joi, 16 iulie 2020

PLÂNG PIETRELE ! VREMEA A VENIT !

                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata,in timp ce scriam aici pe Blog, vad la un moment dat,vad mai sus de mine in spatele meu, o statuie mare din piatra.Statuia ciplita in piatra, avea chiar si o palarie cioplita in piatra.Desi eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu ,mai sus de mine ,va statuia din piatra ,precum si ochii ei tot din piatra.
Brusc, ochii mari ai statuii încep a prinde viaţă şi se rotesc în orbite, de parcă ar fi fost din carne şi nu din piatră.
Vad Cerul  frumos ca de zi,in timp ce Statuia priveşte spre mine, roteşte ochii săi spre în jos, adica spre Pământ, apoi, roteşte ochii şi priveşte spre Cerul Sfant.
Astfel, vad cum în loc de piatră, globul ocular devine alb, exact asa ca la noi oamenii,iar din albul ochilor, mai precis din ochiul stâng mai întâi, începe a se prelinge un fir de sânge adevărat.
Statuia prinde viaţă, priveşte ţintă la Cerul sfant, iar din ambii ochi acum, din albul ochilor curg şiruri de sânge adevărat !
Ochii Statuii cioplite în piatră, au devenit ca din carne, precum ai noştri.
Ochii ei priveau la mine, priveau la Pământ, dar când priveau spre Cerul sfant, sangele -i curgea râuri ,râuri din albul ochilor.
În clipa următoare, mi se arată o mulţime de Statui cioplite în piatră, a căror ochi erau ca şi ai noştri, se mişcau în orbite, adica erau din carne. Doar ochii deveneu ca din carne, iar din ochii aţintiţi la Cerul sfant al tuturor Statuilor, au inceput a curge siroaie de lacrimi,dar nu orice lacrimi, ci laCrimi de sange adevarat.
Aşadar fraţilor, se va adeveri CUVÂNTUL din CARTEA SFÂNTĂ,  când zice : 
      "Că si pietrele vor plange cu lacrimi de sange,de vremurile care vor veni pentru omenire !"
Ce putem face ? Sa încercam să fim mai buni, mai milostivi, sa ne intarim in Credinta ,iar în zilele de sărbătoare să nu mai umplem târgurile şi crâşmele, ci să umplem SFINTELE BISERICI,  (atat cât o sa mai putem,cât o sa mai avem unde sa ne plecam genunchii si capul ), cu prezenţa noastră trup şi suflet,inima si cuget.
Cum să ne mai rabde BUNUL DUMNEZEU când alergăm după averi şi îmbogăţire peste noapte, în loc să traim ca fraţii şi să ne ajutăm unii pe alţii?
Câţi bogaţi din lumea asta mare, stau cu banii în bănci, se distreaza , se destrăbălează, dau frâu liber desfrâului, iar cei mai multi semeni ai nostri, nu au nici măcar o coajă de pâine pe masă sau un pahar de apă curată ?
DUMNEZEU le-a dat lor ca să dea şi celor care nu au, si ca să încerce inima lor care s-a împietrit !Este foarte adevarat ca Dumnezeu este Bun si iertator,dar totodata EL este si Drept!
Mânia Lui Dumnezeu se va abate peste noi toti,dar mai ales, peste cei care si-au batjocorit Aproapele,asuprindu-l, lipsindu-l de dreptul la o viata normala după Voia Lui Dumnezeu, aruncandu-l in inchisori,in tot felul de locuri de tortura de orice fel, intr-un cuvant,Ura faţă de cel necajit si amărât,de cei lipsiti de aparare.
Fraţilor ! 
Nimeni nu este veşnic pe Pământ !
 Şi-atunci, la ce bun atâta bogaţie pe care n-o poţi cheltui nici într-o mie  vieţi, de-ar exista ?
Cât mai aveţi timp, voi cei bogaţi şi avari, dezlegaţi-vă inima şi faceţi bine celor năpăstuiţi; hraniţi pe cel flămând, îmbrăcaţi pe cei goi, cautaţi pe cei din închisori, ajutaţi pe văduve şi pe sărmani, căci dacă nu o veţi face, într-o clipă vi se va putea rupe firul vieţii ,şi -atunci ,nu o sa mai puteţi face nimic pentru mantuirea sufletului vostru.
Până când aşteptaţi ca să faceţi binele din dragoste şi nu din obligaţie sau din interes?
Sunteti ferm convinsi ca mai traiti o zi,un an sau mai multi? Puteti fi siguri de acest lucru?Categoric nu !!!
Asadar, fiti buni si iubitori cu cei necajiti si oropsiti;ajutati-i cu ce au nevoie. Faceti-va Casă in Cer prin faptele voastre bune,si nicidecum palate aici pe pamant pe care le veti parasi intr-o clipa,sau care,pot fi puse la pămant de Cutremure,de Razboaie,de Incendii si Inundatii,etc etc.
Haideti sa privim cu totii in urma noastra si sa vedem ce am realizat pana acum, cu ce pret si daca s-a meritat ca sa ne dusmanim intre noi sau cu cei dragi noua.
Totul pare ,doar praf si cenusa in urma noastra,daca nu am fi facut si Bine celor care, au cu adevarat nevoie ca sa fie ajutati,fie macar si cu o vorba buna.
Sa punem punct la tot ce am facut rău pana acum, si sa incepem o viata bineplacuta Lui Dumnezeu si Maicii Domnului ,adica,o viata noua intru Cele 10 Porunci Dumnezeiesti.
Iata:
       Cunoști tu cele 10 porunci? – Biserica Emanuel Bardar.
                                       Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. ati omis de bogatii lumii ca ei aduc razboaie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este....ceea ce mi-a trasmis si mie Dumnezeu, este despre bogatie.atat si nimic mai mult..despre orice acumulare de bogatii

      Ștergere
  2. Doamne Ajuta doamna Maria
    Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  3. Statuie, palarie, ochi, sange, cer sfant...evrei. Dupa atata chin si jale, dupa atatea tragedii, inca se mai gasesc cretini care sa imbratiseze apucaturile nazistilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. https://stirimondene.fanatik.ro/maica-domnului-si-iisus-hristos-plang-in-icoana-de-la-manastirea-frasinei-o-vedeta-de-la-noi-crede-ca-e-un-avertisment-18502208

    RăspundețiȘtergere
  5. https://m.point.md/ru/novosti/nauka/de-ce-plang-icoanele-din-rusia-i-ucraina

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.realitatea.net/stiri/local/incredibil-in-romania-icoana-maicii-domnului-plange-neincetat-de-peste-o-luna_5dcc9276406af85273d78226

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.antena3.ro/actualitate/religie/icoana-facatoare-de-minuni-a-maicii-domnului-de-la-biserica-hagiu-din-bucuresti-a-plans-cu-lacrimi-565603.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Si la noi in tara sunt multi oameni bigati dar,nu s-ar desparti nicu un leut sa ajute! Cum sa nu fie suoarat bynul Dumnezey! Dumnezeu a dat;tit El va lua!Culmea e ,ca si sfideaza pe cel amarat! Dumnezeu bunurul;sa ke deschida sufletuk!Diamne ajuta! Cu drag Handic N

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu mai exista smerenie nici la sarac nici la bogat. Daca ar exista s-ar putea implini cuvintele Sfintei Scripturi-(inainte de a cere vei primi).

    RăspundețiȘtergere
  10. E destul sa te uiti la stiri ca sa iti dai seama ca ce se intampla acum ar fi fost de neimaginat acum 20 de ani. Oraselul din America in care am locuit multi ani are un lac foarte mic si frumos. Astazi au postat mai multe persoane pe Facebook poze cu acelasi lac in care anii trecuti ne scaldam, dar acum este plin de serpi mari, se vad cu ochiul liber cum inoata nestanjeniti.
    Orasul Seattle a inceput sa faca pentru angajatii ALBI ai Primariei cursuri despre cum sa nu mai fie albi, cum sa incerce sa "undo the whiteness" (pt cine intelege engleza).
    Nici nu mai punem la socoteala fenomenele meteo, ca alea sunt deja ceva banal, din pacate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ai cu serpii? Inseamna ca au cu ce se hrani,lacul e curat si plin de peste

      Ștergere
  11. În ziua de 17 Iulie 2020, la ora 09:10:47 (ora locală a României), s-a produs în KURIL ISLANDS un cutremur semnificativ cu magnitudinea mb 5.5, la adâncimea de 100km.

    RăspundețiȘtergere
  12. in insulele KURILE sunt cutremure f dese -acestea se afla pe cercul de foc al Pacificului

    RăspundețiȘtergere
  13. toti sfintii parinti din vechime si actuali vorbesc de pedeapsa Divina pentru neascultare-vom trai vremuri crunte acum le vedem si trecem cu usurinta peste ce vedem-doar sa ne rugam lui DUMNEZEU ,MAICII DOMNULUI SI SFINTII= AVOCATII NOSTRI

    RăspundețiȘtergere