miercuri, 29 iulie 2020

URGIE ? VINE URGIA ÎN ROMÂNIA ???


                                                     29 Iulie 2020 ,ora 14,19 !

                                   Dragii mei,

Stiu ca avem deja destule pe capul nostru;stiu ca Bunul Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce,si totusi, peste Romania sfanta se vor abate mari dezastre.
De ce?Da,putem sa ne punem aceasta intrebare,atâta timp cât stim ca Romania va fi Viitorul al Doilea Nou Ierusalim.
Pentru ca sa ajungem la sfintenia cea adevarata si bine placuta Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului, Romania trebuie sa fie curatata de tot ce o întineaza,de tot ce-i face rău României si poporului român sfintit.
Ce ne asteapta la modul cel mai concret?Eu nu stiu a va spune,dar voi cita un glas care spunea asa:
        "România!
         S-a abătut peste tot!

         Da,e urgie !
        E clar ca vine urgia !"
Prieteni dragi, acesta a fost si este Mesajul de la Duhul Cel Prea Sfant, asa l-am scris si eu precum mi s-a grait.
In rest ,Dumnezeu cu mila si cu iubirea Sa de oameni.Pe toate pe vom primi cu inima si cu sufletul deschis,vom multumi pentru toate si ne vom ruga trup si suflet,inima si cuget Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului.
Si Iisus Fiul Lui Dumnezeu ,a primit toate de la TATAL Său,cu toate ca nu avea niciun pacat.
Iata:
Paharul Domnului Isus
Matei 26:38-39
„Iisus le-a zis atunci:” Sufletul Meu este cuprins de o întristare de moarte; rămâneţi aici şi vegheaţi împreună cu Mine.” Apoi a mers puţin mai înainte, a căzut cu faţa la pământ şi S-a rugat, zicând: „Tată, dacă este cu putinţă; depărtează de la Mine paharul acesta! Totuşi nu cum voiesc Eu, ci cum voieşti Tu.”
Pedeapsa care ne dă pacea, a căzut peste El.
Şi dacă El nu ar fi murit în locul nostru pe lemnul crucii, noi astăzi nu eram aici, ci eram în fundul iadului, în focul veşnic.
Satana Îi spunea: Nu bea paharul; nu bea paharul. De ce să suferi pentru nişte păcătoşi?
Iar la cele două colţuri ale gărduleţului, se află câte o pasăre de argint, albă ca un porumbel, reprezentând pe Duhul Sfânt, care, în timp ce-L înbărbăta, în timp ce-L încuraja pe Isus, Îi şoptea: Bea paharul, bea paharul.
Duhul Sfânt Îl întărea pe Fiul, spunându-I: Tu, Iisuse, pentru aceasta ai venit în lume. Să bei paharul greu al suferinţelor. Tu ai venit să iei povara lumii pe umerii Tăi.
Asadar fratilor,sa bem si noi paharul pocaintei,sa implinim Poruncile Domnului si sa nu cartim impotriva LUI DUMNEZEU 'si a Maicii Lui Dumnezeu,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                       Cu dragoste,Maria.

28 de comentarii:

  1. Daca Domnul Iisus Hristos nu ar fi baut paharul suferintei,noi acum nu mai eram,ar fi fost atunci Apocalipsa,pacatosii fiind in chinurile vesnice,iar dreptii ramanand in acea inchisoare,in acel loc de asteptare din iad,fara a putea fi salvati vreodata pt a se bucura in Rai cu Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare ce urmează, doamna Maria?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asteroidul din 2026. Tot va spun insa vad ca nu înțelegeți.

      Ștergere
    2. Bună ziua!Cel mai clar răspuns cu privire la viitorul apropiat în România îl dă DUMNEZEU pe YouTube: Proorocie-încercări peste România. Trebuie cine este sfânt să se sfnțească și mai departe, fiindcă imediat va începe oficial Prigoana Bisericii în special cu arme cu energie dirijată,cu atacuri energetice și psihotronic și atunci toți creștinii de pe lista neagră a lui Antichrist ne vom simți că în Iad din toate punctele de vedere!

      Ștergere
  3. Normal , daca Romania e condusa si pradata, de zeci de ani de casta de evrei ,a venit si Urgia ca cea adusa la Ierusalim ,distrusa de multe ori care acum are si un nume, Iohannis..

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria nu este de mirare ca ceva rau va veni peste noi.
    Suntem lăsați de izbeliște pe nimeni nu doare de noi oamenii.
    Este multa ura invidie răutate,cum sa ne asteptam la bine ?
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să aibă mila de noi doar lui ne rugam si la Maicuta Domnului sa ne apere de tot raul si necazul.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Da, am vazut filmuletul; doamna este mult in urma cu stirile despre Bill Gates. Cred ca este sincera dar inafara de problema cu ceea ce crede ea ca sunt viziuni. Bill Gates este un nimeni analfabet, o sluga ce iese in fata ca si Soros, ca si dr Fauci, etc si nimic altceva. Raul vine din alta parte si din nefericire, este acceptat de foarte multi oameni, pe care chiar ii credeai oameni.

      Ștergere
  6. Domnul Iosus a baut paharul amarnic,sa ridice pacateke lumii! Noi l-am condamnat a doua oara! Ne meritam soarta! Doamne te rog din suflet iarta-ne! Intoarce aceasta lume;sa vadacalea Ta! Sa fum buni la suflet,milisi fata de ceu mai batuti de soarta,sa nu furam si sa mintim! Oare e atat de greu!?Doamne iarta-ne,ca pacatosi syntem! Amin Handic M

    RăspundețiȘtergere
  7. ROMANIA ESTE TARA MANTUITORULUI LUMII!!!

    Este adevarat ce ne spune DUHUL SFANT,prin doamna Maria.Romanii din intreaga lume au inteles foarte bine mesajele de la DUHUL SFANT,si foarte multi tineri plecati din tara pentru o bucata de paine,si un trai mai bun,se intorc la credinta,au inteles ca nici intr-o tara nu au siguranta,sa terminat cu binele,si fara ajutorul de la MAICA DOMNULUI si SFANTA TREIME,nu vor rezista in fata necazurilor care bat la usa noastra.
    Multi crestini merg si se roaga la toti sfintii din tara, pentru ei si tara,de cand cu pandemia,ei stiu ca multa suferinta va fi asupra lor,pentru ca cel rau vor sa-i castige de partea lui,dar ei stiu ca vor rezista ca IISUS HRISTOS,o sa-i ajute sa treaca mai usor prin suferinta.
    Astazi am fost la PRISLOP,la mormantul Sfantului parinte ARSENIE BOCA,si am ramas uimita cat tineret am gasit din toata tara.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dumnezeu va face procesul de transformare prin calamitate naturală, prin dezastru de proporții uriașe, să fie lovită țara-continent de un astru mare, ca să poată să asculte de Cuvântul lui Dumnezeu. Schimbarea de viață radicală a Pământului și a locuitorilor după Pământ este la ușa voastră. Cel ce nu-l vede, nu-l simte, trebuie să plece să moară, să meargă la foc, să nu mai fie o piedică, pentru cei ce văd Lumina, Adevărul, Iubirea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vine vaccinul, suntem primii cobai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prim vaccinare, toata aceasta isterie cu virusul se va termina.
      Vaccinul va fi ca o binecuvantare prin imunizare.

      Ștergere
    2. Nu va vaccinati pt ca vor sa ne controleze cu nanocipuri si sau sa ne omoare sau imbolnaveasca,plus d-asta virusul are sute de mutatii la cateva zile,vaccinurile fiind ineficiente!

      Ștergere
    3. 22.45 pastreaza-ti conspiratiile pentru tine.

      Ștergere
    4. Nu-s conspiratii,e adevarul clar si limpede,si realitatea in care traim!

      Ștergere
    5. Valentin Stefan Popescu1 august 2020, 11:42 Imi pare rau,dar nu am pe nimeni cu acea adresa ,blocat. Trimiteti/mi un msj in privat,ca sa vad adresa fb exacta.....Nu am cum sa va ajut,decat daca am toate datele corecte.

      Ștergere
    6. Doamna Mariana cautati va rog frumos la Setari pe fb la Blocare numele meu Valentin Stefan Popescu sau Popescu Valentin Stefan si dati Deblocare!Va multumesc!

      Ștergere
    7. S-A rezolvat ! Prima varianta era cea buna ! Doamne ajuta !

      Ștergere
    8. Va multumesc!Dumnezeu Iehova,Domnul Iisus si Duhul Prea Sfant sa ne ajute sa perseveram pe calea Sa in pocainta de toate pacatele si sfintenie!

      Ștergere
  10. Mona nu ne poate nimeni obliga sa facem acest vaccin.
    Să-l facă ei întâi si noi om mai vedea.
    Cate nu a vindecat Dumnezeu și Maica Domnului De boli incurabile,prin rugăciune.
    Post si rugăciune.
    Doamne Ajuta-ne la toți fii TAI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da ,vor sa ne oblige sa facem vaccinul cu diferite scuze.Si au si un plan pregatit in cazul in care cineva il refuza.

      Ștergere
  11. Meteorologii anunta dupa doua zile de canicula cu temperatura resimtita de 41 grade cu nopti tropicale in sud si est [temp de peste 20 grade noaptea] urmeaza Vijeli cu cadere de ploi in zona de munte a Carpatilor.
    Sa fie asta Urgia?-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Meteorologii anunta dupa doua zile de canicula cu temperatura resimtita de 41 grade cu nopti tropicale in sud si est [temp de peste 20 grade noaptea] urmeaza Vijeli cu cadere de ploi in zona de munte a Carpatilor.
    Sa fie asta Urgia care ar putea pune la pamint si putinele pilcuri de padure lasate de amicii austrieci ai lui Iohannis?-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Seceta ce va veni, culturi arse si distruse .

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa ne apere Dumnezeu,am văzut padure culcată la pământ cred ca era peste 1km de pădure de molid culcată la pământ în urmă unei vijelie,acest lucru sa intamplat cu mulți ani în urmă când nu se prea POMENI de asa vijelie puternice.
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului cu puterea sa cea mare

    RăspundețiȘtergere
  15. e de asteptat ca sa vina vijelii dupa canicula-DUMNEZEU SI MAICA SA SA NE APERE

    RăspundețiȘtergere