sâmbătă, 18 iulie 2020

EXTRATERESTRII FAC SCUT IN JURUL ROMANIEI !

      5                        14 AUGUST 2018,ora 4,34 zori de zi !

                                       Dragii mei,

O lumina alba si orbitor de stralucitoare ma trezeste la aceasta oră,si astfel, vad stand in pat cu ochii inchisi,vad deasupra patului meu,imediat sub plafonul care disparuse in acele momente ,vad HARTA ROMANIEI sfinte.

                      Imagini pentru HARTA ROMANIEI.

În mijlocul HARTII ROMANIEI vad capul si ochii unui Extraterestru gri deschis la culoare.
Acesta statea in inima Romaniei, privea de jur imprejur,de parca ar fi fost numai ochi si urechi.
Brusc,in jurul HARTII ROMANIEI SFINTE au ajuns de nicaieri, multi,foarte multi Extraterestri de culoare deschisa care ,s-u prins de brate si au format un Cerc bine legat in jurul HARTII ROMANIEI. Si nu era numai un singur cerc,ci erau vreo 3-4 randuri de EXTRATERESTRI care faceau scut in jurul Romaniei.

Imagini pentru EXTRATERESTRI IMAGINIImagini pentru EXTRATERESTRI IMAGINIImagini pentru EXTRATERESTRI IMAGINI.

                                         Harta României, schimbată total? Aşa ar putea arăta ţara noastră ...

Imagini pentru EXTRATERESTRI IMAGINIImagini pentru EXTRATERESTRI IMAGINIImagini pentru EXTRATERESTRI IMAGINI.

ROMANIA fratilor,era apărata de EXTRATERESTRI si nimeni si nimic nu o putea atinge dinafara.
Sa nu uitam dragii mei,ca am scris adeseori despre EXTRATERESTRII care, se vor arata mai intai poporului roman,faţă catre faţă.
Iata:
                       4 Februarie 2018,ora 6,54 dimineata !

                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata ,treaza fiind ,aud glas care spune asa :

                             "Nu avem nicio limită pentru surlele terestrele ,pentru Extraterestrii care ne intra în Ţară !"

Clipă în care dragilor, vad un Cer de noapte plin de OBIECTE  ZBURATOARE  NEIDENTIFICATE  (OZN -uri ).
Asa ca în imaginile de mai jos:


        Image result for OZNImage result for OZN.

Aud un glas care spune asa:

                   "Publicul din atmosefera !"

Şi cu adevarat fratilor ,publicul din atmosfera era OZN-urile si Prietenii nostri gri deschis si albi,Extraterestrii.
Toti priveau inspre Pămant si erau la o distanta de doar cativa metri de Pămant.
Erau grupuri ,grupuri de Extraterestri tineri,mai in varsta,cu familie ,aici intrand si copilasi.
Navele lor stateau in aer fara nicio problema,asa cum stau fructele in pom.
Dragii mei, fara nicio indoiala ,EXTRATERESTRII se vor arata mai întai faţă catre faţă poporului român.

Iata:
               4 Noiembrie 2016,ora 6,26 dimineața ! 

                                  Dragii mei, 

Astazi dimineață ma trezeste un glas care imi spune ceva foarte frumos, despre EXTRATERESTRI.

Glasul spunea asa:
 
                  ”În România, mai dureaza un pic.

                  Întâlnirea cu Extraterestrii ! 

                  Mai reflecteaza , si ai să vezi cât de puțin mai dureaza. Un pic, foarte puțin ! ” 


Image result for EXTRATERESTRIImage result for OZNImage result for EXTRATERESTRI.

Eu îi astept cu mare drag, pentru că, acesti omuleti albi, verzui sau gri,chiar vor sa ne ajute si sa ne salveze de la autodistrugere.
Pentru mine,ei sunt Prietenii mei pe care îi astept sa vină si sa confirme toate cele câte am scris si scriu despre ei ,si nu numai. 
                         Cu dragoste,Maria. 

29 de comentarii:

  1. Pe terra Nu exista extratereştri, aceea la care se referă absolut toți sunt de fapt intratereştri adică urmaşi ai celor din lumea veche... adică zei, semizei si mutanți din mai multe rase toate decăzute care au fost închise de Dumnezeu la porunca Lui printr-un mare război executat de Îngerii Lui Dumnezeu Cel Adevărat şi Atotputernic.
    Nu va mai rătaciți. Acei care se dau drept extratereştrii veniți din alte galaxii sunt de fapt cei care ies prin portalurile de la polii pământului. Este clar scris in Sfânta scriptură şi Iisus Hristos îi numeşte draci iar demonii sunt duhurile necurate care le vorbeşte profeților din vremurile dinaintea revenirii Lui Isus. Restul e fantasmagorie pentru a deruta lumea şi a da o speranța deşartă ca oamenii sa se închine lor în locul Lui Dumnezeu.
    Toate lumile din univers create de Dumnezeu au reguli STRICTE si nu se poate umbla "brambura"
    De asemenea în vechile scrieri ale lui Enoch care a umblat 200 de ani cu Dumnezeu...e menționat ca distanțele dintre lumi sunt făcute aşa de mari între alte luni încât NIMENI SA NU PATRUNDA DIN UNA IN ALTA.
    Doar îngerii de lumină au dreptul de a calatori dar si aceea tot la poruca Lui Dumnezeu...
    Putem spune că doar îngerii Lui Dumnezeu sunt "extratereştri" însa chiar şi asa ar fi partial corect însă ei nu au corpuri materiale ci din Lumină cu toate că unii au putere de a se materializa.
    Informațivă bine şi rugați-vă serios ca să aflați Adevărul.
    În mod special este creată diversiunea cu extratereştrii ca lumea să fie păcălită şi să uite că SINGURUL MOD de salvare şi ajutor este prin IISUS HRISTOS. nimeni altcineva.
    Doamna Maria are dreptate ca formă însa la conținut este cu totul"altceva". are dreptate BINEÎNTELES ca Alte lumi locuite există cu miliardele, însă faza cu "extratereştri" pe Terra...Aici e Marea Păcăleală pt.cei ce nu cunosc şi se lasă singuri păcaliți.
    Dealtfel Duhul Sfânt marturiseşte doar Adevărul. Însă oricare Alt Duh care Nu este de La Dumnezeu este mincinos si fals întrucât NU Mărturiseşte CLAR că Iisus Hristos este fiul Lui Dumnezeu şi vine în numele SĂU...Restul e goană"după vănt" cum zicea Solomon!
    Doamne Ajută tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim19 iulie 2020, 00:31
      Categoric ca exista si alte CIVILIZATII EXTRATERESTRE !Cinci sunt la numar! Asta nu inseamna ca ne inchinam lor !!! Ci,ne inchinam numai BUNULUI DUMNEZEU si MAICUTEI DOMNULUI si SFINTILOR SAI! Dar nu putem ca sa fim legati la ochi si sa credem ca DUMNEZEU a facut Lumea ,iar Lumea sta numai in cei 8 miliarde de oameni.DUMNEZEU a creat un intreg UNIVERS numai pentru ca sa fie locuita planeta PAMANT?Celelalte PLANETE la ce folosesc?Exista EXTRATERESTRI care ne mai viziteaza din cand in cand si chiar ne dau si cate o mana de ajutor,in sensul ca, isi pot lua chipul si asemnarea noastra si pun umarul la treaba alaturi de noi.Nimeni nu poate sa ma convinga de contrariul,deoarece,eu am vazut toate acestea cu Puterea si cu Voia Duhului Sfant.Daca cineva mi/ar spune ca ma impusca daca nu spun ca ei, adica,ca nu exista omuletii gri si negri si de toate culorile desPre care am scris,i-as spune ca eu raman la ceea ce am afirmat si scris,si poate sa ma si impuste,căci nu voi spune altfel de cum mi-a aratat mie DUHUL SFANT!

      Ștergere
    2. As dori ca sa ma fac bine inteleasa!
      Eu nu scriu aici din vise,sau din propriile mele ganduri,sau din cartile care sunt peste tot in lume si nici de pe la TV!
      Toate cate eu scriu,le scriu de la DUHUL SFANT! Toate le aud aievea si le vad aievea!Nu le cer eu de la DUMNEZEU !!! DUMNEZEU mi le trimite prin PUTEREA SA,prin PUTEREA DUHULUI SFANT,iar eu am jurat ca voi face numai VOIA SA,chiar de m-ar costa viata!Nu am nevoie de faima si nici de bogatii lumesti! Vi voiesc ca sa fac VOIA PREA SFINTEI TREIMI in Faţa Careia am fost dusa aievea de doi Sfinti ! Voiesc sa fac VOIA MAICII LUI DUMNEZEU care mi-a grait de multe ori.Eu nu am nevoie de bogatii lumesti!!! Eu fac si voi continua sa fac VOIA DOMNULUI indiferent de ceea ce scrie in SFANTA SCRIPTURA!Nimeni si nimic nu-mi va putea sta in cale,nici macar CARTILE SFINTILOR PARINTI lasate noua tuturor.Sa nu uitam ca si acestea au fost scrise tot de oameni;au fost traduse gresit de multe ori.Eu nu combat SFANTA SCRIPTURA !!! Ci voiesc ca sa o completez cu ADEVARUL DUHULUI SFANT!Niciodata nu am spus sau scris ca LUMEA sa nu creada in SFANTA SCRIPTURA! Dar prin ceea ce eu aduc aici,SFANTA SCRIPTURA va ajunge la ADEVARUL LUI IISUS HRISTOS pe care ni l-a lasat noua tuturor!

      Ștergere
    3. Alienii - toti- sunt demoni.Seful lor e Ashtar Sheran alias,Lucifer/Lusbel.Extraterestri ori intraterestri e un termen gresit,corect,alieni,extradimensionali.Sunt oriunde.

      Ștergere
    4. Sunt aproximativ 90% din toate ființele din Univers care ascultă necondiționat de Dumnezeu.Ba chiar și foarte mulți îngeri căzuți au ales să asculte de El și astfel li se mai micșorează în intensitate pedeapsa veșnică.Dacă toți demonii se închină până la Pământ înaintea Domnului Isus și știu că vor ajunge în Iad, cu atât mai mult noi oamenii de pe Pământ ar trebui să ascultăm de El fiindcă numai prin meritul Lui mai avem șanse să ajungem în Rai și ar fi bine să ne judecăm fiecare pe noi înșine după standardul lui Dumnezeu.Foarte curând va începe oficial Prigoana Bisericii.După eclipsele de Lună și Soare din anul 2037 va fi Răpirea Bisericii. Apoi e o culme a Necazului cel mare,când duhurile rele vor intra în monștri ce trăiesc sub deșertul Sahara și în leviatani cum e Nessie din lacul Loch Ness din Scoția sau în Groapa Marianelor, acești monștri vor ieși și vor omorî mulți oameni. Un amănunt: Dacă veți căuta pe Nessie în Loch Ness pe Google Earth îl veți găsi cartografiat.Se va deschide și fântâna adâncului și vor ieși dragonii zburători din adânc.Ei îi vor ataca energetic și-i vor chinui mult pe oamenii care au acceptat semnul fiarei, fiindcă dragoni vor fi plini de duhuri rele.În China este un loc interzis păzit de armată, unde sunt crevase uriașe în munți,cu floră și faună proprie, unde au văzut zburând dragoni și e strict secret! Iar cineva a făcut pact cu mulți ani în urmă cu niște entități și noi nu știm exact ce activitate secretă se desfășoară în Zona 51 și în bazele subterane secrete americane și sunt convins că au OZN-uri și o înaltă tehnologie de care noi poate nici n-am auzit!🧐🧠🔍🤔🙏😇💖

      Ștergere
    5. Este scris,daca adaugi la Sfanta Scriptura,ti se vor adauga urgiile scrise,daca scoti,ti se va scoate dreptul la Pomul Vietii Vesnice!

      Ștergere
    6. Despre aceste lucruri dă mărturie și "otroc" Veaceslav, sau Îngerul rus... Iar ce se spune mai sus în mesajul despre intratereștri este adevărat. De altfel, mari sfinți văzători cu duhul, ca trăitori în Duh, au spus ca așa-zișii extratereștrii sunt demoni. Oare toți se înșeală? Mai de folos este a-L aștepta pe Domnul, decât a ne umple mintea cu "secrete" smintitoare. Are cine apăra România: rugăciunile sfinților știuți și neștiuți, ale jertfitorilor, ale duhurilor din vechime, rânduite de Sus a veghea, ale însăși Maicii Domnului, Care e mai curată și puternică decât toți aceștia. Suntem noi vrednici, însă, de mijlocirea și harurile lor?!

      Ștergere
    7. Dna Maria, nu Duhul Sfant iti „arata”, pana la El sunt nenumare entitati din astral care pot pretinde ca sunt cine nu sunt de fapt. Dumneata ai o calitate de mediu, un canal deschis sre comunicare iar ele profita. De aceea uneori mesajele nu se adeveresc sau sunt greu de descifrat.

      Ștergere
    8. Toate acestea sunt scrise de doamna Georgeta Florea in cele aproximativ 40 de carti ale ei de mai bine de 20 de ani-craciun

      Ștergere
    9. 00:31, si cum te ajuta Isus ?

      Ștergere
  2. eu il astept pe DUMNEZEU CREATORUL NOSTRU SI AL LOR

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este doamna Maria sunt întru totul de acord cu dv.
    Nimic si nimeni sa nu va impiedice sa mergeți mai departe,pentru ca veti mantui lumea,bine care inteleg,eu inteleg perfect si va multumesc ca scrieti si pentru noi pacatosii sa ne întoarcem la Cuvântul lui Dumnezeu.
    O zi binecuvântată va doresc

    RăspundețiȘtergere
  4. https://2blackjack1.wordpress.com/profetiile/vanga-despre-misiunea-planetara-a-romaniei/

    RăspundețiȘtergere
  5. Anul acesta va fi un numar record de incendii chiar si cu multe victine. Vor arde cladiri, terenuri agricole, paduri, depozite, fabrici, masini, magazii, si altele . De ce oare se întâmplă toate acestea anul acesta? Ce părere aveți? Dupa cel de ieri din oradea astazi altul in capitala. Si dezastrele vor continua. Cu ce a greșit poporul român?
    https://www.romaniatv.net/incendiu-in-zona-giulesti-din-bucuresti-mai-multe-vagoane-de-tren-cuprinse-de-flacari-uriase_530237.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Fara supărare insa toate acestea sunt scrise de doamna Georgeta Florea in cele aproximativ 40 de carti ale ei de mai bine de 20 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu mai intervine uneor in cursul vietii pe unele planete,prin intermediul celor mai evoluati oameni,care locuiesc pe planete superioare,unde tehnologia e la maxim si viata usoara. Toti putem ajunge acolo,dupa mii de reincarnari. De unde stiu ?( si nu aberez). Un pamintean a fost luat,ca si Enoh,pe planeta ET maxim evoluati,cu scopul de a scrie o carte cu un mesaj de la Dumnezeu. Cartea se poate descarca de pe net- Profetia de pe Thiaoouba. Mesajul este: nu primiti nimic de pomana,schimbati lumea singuri. E singura carte care imi da speranta ca Dumnezeu exista(cred ca am citit mai mult decit altii,pe acest subiect). Faptul ca biserica sustine ca nu exista reincarnare,ma face sa cred ca o alta carte scrisa de un om contactat de ET,este adevarata(Design inteligent)

    RăspundețiȘtergere
  8. Am si eu o intrebare, spray cu gaze toxice de lupta cu care stopesc astia zi de zi, praful ala ucigator cu care controleaza nr.de bolnavi, unde poate fi gasit sa iau si eu 2-3 bucati ?

    RăspundețiȘtergere
  9. A pus coronavirusul extratereştrii de pe Pământ pe fugă?
    https://m.mediafax.ro/amp/life-inedit/a-pus-coronavirusul-extraterestrii-de-pe-pamant-pe-fuga-un-vanator-de-ozn-uri-crede-ca-are-dovada-video-18881577

    RăspundețiȘtergere
  10. https://ro.pinterest.com/amp/marianafabricantu99/alien/

    Aici va puteți inspira foarte mult-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. https://youtu.be/OtsUKrT02gw

    RăspundețiȘtergere
  12. 19 iulie 01:23-tu de la cine astepti mantuirea saaau NU STII CA OMUL ARE TRUP SI SUFLET ca toti marii oameni de stiinta au demonstrat existenta sufletului de care vorbea IISUS DOMNUL-sau nu esti crestin botezat?! iata noi pe EL il asteptam sa puna ordine unde omul a facut dezordine

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi sunteti draga, insa am indoieli in ceea ce priveste veridicitatea afirmatiilor dumneavoastra (nu ca dumneavoastra ati mintii)....Obisniuiesc sa intru...sa citesc ....insa ce va face sa credeti ca ceea ce vi s-e transmite este corect?! Ca vine de la Dumnezeu? De unde stiti ca aceste informatii nu vin din alta parte? Ca nu vin eronate? .... Eu cred ca adevarul absolut nu il stie nimeni ...nimeni nu stie ce va fi ,iar de cele mai multe ori intamplarile sunt repercursiuni ale fsptelor noastre. Dumnezeu te lasa liber arbitru...Dumnezeu este iubire absoluta si iertare (nu poate face rau...) .


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unknown20 iulie 2020, 01:30
      Draga mea, asa cum spuneai,ai liberul arbitru!
      GRESIT ceea ce intelegi tu prin "DUMNEZEU ESTE IUBIRE ABSOLUTA ".
      Da,DUMNEZEU este iubire absoluta pentru cei care stiu sa dobandeasca (sa castige )aceasta IUBIRE ABSOLUTA a LUI DUMNEZEU ! Cum poate fi DUMNEZEU numai IUBIRE ABSOLUTA cand in lume se petrec atatea rele si atatea nedreptati asupra FIILOR SĂI care merita IUBIREA SA ABSOLUTA ? Ai auzit de inecarea tuturor oamenilor ,de ARCA LUI NOE ?Atunci DUMNEZEU nu era iubire ABSOLUTA?De ce a inecat tot pamantul si a lasat numai pe NOE cu familia Sa?Pentru ca NOE ave o CREDINTA de nedaramat! Sigur ca in lume erau multi alti oameni ca NOE,dar DUMNEZEU l/a ales pe NOE,iar pe toti ceilalti i/a pierdut,i-a inecat.Crezi ca DUMNEZEU nu era si atunci IUBIRE ABSOLUTA? Razboaiele,Cutremurelel,ciumele,lepra,toate dezastrele lumii intregi,toate au fost lasate cu VOIA LUI DUMNEZEU.Asa cum este si acum.VIRUSUL acesta nenorocit si ridicat in slavi pentru banii lui Iuda, a fost ingaduit tot de DUMNEZEU pentru pacatele oamenirii.DUMNEZEU oare,nu era tot IUBIRE ABSOLUTA cand si/a lasat FIUL sa fie batut si batjocorit si apoi omorat,rastignit pe CRUCE de insusi fiii sai pe acre i/a creat? Ai auzit de iad si Rai? DUMNEZEU in IUBIREA SA absoluta cum îi spui tu,a lasat niste LEGI,niste PORUNCI ca sa le respectam si sa dobandim RAIUL.Dar oare,cati dintre noi cred ca EXISTA DUMNEZEU,ca EXISTA IAD si RAI? Extrem de putini.Si/atunci,oamenii in nebunia lor,se cred pe ei insusi dumnezei si fac tot ce le trece prin cap,inclusiv sa/si bata joc de Aproapele sau,sa-l chinuie,sa-l asupreasca si chiar sa-l omoare in cele mai grele chinuri sau chiar asa cum si cand vor ei.Omenirea a ajuns intr-un punct culminant,si anume ca,li se pare ca sunt stapanii UNIVERSULUI si a Lumii intregi si ca pot dispaune de toata CREATIA LUI DUMNEZEU asa precum voiesc,asa precum doresc si oricand doresc.Si ce sa faca DUMNEZEU? Sa stea cu MAINILE SALE in sân si sa priveasca cum este distrus LUCRUL MAINILOR SALE? Categoric NU ! DUMNEZEU este BUN si RABDATOR dar pana cand? SI/atunci,ingaduie lui ANTIHRIST si acolitilor lui sa domneasca in lume si peste lume.Cine va avea CREDINTA si IUBIRE nestramutat,nu-L va trada pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI.Ci isi va da viata pentru CREDINTA ,pentru DUMNEZEU si pentru PREA CURATA FECIOARA MARIA.In cee ce priveste indoiala ta cu privire la ceea ce citesti aici pe Blog,daca vin sau n u de la Dumnezeu,cred ca ti-am raspuns in randurile de mai sus,cand sustii ca DUMNEZEU este numai IUBIRE ABSOLUTA si ca nu pedepseste pe cei care IL HULESC,pe cei care fac rău cu cuvantul, cu fapta, cu indoiala,cu tot ce vrei!DUMNEZEU sa te ajute si sa vezi LUMINA SA cea adevarata,si nu cea poleita cu aur si pusa pe tava ca amagire din partea Antihristului !

      Ștergere
  14. Dumnezeu,infinit milostiv fata de noi păcătoșii,e in permanență lângă noi și ne ajuta încă de la primul om creat Adam,cu care comunica direct.Dar de la căderea lui Adam in pacatul neascultării(să nu mănânci din pomul oprit)și pana-n zilele noastre când marea majoritate a oamenilor sunt înfierați de atâtea păcate,patimi,desfătări trupești și l-au trecut pe Dumnezeu în plan secund sau l-au uitat de tot,Creatorul nostru,bunul Dumnezeu,caută să ne vorbească și să ne intoarca de la păcate la viață curată prin aleșii sai.Pe vremea comuniștilor l-am avut pe Sfântul părinte Arsenie Boca,prin intermediul căruia Dumnezeu "i-a activat" și pe alții din acea vreme:Nil Dorobanțu și Ioan Iovan (vedeți mărturiile despre aceștia și va veti convinge).Acum in prezent,Dumnezeu ne comunică așa,potrivit cu firea noastră decăzută,adică "cifrat" prin intermediul doamnei Maria Gheorghiu. Spre a înțelege mai bine am sa va spun o minune făcută de bunul Dumnezeu și Maica Domnului cu toți sfinții sai.Mama grav bolnava,n-a mai putut să se miște și nici să vorbească,având practic orele numărate.Tatal meu,fratele meu și cu mine,cel ce va povesteste minunea,eram devastați și nu ne mai opream din plâns. M-am rugat Preasfintei Treimi și Maicii Domnului,făcând apel atât la ingerul păzitor cat și la Sfinții lui Dumnezeu.Trec aici peste alte amănunte din zi și ajung la minune.Noaptea mă trezește din somn o energie ce-mi învăluia capul și imediat imi trimit gândul spre bunul Dumnezeu și Maica Domnului,cu toți sfinții săi,multumindu-le pentru acea trăire și rugandu-i s-o direcționeze și spre mama mea,greu încercată și aproape plecata dintre noi.Apoi adorm la loc și spre dimineață am un vis scurt: Eram singur pe prispa unei case(eu stau la bloc) și la un moment dat vad cum în curte intra un câine,apoi alții în urma lui,toți albi și cu ceva colorat in gura(posibil flori,neperceptibil amantul acesta) și se așează rand pe rand in preajma mea la mica distanta.Aici se încheie tot visul.Ma afund după acest "mesaj cifrat"(apropo de ce va spuneam mai sus despre ce se întâmplă cu doamna Maria Gheorghiu,dar în cazul dânsei la un nivel superior și mai ales în plină zi,când e conștientă tot timpul) in somn profund și mă trezesc mai târziu,gata să mă dau jos din pat.Înainte să mă dau jos din pat,fara sa sa gândesc la vis,mi-am amintit de el mai târziu, și il rog iarăși pe bunul Dumnezeu și Maica Domnului,cu toți sfinții săi să facă o minune cu mama și s-o ridice din patul suferinței,neputinței și practic al morții,spun al morții,pentru ca am mai trecut printr-un episod cu bunica mea,din partea tatălui,care la fel căzuse la pat și l-a scurt timp s-a stins.Insa și aici as avea de povestit o altă minune,dar mă întind prea mult.Oricum să fie clar:"Cere și ti se va da.Bate și ți se va deschide" sunt cuvinte vii și verificate prin minunile făcute cu mine păcătosul și cu cei apropiați mie,păcătoși și ei.Sa trecem mai departe sa întregim tabloul cu minunea făcută de bunul Dumnezeu,Maica Domnului cu toți sfinții săi.După ce mă dau jos din pat și ies din camera mea,mă duc în sufragerie sa vad ce face mama și acolo vad minunea.Mama era așezată pe fotoliu,ce-i drept slăbită,dar așa cum mă rugasem s-o găsesc,ca sa se intărească și mai mult minunea,adică exact cum mă rugasem(să se dea jos din pat și s-o găsesc așezată pe fotoliu,așa mi-a fost gândul in rugăminte).Mai departe sa se întărească și mai mult cele întâmplate,după ce mă liniștesc sufletește,intru pe site-ul doamnei Maria Gheorghiu și aici ce sa vezi?!Vad întâi mesajul:să nu ne temem de moarte și mai târziu un altul cu poezia "revedere" (sau cam așa ceva) ambele fara nicio legătură cu ce se scrisese până atunci(verificați și voi).Minuni peste minuni,așa că cine are ochi de vazut,să-i deschidă și să vadă,iar cine are credință să și-o întărească.Cei necredincioși sa faca bine sa devină,pentru că fără mila Preasfintei Treimi,al Maicii Domnului și al tuturor Sfinților Săi,am fi toți oale și ulcele,aici pe pământ,iar dincolo,in iadul muncilor veșnice.

    RăspundețiȘtergere
  15. sunt ANONIM 5-va voi spune ce am auzit de la vazatorii in DUH despre paza ROMANIEI-sa stiti ca aceasta tara are la cele patru punte cardinale ARHANGHELI care nu permit altor tari sa ne invadeze-nu i-am auzit vorbind de extraterestri decat ca exista-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere