vineri, 24 iulie 2020

IISUS HRISTOS VA VENI IN ROMANIA DUHULUI SFANT,IN NOUL SĂU IERUSALIM !



                                            Dragii mei,

În aceasta dimineata în zori de zi, aud glas care spune ceva minunat de frumos.

                "Iisus Hristos vine pe Pămant!
             Venirea Lui Iisus Hristos  pentru a doua oară pe Pămant ,este foarte aproape în ROMÂNIA  VIITORUL NOU IERUSALIM!"
Să ne bucurăm dragii mei, pentru aceasta Dumnezeiasca Veste ! Venirea MANTUITORULUI nostru drag si scump sufletului nostru, este foarte aproape în Romania Duhului Sfant.
Toate câte scriu aici,toate se vor împlini în timpul oranduit de DUHUL SFANT !


Image result for HARTA ROMANIEIImage result for IISUS HRISTOS..

Stiu dragilor,că sunt foarte multe persoane care nu cred ca ROMANIA noastra este ROMANIA SFANTA,este România Gradinii Maicii Domnului şi nu în ultimul rând,va fi România Viitorului al Doilea Nou Ierusalim.
Sa nu va indoiti niciodata fratilor,de toate cele câte cititi aici!!!
Nu de la mine scriu, ci din GRAIUL  DUHULUI CELUI  PREA SFÂNT, din CUVANTUL MÂNTUITORULUI HRISTOS si al MAICII SALE,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,Cărora Li se cuvine toata cinstea,slava si închinarea,Amin!
                                      Cu dragoste,Maria.

38 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Curand. Nici Fiul nici ingerii nici Sfintii, ci doar Tatal!

      Ștergere
    2. Eu stiu ca va veni in anul 2023.

      Ștergere
    3. Bunul Dumnezeu stie

      Ștergere
    4. 20.54, de unde stii tu anul, cand nici Fiul lui Dumnezeu, nici Sfintii sau altcineva in afara de Dumnezeu-Tatal nu cunoasc cand va fi trimis Iisus la a doua Sa venire pe Pamant? Iti faci pacate sa afirmi ceva ce nu stie nimeni in afara de Dumnezeu-Tatal!

      Ștergere
  2. a cata oara se repeta mesajul?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acum 10 ani tot vine si nu mai ajunge!

      Ștergere
    2. Nu vine cand vrea păcătosul !

      Ștergere
    3. Mai Nicule, nu te duce mintea deloc! Pe pamant sunt doar pacatosi!

      Ștergere
    4. Asa crede un ateu ca tine ! Mai sunt si oameni sfinți pe care trebuie doar sa-i cauti si daca ai credinta ii găsesti . La tine nu cred ca este cazul , chiar daca te lauzi ca te duce mintea. Dar cred ca te duce la rau dupa felul cum vorbesti .

      Ștergere
  3. Ce putem spun:
    VINO DOAMNE!!!
    Doamna Maria nimic nu ma bucura mai mult pe acest pământ de cât venirea Mântuitorului Nostru Scump si DRAG Sufletelor Noastre.
    Sa asteptam cu credința și cu dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  4. D'na Maria,
    Dumneavoastra,contrazice-ți toată Biblia! Pe ce vă bazați?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vad nici o contrazicere a Bibliei . A-ti ajuta aproapele , a te ruga , a posti , a te spovedi si împărtăsi sunt lucruri care nu sunt diferite de ce ne arata Biblia . Citesc acest site si-l gasesc folositor sufletului , tot timpul ma îndeamnă sa-l ajut pe cel in necaz . Si atunci ?

      Ștergere
    2. Nicu, nu ti-a cerut nimeni parerea ca oricum habar nu ai.

      Ștergere
    3. N-am stiut ca trebuie sa-ti cer tie voie ca sa-mi spun parerea . Si mai stiu ceva ca daca nu agreez ceva schimb canalul si ma duc pe alceva care-mi place , fara sa fac atatea observații. Asta inseamna sa fii educat si sa ai bun simț , cand intri in casa cuiva , ori tie iti cam lipsesc aceste principii

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Cine,meteoritul?

      Ștergere
    2. Hasteroidu'mo!Aveti grija ca vorba părintelui Arsenie: "bolovanul la bolovan trage!"

      Ștergere
  6. Nu înainte de avertisment și când se va vedea pe cer o cruce de lumina.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu se știe, doar bunul Dumnezeu v-a hotari

    RăspundețiȘtergere
  8. Bunul Dumnezeu știe asta

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai dupa doua mii de ani de la inaltarea la cerurile sfinte, ce atatea intrebari? Da noi trebuie sa ne gandim la. Cel. Preaplin de. Lumina, nu la. Cel mortificat trupeste. Asa ca pastrati crucea in casele voastre si in inimile voastre si viiti in crucea mantuirii sufletului fiecaruia dintre voi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Oricum departe nu este timpul....2000 de ani...+ 33 de ani a trait El=2033

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣🤣 te-ai consultat tu cu Tatal si ti-a spus chiar și anul? Poate ca este chiar in clipa asta. Esti sigur ca ti-ai platit vamile?

      Ștergere
    2. Unde,la biserica? Dar altii,morti mai demult?

      Ștergere
  11. Sa ne daruiasca Bunul Dumnezeu o zi de Sabat binecuvantata,petrecuta in pocainta de toate pacatele si in sfintenie!Domnul Iisus Hristos a spus ca daca iL iubim pazim toate poruncile Lui!

    RăspundețiȘtergere
  12. E scris,va veni dupa sfirsitul lumii,deci e aproape.( dupa sfirsit va veni sa le daruiasca celor 144000 de alesi un pamint nou si un cer nou)

    RăspundețiȘtergere
  13. Semnalele descriu perfect, vremurile de inaintea Schumbării.
    Nu va fi sf. Lumii ci a doua Venire a Mântuitorului.
    Insă Insă ,înainte de aceasta, trevuie să trecem prin toate încercările care au fost prezise. Nu vă grăbiți , că o să fie destulă suferință; Papa trebuie să cadă, trebuie să se instaleze Anticristul ( apropo- deja circulă pe internet , ca s.a instalat chiar pe tronul Angliei de câțiva ani). Se lucrează la Noul Sistem Financiar, care este in proba-intre China (Dragonul Roșu) și Rusia (mai numit și Ursul), așa că rămâne se implementeze Codul -prin asa asanumitul Vaccin, și declanșarea conflagrației.
    Rușii sunt involucrați- Cerul a trimis semnale, pt. A.i converti dar nu sau luat măsuri. America Latină este predispusă la distrugere, Korrea de Nord la fel, așa că suntem la un fir de păr până să se declanșeze.
    Dumnezeu Tatăl , nu mai suportă rătăcirea, așa că ne Va avertiza ,după care ne Va Da un Miracol, când va apărea o Cruce mare de Lumină pe Cer- se va vedea in toată lumea; iar in funcție de cum se va căi lumea, va veni și Pedeapsa.
    Nu cereți ziua exactă că e absurd.
    Să cădem in genunchi și să ne rugăm pt. Toata lumea
    AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cu tehnica actuală s-ar putea proiecta holograme cu teme religioase pe cer,unul dintre scenariile pe care se zice că le au în vedere păpușarii din umbră,cei care fac jocurile pe marea tablă de șah a lumii,pentru impunerea globalizării, așa că atenție la ce vă uitați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i nevoie de holograme,caci sinteti pacaliti de mult timp. Pe cer va fi insa adevarul ce vi se ascunde,de-aia a aparut teoria hologramelor,ca sa nu credeti cind vi se va arata adevarul

      Ștergere
    2. Ia te uită,a răspuns cineva care știe și cunoaște...Sigur că suntem înșelați de sute,de mii de ani,dar rămâne o variantă,printre altele,poate fi aplicată unei mulțimi care are nevoie de un impuls emoțional,cei care înțeleg nu mai contează, sunt trași de ceilalți.

      Ștergere
  15. Mai sunt si satelitii lui Musk (=muscă) care inseala. Plus hologramele. Trebuie sa fim atenti, sa nu ne lasam inselati, sa fim rataciti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 26 iulie 2020, 13:25 englezitule, fly inseamna musca.Musk înseamnă mosc,iar stupid înseamnă prost...si asta nu este o virtute.

      Ștergere
  16. Pai satelitii aia nu arata holograme, aia. N. E. I. R. A. D. I. A. Z. A !!!!!!!.pa, paaaa.pe banii nostrii,de prosti prostiti de oculta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ..."de prosti prostiti de oculta."...relax, prostia este indistructbila.

      Ștergere
  17. 00.38, unii scriu cu "k" in loc de "c". A fost scris cuvantul "musca" cu "k". Unora trebuie sa li se mestece ca sa inteleaga.

    RăspundețiȘtergere