joi, 13 august 2020

COMANDĂ DE COVID ? COVIDUL SE POATE COMANDA ?

                                                    13 August 2020,ora 5,19 !

                                   Dragii mei,

                    Corona, Coronavirus, Virus, Sânge.
Exact cum spuneam:ori murim de Covid,ori ajungem la nebuni!
Iata ce spunea un glas ,astazi in zori:
          "Am mai facut comanda de Covid!
Si vad cateva persoane,femei si barbati,care umbla veseli de colo,colo si spun asa:
            Si eu am Covid, si eu am Covid...
         Toata lumea avea Covid!
Iar un alt glas spune:
         O mai facut comanda ,inca o data!
         Urmeaza Starea Mortii!"
Prieteni dragi, acesta a fost Mesajul,eu nu-l voi comenta in niciun fel, ci vă voi lasa pe voi ca sa-l comentati.
O sa va spun totusi ceva:acest Virus care e mult mai slab decat gripa noastra romaneasca,vom trai cu el si el cu noi. Cu siguranta va aparea si un vaccin care,tot cu siguranta nu va fi obligatoriu!
Haideti ca sa avem grija de cei dragi, sa respectam regulile de igiena si asa cum ne sfatuiesc Medicii si Autoritatile- Distantarea fizica,(ca persoana)si nicidecum sociala.
Noi nu ne distantam social in ceea ce proveste Covidul,ci ne distantam fizic.Distantarea sociala,inseamna altceva! Începand de la patura de jos a poporului,adica,de la sclavi,tarani care muncesc pamantul, oameni saraci,oameni bogati, oameni care conduc un anumit grup mai mare sau mai mic de alti oameni inferiori statutului lor social. 
Distantarea sociala, inseamna distantarea fata de oamenii din patura de jos a societatii care se deosebesc prin cultura,prin bogatiile care le au,prin afacerile pe care le conduc,etc ,etc.
Asadar, gresit este spus de cei care ne conduc,ca sa ne distantam social.
Suntem deja distantati social din 1989 si pana in prezent.
Unii nu aveau nimic in 1989,iar după Revolutie s-au distantat social cu fiecare an care a trecut. 
Trebuia doar ca sa ai scoala vietii si sa fii pus in faţa borcanului cu miere sau in faţa oalei cu smantana.
Iar cei care au fost pusi in faţa bunatatilor si in mod special la sertarul cu banii contribuabililor ,s-au distantat social,si inca cum. 
Daca îi intrebi de unde au averile,iti vor raspunde ca e democratie si ca nu ai voie sa-i intrebi.
Aceasta este distantarea sociala fratilor ! Se referă la diferențele ierarhice dintre indivizi sau grupuri de indivizi în societăți sau culturi.
Sa avem mare grija dragii mei, sa pastram distantare fizica,căci social ne-am tot distantat din 1989 incoace.
Si nu uitati,purtati masca chirurgicala in locurile aglomerate.Este cea mai buna si cea mai eficace.Este sterila si o putem suporta mai usor. Sa nu ne pierdem Credinta in Prea Sfanta Treime si in Maicuta Domnului care,vor avea grija ca sa nu mai existe o asa distantare social intre fiii Săi. In faţa Lui Dumnezeu,toti suntem egali! Dar in faţa celor care conduc Tara si poporul,suntem distantati social,adica,de la sclavi,de la cel mai sarac om si oameni,pana la miliardarii care s-au facut singuri miliardari peste noapte; adica,s-au distantat social!
Cu dragoste,Maria.
P.S.

Rezultate Căutare


Rezultate de pe web

29 iul. 2020 - Erorile laboratoarelor, fie ele private, fie de stat, privind rezultatele testelor Covid, s-au înmulțit alarmant, cel puțin cele depistate și făcute ..

23 de comentarii:

  1. Insa mare atentie la masti este posibil sa avem surprize sa nu ne lasam manipulati de demonii raului caci dumnezeu ii va intoarce favoarea inzecit.

    RăspundețiȘtergere
  2. ATENTIE la limbajul pe care il folositi dragilor.COMENTARIILE jignitoare,injurioase, pline de ură de rasă,nu vor fi publicate(atat pe cat e posibil ca sa le vad si sa le sterg).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.52 serios? Dar pe craciun de ce il publici cu ura lui fata de evrei si alte natii?

      Ștergere
  3. Ar trebui ca fiecare sa isi faca o masca dintro BUCATA de bumbac o culoare simpla sau inflorata asa cum Am vazut si la persoane in Italia si asa vom fi siguri ca nu sint integrate pt a ne ucide.mai mult am putea sa ne facem masti cu rosu galben si albastru facindule fiecare individual vom fi siguri ca nu sint infectate

    RăspundețiȘtergere
  4. Este inspaimantator cat de repede renunta oamenii la libertatea lor pentru o iluzorie siguranta. Pentru cei ce mai cred ca vaccinul nu va fi obligatoriu le spun sa vada obligativitatea testarilor covid pentru calatorii sau la locul de munca. Nu va lasati pacaliti vaccinul vine la pachet cu pecetea satanei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai taci cu pecetea satanei in vaccin! Pecetea satanei este pentagrama folosita asupra României si a lumii. Este magia neagra practicata ca sa tina oamenii in adormire! Compromisul facut cu cei ce rapesc copii este pecetea. Cei ce si-au vandut sufletul prefacandu-se a nu vedea ce se intampla cu copiii furati au pecetea. Sunt pecetluiti de draci si nu vor scapa din ghearele lor!
      O pecete se rupe numai atunci cand pe pamant se atinge o masa critica a iubirii, altruismului! Si nu vad oamenii zvarcolindu-se pe jos de mila copiilor. Va zvarcoliti de grija ca nu mai aveti libertate de miscare. Cum se simt oare copiii furati si tinuti in captivitatea mafiotilor? Cum s-or fi simtit Luiza si Alexandra si atatea fete torturate?
      Si daca vom fi trecuti toti prin chinurile copiilor abuzati? Sub o forma sau alta. Chiar si prin coronavirus!Ca sa simtim pe pielea noastra spaima copiilor si captivitatea lor si sa învățăm lectia: uitarea este poarta prin care agresorii intra in apropierea copiilor! Zilnic ar trebui sa le cerem politicienilor socoteală pentru copiii disparuti! Si sa nu mai votam ca orbii! Votam pe aceiasi care de 30 de ani nu vor sa vada caracatita din Romania!

      Ștergere
  5. Tataru ministrul sanatatii spune ca putem ajunge la numar mai mare de bolnavi si decedati,azi 53 de morti de coronavirus,vor fi si aici favorizati si defavorizati.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cernerea e dura! Din ce in ce mai dura! Fara iubire, platim prin suferinta!

      Ștergere
    2. Daca crezi in cernere,nu crezi in nemurirea sufletului,ca doar Dumnezeu nu ne-a facut ca sa aiba de unde alege.

      Ștergere
  6. 17.52 stergi la greu comentariile care te contrazic, nici vorba de injurii . Te-am testat si ai demonstrat ca exact contrariul. Cine nu te preaslaveste, cine nu e de acord cu ce expui, i-l elimini. Perfect, ramai cu 3 insi care te lauda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.23 E o mincinoasa! Se contrazice singura cu mesajele ei in asa fel incat lumea sa nu mai priceapa nimic. Acum spune ca se face comanda de virus. Pana acum zicea ca nu va muri nimeni in Romania si va iesi vaccin in doua luni. E o mincinoasa ordinara! Na de publica, coana Marie de jos din iad.

      Ștergere
  7. Dintr o data s-au folosit ca la comanda aceeași termeni în toate lumea.Ceva e putred.

    RăspundețiȘtergere
  8. Citu -cel care inainte de a fi ministru speculase pe moneda Romaniei ducind la un sfert de miliard pierderi intr-o zi doar,acum spune ca nu poate majora pensiile conform legii fiind nesustenabila.
    Dar a facut ca banii furati de la 2 milioane de pensionari cu pensii minime bazate pe''contrivitate'' sa-i transfere in majorarea de la inceputul anului a celor mai mari pensii speciale care nu au contribuit la sistemul de pensii.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai mare dreptate 20:55 asa este.
    Ma gandesc la bieții copii,și nu poti sa nu plângi,de chinurile prin care trec,și nu ai cum sa nu te revolti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa ne gandim si la contributiile destul de mari pe care le platim lunar pentru sanatate, atatia romani, si de care OFICIAL nu am beneficiat nici macar de o pastila de hidroxiclorichina ieftina si foarte buna. Puteau sa ne dea tuturor romanilor aceste pastile, preventiv, dar nu au vrut ca altfel, cum puteau ei sa faca atatea....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici o aspirina sau picaturi nazale NU sunt decontate de CASMB!!!!! Deci concluzia este ca se platesc chiar DEGEABA acele contributii pentru sanatate. Mai bine nu s-ar mai retine acei bani ca tot trebuie platite integral retetele. Iar cele compensate se dau compensate DOAR la medicamentele cele mai ieftine de 2-5 lei si trebuie platit la jumatate! Retete compensate pentru medicamente ceva mai scumpe nu exista! Gratuit nu e nimic! Nici macar o adeverinta nu se elibereaza gratuot de medicul de familie, daca se poate asa ceva... unde s-a ajuns! Sa nu se mai opreasca contributii pentru sanatate!!!

      Ștergere
    2. Toti banii merg la salariile medicilor si pe primele de covid, d-aia nu se lasa dus virusul minune. Rusine psd ca le-a marit salariile

      Ștergere
  11. 22.26 Aici gresesti total,a fost o masura buna a PSD-ului de a marii salariile medicilor .dar si de a da noua lege a pensiilor reparatorie a unor nedreptati,altfel am fi ramas fara ei in plina pandemie .
    Ti-o spune unul care pina acum nu i-am votat pe nici unii care au iesit vreodata la putere in Romania.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresesti mai mult decit total,nu e drept ca unele categorii profesionale sa aibe salarii occidentale si altele asiatice. Medicii buni tot pleaca,ca vor sa traiasca in tari civilizate,ramin cei care si-au cumparat examenele si trebuie sa-si scoata banii din "atentii"

      Ștergere
    2. Sa deducem că nu ai fost niciodata la vot?😀

      Ștergere
  12. 21,54 Din contra intotdeauna am fost la vot,chiar daca la ultimile si nu numai, mi-am anulat votul votind ontentionat pe ambii sau mai multi-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai bine nu te deranjai,daca tot nu ai votat pe nimeni?

      Ștergere