joi, 16 iulie 2020

ADEVAR AM VESTIT SI VESTESC VOUA TUTUROR !!!

                   14  Septembrie  2005, ora 6 dimineaţa !

                               Dragii mei, 
                                       Dumnezeu există - Mărturii.: PREOTII DUHOVNICI , INAINTEA LUI ...
Pentru cine nu cunoaste inca,cum a inceput totul in ceea ce ma priveste personal,aş dori să readuc aici,doar ceea ce este mai esential,ceea ce ne dovedeste ca nimic din ceea ce facem sau gandim,nu trece neobservat la Dumnezeu sus in Ceruri.Era in dimineata de 14 septembrie 2005,cand m-a trezit un glas care rasuna atat in Cer cat si pe pamant,un glas care nu putea fi decat numai al LUI DUMNEZEU. Dar seara ,inainte de culcare,m-am rugat la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa-l aduca si pe sotul meu Mihail,la Credinta cea adevarata.Cu lacrimi fierbinti m-am rugat in seara de 13 septembrie 2005,pentru sotul meu Mihail care nu credea in ceea ce eu traiesc,nu credea in ceea ce vedeam si auzeam,asa cum nici acum nu crede,dar cel putin nu ne mai certam,nu ne mai contrazicem.Evitam subiectul ,ca sa spun asa.In seara de 13 septembrie 2005 cand am incercat ca sa-i spun sotului meu ce traiesc eu de mai multi ani,el m-a jignit si mi-a spus ca am halucinatii.
Şi iata că, în dimineaţa de 14 sept 2005 ma trezeste un Glas Divin,un Glas inconfundabil care striga tare asa:"Mihaile,Mihaile!
       De ce o oropsesti pe nevasta ta?
      Tu ai halucinatii Mihaile,nu ea ,singuratatea Lumii!"
                  
Era Glasul Lui Dumnezeu Tatal !
Spun ca era al Lui Dumnezeu Tatal,deoarece,pe IISUS HRISTOS ,Mantuitorul nostru al tuturor L-am mai auzit pana atunci,si nu era atat de aspru.
Aşadar, dimineaţa m-am dus la soţul meu plângând şi i-am aratat ce am scris, şi i-am povestit cum l-a mustrat DUMNEZEU !
Daca a crezut în acele clipe ? Sigur ca ,nu ! Dar l-am asigurat ca, incepand cu acea zi,vom dormi separat, asa cum de altfel dormim si in momentul de faţă si ne intelegem minunat,ne iubim cu sufletul si ne respectam reciproc.
Si pot sa va spun dragii mei, ca după atatia ani ,sotul meu a devenit un om cu frica de Dumnezeu,un om care se inchina,un om care se spovedeste si se impartaseste la Parintele duhovnic.
Dar iata ce spune un glas din Cer,chiar acum:

                "Iata,adevarul ai iubit !
             Iata ,Adevar am vestit voua !"

Dragii mei, şi eu Adevar va aduc voua,scriind aici pe BLOGUL Lui Dumnezeu !
Eu nu sunt omul care cauta sa obtina ceva,prin ceea ce ce va scriu aici din Cuvantul Lui Iisus Hristos !Nu vreau nici laude, nici faima, nici bogăţii, absolut nimic! Ci doresc să fac voia LUI DUMNEZEU, facând cunoscut CUVÂNTUL LUI, chiar dacă, uneori,mai primesc la schimb de la unii semeni si cuvinte de ocara.
                                               Cu dragoste,
                                                                Maria

37 de comentarii:

  1. Mda, rau este cand nu constientizezi anumite lucruri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai ales cand sustii ca vezi adevarul dar spui contrariul a ceea ce este adevarat. Din momentul in care doamna Maria a spus ca Alexandra traieste si ca este traficata... S-a mai dat de gol si cand a scris despre cat de normal i se pare sa dea sperante parintilor, ca , decat sa fie crezuta pierduta pe veci, mai bine sa creada ca va aparea(hm). Poate, daca am spune si am lupta in slujba binelui, al adevarului, n-ar mai exista niciun suflet pedepsit fara motiv, macelarit si pus pe rug. Si inca ceva foarte grav. Doamna , in nenumarate randuri a sustinut foarte vizibil PSD-ul. Ce trimis al Domnului ar face asta? Vi se pare ca PSD e vreo victima a societatii? Vreun partid politic pare a fi vreo victima? Sau invers?

      Ștergere
    2. 21.37 ai dreptate!

      Ștergere
    3. Mai bine nu ati mai arunca cu noroi in semenii vostri! Daca nu va place acest blog de ce va mai pierdeti pretiosul vostru timp pe-aici? E un non-sens sa stai sa-ti pierzi timpul pe un blog care nu-ti place! Doar nu te obliga cineva sa intri cu forta, impotriva vointei tale!

      Ștergere
    4. 11.03 dar tu de ce arunci cu noroi in adevar? Intram aici pentru ca vrem sa vedem pana unde poate merge prostia, ipocrizia si fariseismul, care e problema ta? In definitiv pe tine nu te-a intrebat nimeni nimic!

      Ștergere
    5. Tot ea a spus ca,chiar daca Dumnezeu nu exista,trebuie intretinuta frica de pedeapsa.

      Ștergere
    6. 22.36 dar pe tine,te-a intrebat cineva ceva?

      Ștergere
  2. Doamna Maria asa a fost tata nu credea si pana la urma a fost un om milostiv și a spus si ziua si ora când moare si asa a fost.
    Puterea lui Dumnezeu este mare si mai ales cand sunt mulți care se roagă pentru ei.
    Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să ne dea lumina,pace și bucurie.
    Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  3. Fericita sa fii MĂRIE darul dat de DUMNEZEU ne bucura că nu sintem uitați si-ti multumim pentru credință si devotament. Pentru noi ești un PROFET CURAJOS. Încă o dată Mulțumiri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim16 iulie 2020, 20:18
      Va multumesc din suflet tuturor,dragii mei !

      Ștergere
    2. De cand dracuie Dumnezeu?

      Ștergere
  4. Aceste lucruri sunt traite doar de cei cu traume puternice. Nu este de criticat, de jignit, de judecat. Normal, pentru multi ,,ceea ce nu se vede, nu exista,, . Asta gandesc si nenorocitii care jongleaza cu psihicul uman. Psihicul, mai ales al celor chinuiti, este foarte usor de modelat. Ei bine, unii beneficiaza. Este greu sa convingi pe cineva despre credintele tale. Ca atare ai de ales. Liberul arbitru. E drept ca traim vremuri f.dificile, confuze, in care chiar si liberul arbitru ne-a fost otravit. Ceea ce va urma, vom vedea, vom trai. Probabil ca aveti intentii bune(sau nu) incercand(sau nu) sa puneti populatia in garda cu ceea ce se va intampla. Poate ca si dumneata esti indusa in ganduri gresite. Nu stiu daca se merita sa faci acest lucru, fie in ideea ca ai ceva de castugat, fie in ideea ca ajuti. Ca si celelalte persoane , ce nu ,,vad,, , ai o singura viata.
    Nu o irosi!
    (Alegerea e a ta)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alegerea nu mai e a ta cand esti " purtat". Cel putin asa am observat eu in grupurile new age. Romanii au inceput sa zburde sprințari ca oițele prin zone crepusculare. Chiar si jungla amazoniana. Si wodoo se practica prin Romania. Dacismul a scos si el la iveala forme ancestrale de magie. NLP este tot forma de magie. Spalarea pe creier a oamenilor este magie! Iei un om normal si-l transformi in neom! Deci, se incalca liberul arbitru din plin! Reiki si radiestezia? Un fel de " hai sa ne prefacem ca facem curat, dar ascundem mizeria sub pres si dam cu parfum peste".
      Dar, cu siguranta, undeva vine tot din trecut. O alegere proasta intr-un moment nefast te indeparteaza de Dumnezeu. Si intri in vârtejul nebuniei. In basme se numeste dansul ielelor. Te prind spiritele rele si se joaca cu mintea ta. Mircea Eliade a descris aceasta forma de uitare a oamenilor in " La țigănci". Un spirit evoluat ca Eliade teansmite informatie valoroasa prin carte. Pentru cei ce au urechi de auzit. Ca si Culianu, ucenicul sau.
      Am vazut barbatii din grupurile new age! Sunt dusi...Multa magie sexuala si tot dichisul malefic!
      Cred ca e momentul ca acest ciclu cosmic sa se termine. Deja demonii isi fac de cap prea rau.

      Ștergere
    2. Aurelia,de unde stii tu care-s new-age? Nu mai bine stai in locul tau?

      Ștergere
  5. Bunul Dumnezey nu ita de om,asa cum uita omul de Dumnezeu! (Arsenie Boca) Handic M

    RăspundețiȘtergere
  6. Viorel Catarama vesteste romanilor pe 10 august manifestatie legala la Bucuresti pentru Suveranitate ,Interes Natonal si Democratie ,Drepturi si Libertati fundamentale din Constitutie incalcate de actuala DICTATURA care a pus pumnul in gura , regimul opresiv de ASTAZI care te inchide fortat fara voia ta si te carantineaza-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pt 23.37 craciun. Te inchide fortat in casa pt ca romanii sunt cre--ni, nu asculta si nu respecta legile tarii, vezi chiar ziaristi renumiti, prezentatoarea de stiri de la postul la care se uita romanii ca vrajiti, care ar fi trebuit sa fie modele, nici macar ei nu respecta legea, chiar instiga de atatoa ani la nerespectarea legilor. Deci ca sa nu ne infectam cu totii, ca sa nu omoram medicii, ca sa nu ajungi o leguma umblatoare si tu si noi,( asta pt ca infectia de sechele neurologice, psihice, cardiace, pulmonare, renale) presedintele, asa cum ai fi facut si tu sau eu daca eram presedinti, a fost nevoit sa apere populatia tarii. E un virus mortal, asta nu pricep oamenii. Hai prima data cand il iei sa zicem ca scapi. Cu sechele sau nu. Dar daca il iei a 2a oara, mori caci organismul nu mai are putere sa lupte si sa reziste la medicamente. O doctorita a murit cand a facut a 2a oara infectia. Asta nu pricepi tu. Daca nu cunosti medicina nu mai da mesaje tampite, dezinformand oamenii. Din cauza unora ca tine infectia se propaga iar in ritm alert.

      Ștergere
    2. Cum se spune: Paza buna trece primejdia rea! Este bine sa fim prevazatori, precauti, sa ne luam masuri de protectie.

      Ștergere
    3. 07.59 nu prea stii a scrie,dar dai sfaturi. De unde ai cunostintele astea?

      Ștergere
    4. Prostia omoara Romania!

      Ștergere
  7. Istoricul de la SIBIU Troncota;Trebue sa ii dau dreptate lu Basescu ''Romania e un STAT MAFIOT'';-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun ne omori cu basescu al tau. Te-ai indragostit de el?

      Ștergere
  8. Rusine pnl!
    Din nou pnl gafează!
    România și Irlanda au fost amendate joi de Curtea de Justiție a Uniunii Europene pentru că nu au aplicat la timp și în totalitate regulile blocului comunitar contra spălării banilor.
    Din nou din cauza la pnl!
    Ce părere aveti este bine sa se plătească din buzunarul cetatenilor cinstiți amenzile primite din cauza incompetentei penelistilor?

    RăspundețiȘtergere
  9. În ziua de 16 Iulie 2020 la ora 19:37:12 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur cu magnitudinea ml 2.7, la adâncimea de 126km-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Un activist de Mediu cu fica lui atacati si masina distrusa in timp ce transmitea Life in judetul Suceava despre coruptie si mafia Padurilor pe drum public de doua persoane din care un Padurar prins la furat de lemne acum o saptamina.
    Normal cind tara e condusa de Capo di Tuti capii Iohannis exponentul tocatorilor austrieci de Paduri Romanesti pentru care a intervenit la Parlament..

    RăspundețiȘtergere
  11. craciune, inceteaza cu catarama al tau si cu dictatura ta de kko, exagerezi si spui multe, multe enormitati.

    RăspundețiȘtergere
  12. Viorel Catarama e o lichea. Sa nu dea Dumnezeu sa incapeti pe mana lui ca pentru cei saraci si chinuiti nu are nicio mila.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ceea ce primeste doamna Maria ca mesaje, vin de la spiritele ce vietuiesc in spatiul din jurul planetei noastre. Unele sunt spirite superioare iar altele pot fi spirite mediocre, iar acuratetea mesajului le apartine lor si nu doamnei Maria care este doar releul/mijlocul prin care se transmit mesajele. As recomanda ca mesajele sa nu fie interpretate de catre doamna Maria ci doar sa le transmita asa cum sunt. Unele se adeveresc iar altele nu se adeveresc. Oricum, doamna Maria nu poate interveni sa schimbe desfasurarea evenimentelor. Cu referire la politica si la mocirla creata de politicieni (in care lor le place sa se scalde ca porcii), as recomanda doamnei Maria sa nu se amestece fiindca ii aduce prejudicii de credibilitate. DUMNEZEU EXISTA si este deasupra tuturor si a tot ce exista vazut si nevazut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 06.45 asa este! Dar ea zice sunt de la Duhul Sfant! Eu nu am auzit ca Duhul Sfant sa dracuie! :)) Ar fi culmea! Cat despre politica, Maria nu numai ca pierde credibilitate, asta ar fi cel mai mic rau, dar isi face pacate pentru ca indeamna si pe altii sa voteze cu hotii sau le sugereaza pe cine este bine sa urasca. Cu asta schimba destinele multora si nu in bine.Noi toti suntem legati intre noi. Daca pe unii nu-i duce capul si se lasa influentati orbeste asta ne afecteaza pe toti pentru ca trage tara in jos.

      Ștergere
  14. BILANŢ CORONAVIRUS. România atinge un nou record al îmbolnăvirilor de COVID-19: 799 în ultimele 24 de ore, 17 morţi. Insa pana la alegeri (se vor amana) pandemia dispare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. 05,59 Erau Toate cuvintele lui Catarama,eu doar mesagerul-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, tu nu esti prezentator de stiri, lasa-te sportul asta si nu mai propaga lichele.

      Ștergere
  16. pt craciun-seisme in VRANCEA SI BUZAU SUNT ZILNICE-pe 16 au fost 3

    RăspundețiȘtergere
  17. nu e suficient sa nu dormi langa sotul tau -importanta este distantarea si fuga de lume ca sa te poti numi ostasul Domnului-e greu in pustie dar numai asa te poti mantui tu si neamul-o sa spuneti ca asa spune DUHUL SFANT- iar HRISTOS SPUNE FITI VOI SFINTI CUM SI EU SUNT

    RăspundețiȘtergere
  18. 19,56 Seismele mici din Vrancea pot fi cauzate ca un ecou de cutremurele mari din zona Australia Noua zeelanda -Centura sudica de Foc a Pacificului-ca zone opuse pe glob reverbereaza-o spun americanii ca o constatare dupa metoda lor statistica matematica,cit despre comentariile multe cu asta nu sint ale mele care sint scrise fara diacritice si cu 'sint' in loc de sunt-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. pt craciun-pana acum nici seismologii si nici vazatorii in duh nu stiu exact cand si cum se intampla cu seismele-va spun doar atat-OAMENII VOR SA AJUNGA IN SPATIU CAT MAI DEPARTE IAR SUB PAMANT HABAR N-AU CE EXISTA

    RăspundețiȘtergere
  20. BINE ERA D-NA MARIA SA FI AVUT VIS SAU VIZIUNE SOTUL asa poate se trezea mai repede la credinta- ca ia-ti aratat ce ati scris nu cred ca l-a convins pe loc!

    RăspundețiȘtergere