luni, 17 august 2020

AMERICA VA DISTRUGE ROMÂNIA ???

   Noapte de 26 -27 Februarie 2017,ora 1,34 !

                                       Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas foarte puternic, care spune ceva cutremurător.
Iata ce spunea glasul:

                 "Urmează!
                America va distruge România !"

Dragii mei, am scris adeseori despre SUA si DEVESELU.
Am scris adeseori despre miliatrii americani si tancurile americane din România.
Eu stiu ca suntem în NATO,dar oare vecinii nostri ruşi,stau cu mâinile în sân, văzând cum si cât suntem de înarmaţi?
În mod indirect,prin depozitul de armament si prin soldatii americani de pe teritoriul ROMANIEI,SUA ne va distruge. Suntem in mare pericol, avînd in vedere că stam ca un mare junghi in coasta rusilor.
VLADIMIR PUTIN nu sta deloc degeaba; dar aceasta este o alta poveste adevarata.

Iata:

                     Noapte de 11 -12 Decembrie 2016,ora 0,45 !

                                  Dragii mei,

Si tot in aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior, vad dragilor, de parca as fi avut un ochi la ceafa,vad un oras mare la Sud - Est.
Eram undeva sus,si ca din Elicopter, priveam la orasul de jos,plin de case si blocuri, un oras normal, dar foarte mare ca intindere.
Brusc,un foc violent,cu flacari uriase, a cuprins ca intr-un cerc tot acel oras, de pe margine incepand.

 Image result for focul iadului..
Dragii mei, in acest moment aud si un glas care striga asa:
                     `` Vai! E un adevarat Iad!
Dar un alt glas,completeaza asa:
                         Iadul pe Pamant!,,
Dragilor, daca ar fi vorba despre Romania,ma gandesc numai la DEVESELU, pentru ca eu stiu ce am vazut, si despre care am scris aici pe blog.
Sa nu uitam acel MESAJ:
                              Fug oitele de la DEVESELU.
                                  sau:
                CRUCEA LUI HRISTOS,sa fie cu DEVESELU.
Dar se poate intampla orice, si in alta Tara.
Noua nu ne ramane decat, sa ne intarim in Credinta si sa avem Nadejde in BUNUL DUMNEZEU si -n MAICUTA DOMNULUI, ca ne va apara si ne va ocroti,atat pe noi, dar si pe Semenii nostri.


                                                    Cu dragoste,Maria.

42 de comentarii:

  1. Aduceti-va aminte ca Romania este sub lupa unor tari de multi ani de zile si inca sint interesate de a lua bogatiile noastre dar din păcate din cauza unor politicieni corupti ne-au vindut bucata cu bucata unor corporatii straine de a ne lasa fara nici un strop de putere,aurul ne-au luat rusii si americanii pe cind industriile sint la pamant de multa vreme pe cind armata romana lasa de dorit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca va fi genocid in Romania tot mai multe tari vor fi de partea noastra,in acelasi timp este un avertisment daca vor abuza prea mult cele mai mari puteri din lume vor fi cadea in genunchi ca au gresit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ponta acuză Guvernul PNL că s-a împrumutat 13 MILIARDE de euro în 6 luni. "Unde s-au dus banii ăia? Nu am văzut niciun spital nou"
    Fostul premier a explicat că Guvernul PSD pe care l-a condus s-a împrumutat cu 40 de miliarde în patru ani.

    "În 4 ani ne-am îmrpumutat 40 de miliarde, tu în şase luni te-ai împrumutat 63 de miliarde. În ce au intrat?", s-a întrebat liderul Pro România.
    Ponta acuză Guvernul că îşi bate joc de români-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Țară lui papura vodă...banii și-i împart între ei, trăiesc că în rai. Lasă nu-i bai sa traiasca aici în rai că iadul este pregătit pentru ei când vor trece dincolo...

      Ștergere
    2. cretinul de Ponta uita ca ei au imprumutat pe timpul cand nu era nicio pandemie si unde mai pui ca pensiile promise de dragnea se deconteaza acum pe timpul PNL.
      Ce tot il citezi pe Pinnochio, idiotule? Nu-i decat un mincinos si un hot cu prietenul Guita cu tot. Si tu esti exact ca ei.

      Ștergere
    3. America va distruge PSD-ul si pe toti acolitii acestei grupari mafiote.

      Ștergere
  4. Pana acum ,avem certitudinea ca Rusia a distrus Romania in 1945. A furat teritorii , a refuzat sa inapoieze Tezaurul ,a solicitat depagubiri de razboi si a adus comunismul in tara ,prin forta.Intr-un cuvant a nenorocit Romania.
    In viitor vom vedea ce se va intampla ,dar suntem intr-o perioada de reconstructie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tinere!!!!
      Citește istoria adevărată!
      Ar fi bine să te dezvolți personal ca ai rămas în urmă rău. Ești într-o eroare totală, mai mult ca sigur ai fost îndoctrinat si nu ai capacitatea de înțelegere.
      Habar nu ai câte a facut Rusia pe perioada unui mileniu pentru poporul român!
      Ar trebui sa le pupi tălpile baiatule pentru că mai avem identitate națională și asta, REȚINE, numai datorită lor. Poate, printre altele, ai auzit și de Letopisetul Țării Moldovei
      Dumnezeu să iți lumineze mintea ca sa te rogi sa te scape de ura pe care o ai pe suflet.
      Nu uita ca poporul rus este ortodox si el va câștiga la final. Va fi poporul ales si protejat de Dumnezeu.
      Sunt mai mult ca sigur ca nu ai priceput nimic, însă sunt convins ca alții au înțeles.
      Iti doresc sa ai bunătate in suflet si bineînțeles empatie. (găsești pe net ce înseamnă)

      Ștergere
    2. Poporul rus este ortodox. Dar nu si conducatorii. Nu ti-e rusine?! Batran si degeaba! Cati romani au murit in trenurile groazei ce-i ducea in Siberia? Zboara tu la rusi si inchina-te la Putin! Eu ma inchin numai Lui Dumnezeu. Poate ai uitat ca bolșevicii erau cei fara Dumnezeu? Iti aduc eu aminte. Poate esti vreun mason ce trage sforile prin Romania pentru masoneria ruseasca!? Atunci, zboara la stapanii tai din umbra si spune-le ca masonii sunt niste criminali! Care isi vand popoarele pentru câțiva arginti. Masonii sunt Iuda!
      Romania este tara cu cei mai multi Iuda! Pentru ca are cele mai multe loje masonice. De aceea tara este sfartecata in bucati si romanii nu se pot uni. Voi ii dezbinati si le furati drepturile, banditilor si hotilor la drumul mare! V-a pus pe voi Dumnezeu sa triați oamenii ca pe vite, vanzandu-i cand estului, cand vestului? Asta este prima intrebare pe care o sa vi-o pun la Judecata. Pentru ca o sa fie si o Judecata! O sa fiu acolo, sa aud ce le raspundeti Judecatorilor din Cer la intrebarea mea!

      Ștergere
    3. NU VREAU SA VA JIGNESC DAR ATI SPUS CA POPORUL RUS A FOST PENTRU POPORUL ROMAN EXACT? EI BINE TOTAL GRESIT, STITI CA IN 1966 RUSIA POLONUA SI UNGARIA ERA LA GRANITA TARII NOASTRE SA O INVADEZE? SI CULMEA OARE STITI CINE NE A SARIT IN AJUTOR SI DE CARE RUSII SE TEM FOARTE MULT CAT SI AMERICANII? EXACTA CINE NU VA GANDITI ERA CHINA STIMATE DOMN. DACA VRETI PENTEU CULTURA DUMNEAVOASTRA PERSONALA VA POT SPUNE SI CE A ZIS VICE PREMIERUL CHINEZ LA ACEEA VREME CHEN Y? SPUN EXACT CUVINTELE LUI: SUNT MANDRU CA ATI LUAT MASURI DE APARARE A INDEPENDENTEI SI SUVERANITATI NATIONALE. SUNT CONVINS CA DACA SUNTE TI HOTARATI VE TI 8NVINGE IN CAUZA DUMNEAVOASTRA, NOI VA SPRIJINIM. PE 23 AUGUST 1966 CONSILIERUL DE STAT AL CHINEI CHUI EM LAI( NI STIU DACA AM SCRIS CORECT) IN MESAJUL SAU ADRESAT DE ZIUA NATIONALA A ROMANIEITRANSMITEA: ROMANIA POATE CONTA PE SPRIJINUL POPORULUI CHINEZ. ACESTE CUVINTE CARE VIN DIN PARTEA UNUI POPOR CARE NICI ATUNCI SI NICI ACUM NU SE JOACA CU CUVINTELE AU AVUT DARUL DE A CONVINGE MARELE U.R.S CA CHINA ERA DISPUSA SA INTRE IN RAZBOI PENTRU A NE APARA CHIAR DACA SA ADMINTEM CA SI CU TOTUL DIN ALTE INTERESE DECAT DRAGOSTEA FRATEASCA. RUSII ISI PERMITEAU SA INCEAPA RAZBOI CU ORICINE DAR NU CU CHINEZI. ASTA SE INPAMPLA PE TIMUL LUI CEAUSESCU. PS O DELEGATIE ROMANA IAR FI TRIMIS LUI CEAUSESCU DIN PARTEA LUI CHAU EN LAI URMATOARELE: ATATA TIMP CAT VA EXISTA CHINA VA EXISTA SI ROMANIA. AICI INCHEI. SI SA NU MI O LUATI IN NUME DE RAU

      Ștergere
    4. Anonim 13:00 spui numai dezinformari. Rusii au sesfiintat bisericile si au bagat caii in ele pe vremea lui Stalin.Sunt asiatici ,au ochii oblici ca si turcii.De-a lungul istoriei Rusia ne-a atacat de 280 ori teritoriul sfant al patriei.Probabil ca esti rus si incerci sa ne induci in eroare!
      Sunt mai in varsta decat tine , mai Ivane, asa ca plimba votka , poate te linistesti.

      Ștergere
    5. Usurel cu dezinformarea tovarasu anonim 13:00. Du-te si pupa-i tu picioarele lui Putin ,ca el te plateste in ruble si multa votca.Minciunile astea sa le spui la tine in Siberia, la gura sobei.
      Cand ne da Tezaurul si teritoriile furate, Putin , mai muscalule ?

      Ștergere
    6. Eu stiu de la mama ca atunci cand rusii au intrat in Romania fugeau dupa femei si fete sa le violeze. Mama era mica dar surorile ei s-au ascuns prin pod si au fugit apoi cu carutele prin padure ca sa scape de imputitii de soldati rusi. Erau jegosi si colcaiau paduchii pe ei pe cand soldatii nemti isi fierbeau hainele ca sa se fereasca de boli. Asa ca numai amintiri placute nu are poporul asta despre rusi. Si vad ca si ei ca si noi se cred popor ales. Vai de capul nostru sa fim cei alesi, vom avea soarta evreilor.

      Ștergere
    7. Anonim17 august 2020, 13:00...spasiva tovarasci!

      Ștergere
  5. Stati calare unii peste altii pe internet, ca o sa ramaneti cu foamea-n gât!

    RăspundețiȘtergere
  6. America doamna Maria este fiara cu 2 coarne care vorbește ca un miel dar acționează ca un balaur.
    Păcat ca am intrat in toate lucrurile ne nefolositoare poporului român.
    Nu ne ataca nimeni,ne atacăm noi între noi, păcat,mare păcat.
    Tin minte ca am citit aveam 12 ani când scria,o carte de evenimentele care vor veni,și ca bine ar fi sa avem conducători înțelepți sa nu intram cum ar fi:NATO,UE.
    Multi poate o sa ma JIGNEASCA dar spun ca am citit si acum le vad in tocmai,ca se adeveresc
    Nu mai spun ca tot ce vedeti si auziți dv.se adeveresc,
    Trăim vremurile de pe urmă,ce sa spun,sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului De tot raul si necazul, de război și de războiul dintre noi,care nu duce la nimic bun.
    Cat de alte țări sa fie lângă noi,nu mai cred,noi nu mai suntem uniți,noi care vorbim aceiași limba si este atâta ura ca niciodată.
    Iar aceasta răutate pleaca de sus de la cei care ne conduc.
    Nu am vazut un apel din partea unui politician sa zică
    Mai fratilor hai sa fim uniți sa uitam ura,dezbinarea,etc.
    Nimic,nimic din partea Patriarhului Daniel sa iasa cum ieșea Teoctist si făcea apel la iubire,pace,
    Unde sunt mai apare cate un preot pe ici pe colo atât.
    Noroc ca poporul roman caută el sa meargă la locurile de inchinaciune.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne apere de lupii cei răi,sa apere acest popor care numai a Suferit.
    Dar este un dar acest popor este binecuvântat si ales asa cum spuneti doamna Maria si absolut toate cărțile sfinte ca vom trece prin multe frământări în interiorul țării pentru a fi mantuit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multă dreptate ai!
      De data aceasta ai spus foarte
      frumos si sunt in totalitate de acord cu tine !

      Ștergere
    2. Da, dna Masinca. Aveti dreptate! Popii si masonii fac jocurile prin Romania. Si putin le pasa de copii. Copiii Lui Hristos! Se prefac ca nu vad cand caracatita vinde fetele ca la targul de vite! Ca vitele in lanțuri vor fi tinuti si tradatorii la Judecata. Sa-i vada toata lumea cat de degenerati si animale sunt! Sa te spurci tu la bani atat de rau incat sa nu-ti mai pese de plansul parintilor ai caror copii sunt spurcati de violatori?
      Nu degeaba se spune ca popii si judecatorii vor fi aruncati in cele mai groaznice zone din Iad! Pe masura puterii pe care au avut-o si pe care nu au folosit-o ca sa salveze oameni.

      Ștergere
  7. O zi binecuvântată tuturor românilor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  8. Arsenie Boca a prezis un mare cutremur care va avea loc în România: "marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui"
    Părintele Arsenie Boca a făcut mai multe profeții, iar în unele dintre ele a vorbit despre cutremurele care vor face ravagii în România. Două dintre seisme au avut loc deja în țară, însă acum este așteptat un al treilea cutremur major.

    RăspundețiȘtergere
  9. Niciodată America nu va distruge România. Nu vad nici un război mai curand de 2029___

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca nu vezi bine, fuga la oftalmolog!

      Ștergere
    2. 12:06 du-te la ...psiholog ,ca ai luat-o razna.

      Ștergere
    3. S-a umplut blogul de proroci in frunte cu prima proroaca. :)))))))))

      Ștergere
  10. Asa zic si eu. Mai lasati vedeniile. Multe sunt provocate prin arme specifice timpurilor de razboi nevăzut. Nici oftalmologul nu poate sa-ti redea vederea spirituala. Aceea ce tine de inima si care te face sa jelesti de mila pruncilor spurcati.

    RăspundețiȘtergere
  11. Valuri de cutremure in România si in zona balcanica, vijelii si grindină, urmează o perioadă foarte grea pentru țara noastră mai ales anul acesta. Coronavirusul va lua in continuare multe vieți. Trebuie sa ne pregătim pentru ceea ce urmează-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Am devenit SCUT-Deveselu pentru cei bogati din Vest,rolul scutului e sa incaseze loviturile-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. https://www.romaniatv.net/amenintarile-interlopilor-dati-in-urmarire-politia-este-in-alerta_533588.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca studiați mesajele Fecioarei transmise la Fatima in 1917, veți observa că Rusia va juca un rol important în Istoria Omenirii. Mesajul a fost dat sa sa ajungă la urechile Pontificelui si să ia măsuri, însă nu i s.a dat importanță. Mesajul era că Rusia trebuie să se intoarcă la credință, iar dacă n
    n.o va face , va fi Invonlucrată in ceea ce bănuim cu toții: Mânia Lui Dumnezeu se va dezlănțui.
    In ceea ce privesc pe americani, e clară treaba: un evreu nu va fi deacord cu Biserica Creștină Ortodoxă.
    Lucrurile vor degenera, ca deja se "lucrează" la asa zisă "Pacea lumii"- intre țările arabești.
    Pâna la urma România va fi lipsită de protecție, și ca urmare vom cădea pradă mojiciei bolșevice (unealta lui Satana)

    RăspundețiȘtergere
  15. Romania a avut o industrie grea Fabrica de Tractoare Brasov distrusa de impunerile UE=Germania pentru o emisie de poluanti pe care nu o putea respecta,dar ulterior s-a dovedit ca ei trisau cu poluarea masinilor lor,dar ei au ramas cu fabricile auto,iar noi fara Tractorul.
    Fabrica noastra de masini de teren bune ARO,distrusa de rusii din est care le-au luat dar nu le-au platit niciodata iar cei din vest condusi de Germania nu ne-au mai permis sa refinantam fabrica din Cimpulung.
    Pe linga ei sint vinovati Casta de Evrei Tradatori care conduc Romania de 30 de ani,de la Iliescu...pina la Iohannis.
    Dar cea ce observa relatiile 'speciale 'intre Rusia si Germania care prin faptul ca in ciuda protestului SUA construesc legaturi economice intre ele ocolind Europa de Est si anume conducte de Titei NORD STREEM 1 si 2 si SUD STREEM care ocolesc tarile din Est prin Nordul si sudul Europei .
    Aratind ca nu au incredere in tarile din Estul Europei ,decit cind acestea i-si pun la dispozitie teritoriul pentru scuturi Antiracheta,care sa apere Vestul si sa incaseze in numele lor loviturile rachetelor nucleare contaminindu-si radioactiv doar teritoriul si populatia tarilor din Est.
    Atunci ajungem la concluzia ca se pregatesc in timp de un razboi in care tarile din Est cu economia deja distrusa si practic devenite Colonii slabe ale Vestului conduse de Marionete Tradatoare gen Iohannis care incalca sistematic legile si Constitutia dar fara sa pateasca nimic-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Romania a avut o industrie grea Fabrica de Tractoare Brasov distrusa de impunerile UE=Germania pentru o emisie de poluanti pe care nu o putea respecta,dar ulterior s-a dovedit ca ei trisau cu poluarea masinilor lor,dar ei au ramas cu fabricile auto,iar noi fara Tractorul.
    Fabrica noastra de masini de teren bune ARO,distrusa de rusii din est care le-au luat dar nu le-au platit niciodata iar cei din vest condusi de Germania nu ne-au mai permis sa refinantam fabrica din Cimpulung.
    Pe linga ei sint vinovati Casta de Evrei Tradatori care conduc Romania de 30 de ani,de la Iliescu...pina la Iohannis.
    Dar cea ce observa relatiile 'speciale 'intre Rusia si Germania care prin faptul ca in ciuda protestului SUA construesc legaturi economice intre ele ocolind Europa de Est si anume conducte de Titei NORD STREEM 1 si 2 si SUD STREEM care ocolesc tarile din Est prin Nordul si sudul Europei .
    Aratind ca nu au incredere in tarile din Estul Europei ,decit cind acestea i-si pun la dispozitie teritoriul pentru scuturi Antiracheta,care sa apere Vestul si sa incaseze in numele lor loviturile rachetelor nucleare contaminindu-si radioactiv doar teritoriul si populatia tarilor din Est.
    Atunci ajungem la concluzia ca se pregatesc in timp de un razboi in care tarile din Est cu economia deja distrusa si practic devenite Colonii slabe ale Vestului conduse de Marionete Tradatoare gen Iohannis care incalca sistematic legile si Constitutia dar fara sa pateasca nimic.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusii au adus comunismul in Romania si au nenorocit tara!
      Fabricile comuniste nu erau competitive precum cele din democratie!
      Tractorul Brasov era o fabrica comunista ,furata de fostii directori comunisti.Asa a fost falimentata! Nu din cauza Germaniei ,mai dezinformatorule!
      Dar de ce Rusia ameninta Europa ?! De ce Rusia ocupa teritorii , precum Crimea?! De ce este nevoie de scuturi pt. a ne apara de rusi?
      Cine este vinovat , agresorul , care ataca sau victima care se apara ?

      Ștergere
  17. Vad foarte departe multe stele căzătoare. Sper sa nu fie una f. Mare care lovește Terra

    RăspundețiȘtergere
  18. romanii i-au asteptat pe americani in al doilea razboi si n-au venit asa fac si acum stiind ca sunt imperialisti si cauta peste tot resurse-au o tactica de intimidare!

    RăspundețiȘtergere
  19. 10,43 Casta de evrei a introdus comunismul si in Romania si in Rusia,si au distrus de doua ori Romania o data dupa 1939 si a doua oara dupa 1989 ,Intentionat pentru a o'' cumpara ''pe Nimic ,bucata cu bucata cum s-a exprimat fostul premier al Israelului si acest proces CONTINUA-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. craciun-da de ce nu le spui MASONI ca ei conduc lumea-toti magnatii sunt in cardasie-doar o mana inclusiv soros-fara majuscule ca nu merita

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu le spun masoni pentru ca astia sint putini si din toate natiile,dar din cite au constatat cam popoarele ,Evreii au o mare problema de mentalitate se cred mai superiori decit nazistii ca sa glumesc folosind un pleonasm.
    Faptul e generat de rasismul lor educat programat de preotii lor sau cum le-o spune prin Talmud,de aceia au avut probleme cu toate popoarele din Europa cu mentalitatea asta a lor,dar nu vor sa recunoasca si dau vina pe celelate popoare pentru ca au ''cules ce au semanat''chiar ei
    Masonii sint din toate natiile pe cind mentalitatea asta a lor de superioritate e semn de educatie proasta nationalista ,chiar foarte rasista data dor la ei prin Talmud.

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu le spun masoni pentru ca astia sint putini si din toate natiile,dar din cite au constatat cam popoarele ,Evreii au o mare problema de mentalitate se cred mai superiori decit nazistii ca sa glumesc folosind un pleonasm.
    Faptul e generat de rasismul lor educat programat de preotii lor sau cum le-o spune prin Talmud,de aceia au avut probleme cu toate popoarele din Europa cu mentalitatea asta a lor,dar nu vor sa recunoasca si dau vina pe celelate popoare pentru ca au ''cules ce au semanat''chiar ei
    Masonii sint din toate natiile pe cind mentalitatea asta a lor de superioritate e semn de educatie proasta nationalista ,chiar foarte rasista data dor la ei prin Talmud. -craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. craciun -am scris masonii sunt in cardasie e clar ca sunt din toate natiile -majoritatea evrei

    RăspundețiȘtergere
  24. pt 17 august 21:29-tu ce cauti pe blog daca nu ai informatii?-fiecare vine cu trairi personale si tot ce au auzit de la vazatori in duh--experientele fiecaruia sunt lectii de viata-CAUTA SI VEI GASI DRUMUL DREPT

    RăspundețiȘtergere