vineri, 24 iulie 2020

MANGALIA ??? CE SE VA INTAMPLA LA MANGALIA???


                                                     23 Iulie 2020,ora 6,03 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:
             "Sa vedem Mangalia !
            Vine masa deplina!"

                              Oferte Speciale Litoral Romania - Mangalia.
Dragii mei, ce inseamna acest Mesaj, eu nu pot a-l talcui.Ceea ce pot face dragilor,este a va spune ca sa avem grija de noi si de cei dragi noua, ca sa fim sanatosi si bucurosi.
                              Cu dragoste,Maria.
             





20 de comentarii:

  1. Propunem ca in toate zonele turistice sa se infiinteze cate un monument cu toti copiii disparuti de pe teritoriul Romaniei, inconjurat de panouri mari pe care sa fie postate imaginile tuturor acestor copiii. Langa astelul Peles, pe litoral, la Cetatea Sighisoarei....Nu trebuie sa-i dam uitarii, si mai ales trebuie sa ,,incantam,, ochiul autoritatilor, celor cu dureri in...bip..de toate cele ce se intampla populatiei, sa nu se bucure doar de venituri speciale, sa-si vada si sursa veniturilor postate in locurile in care merg deseori sa se relaxeze. In absolut toate zonele turistice sa se faca acest lucru, inclusiv in localitatile din care au disparut copii. Sa mergem si noi cu o floare, cu un gand bun , fie ca sunt morti, fie ca sunt vii. Eu cred ca nu este costisitor tinand seama ca statul investeste multi bani in borfasi fara sa-i puna la munca , si tinand seama ca se fac niste misculatii printre politieni, si anume intra in posesia unor sume fabuloase din care ofera lunar circa 3500-4000 Ron unor ,,amarati,, ce s-au plimbat prin alte tari,posibil sa-i fi exploatat si pe altii ca sefi de grupuri, trupe..fara sa le pese de economia Romaniei, fara sa cotizeze toata viata la stat(asa cum au facut niste prosti de s-au ales cu pensii mizere), s-au plimbat sufland in vreo frunza, sau vreun pai, iar cand li s-a ofilit limba s-au intors aciia la cersit. Ca sa nu bata la ochiul orisicui, au gasit aceasta solutie (nu ca ei nu fac altele in vazul lumii fara nicio zbatere de ochi) de intretinere lunara a unor lichele. Frumos, nu? Interesant. Vom iesi in strada si vom cere infiintarea acestor monumente, cu numele tuturor copiiilor disparuti inscriptionate pe monument, inclusiv localitatea de unde provine fiecare. Nu trebuie sa-i dam uitarii, nici pe ei, nici pe politicieni, nici pe cei implicati direct in aceste disparitii. Sa-si ,,clateasca,, si ei ochii, si copiii lor cand mai vin in vizita pe aici, prin tara, sa mai care din ce a ,,agonisit ,, tatuca. Mizeriile care se fac pe acest teritoriu depasesc orice asteptari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna idee, dar nu ai primi aprobare de la autoritati. Si nici turistii nu ar privi cu ochi buni un astfel de panou. Oamenilor nu le place sa li se aminteasca de faptul ca lumea in care traim nu este un loc sigur pentru copii. Mai ales in concediul la care sclavul viseaza tot anul, planificat amanuntit intre ratele la banca si educatia copilului.
      Cine are inima nu uita de copiii agresati chiar daca nu sunt panouri. Cine n-are inima...n-are si gata!

      Ștergere
  2. Ziua de Sanziene sa fie asociata cu Ziua Copiilor disparuti din Romania. Asa cum Zanzielene ii joaca pe zmei, si sufletele acestor copiii disparuti sa le vina de hac rapitorilor, copiiilor lor, nepotilor lor, sa nu mai ramana urma din ADN-ul acestor mizerii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07.29, sa le faca Bunul Dumnezeu dreptate tuturor fiintelor nedreptatite, chinuite de acesti monstri!
      Sa nu uitam ca marea majoritate a acestor monstri chinuiesc animalele cu o salbaticie de nedescris. Daca pot face asa ceva unor fiinte nevinovate, care nu le-au gresit cu nimic, atunci impotriva oamenilor sunt fiare dezlantuite.
      Sa fie pedepsiti toti criminalii de oameni si animale si sa dea socoteala si aici pe Pamant, dar si in lumea de Dincolo!!!

      Ștergere
  3. Se poate referi la tratamente cu namol pentru inflamatii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Se poate referi la tratamente cu namol pentru inflamatii"...dar nu se refera.

      Ștergere
  4. Trebuie dat de mult la olandezi portul din Constanța sau cel din Mangalia ca si asigurare a mandatului de președinte. De ce s-a întârziat? - craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tara e vanduta toata pe bucatele. Portul la unii, apa altora, padurile, muntii, gazele si altele sunt vandute toate. Pacat, mare pacat ca nu am stiut sa pretuim ce avem sau ce am avut!

      Ștergere
    2. Tara e vanduta toata pe bucatele. Portul la unii, apa altora, padurile, muntii, gazele naturale, energia electrica si altele sunt vandute toate. S-au vandut bucata cu bucata pana si sinele de cale ferata pentru un pumn de bani fara valoare. Pacat, mare pacat ca nu am stiut sa pretuim ce avem sau ce am avut!

      Ștergere
  5. Ar trebui si românul sa se mai potoleasca cu atatea plecari pentru ca altfel riscam sa ne bage iar in stare de urgenta!
    Mai bine sa purtam masca si sa ne abtinem anul asta de la a mai pleca in concediu, sa evitam zonele aglomerate decat sa ne tot bage in stare de urgenta si atunci nici sa iesi din casa nu prea mai poti... vor fi si restrictii multe... nici nu vreau sa ma gandesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:41, am cunostinte care spun ca nu se duc pe litoralul romanesc, ce!, sasi bata joc de ei toti prostii! Astia sunt romanii. ,,patrioti,, pana in maduva. Unde sa ajungi cu astia? La dracu. Ca nici de munca nu sunt buni, sunt d-aia cu facultati si care nu vor sa munceasca, xa ce! ,sa munceasca pentru toti prostii? Da au salarii ce le permit sa colinde si sa care banii pe la altii. Noi, prostii, avem orele suplimentare taiate ca suntem prosti si ca trebuie sa muncim, nu sa si primim. Asta este Romania. La ce vine Hristos, Dumnezeu, Duhul , si cine mai zice d-na Maria? La ce? Ce-i atrag aici? Lupsa de omenie, fatarnicia, grandomania, prostia mascata de o diploma de facultate facuta la tinerete, ,,la timp,, ? Ce e asta? Mor oameni muncind sub papucul unor lichele din astea care-si taraie curul pe la serviciu facand doua lulele.

      Ștergere
    2. Pe straii ii atrage tara, nu ii atrag locuitorii ei! Ba chiar unii straini au afirmat despre România: "Ce tara frumoasa! Dar pacat ca e locuita!".

      Ștergere
  6. Vad ca la Mamaia au închis,și amendat multe restaurante,terase baruri.
    Poate si la Mangalia vor face la fel cine stie.

    RăspundețiȘtergere
  7. ROMANII,au inceput sa se laude si sa se mandreasca cu vacante luxoase,dar au uitat sa se laude cu fapte bune placute LUI IISUS HRISTOS.Ce bine ar fi daca si bisericile LUI HRISTOS,sa fie pline ca plajele.

    RăspundețiȘtergere
  8. De acord cu tine 15:33 dar după ce sa stat in carantină in starea de urgență dacă puneam pariu câștigăm sa zic asa.
    Le ziceam mereu când or scapa romanii din carantină o sa fie buluc în parcuri,la mare la munte peste tot.
    Nu credea nimeni,dar uite ca romanii au scăpat ca de pușcărie si au luat-o care in -cotro
    Cei care mai stam la tara am iesit in grădina afara dar cei care au stat închiși săracii va dati seama ce a fost cu ei?
    Dar asa cum spui 15"33 Sa nu uitam de Dumnezeu Doamne Ajuta tuturor sa aiba parte de fericire si mântuire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu uitam ca stramosii nostri nu calatoreau non-stop in vacante (de lux, cum au devenit toate vacantele acum - un lux, extraordinar de scumpe) si le era mai bine, erau impacati cu ei insisi, cu semenii, cu intreaga natura, le era mult mai bine!!!
      JULES VERNE nu a calatorit NICIODATA! Jules Verne NU A CALATORIT NICAIERI si totusi ce descrieri minunate, exacte a facut! Scriitorul calatorea cu ochii mintii.
      Multi inaintasi de-ai nostri tot asa - nu au iesit NICIODATA din localitatea lor si nu erau nici "incuiati", ba chiar poate erau mai umani! Si nu au murit ca nu isi faceau vacantele de exemplu la Mamaia, la munte si la mare sau prin alte locuri exotice, de n ori pe an! Stramosii nostri nu isi faceau vacantele nici macar o data pe an!!! Bine, nici nu aveau cum sa se laude la scoala sau la serviciu: "Mama, in ce loc nemaiintalnit, exotic, am fost (ca am eu bani si nu stiu ce sa fac cu ei)!". N-aveau cum sa dea din ei, sa epateze atata, dar nici nu era grandomania asta, falsitatea umana pe vremuri si era mai bine!
      Nici nu a fost prea benefica circulatia asta continua a oamenilor. Astfel se pot raspandi virusurile cu repeziciune, sufera mutatii, se combina cu tot felul de alti microbi/virusuri/bacterii si nu este bine deloc!
      Omul ce a invatat din atata circulatie continua? Sa distruga natura, sa lase focul aprins dupa ce a fost la gratar cu o turma intreaga, sa lase un munte de gunoaie in urma, sa defriseze padurile ca sa-si faca un foc/gratar, sa polueze intreaga natura, sa isi faca nevoile in mare sau in râu, sa-si spele masina tot in mare sau rau (masina cu care a intrat pe plaja ca sa arate cat de multi bani are si ce masina fitoasa are), sa mai ucida / vaneze ceva doar de placere ca sa-si satisfaca orgoliul sau grasimea (doar grasimea unora trebuie alimentata non-stop) si cate si mai cate... deci acest flux continuu nu a adus nimic bun si se va intoarce ca un bumerang!!!
      La ce bun stau unii sa aglomereze soselele si mai mult stau la cozi kilometrice si polueaza (omul si masina) si merg toata vara la munte si la mare, fara sa rateze vreun week-end, cand mai bine si-ar face concediul 1-2 saptamani si s-ar satura decat sa plece continuu si sa polueze maxim. Aceasta poluare si raul facut li se va intoarce mai devreme sau mai tarziu! In plus, unora parca au viermisori undeva. Cand ajung undeva vor sa plece, sa se intoarca acasa. Cand sunt acasa vor inapoi de unde au plecat. Au innebunit unii. Nu stiu nici ei ce mai vor. Parca nu-si gasesc locul!
      Mai stati si pe-acasa, mai invatati sa gatiti (nu ceva neaparat extravagant), dar de ce sa mananci ceva preparat de cineva care a fost la wc si nici nu s-a spalat pe maini? In plus stii ce pui acolo in oala si nu o sa pui ceva sa-ti tina mancarea gatita o luna fara sa se strice. Cineva care lucreaza in alimentatie publica si isi batea joc de clienti (ca sunt si asa prea multi si abia faceau fata angajatii) si de razbunare le scuipa in mancare/bauturi plus alte mizerii pe care nu vi le mai detaliez si, in plus, gateau f. infect (desi aparent nu parea), dar nu vroiau sa se spele nici pe maini dupa ce mergeau la wc, aveau angajatii tot felul de boli (printre care TBC, stafilococi aurii multirezistenti de care nu scapau, strptococi s.a.) si nu le pasa ca transmiteau si altora!!!
      Deci mai bine sa mai stam si pe la casele noastre, sa ne retragem in liniste fiecare de unde suntem ca loc de bastina, ca nicaieri nu e mai bine decat in locul tau de nastere si sa ne mai intoarcem cu ganduri bune si la aproapele, sa ocrotim natura, animalele, semenii si sa nu uitam sa mai spunem si cate o rugaciune insotita de multumirea in fata Divinitatii pentru tot ce ni s-a daruit!

      Ștergere
  9. Pe straini ii atrage tara, nu ii atrag locuitorii ei! Ba chiar unii straini au afirmat despre România: "Ce tara frumoasa! Dar pacat ca e locuita!". Deci ce putem sa mai zicem?

    RăspundețiȘtergere
  10. Castigă dl Mohamed Murad alegerile locale la primarie

    RăspundețiȘtergere