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  13. pt unknown-si ce ai de spus in cazul unui om ca mine care la 33 ani am primit electromannetism-tatal meu avea -SI NU EXISTAU TELEFOANE SI NICI COMPUTERE-se lipesc de corpul meu metale, carti ,portelanuri si faiante si la atingere cu metale ies flacari albastre din degete-aceste obiecte si chiar plastic neconducatoare de electricitate se lipesc pe tot corpul-am o intuitie peste limita-asa a vrut DUMNEZEU nu am chemat eu

    RăspundețiȘtergere
  14. Care fire electrice? Ce inseamna firele electrice pentru tine?
    Trebuie mental sa le dai la o parte. Curaj! Nu este asa de greu.
    Voi aveti trolee si de aceea cand ridicati capul vedeti firele electrice. Stiu ce spun. Va pot ghida.

    RăspundețiȘtergere
  15. pt R-nu avem nevoie de ghidarea ta avem PE SF TREIME MAICA DOMNULUI SI FAPTELE SFINTILOR-e suficient si o inima primitoare si fapte

    RăspundețiȘtergere