vineri, 24 iulie 2020

DOAMNA MARIA HANDIC,NE ROAGA CA S-O AJUTAM !

Dragii mei,
Ieri m-a sunat dna Maria Handic si cu lacrimi in glas, m-a rugat ca sa mai public inca o data mesajul ei pentru a fi ajutata financiar ca sa poata merge la medic si apoi,sa-si poata procura cateva medicamente.
Cu mare drag si cu multa iubire sufleteasca am publicat din nou Mesajul dnei Handic,cu nadejdea ca o vom putea ajuta si de aceasta data.Iata necazul dnei Handic,mai jos:

Am primit de la dna MARIA HANDIC ,acest Mesaj tulburator:

Oameni buni la suflet,cei care m-ati ajutat de multe ori,va rog frumos sa o mai faceti! Am căzut duminică si mi-am spart ochelarii!Dioptriile sunt mari +5,ochelarii la pensionari ma costa 700,la particulari peste 1000!!
Va rog din suflet! Fara ei ma chinui tare,ma doare capul si imi lacrimeaza ochii.
Cu respect si rusine Handic Maria!

Pentru cine nu stie povestea extrem de trista a dnei MARIA HANDIC,iata dragilor ca o public iarasi mai jos:

   Dragii mei,

D-na Maria Handic multumeste Echipei de voluntari de la Brasov care ,au venit la dansa acasa cu medicamente si cu alimente!
Nu are cuvinte de multumire pentru acesti oameni dar si pentru toti oamenii cu inima si cu suflet mare care au ajutat-o mereu.
Dna Handic se roaga pentru toti cei care au ajutat-o si o vor mai ajuta,ca sa fie sanatosi si sa aiba parte numai de bucurii in viata si-n casa lor.
Si eu dragii mei va multumesc din inima pentru ca ati raspuns intotdeauna prezent cu inima si cu sufletul si ati ajutat-o mereu pe dna MARIA HANDIC dar si pe toti cei care au fost si sunt in mare dificultate.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va daruiasca inzecit ,toate cate ati daruit din inima.
Stim cu totii dragii mei,faptul ca dna Maria Handic are baiatul de 46 de ani bolnav grav, si trebuie ingrijit ca un bebelus ,deoarece,nu vorbeste,nu mananca singur, ....e cumplit.
Prieteni dragi , va rog si eu din suflet haideti sa ne unim cu totii si s-o ajutam pe aceasta doamna vaduva si cu fiul ei grav bolnav si incurabil.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze masa si casa si pe toti cei dragi voua,si sa va inmulteasca DARUL vostru pentru dna Maria Handic.
Iata de ce sufera baiatul dnei Handic:
OIigofrenie 1' 2 cu alolie motorie, Epilepsie si multe alte complicatii, si care fiu ,nu se poate hrani singur,nu se poate imbraca singur,etc etc.
Iata dragilor si contul dnei Handic :
CONT DONATII pentru ROMANIA :

RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !


Iar telefonul doamnei este:
Telefon : 0725646379
Adresa de facebook :


Maria Handic

                
                 Cu iubire si cu recunostinta,Maria Ghiorghiu.

30 de comentarii:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=aFFKFZdim9k Alte semne si evenimente ale Apocalipsei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acesta e mesajul pt.d na Maria?

    RăspundețiȘtergere
  3. Va rog din suflet! Din banutii care s-au adunat pentru neurologie,am cumparat cele trei medicamente care nu trebuie sa-mi lipseasca si anume:Omega3de 1000mg,Spirulina1000mg,Ginco forte plus
    .Pe 27 iulie vine neurologul di cocediu si sa vedem cand ne programeaza ptr.parkinson si nu numai! Sa-l consulte si pe baiat.Va rog frumos! Cu respecyt Handic M(Eu ma simt rau)!Va rog din suflet!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alea NU SUNT MEDICAMENTE, sunt SUPLIMENTE ALIMENTARE, Maria Handic.

      Ștergere
    2. Nu m-am exprimat bine! Scuzati-ma! Handic M

      Ștergere
  4. Va rog din suflet! Din banutii care s-au adunat pentru neurologie,am cumparat cele trei medicamente care nu trebuie sa-mi lipseasca si anume:Omega3de 1000mg,Spirulina1000mg,Ginco forte plus
    .Pe 27 iulie vine neurologul di cocediu si sa vedem cand ne programeaza ptr.parkinson si nu numai! Sa-l consulte si pe baiat.Va rog frumos! Cu respecyt Handic M(Eu ma simt rau)!Va rog din suflet!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu observ ca tu inghiti doar supimente alimentare. Medicamente ad litteram nu ti-a prescris nimeni? Apropo, vezi ca Omega 3 se ia cu pauza...tre'sa faci pauza de minim o luna intre cure.
      P.S. Cele 3 medicamente costa 100 lei...toate!!!
      Doamna, mergeti sa ii faceti pensie de handicap fiului dumneavoastra, cereti ajutor financiar la Primarie daca nu va descurcati.

      Ștergere
    2. Anonim20.41 epune-mi si mie unde gasesti la banii astia medicamentele! Depinde de gravitatea bolii pauza! Si nu oau suplimente in afara de acestea trei,am o punga de medicamente si ptr.hepatita acuta,mai sunt si medicamente ptr.baiat! Nu am vrut sa scriu toata istoria !! E de ajuns ca,stie d-na.Maria cu amanuntul! Lasa rautatile!Nu duc la nimic bun! M rugat,cine isi permite saa ajute! Handic M

      Ștergere
    3. Anonim20.41 epune-mi si mie unde gasesti la banii astia medicamentele! Depinde de gravitatea bolii pauza! Si nu oau suplimente in afara de acestea trei,am o punga de medicamente si ptr.hepatita acuta,mai sunt si medicamente ptr.baiat! Nu am vrut sa scriu toata istoria !! E de ajuns ca,stie d-na.Maria cu amanuntul! Lasa rautatile!Nu duc la nimic bun! M rugat,cine isi permite saa ajute! Handic M

      Ștergere
    4. Cred ca e diferenta mare de varsta intre dumneata si mine! Nu mi-as permite sa tutuu pe nimeni! Cei sapte ani de acasa!? Handic M

      Ștergere
    5. Maria Handic, are dreptate acea doamna, toate suplimentele alimentare pe care le-ai insirat sun 100 de lei, stim si noi ca doar intram si noi in Plafar. Cat despre aroganta, nu te intrece nimenea! Te-ai apucat de cersit pe blog pentru ca ai vazut ca-ti merge. Gasesti mereu fraieri. Hepatita o fi de la atatea medicamente! Asta daca e adevarat ce spui!

      Ștergere
    6. Nu amm cum sa postez,dosarul cu analize si diagnostice! Sunt format A4 si sunt foarte multe! Handic M Si ptr.persoana care insista ca stie preturile de la plafar,va rog sa va uuitati catye mg.au.Handuc M

      Ștergere
    7. Anonim 17.20 inurma cu ceva timp,am trimis ecografia la ficat! Trebuia sa mai fac analize sa vada daca e hepatita A B sau C.Daca doriti si va pricepeti va tri Handic Mmmit ecografia si daca ma ajutati. Vavtrimit si dosarul! Nu sunt mincinoasa si imi ieste rusine ca am ajuns sa ma umilesc!

      Ștergere
    8. Anonim 17.20 inurma cu ceva timp,am trimis ecografia la ficat! Trebuia sa mai fac analize sa vada daca e hepatita A B sau C.Daca doriti si va pricepeti va tri Handic Mmmit ecografia si daca ma ajutati. Vavtrimit si dosarul! Nu sunt mincinoasa si imi ieste rusine ca am ajuns sa ma umilesc!

      Ștergere
    9. Am obşervat,cat de bine sunteti informat! Eu ce nu stiu sugur,tac! Handic M

      Ștergere
  5. Dna Maria, DE CE nu o ajutati dv pe dna Handâc ??? De ce cereti de la amaratii de pensionari care cu chiu cu vai de-abia asteapta pensia "speciala" de 700 lei pt nevoile lor personale ?????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim24 iulie 2020, 18:19
      De ce judeci pe Aproapele tau?Eu nu am cerut absolut nimic ! Am facut public necazul dnei MARIA HANDIC.Cine vrea si poate, atunci sa o ajute.Cine are si nu vrea ca sa ajute,atunci sa nu judece pe cel la necaz.Ai vazut cumva pe undeva,ca am scris eu sa dea bani pensionarii sau salariatii ,să-i dea dnei HANDIC si multora care se afla la ananghie?Am specificat eu asa ceva?De unde stii ca nu am ajutat-o si nu o ajut si eu pe dna HANDIC,după puterea mea? Urât ,foarte urât ca sa arunci cu piatra!

      Ștergere
    2. D-na.Maria ajuta pe oricine! Sa nu credeti ca e o persoana bogata! Din ce are,mai mult imparte! Ar trebui sa-i multumiti ptr.rugaciunile dumneaei si pyr.efortul ca,ne informeaza! Nu credeti ca e suficient!?pana la urma si dumneaei e om! Ii multumesc bunului Dumnezeu ca,a lasat in Romania un om cu calitatile dumneaei! Va multumesc d-na.Maria caexistati! Sa va dea bunul Dumnezeu multa sanatate,sa le fuceti la bunsfarsit cu ce ati fost dotata!

      Ștergere
    3. Am uitat sa ma semnez(nu ma ascund sub anonimat)Hanfic M

      Ștergere
  6. Doamna Maria. H ma rog la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să vă dea sanatate,va inteleg durerea si sunt alături de dv.cu inima și cu sufletul
    BUNUL Dumnezeu sa va ajute sa va dea multa,multa sanatate dv.si fiului dv.

    RăspundețiȘtergere
  7. D-na.Masinca,va multumesc din suflet! Situatia vad ca,se agraveaza! Astept sa vina neurologul si sa mai imi dea tratament!Bunul Dumnezeu sa se indure de noi toti!Sanatatea e cel mai de pret lucru in viata! Va doresc sanatate si va multumesc pentru gandurile frumoase! Cu mult drag Handic M Foamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Maria daca nu ai publicat ce am scris ca esti mana in mana cu Handic si impartiti banii atunci inseamna ca e adevarat si nu vrei sa se afle.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim25 iulie 2020, 23:58
      DUMNEZEU sa-ti dea tie viata dnei HANDIC macar pentru 7 zile,si sa traiesti din banii despre care spui ca-i impartim amandoua!Altii sa nu mai ai ! Sa-ti fie rusine suflet hain !

      Ștergere
    2. 23:58, gresesti teribil in afirmatia ta. Cunosc situatia doamnei Maria Handic si nu ii este usor deloc. Te rog sa-ti ceri iertare atat doamnei Maria Handic dar si doamnei Maria Ghiorghiu, caci ai comis o eroare prin tot ceea ce ai scris, ai facut rau la doua suflete, un suflet aflat in mare nevoie si un altul care vrea sa faca bine si sa ajute pe cei necajiti. Sper ca vei realiza ca nu ai facut bine sa lovesti in sufletele semenilor. Tine minte tu: cand lovesti un semen al tau te lovesti pe tine iar cand faci un bine semenului tau iti faci tie bine.

      Ștergere
  9. Vai de mine 23:58 cât poți să fii de rea(u) chiar nu poti sa te antici de la răutate?
    Dacă nu ai un cuvânt bun,o,mângâiere,scrisă din suflet pentru cel aflat în SUFERINTA macar abtine-te sa jignesti.
    Cum spune in sf.Scriptura,dacă cineva cere ajutor nu-i vorbi aspru,dacă nu ai ce să-i dai,nici macar urat sa nu-i vorbești
    Dai o vorba de mângâiere ca acel suflet sa nu sufere si mai mult.
    Mare păcat ca arunci cu noroi in doamna Maria si in doamna Maria H.care este o femeie în vârstă si cu SUFERINTA.
    Eu zic sa spui asa:
    Doamne iarta-ma ca am gresit,acum si mai de mult,cer iertare tuturor celor care le-am gresit cu lucru si cu cuvântul
    O sa te simti mai bine o sa vezi.
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  10. D-na.Mariade cate ori a putut m-a ajutat! Sa-ti fie rusine! Daca ai trece prin ce trecem noi,sa incerci 24 de ore,sa vezi cum e! Bunul Dumnezeu,vede sufletul fiecaruipa! Handic M

    RăspundețiȘtergere
  11. Banii pe care i-am impartit sa ai parte!M-ai si gasit pe mine cu bani! D-na.Maria m-a ajutat,publicand ceea ce am rugat-o! Mie personal,imi ieste tare rusine ca,am ajuns cersetoarea acestui blog! Am incercat in mmulte locuri ,inclusuv la Antene,Prmarie,ONG-uri,nici un raspunns nu amm prumitt! Handic M

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am ramas fara cuvinte,citind ineptiile depitate de la acest anonim! Rusie,rusine sa-ti fie! Ar trebui sa-i ceri iertare d-nei Naria! In zilele noastre,asa se plateste omenia! Handic M

    RăspundețiȘtergere
  13. Maria H.Cele 3 med.le găsești mai ieftine la farmacie.La plafar toate sunt mai scumpe.Si eu le folosesc,sunt suplimentare alimentare,

    RăspundețiȘtergere
  14. Va rog sa ma scuzati ptr. .asa multe greseli! Imi tremura mainile f.tare!Handic M

    RăspundețiȘtergere