duminică, 30 august 2020

FRANTA ! O ZI MARE IN FRANTA ! O ZI DIVINA !

Cititorule ! Pe acest Blog esti musafir! 
Te rog sa dai dovada ca ai cei 7 ani de-acasa! 
De nu,Comentariile tale vor fi sterse!Nu te obliga nimeni sa stai pe acest Blog si nici sa crezi in ceea ce vei citi aici ,pe Blogul Dumnezeu Exista-Marturii!
Nu uita ca,tot ce vei grai de rău pe cineva sau vei aduce cuvinte hulitoare Lui Dumnezeu,Maicii Domnului si Sfintilor Săi,se va intoarce la tine inzecit !
                  30 August 2020,ora 13,45 !

                              Dragii mei,

Astazi după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog, aud o conversatie intre doua glasuri.
Citez:
               "Oooo! Stai sa vedem !
Dar un alt glas intreabacu uimire:
                E o Zi mare in Franta?"
Clipa in care,vad doua maini ce tinea un tablou din lemn,(poate chiar o sfanta Icoana )un lemn peste care au trecut vremi si vremuri.Era mare ca dimensiuni,cred ca era dreptunghiulara si avea circa 60-70 cm inaltime si 40 -50 cm latime,poate chiar mai mult.Vad cum o mâna rupe hartia maro in care era impachetat, si astfel,vad o mare Minune.
Il vad pe IISUS HRISTOS pictat pe acel lemn vechi,(putea fi si o panza intinsa pe lemn).
Vad pictat pe Iisus Hristos pana mai jos de mijlocul Trupului Său,iar langa El, la mica distanta si in aceeasi marime ,O vad pictata pe Maica Lui Dumnezeu.
Domnul Iisus Hristos | Invitaţie la Ortodoxie16. saraca - icoana Maicii Domnului - PRESSALERT.ro.

Aceste doua picturi dragilor, aceste Creatii divine ,cred ca erau unice.Se vedea cum de sus in jos,peste capul si chipul Mantuitorului Iisus Hristos si al Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu,cursese in decursul anilor,apa,posibil apa de ploaie care a sters cate puţin din culori,le-a decolorat,dar asta nu inseamna ca si-au pierdut din valoare sau din ceea ce reprezinta ele.
Nu am mai vazut niciodata asa ceva! Adica,un Chip pictat care sa semene ca doua picaturi de apa cu Chipul real al Lui Iisus Hristos si cu al Maicii Prea Curatei Fecioare Maria.Eu daca am vazut de mai multe ori Chipul viu al Lui IISUS HRISTOS si al Prea Curatei Sale Maici,acum nu mi-a fost greu delco sa vad ca de fapt,acele Creatii divine seamna ca doua picaturi de apa cu Mantuitorul si cu Maica Sa si a noastra,atunci cand i-am vazut vii,din carne si oase de mai multe ori.
Dragilor,cu siguranta vom auzi de o asemenea descoperire in Franta! Iar cand se va descoperi aceasta mare Minune,va fi asa cum spune Mesajul - "O zi mare !"
As indrazni a adauga eu: va fi o zi mare si sfanta!"
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului, ca sa ne tina sanatosi,ca sa ne apere de tot răul si de tot necazul, si sa ne invredniceasca ca sa vedem si sa traim si noi aceasta Zi Mare din Franta, si fireste ca ,va fi o Zi mare din lumea intreaga!
                          Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Cu revolutia de la 1789 Franta a trecut oficial la Ateism de la Volteair citire si s-a intins prin evreul Karl Marx pina in Rusia comunista.
    Poate ca un razboi sau alt eveniment-anarhia, mare v-a readuce tot oficial in Franta,Monarhia si Crestinismul,pare o aratare simbolica a icoanei.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Si, Doamne Sfinte, Tu nu esti asa cum te-a pictat Ariane Kramarik, cu parul scurt, nas coroiat, ochi de vultur, semanand, mai curand, cu vreunul dintre zelotii timpului Tau; si nu esti nici negru, buzat, cu fruntea tesita, cum se grabesc unii sa Te "reconstituie" ... Binecuvantati sunt cei carora li Te-ai aratat, de-a lungul secolelor si continui sa te arati, icoana pururi vie a omului desavarsit si Dumnezeului intrupat, minunat de cizelata frumusete in care orice fiinta poate contempla taina Facerii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa dea Dumnezeu și Maica Domnului să aducă bine și pentru poporul francez,cât și poporului român poate mulți dacă vor vedea o minune ca se întâmplă vor crede mai mult în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Printre -o minune Franța ateistă se întoarce la Dumnezeu(oficial).

    RăspundețiȘtergere
  5. În ziua de 30 August 2020 la ora 05:40:19 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur cu magnitudinea ml 2.6, la adâncimea de 117km.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dupa ce pica asteroidul din 2026 urmează o perioadă de glaciatiune, scăzând temperatura medie pe pamant cu 5 pana la 7 grade, calcul facut de specialisti___

    RăspundețiȘtergere