marți, 28 iulie 2020

CATASTROFA ! E FINALUL !


                                         28 Iulie 2020,ora 5,23 !       

                                                            Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea cu uimire asa:
             "Catastrofa !
                  E final !"
Iar ceea ce am auzit dragii mei, am vazut si scris cu litere mari ca un titlu pe ziar.
Dragii mei,ce anume se va intampla sau unde anume si cand,eu nu stiu a va spune.
Ceea ce stiu cu fermitate, este faptul ca,asa se va intampla precum mi s-a grait.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi si sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!
                                Cu dragoste,Maria.

29 de comentarii:

  1. Tradus in Italiana ar inseamna
    Catastrofa si sfirsitul

    RăspundețiȘtergere
  2. Si astazi a fost cutremur în România. În ziua de 28 Iulie 2020 la ora 01:33:22 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.3, la adâncimea de 88km. Urmează cel catastrofal? Oare cand va fi cel așteptat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata,00.01.Nu-l asteptam.

      Ștergere
    2. Păi dacă nu a fost în primăvară va fi în toamnă spre iarnă se știe.

      Ștergere
    3. Mai lasa- ne cu cutremurele tale in pace. Se sctura pamantul de bolnav si otravit ce a ajuns. Sa ai parte de viata lunga sa- l simti pe cel mare. Mai ia apa- n gura pana atunci. Mai bagi si tu frica in oameni ca nu le ajunge cu virusul gonflabil. Ce puii mei, esti palit in cap, ori esti agent?

      Ștergere
  3. Guvernul pnl manipulează şi ascunde adevărul despre cifrele pandemiei de coronavirus.
    pnl deține monopolul asupra tuturor datelor oficiale și blochează orice tentativă de a afla rezultate și din alte surse.
    Primăria Capitalei a încercat de 2 ori o testare în masă, dar de două ori Guvernul pnl a blocat procesul. La fel s-a întâmplat cu orice altă instituție-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Siapa- i ce- re. Marioara, cativa or ramane de prasila, nu noi aia trecuti. Pai ca pe vremea. Mosului. Noe. Ne- am trait traiu, ne- am mancat malaiu. Sa ne rugam pentru tineri si sa le lasam credinta s- o duca mai departe si noi sa apucam raiu.

      Ștergere
    2. Sint cumparati toti sefii guvernelor actuale din lume,sa vedeti pentru ce a fost lansat acest virus....distrugerea economiilor tarilor si a monedelor...

      Ștergere
    3. 02.33 ca sa ce, cap sec?

      Ștergere
  4. http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2020/06/decreteaza-starea-de-urgenta.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  5. Coronavirusul aduce CATASTROFA în România! Ce se va întâmpla în august? Virgil Musta dă cea mai proastă veste

    https://www.capital.ro/coronavirusul-aduce-catastrofa-in-romania-ce-se-va-intampla-in-august-virgil-musta-da-cea-mai-proasta-veste.html

    Doamna Maria si de această data veți ghici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat de tata si bunicu, da el ai om al sistemului ticalosit.

      Ștergere
  6. Daca am fi mai buniunii fata de altii,in mod cert ca;situatia s-ar schimba in bine! Rugaciune din suflet!Oricum stiu ca l-am suparat tare pe bunul Dumnezeu! Si oamenii daca ar constientiza si ar fi mai buni!Hanfic M

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa este doamna Maria H dar lumea daca ar putea nu generalizez sunt oameni care au o răutate in ei,dacă nu jignesc,dacă nu au ceva de comentat si o ura li se citeste pe fata,
    Sincer compatimesc acei oameni veșnic nemulțumiți,zbarciti la fața de ura care o au în suflet,fata unui om spune caracterul lui.
    Șa ma ierte Dumnezeu și Maica Domnului dar nu pot sa spun altceva decat ca acesta este adevarul.
    O zi binecuvântată tuturor românilor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apai surioara. Masincuta, vezi ca pana si munca ta te- a format ca om empatic, de cei sapte ani de acasa ai avut parte din plin. Ai avut profesori la liceu pe care ai iubeai, pe unii foarte mult. Generatia noastra si a surioarei. Marioara care gaseam prin librarii care erau alea secunde, tot ce ne dorea inima si dorul din noi. Copiii scolari din aceste zile sunt dezorientati, debusolati de acest sistem nemaivazut de ticalos si perfid. Kwj, kakaprofu, le da meditatii gratis? Nu,..
      Masinco, ell hallessul a rekunoskut fapthul ka acele sase kase- n sase saci sunt din medithatii coprofundathe, nu din alte scurse tip spagen sagen.

      Ștergere
    2. Tanty profa de englesa nu are kuvant de spus nici in a sasea casa? Sa nu- i mai dea " feliuta" de eksemplu. Insa luuui halesuuuluuui i sendoaiepanla ka elll hallessul hare pe altii kare - l vor de acelasi gen.

      Ștergere
  8. Ma copii, corona- virusul croncanit cu atata ardoare in lume si mai hales la noi , numit dupa corona papei cel negru inseamna 3 de sase. Covid in limba ebraica inseamna posesie demonica. Izolarea- carantinarea inseamna tinere in intuneric. Purtarea mastii inseamna dezumanizare. Spalatul pe maini repetat, vezi. Pillat, inseamna respingere. Distantiere sociala inseamna izolarea de semeni, omul fiind prin natura lui sociabil si afectuos. Neimpartasirea duce la ruperea legaturii fiintiale cu. Dumnezeu. Tatal si caderea in bratele satanei. Si iarasi spalatul pe maini cat mai des duce la anxietate si la tulburari obsesiv compulsive. Asa ka dragii mei koncetateni urmati sfaturile atoatestiutorui kondukator si participati ku totii vrand nevrand, obligati fortati la aceasta treaba mare de ritual satanik mondial unde noi prostitii lor suntem primii prin credulitatea si bunatatea noastra ancestrala si genetica. Nu va opuneti si deveniti sclavii satanei, voi coroana creatiei. Dumnezeiesti si dati- l la o parte pe fraierul ala cu capu- n nori care o fost rastignit pe cruce ca o fost un nebun pentru noi, nebun de iubireca dora ce- i iubirea, un simplu termen platonician, o prostie. Dormiti somnul cel de moarte si stati linistiti ka noi slugoii ocultei mondiale avem o treaba foarte mare de fakut zi si noapte ku grija pentru voi, pentru binele vostru, sa va indatorati cat mai multi la banci, sa intrati cu totii in somaj, sa nu va faceti griji ca noi avem de unde, facem rost de bani prin vanzarea pe de- a moaca a ceea ce e mai ramas de vandut, ca si pana akum ne facem treaba mare pe voi toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Si iarasi spalatul pe maini cat mai des duce la anxietate si la tulburari obsesiv compulsive."...săpunul dusmanul "esenienilor",ha,ha,ha...prietenii stiu de ce!

      Ștergere
    2. 10.57 Ai vrut să spui ceva?

      Ștergere
    3. Am vrut sa scriu ca poti sa dai cu capu- n zidul plangerii precum evreii.

      Ștergere
    4. La ala cu sapunul. Cand nu aveam apa, ne spalam cu nisip. Ne- a fost omorat neamul din pricina evreilor pentru ca l- am gazduit pe. Iisus in neamul nostru. Care e problema ta ca am fost esenian? Habar nu ai despre noi.

      Ștergere
    5. Serios? Am cautat doar de curiozitate ce inseamna acronimul COVID in ebraica, uite ce am gasit:"It strikes me as ironic that the coronavirus was given the name COVID-19 by the World Health Organization. Strangely, COVID bears the same consonants as Cavod or Kavod,כבוד, the ancient Hebrew word for glory, honor, or divine Presence. I’m reminded that in the Torah, Moses begs God: “Har’eni na et KVOD-echa! Please show me your glorious KVD Presence! Show me Your face!”. Chiar nu se potriveste cu balariile pe care le insiri... cat despre "pericolul mastilor", serios? Daca ar fi asa cum spui de sunt purtate de medici in operatii care pot dura si 13-14 ore? Oare i-a inebunit facultatea sau rezidentiatul? Incerci o manipulare? Mai documenteaza-te si apoi incearca din nou poate ai mai mult succes :))))

      Ștergere
    6. Napoleon saluta esenienii!

      Ștergere
    7. Schimba literele intre ele si vezi ce iasa!

      Ștergere
  9. Japonia sub ape din cauza ploilor care au scos un fluviu din matca,era si un mesaj-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Cresterea pensiilor conform legii cu 40 procente imposibila spune Iohannis.
    Bine ca s-a putut marii salarul lui dintr-o data cu 300 procente si ale bagatilor cu pensi speciale de la intii ianuarie..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pnl rusine pnl!?
      pnl da pomeni electorale!?
      pnl da bani tot la cei cu salarii nesimțite si pensii speciale!?
      pnl rusine pnl!
      https://www.romaniatv.net/salarii-mai-mari-pentru-anumite-categorii-de-bugetari-cine-sunt-beneficiarii-si-de-cand-pot-primi-banii_531476.html

      Ștergere
  11. Intrebat ce masuri gresite a luat PNL cu coronavirusul,Iohanis raspunse ;''P. S. D. c u C i n i s m ''a intirziat legea,spuse cel care a pus Botnita presei si la propriu si la figurat..

    RăspundețiȘtergere