miercuri, 22 ianuarie 2020

xxxxVIRUSUL MORTAL S -A ADEVERIT , DIN PĂCATE !

                                        Dragii mei,
Scriam in urma cu 2 ani si jumatate,un articol cu titlul de mai jos:
UN NOU VIRUS MORTAL , VA DECIMA LUMEA ! 
Din păcate sicu durere in suflet va spun ca, aceasta nenorocire tocmai a inceput in China,a ajuns si in SUA,iar la nivel global este Alerta mare din pricina acestui virus mortal.
Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ca sa ne ocroteasca si sa lumineze mintea medicilor ,pentru a gasi un medicament care sa omoare acest Virus.
Iata dragilor:
Acum 2 zile - Experţii din Comisia Naţională pentru Sănătate din China au confirmat luni transmiterea de la om la om a unui nou tip de coronavirus ...
Acum 18 ore - Este știrea momentului și cea mai proastă veste posibilă: virusul mortal care face ravagii în China a ajuns și pe teritoriul Americii!

Acum 5 ore - VIRUSUL UCIGAȘ. Virusul mortal din China impune măsuri de urgență la nivel global. Miercuri, s-a anunțat ce strategie va adopta România.
VIRUSUL UCIGAȘ. Virusul mortal din China impune măsuri de urgență la nivel global. Miercuri, s-a anunțat ce strategie va adopta România.

"Astăzi, la Geneva, este o sedință de urgență convocată de OMS. E probabil să declare urgență la nivel global, noi am făcut în afară de grupul de lucru nominalizarea unităților sanitare care să primeasca pacienții, este vorba despre spitalele de boli infecțioase Matei Balș, din București, și cele de boli infecțioase din Iași, Cluj, Timișoara. S-a stabilit achiziția de reactivi și pilotarea diagnosticului de laborator. În ceea ce privește măsurile de la aeroport, sunt similare cu cele din timpul epidemiei de gripă, informații pentru călători, posibilitatea de achiziție de termo-scanere pentru depistarea persoanelor cu febră, care să asigure permanența serviciilor medicale", a declarat, miercuri, medicul Alexandru Rafila.

"Acest nou virus are altă structură genetică. Ca atare, primerii sunt puși la dispoziție de OMS, de unde achiziționăm și noi și este standardizat, lucrăm standardizat. Vom avea un diagnostic și vom lucra cât se poate de clar, și acest lucru îl face Balș", a declarat Adrian Streinu Cercel. 

VIRUSUL UCIGAȘ. Simptomele virusului ucigaș

Semnele de îmbolnăvire sunt: tusea, febra şi insuficienţa respiratorie. Tipul de pneumonie este provocat de un virus din aceeaşi familie de virusuri ca cel care stă la baza sindromului respirator acut sever (SARS), potrivit cercetătorilor din China.
În total, au fost înregistrate peste 290 de cazuri în oraşele mari ale Chinei, inclusiv Beijing şi Shanghai. Cei mai mulţi pacienţi au fost înregistraţi în Wuhan, oraşul cu 11 milioane de locuitori unde a izbucnit epidemia.
VIRUSUL UCIGAȘ. Boala a fost identificată prima dată aici pe 12 decembrie. Unii dintre pacienţi au fost angajaţi la o piaţă din oraş, unde, potrivit presei, pe lângă peşte şi fructe de mare, sunt vândute păsări vii, iepuri şi şerpi, astfel că există o probabilitate ca virusul să fi fost transmis oamenilor de la unele dintre acestea.
Au fost înregistrate câteva cazuri şi în afara Chinei: două în Tailanda, unul în Japonia şi un altul în Coreea de Sud. Cei infectaţi se întoseseră recent din Wuhan.
VIRUSUL UCIGAȘ. Virusul 2019-nCoV nu a mai fost identificat până acum la om. 
Iata si articolul meu mai pe larg,dar nu inainte de a va ruga ,ca sa credeti cu toata fiinta voastra in toate cate eu scriu aici de la Duhul Cel Prea Sfant,deoarece,toate se vor implini asa precum mi-au fost descoperite de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului.
Iata:

                                   Noapte de 13 -14 Iunie 2017,ora 1,16!

                                       Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva cumplit.
Glasul spunea asa:
                     " Un nou VIRUS  mortal !
                        Un nou VIRUS  mortal ,va decima                                               lumea !"
Din păcate dragii mei, acesta este cruntul ADEVĂR.
Urmeaza ca sa ne confruntam cu un nou VIRUS, iar de aceasta data ,unul mortal; un VIRUS care va ucide oamenii în masă. 
Unde anume va începe acest "macel" eu nu stiu. 
Dar sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne apere pe noi si copilasii nostri, precum si pe toti oamenii de pe Pămant,care sunt si suntem FIII LUI DUMNEZEU.
                               Cu dragoste,Maria.
Iata ce se intampla acum ,in China:

Bilanț în creștere: China anunță că nouă persoane au decedat din cauza noului tip de coronavirus



Concern In China As Mystery Virus Spreads
Foto: GettyImages
Autoritățile chineze au anunțat miercuri că nouă persoane au decedat până acum din cauza noului tip de coronavirus, iar 440 de persoane au fost infectate. De asemenea, alte 2.197 de persoane care au intrat în contact cu persoane infectate au fost plasate în carantină, iar dintre acestea 765 au fost deja scoase de sub observație, întrucât nu au prezentat simptome ale infecției, a anunțat Li Bin, vicepreședintele Comisiei Naționale de Sănătate. Oficialul a adăugat că există indicii potrivit cărora virusul se transmite pe cale aeriană.
Anterior, autoritățile chineze din domeniul medical anunțaseră că virusul se transmite de la om la om.
Beijingul a anunțat că a luat măsuri pentru a controla răspândirea virusului în spitale, iar în acest context Organizația Mondială a Sănătății organizează miercuri o ședință de urgență pentru a hotărî dacă îmbolnăvirile cu noua tulpină de coronavirus reprezintă o urgență medicală mondială.
Tarik Jasarevic, purtător de cuvânt al OMS a declarat că cel mai probabil numărul de cazuri va crește pe măsură ce autoritățile chineze vor continua testarea cetățenilor.
„Dacă monitorizarea și testările sunt sporite, atunci este foarte posibil să obținem alte cifre”, a spus el, citat de Mediafax.
Coronavirusurile fac parte dintr-o mare familie de virusuri care provoacă boli diverse, de la răceala comună la SARS, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Simptomele sunt și ele diverse, de la febră la insuficiență renală, iar, în unele cazuri, la deces. Unele se transmit ușor de la o persoană la alta, altele, nu.
Virusul SARS a infectat peste 8.000 de oameni și a ucis 774, într-o epidemie care a afectat Asia și apoi 37 de țări, în perioada 2002 - 2003.
Un coronavirus este vinovat și de MERS (Sindromul Respirator din Orientul Mijlociu), identificat inițial în Arabia Saudită, în 2012. MERS a ucis 851 de oameni la nivel global, potrivit OMS.
Noul coronavirus detectat în Wuhan nu pare a fi atât de puternic precum SARS și MERS, având drept simptome principale febra și dificultățile respiratorii.

10 comentarii:

  1. Da... sper sa nu "gaseasca " si vaccinul. Faca-se voia Domnului, nu a omului! Care trebuie sa se duca se va duce, restul credinta si vor scapa "ca prin urechile acului".
    Dna Maria intrebare: - Duhul Sfant a spus cumva si cati ani va mai functiona blogul dvs? Asta ne-ar da raspuns la mai multe intrebari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.23.Buna intrebare!Maria stie tot,daca va dori ne va spune si noua.Multumim Maria!Doamne ajuta!

      Ștergere
  2. Doamna Maria ma gandesc si nu greșesc dar ati mai prevăzut o furtună puternică cu valuri ca un zid, ce este in Spania este exact cum ati prevăzut.
    Acum se îndreaptă către Franța.
    Sa ne apere BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
    Deja se vorbește de victime si dispăruți.
    Ce pot sa spun doamna Maria,gând la Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere de rau.
    Cu mult drag si multa sanatate sa ne dea Dumnezeu la toți.

    RăspundețiȘtergere
  3. Solutia probabil va fi aceeasi ca in cazul celorlaltor virusuri similare ..vaccin . La care vine propaganda rusa contra vaccinurilor propagata nu in Rusia ci doar in occident ca "sa moara dujmanii lor" propaganda antivaccin care intre timp a fost scoasa de legislatia UE in afara legii fiind pedepsita inclusiv cea facuta pe net. Mortalitatea nevaccinarii fiind in realitate de citeva ori mai mare decit cea a vaccinarii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha mihai 35 spune mai bine pe scurt: il astept pe antihrist si a tot ceea ce el va infaptui. Esti impotriva la tot ce e ortodox.

      Ștergere
    2. mihai 35 habar nu ai in ce lume triesti baiete! mai uita-te in lur, mai studiaza, mai cieste...

      Ștergere
  4. Are si 19:55 o problema cu rusii. Alo!!! Pamantul catre 19:55!?! De tine nu rusii isi bat joc, ci rumnasi de-ai tai, bre! ,,Sa-ti traiasca,, de cap sa le fie! Sa-i ia asa de la ceafa ca la meningita!

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt ANONIM 5 si duhovnicul meu de suflet spunea-SE VA GASI VINDECARE PENTRU CANCER DAR VA APAREA O BOALA MAI GRAVA FARA LEAC-oamenii sunt expusi multor bacterii si virusi-sa speram ca laboratoarele sa nu mai scape aceste boli-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Duhovnicul nu a zis si de ce exista boli fara leac? Gripa e utila,ca tine treaz sistemul imunitar,dar cancerul,ce rol are?

      Ștergere
  6. 23 ian 21:27-sunt ANONIM 5 si pentru curiozitatea d-stra va sun asa-bolile fara leac sunt trimise dar se mostenesc din neam in neam pentru neascultare-adica respectarea celor 10 porunci -cancerul este si mostenit=genetic dar EL a spus asa -CANCER=CA IN CER adica cei cu aceasta boala se vor mantui =boala grea si vor trai in cer ca ingerii-MULTUMIT-desi trebuia sa stii daca esti crestin-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere