miercuri, 29 iulie 2020

MECANICII DE LOCOMOTIVA VOR FACE GREVA SI VOR VENI LA BUCURESTI ?


                                      29 Iulie 2020,ora 14,50 !

                            Dragii mei,

În aceasta dupa amiaza,în timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spunea asa:
              "Mecanicii de locomotiva sa vina in Capitala!"
Clipa in care dragii mei,vad mai multe locomotive stationate,iar mecanicii de pe locomotiva vorbeau intre ei, se sfatuiau.
Vad doua maini care imi arata o punga din plastic,iar pe punga din plastic era scris cu negru,ca in Mesajul de mai sus,si anume:
"Mecanicii de locomotiva sa vina in Capitala!"
Dragii mei, cu siguranta vom auzi de trenuri care nu vor mai circula din pricina Protestelor mecanicilor de locomotiva.
Suntem in democratie,deci, este posibil orice.
                              Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Ar trebui sa fim in Democratie dar de fapt sintem in Cleptocratie condusa de Tradatori Vinzatori de neam.
    Nu degeaba PNTCD singurul partid crestin Istoric in care nu aveau acces evreii ca necrestini este scos din jocul politic si parlament , cineva pe blog spunea ca e facut din trei sferturi din evrei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Masurile de protectie contra coronavirusului fac trenurile nesigure,fara clienti lucratorii someaza cu bani redusi,deci probleme.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu are nimeni nici un mesaj din viitor ca o sa se taie pensiile nesimțite și pensiile speciale?
    Credeti ca se va interzice cumulul de pensii?
    Sau cumulul de pensii cu salariul de la stat?
    Oare sa fie acestea protestele?
    Cati ani sa mai asteptam pana vor fi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim30 iulie 2020, 00:22
      Stii cum procedezi tu acum si de cateva luni incoace?
      "Tara arde de Coronavirus si tu nu poti dormi de cateva Pensii speciale,care ,in mare parte sunt CORECT acordate !In loc sa te gandesti la Rugaciune,la bunatate ,la iubire faţa de Aproapele, la acest nenorocit virus, tu nu poti dormi de PENSIILE SPECIALE care,repet, jumatate dintre ele sunt CORECT acordate;reflecta munca si riscul la care sunt supusi cei care le primesc.Am crezut ca daca vezi ca nu -ti public comentariile cu PENSIILE SPECIALE ,am crezut ca vei renunta ca sa te faci de râs,dar ai tu ceva cu cei cativa banuti la nivel de tara,banuti care nici nu vor intra vreodata in buzunarul tau sau al altor pensionari cu pensii mici,ci tot in buzunarul celor care ne conduc vor intra. Si-atunci,la ce bun sa te tot stresezi cu PENSIILE SPECIALE? Da, sunt cativa oameni,nu voi da nume, care au mult peste 10000 de lei, dar aceia sunt putini si nu afecteaza bugetul Romaniei.Ceea ce tu sustii ca sa fie taiate, e ca si cum te/ai duce la piata cu 1 LEU sa/ti faci cumparaturi pentru o saptamana.Asta inseamna la nivel de tara acele cateva PENSII SPECIALE,deci, cu totul nesemnificativ taierea acestor PENSII SPECIALE. Mai bine intrebai cat va mai dura,pentru ca ROMANIA sa nu mai fie furata si pusa pe butuci de cei care ne conduc?Sau,cat va mai dura pana sa apara o LEGE in care fiecare sa fie obligat sa/si justifice AVEREA?Nu PENSIILE SPECIALE care,repet iarasi,unele sunt TOTAL CORECTE si binemeritate! Oamenii au muncit pentru ele ,si/au riscat viata unii dintre ei,iar acum,merita sa traiasca decent fara grija zilei de maine. Te rog,sa nu mai pui astfel de intrebari puerile,ci intreaba/te mai bine ce am putea face ca sa luam AVERILE celor care s/au imbogatit peste noapte de la REVOLUTIE incoace;căci se presupune ca am pornit cu totii egali din 1989 incoace.Si-atunci cum e posibil ca toti cei care ne-au condus si ne conduc din 1989 incoace,sunt putrezi de bogati,au vile, au palate,au masini scumpe, au sute de hectare de padure,au hoteluri si sute de milioane de euro sau dolari in conturile din strainatate.Aceste lucruri ar trebui sa te nelinisteasca si nicidecum cateva amarate de PENSII SPECIALE care nu valoreaza nimic la ECONMIA ROMANIEI !!! Da,pentru linistea ta,pentru ca sa nu mai pui astfel de intrebari,iti voi spune din nou ca: PENSIILE SPECIALE mai mult de jumatate dintre ele sunt CORECTE !!! Iar dac ar fi taiate,ar fi numai pe baza de POLITICA,asa ca sa moara si capra vecinului.Ocupa-ti mintea cu HOTIILE mari care se fac la noi in Tara,cu PADURILE care se taie ilegal si pleaca peste granite, cu VILELE si MASINMILE extrem de scumpe pe care ni le flutura pe sub nas cei care ne conduc,cei care se dau drept oameni de afaceri ,dar care,au furat si fura de la STAT tot ce se poate fura.PENSIILE SPECIALE sunt corecte ,pentru mai bine din jumatate din pensionarii care le primesc!!!

      Ștergere
    2. Stimata doamna Maria , nu cunosc ce mesaje v-a trimis anonim 00:22 , dar pensiile trebuiesc acordate pe principiul CONTRIBUTIVITAȚII. Adica , cât ai contribuit la fondul de pensie ,atat sa primesti.Asa este oriunde in lume .Nu conteaza cat reprezinta pensiile speciale nesimtite ,raportat la buget.
      Trebuie stimulata MUNCA ,intr-o societate normala.

      Ștergere
    3. O pensie mai mare decit salariul plus sporuri e ceva mai mult decit speciala

      Ștergere
    4. 08.47 Sint de vina aia cu pensii intre 700 si 1200, ca-s prea multi si cocoseaza bugetul

      Ștergere
  4. http://georgetaflorea37.blogspot.com/2016/10/razboiul-crestin-cernerea.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa fie proteste in mod sigur in august...fiindca la romani nu le place sa le bage pumnul in gura...riposteaza...

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta este un vis ratacit de pe vremea cand existau locomotive

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria cu tăierea pensiilor speciale au câștigat alegerile,
    Un bun obținut nu se poate lua,era de inteles,în cel mai greu caz era impozitarea lor și nici asa nu este corect.
    Aveti dreptate,un ac intr-un car cu fân.
    Lucrătorii din CFR cred ca o sa iasa ca trenurile s-au redus locomotive vechi si nu sa mai investit in acest domeniu.
    Cred ca aici vor fi multe nemulțumiri.
    Nici la Tarom nu stăm mai bine s-au anulat multe zboruri.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne scape de aceasta pandemie sa putem merge mai departe.
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dezindustrializarea si cresterea ponderei transportului AUTO duce la scaderea traficului Feroviar si la noi dar si in lume ,or sa dispara multe linii de cale ferata din reducerea activitatii si traficului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa este,păcat ca transportul feroviar era si inca este mai sigur,de cât cel auto.

    RăspundețiȘtergere