vineri, 17 iulie 2020

AMERICA ! ANARHIE POPULARA !!! PROTESTE VIOLENTE IN SUA !

                                                          16 Iulie 2020,ora 23,33 !

                                         Dragii mei,

În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care intreaba asa:
                "Va duceti acum?
          Că plec in America !
       Pe baza Anarhiei populare.....!"
Clipă in care dragii mei,vad multime de oameni adunati ,oameni care strigau,oameni care se imbranceau,oameni care erau violenti atat in vorbire cat si fizic.
                                        SUA: ministrul sănătății avertizează că protestele pot crea noi ...Coronavirus SUA, LIVE UPDATE 4 mai. Americanii protestează din ...    .
Ceea ce vedeam dragii mei,semana a razboi adevarat; razboi in strada cu multi oameni ,protestatari nemultumiti.
Dragii mei,iata ca vom auzi de America si de Anarhia care se va instala in America.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,pentru pacea lumii intregi,pentru pacea si linistea noastra trupeasca si sufleteasca !     
                                                   Cu dragoste,Maria.   

37 de comentarii:

  1. Posibil ca in Timp, sa se ajunga pina la secesiune, prorocita si de Edgard Caise si de altii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Deja politistii americani au incetat sa mai ia atitudine si sa-si faca datoria recomandindu-le albilor sa fie prudenti cu masinile in intersectii,iar afro-americanii stiu si profita in orase si nu numai circulind cu masinile in Intersectii pe Rosu cu viteze uriase.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Anarhia s-a instalat demult.Politia este desfiintata in multe locuri-in primul rand datorita finantarii din partea Soros. Politistii isi iau ramas bun de la oameni si le cer sa ii ierte ca nu vor mai fi acolo pentru a-i apara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Absolut corect comentariul. Locuiesc in SUA si exact asa este!

      Ștergere
    2. Absolut corect mesajul dvs., Magdalena. Locuiesc in SUA si exact asa este, din pacate.

      Ștergere
    3. Vino acasa, macar europa continent, da-ti o sansa, timp nu prea mai e

      Ștergere
    4. Magdalena,fata mea,spune drept,cine te-a facut sa crezi ca Soros are treaba cu politia?

      Ștergere
    5. Soros e nemuritor, omnipotent si omniprezent, ce daca are 90 de ani? Pe blogul asta va fi acriv si dupa ce va muri, i se va invoca spiritul raufacator. :)))))
      Cat de retardat sa fii sa crezi ca Soros arunca cu bani in stanga si in dreapta ca sa ce? Ce mai asteapta la 90 de ani? Dar e greu sa gandesti cu propriul creier, mai ales atunci cand acesta e invizibil.

      Ștergere
  4. in toata lumea sunt proteste-nu e de mirare ca ne-au prostit toti sa instaureze state noi

    RăspundețiȘtergere
  5. Dezastru in statele sudice din SUA,Florida Texas explozie de coronavirus ,la MIAMI Miami intr-un singur oras turirtic peste 70 ooo de cazuri-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. In Septembrie este posibil inceputul anarhiei si distrugerii Americii pana aceasta va cadea de tot.Spune o profetie "America va cadea " fiind asemanat cu Babilonul trecut din vechime.Vom vedea zile de foc peste intreaga America.Septembrie e inceputul sfarsitului.Mania lui Dumnnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat timp/ani a fost la noi anarhie, pe cine ai anuntat? Nu s-a simtit anarhia subterestrilor, prietenii nostri, solzosii? Hm! Ciudat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dizarmonicii nu simt dizarmonia. Ca si cum o simfonie ar fi dirijata de un dirijor surd. Multi traiesc in haos dar, haotici fiind, se simt bine. Asa s-au nascut, asa mor. Nu se trezezc nici macar o clipa in viata. Mor deja morti. E ca si cu vibratia Romaniei. Unii dintre noi simtim ca murim zilnic din cauza energiilor joase intretinute chiar de romani prin comportamentul lor. Si a demonilor introdusi prin magia practicata in aceste timpuri, in matricea energetica a tarii al carei scut de protectie a fost spart intentionat. Altii nu simt nimic. Pentru ca au aceeasi vibratie joasă. De aceea cei mai multi au implanturi eterice. De sus si pana jos.

      Ștergere
    2. Energiile joase sunt trimise si intretinute de televiziuni in special. F multe stiriste, realizatoare de emisiuni sunt isterice, avand evidente pr psihice. Aceasta energie f joasa a lor ne-o transmit noua. Am ajuns si noi isterici, criticam pe toata lumea, vorbim in continuu oriunde si despre orice demonstrand ca am preluat boli psihice de la ei. Aproape nici un parinte nu mai face educatie copiilor, nu mai stiu sau nu-i mai duce capul, se cearta toata lumea cu toata lumea. E clar o societate cu grave pr psihice induse si intretinute zilnic.Peste toate se mai adauga si consumul excesiv de cafea, tot datorita lipsei educatiei, care creste cortizolul peste normal in organism ( de aici nervozitatea excesiva dusa pana la agresiune verbala si nu numai), si scade litiu din corp ( litiul scazut se intalneste in bolile psihice, de aici interzicerea consumului de coffeina a pacientii cu pr psihice). Am fost si suntem manipulati de media si in timp am devenit copia lor, niste zombi care doar ii imitam, fara sa mai fim in stare sa gandim. Cu drag, dna Maria

      Ștergere
  8. IMPERIUL SE DEZINTEGREAZĂ,,,,,,,COLOSUL CU PICIOARELE DE LUT......URMAȘUL STATULUI NAZIST CERMAN E IMPERIUL USA.....A FĂCUT CRIME ȘI DISTRUS STATE ÎN NUMELE FALSEI DEMOCRATI ȘI LIBERTĂȚI........ADIO ȘI UN PRAZ VERDE..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 👍👍👍👍👍

      Ștergere
    2. Vezi ca o sa te puna pe lista neagra,nu mai primesti viza si lumina de paste

      Ștergere
    3. Si eu,care nu stiu care pica prima,sa cumpar euro sau dolari?

      Ștergere
    4. Monika surioara, sa faka spume si kwj ku toata gaska lui la krul lui mare. Pa.pa.

      Ștergere
    5. In curand se va alege praful si de dolari si de euro...

      Ștergere
  9. E clar: castiga Trump alegerile si #rezist fac spume, exact ca la noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Mona bună dimineața, te-ai trezit și tu!
      Citeste din urmă blogul si vei afla multe.
      Mai roagă-te lui Dumnezeu sa iti dea înțelepciunea.

      Ștergere
    2. # Rezist e doar in capul tau plin de conspiratii, Mona. Ai terminat cu Soros si l-ai luat pe #rezist! Semn ca antenele isi fac bine treaba! Ce va baga in cap, acolo ramane, oricat de mare e gogomania!

      Ștergere
    3. Atunci de unde stii ce se intampla in lume, de unde cunosti adevarul? Nu mai da verdicte si nu mai pune etichete daca nu esti informata corect.

      Ștergere
  10. https://www.bitchute.com/video/s1nPYDj7KBEQ/

    RăspundețiȘtergere
  11. Stela draga, sa cumperi pamant sau aur si sa dai a zecea parte la saraci. Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  12. pai cum sa nu se revolte americanii daca sunt mintiti cu nerusinare desi exista minti stralucite care vad adevarul-li s-au promis multe ca si la noi si rezultatul!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.33 Si tu esti una dintre ele, te pomenesti! :))

      Sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea „minti stralucite”! Mai degraba sunt si acolo destui prosti ca si in Romania, care se cred destepti daca pun botul la toate conspiratiile menite sa dezstabilizeze tari si economii. La ce foloseste anarhia, te intreb? De ce spar magazinele si fura oare daca sunt asa de straluciti la minte? Hai?

      Ștergere
  13. 18 iulie 23:41-fa diferenta intre mintile stralucite de avere si putere si cei care stau la locul lor, muncesc cinstit si au MINTILE STRALUCITE-cei care sparg magazine sunt hoti ca si pe la noi-conspiratiile le dau drumul MASONII miliardari-HAI PUNE PUNCT ca nu stii sa discerni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.50 serios? Si tu stii sa discerni? Adumi dovezi pentru ce spui si lasa aroganta ca nu-ti sta bine. Minte stralucita nu e tot una cu teoria conspiratiei pe care o ai tu in cap. Atata timp cat nu ai nicio dovada nu stii nici adevarul.

      Ștergere
  14. Pentagonul si Trump au atras atentia ca armata SUA nu vor tolera nici un fel de manifestatie ca cele de protest si sfidare a unitatii americane cum este arborarea steagului sudist din vremea razboiului de secesiune care are un X in diagonala pe steg.
    Avea doamna Maria un mesaj cu manifestanti cu masca pusa dar care avea pe ea desenat un X ,probabil la asta faceau aluzie cei care participa la actualele manifestatii din SUA.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. 19 iulie 14:17-de aroganta vorbesti-AI INTERNET INTRA SI VEZI CINE CONDUCE LUMEA DE SECOLE-ai un ego cat casa-dovezi concrete am din traiul prietenilor din USA -multumit!

    RăspundețiȘtergere
  16. Rugati-va pentru noi ca avem nevoie de marirea credintei noastre si a rabdarii in fata acestui impilator nebun portocaliu!
    Problemele sunt mari, unele trenand de decenii.
    In California sunt focuri salbatice care nu erau prin anii '90.
    In statele de sud, corona face ravagii mai cu seama intre nesabuiti, analfabeti, indolenti.
    America este in criza. Rugati-va pentru noi care ne opunem lui Trump sa putem scoate tara din vria in care se duce!

    RăspundețiȘtergere
  17. Chiar azi doamna Maria am vazut la stiri despre SUA morți și răniți,violențe,
    Doamne apara si Mantuieste.

    RăspundețiȘtergere
  18. pentru R 20 iulie 05:26-sunt ANONIM 5-si de la vazatorii in duh cunoscuti de mine am invatat SA NE RUGAM SI PENTRU ROMANII DIN DIASPORA-dar hotararea o ia DUMNEZEU- USA prin miliardarii masoni conduc destinele multor tari-si i- am auzit spunand asa: sa stiti ca judecata este personala si pe popoare-rugativa, rugativa,rugativa este salvarea voastra si a neamului-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere