vineri, 31 iulie 2020

CORONAVIRUSUL VA FI PRINTRE NOI SI INTRU NOI ! VOM TRAI CU EL !


                                                31 Iulie 2020,ora 3,42 !

                                  Dragii mei,

Asa cum traim cu Gripa noastra romaneasca ,si nu murim cu miile din pricina gripei noastre romanesti,tot la fel,ne vom obisnui si cu cu VIRUSUL chinezesc care, se pare ca deja se imprieteneste cu toata lumea.

             Corona, Coronavirus, Virus, Sânge.
Nu vom mai privi cu spaima in jurul nostru,din pricina Covidului 19, ci vom trai cu el.Iar cine va fi purtator si nu va avea simptome, nu va mai fi privit ca "un criminal",asa precum este acum catalogat fara cuvinte,doar prin actiunile impuse de autoritati asupra celui purtator de Covid 19.
Este foarte adevarat,asa cum am scris de curand,nimeni ,absolut nimeni dintre oameni,nu va putea opri la modul cel mai realist CORONAVIRUSUL.Doar DUHUL CEL PREA SFANT il poate opri,il poate face sa dispara.Da,se poate opri din pix,categoric se poate opri,dar la modul cel mai real,Virusul chinezesc nu se va putea opri de oameni.
Vom ajunge ca intr-o buna zi,acest COVID 19,sa fie tratat precum gripa noastra romaneasca,sau precum orice alta boala.Nu va mai fi "bau,baul"omenirii.Iar in timp ,asa precum avem un vaccin pentru gripa noastra,asa se va descoperi un vaccin eficace si pentru acest Covid,caruia nu i se va mai da atata importanta ,si nu ne va mai cotropi tara si poporul.
Iata ce spunea un glas,astazi dimineata:
             "Fapt divers:

     Să mori divers, si sa fii purtator de Covid 19!"
Cu alte cuvinte dragii mei, sa murim ca,si pana acum,din diverse cauze si pricini,si sa fim purtatori de covid 19.Adica,nu-l vom mai face ţap ispasitor pe Covid 19 de moartea cuiva,ci se va pune un diagnostic corect,unul cât mai real cu privire la moartea cuiva care era purtator de virus.Nu vom mai iesi in faţă ca sa spunem:
"Ahaaaa,de Covid a murit si acesta,dar a avut si alte comorbiditati".Nu! Se va reveni la normalul de odinioara.Oamenii mor si de batranete,mor si in accidente,mor de cancer,de rinichi,de inima,de plamani,de absolut orice boala,nu numai de Covid ca acum in zilele noastre.
Ceea ce se intampla acum, daca nu murim de Covid,atunci ori murim de inima,ori ajungem la nebuni.
Dar sa revin la Mesajul de mai sus:
Deci,după ce am auzit cuvintele de mai sus,vad o incapere,cred ca era o bucatarie,iar aici vad o femeie cam la jumatatea vietii ei,plina de viata si ea,vesela si care incerca sa spuna cuiva nevazut de mine, ca ea este purtatoare de virus ,ca se simte foarte bine,doar ca ,nu mai are deloc miros.
Si ca sa se convinga de ceea ce spunea, si ca sa convinga si pe cel sau cea cu care vorbea,pune mana pe o paine mare neagra si o duce la nas.Si cu multa uimire spune ca ea nu simte niciun miros de paine,la acea paine din mana sa.
Apoi,ca prin Minune,sunt luata din trupul meu si ma aflu langa acea femeie,fara ca ea sa ma vada,iar o mana nevazuta imi lipeste painea neagra de nas, o cuprind si eu cu ambele maini,si incerc sa -i aflu mirosul.Dar painea nu mai avea miros,sau mai corect spus,nici eu nu simteam niciun miros la acea paine pe care, o primisem in mod tainic.Asa precum "nimic "nu are miros,tot asa si painea pe care o tineam la gura si la nas,nu avea nici cel mai mic semn de miros.Este foarte posibil dragilor,ca pana la gasirea uni vaccin pentru Covid 19,cei care vom contacta virusul sa ramanem fara miros,dar sa fim sanatosi,adica,fara alte simptome.
In clipa urmatoare,eram din nou in patul meu si mi-am notat cu mare atentie toate cate mi s-a grait,toate cate mi s-a aratat de Duhul Cel Prea Sfant.
Asadar fratilor, fiti puternici sufleteste, respectati cele mai elementare masuri de igiena care ni se impun ,si pe care,oricum le respectam si in viata de dinainte de Covid 19,iar masca,va deveni sau chiar a devenit deja,un accesoriu de nelipsit,iar pentru unii(unele) dintre noi, masca a devenit mai mult "o bijuterie",daca te uiti la modelele diverse care au aparut ,si cum sunt asortate cu celelalte obiecte de vestimentatie.
Daca vreti sa fiti sanatosi sufleteste,trupeste si psihic,purtati masca ,spalati-va cat mai des pe maini,respectati distanta sociala, si ce este extrem de important ,uitati-va mai putin la televizor!!!
 Rugaciunea catre PREA SFANTA TREIME si catre MAICA LUI DUMNEZEU,ne va ajuta ca sa fim deasupra COVIDULUI 19,deasupra a tot ce inseamna chin si suferinta!
                           Cu dragoste,Maria!
            

21 de comentarii:

  1. Nu cred ca ne v-om imprieteni dar nu v-om scapa de el ca de rie,chiar si cu vaccinul pe care trebue sa-l facem cel putin o data pe an.
    Pina atunci mare atentie ca poate fi periculos,chiar mortal la tineri si batrini,nu se stie pe cine alege aia cu coasa.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Este suficient sa ne imaginam mirosul chiar daca ne gândim la orice aliment sau aerul pe care îl respirăm precum nea dat bunul dumnezeu sa trăim pe acest pământ. Sunt multe lucruri in viața noastră dacă știm cum să trăim. Restul depinde de noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dna Maria, de ce mesajele Duhului Sfant se bat cap in cap? N-ai zis ca se va opri inainte de alegeri? Acum s-a schimbat schimbarea? Ai zis ca vezi o asistenta ca face cu mana virusului pe geam si-i spune pa,pa. Pai ori asa, ori asa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim31 iulie 2020, 21:24 Toate se vor intampla asa precum le/am scris de la Duhul Sfant! Dar nu toate se intampla deodata!!! Pot trece ani peste ani,pana sa se intample ceea ce am scris de la Duhul Sfant! Cand am scris ca se va opri la urne,nu am spus si care urne,din ce an ....!Deci,haideti sa nu mai aruncam cu piatra si sa nu mai judecam! Citeste despre NOSTRADAMUS,despre BABA VANGA si vezi in cat timp s/au adeverit si se vor mai adeveri prezicerile lor.

      Ștergere
    2. Baba Vanga si Nostradamus nu au fost Dumnezeu. Fiecare om poate iesi in astral ca sa vada bucati din viitor, dar viitorul numai de Dumnezeu poate fi schimbat. Prezicatorii sunt doar niste cronicari ce inregistreaza niste evenimente din timpul linear. Fara a putea stabili cand va fi un eveniment si cum se va desfasura el, pentru ca in lumea simbolurilor limbajul este diferit de limbajul folosit in mod curent. Imaginati-va cum ar fi descris Nostradamus un elicopter. Sau armele chimice, sau internetul.
      Nici chiar Arsenie Boca nu a putut sa explice la momentul in care a trăit ce reprezinta ouale cazute din cer. Nu inseamna neaparat bombardamente. Razboiul s-a schimbat. Este mult mai subtil si diabolic. De internet se folosesc si new agistii. Si cabalistii. Iar informatia postata de ei pe internet este grea. E incarcata de magie neagra. E toxică. E adormitoare. Toată aceasta informatie se manifesta la un moment dat si in planul fizic. Cu efecte devastatoare asupra sanatatii oamenilor si naturii. Satana nu putea găsi un mediu mai propice ca sa se inmulteasca decat pe asa zisele retele de socializare!
      Hristos ne-a invatat sa traim in clipa prezenta. Pentru ca atunci cand facem ce trebuie in clipa prezenta viitorul se modifica in bine. In clipa prezenta esti in Dumnezeu. Cand fugi in viitor esti ca un calator prin nisipuri miscatoare. Sau deșert.
      La ce va mai folosesc Invataturile Lui Hristos daca va inchinati la baba Vanga sau Nostradamus?

      Ștergere
    3. Baba vanga si nostradamus primeau de la DUHUL SFANT mesaje????

      Ștergere
  4. Nu acceptati vaccinul,vor introduce nanocipuri pt controlul populatiei de catre Noua Ordine adica Dezordine Mondiala a lui antihrist!Vacccinul anticovid e pt imbolnavire,ucidere si sau control mondial satanic!DACA VACCINURILE SATANISTILOR BILL SI MELINDA GATES AR FI ATAT DE SIGURE NU S-AR FI IMBOLNAVIT COPIII VACCNATI IN AFRICA DE HOLERA SI BILL SI MELINDA Gates of Hell SI-AR VACCINA SI COPIII DA STIU CA NU-S BENEFICE VACINURILE SI DE ACEEA NU_I VACCINEAZA! CAT DESPRE MASTI,PURTAREA LOR INSEAMNA CA FACI PARTE DIN MASCARADELE,MASCARICII,ROBII SI SCLAVII ILUMINATI AI NOII ORDINI MONDIALE,CA INTRI IN CLUBUL LOR,ORI DE CATE ORI LE PORTI,STAI LA MASA DIAVOLULUI SI PETRECI CU EL,IAR IN BISERICI PURTAREA MASTII INSEAMNA URACIUNEA PUSTIIRII INAINTEA LUI DUMNEZEU!LA DUMNMEZEU NU MERGE CU MASTI,TERMOSCANARI,VACINURI SI CIPURI!LA DUMNEZEU MERGE PUR SI SFANT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Termoscanarea este IRELEVANTA! Daca cineva este asa-zis asimptomatic, nu are nici temperatura! Oamenii pot face temperatura si din alte cauze ca: inflamatii dentare sau diverse alte probleme, enterocolita etc. Deci e IRELEVANTA masurarea temperaturii!
      Termoscanarea are ca efect doar stantarea si iradierea continua, repetata, a indivizilor!!!
      A se citi "marcarea izotopica"!

      https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://romanortodox.info/wp-content/uploads/2020/05/marcarea-izotopica-1.pdf&ved=2ahUKEwjvkqvCufzqAhXKpIsKHWAnB5MQFjAVegQICBAB&usg=AOvVaw2MGdPlQr-CzIX6yEa189L2

      Ștergere
    2. Daca ai temperatura,nu te primeste la supermarket,te duci la magazinul de la colt( daca nu te aresteaza)

      Ștergere
  5. Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea Sa,de aceea cand porti masca si in special in biserica ortodoxa sau in adunari de alte religii iti distrugi sau pierzi identitatea,numele si infatisarea inaintea Lui Dumnezeu,de aceea e foc,mai bine nu mai participi la slujbe in biserici sau in adunari,decat sa atragi Mania Lui Dumnezeu asupra ta!Decat sa porti masca la biserica sau la secte mai bine iti faci fara masca rugaciunea,plansul,postul si canonul in odaia ta unde Dumnezeu te vede si-ti rasplateste in ascuns!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu toti virusii am convietuit pasnic,nu ei ne omoara

    RăspundețiȘtergere
  7. Va urmăresc de ceva timp, am citit și com de mai sus însă nu vreau sa sune a judecata dar spuneați ca în foarte scurt timp, virusul o sa dispara. A trecut ceva timp și nimic. Acum sa aflu ca acceptați și vaccinul. Ciudat.. Iertare dacă am deranjat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai, nu ziceați acum o lună, doamna Maria că va dispărea virusul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,asa zicea Maria,si poate asa va fi.Doamne ajuta-ne!

      Ștergere
  9. In noiembrie, odată cu sezonul gripei, va veni al doilea val de covid, care va fi mult mai profund și mai dăunător decât primul

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai așteptați. Aveți răbdare enoriasilor

    RăspundețiȘtergere
  11. Vor fi multe pandemii de acum in colo. Incalzirea planetei duce la eliberarea virusilor atat din ghetari cat si din adâncuri îngropați în sedimentele de pe fundul oceanului__

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca si acest coronavirus ar fi tot din ghetarii dezghetati.
      Acolo se.afla milioane de virusuri, bacterii, microbi f.f.f.f.f periculosi!
      Sa incercam sa nu mai contribuim la incalzirea globala prin folosirea mai rara a masinii, a luminii (unii oameni stau si pe caldura asta si pe un soare de te chioraste cu lumina aprinsa!), a electrocasnicelor. Cand nu ai nevoie, nu lasi deschise in acelasi timp de nu se mai intelege om cu om tv, radio, youtube pe tableta, calculator si mp3 player! Era un zgomot infernal. Nici nu stiu ce mai intelegea persoana care statea in casa cu atatea zgomote de la atatea aparate. Spun asta pentru ca am vazut astfel de specimene carora le era asa de lene si sa traiasca, dar sa mai puna mana sa-si inchida din electrocasnice...
      Neglijenta asta ne costa scump si se intoarce raul facut naturii impotriva noastra!!!

      Ștergere
    2. De unde atitea milioane? De la maimute si dinozauri?

      Ștergere
  12. Vaccinul daca va fi obligatoriu va fi nimicitor, celula, dar nu asa cum va asteptati voi ci cu totul alfel !

    RăspundețiȘtergere