miercuri, 22 ianuarie 2020

UN EXTRATERESTRU SI MAICUTA DOMNULUI !

5
                22 Ianuarie 2020,ora 6,19 !

                            Dragii mei, 

In aceasta dimineata ma trezeste o Lumina alba si orbitor de stralucitoare ,Lumina care ,topeşte întunericul din faţa ochilor închişi şi astfel,  văd Sus în Ceruri un alt Cer decât acesta pe care îl vedem noi.
Era un Cer violet catifelat, un Cer ca o noapte transparentă si fără de asemănare.
 Văd o Lumina albă si strălucitoare ,o Lumina ca două aripi de Porumbel , aripi care, se miscau asa  ca în zbor .
În urmatoarea clipă, O văd pe Maicuta Domnului îmbracata cu veşminte  grena catifelate, stand în genunchi si cu faţa spre Răsărit ,iar mâinile Îi erau strânse ca la Rugăciune.
În dreapta Măicutei, puţin mai la distanţă văd un pătuţ oval, un pătut strălucitor ca Lumina Soarelui.Acest pătuţ oval ca de Soare, îşi ia forma unui pătuţ firesc ca de copil mic, un pătut cu picioare joase şi cu părţi laterale din pânză albastră ,la marginea căruia ,sus de jur împrejur, se aşezase  o Lumina albă orbitor de strălucitoare, Lumina care contura forma pătuţului dreptunghiular.
 Măicuţa Domnului întoarce capul spre pătuţul cu margine de Lumina, aşa cum era în genunchi si priveşte de la distanţă spre pătuţ, după care,revine cu faţa la Răsărit şi se roagă în continuare.
Uimirea mea, acum urmează !
În faţa a toate câte am văzut şi-am scris aici, asa precum într-o lumină aurie uşor umbrită, apare bucuros un prieten de-al nostru,un prieten credincios si iubitor; acest prieten era un Extraterestru.
                Imagini pentru extraterestrii imagini
Avea capul viu şi oval, cu ochii oblici mari si negri dar si lucioşi, şi cu acea dungă din frunte care se transformase în lumină aurie-rosiatică , cu gura rombică la orizontal; gură secţionată in două de lumina  aurie rosiatică care, venea dintre cei doi ochi . Extraterestrul strălucea în lumina albastră violet din spatele lui, de acolo unde, se afla MAICA  DOMNULUI în genunchi şi pătuţul de copil cu margine de lumină albă.
            Imagini pentru MAICA DOMNULUI IN IESLE
Am tresărit puternic văzând această " combinaţie",iar Extraterestrul a văzut uimirea mea, a simţit cum am tresărit când l-am văzut, mi-a zâmbit frumos şi a dispărut ca prin topire.
Dragii mei, aşa precum vedem Soarele sau Luna de pe Cer, tot aşa şi aceasta natie de Extraterestri ,ei ca fiinte sunt formaţi din Energii.
Capul acesta oval al Extraterestrului ,arata asa precum am vedea Soarele printre nori; adica,ca o Lumina ce -si conturează chipul precum voieşte.
 Aceste energii, aceste lumini dense si de diferite culori,  îşi iau orice formă vor şi dispar cât ai clipi din ochi.
Dragii mei, aşa cum este greu de crezut că Extraterestrii există, şi mai greu este de explicat formele pe care le iau aceştia, dar şi culorile energiei din care sunt creaţi.
 Totul se schimbă cu viteza luminii sau mai corect spus ,cu viteza  sunetului .
Dragii mei, este dumnezeiesc de frumos in Cerul în care împărateste Dumnezeu si Maicuta Domnului , uimitor de frumos.
   Atunci când încerc să explic în cuvinte tot ce am văzut într-o fracţiune de secundă, mă înfior şi eu şi mă cutremur la propriu de toate aceste TAINE nevăzute în mod firesc, dar văzute de mine in mod cu totul tainic ,deoarece ,asa este Voia Lui Dumnezeu !
Dragii mei , sa credem in Prea Sfanta Treime si-n Maicuta Domnului ,si niciodata sa nu deznadajduim !Dumnezeu si Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu chiar aud Rugaciunea noastra ,si ne ajuta daca Îi chemam in ajutorul nostru.
                      Cu dragoste, Maria.

8 comentarii:

  1. https://youtu.be/Isx4jc9kyEI

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil acela era un extraterestru mai sfint intre cei sfinti. De aceea putea sa.si modifice forma. Fiind o putere a inaltei sfintenii inclusiv la om. Sfintii nu fac parada si f rar isi arata lumii unele din harismele de acest fel cum facuse Francisc de Asisi.
    Referitor la proportiile si fizionomia acestor feluri de extraterestrii cercetatorii in domeniu spun ca sint rezultatul evolutiei lor intrun interval mai mare de timp decit evolutia omului.
    Ochii mari inseamna un nivel de lumina naturala mai scazut. Gura mica si lipsita de dentitie inseamna epoci intregi de hrana moale sub forma de pasta si lichide care treb doar inghitita fie ca e vb de produse naturale (miere ..) si gatite fie si produse obtinute industrial care nu mai trebuie mestecate. Posibil comunicarea sa fie facuta partial telepatic sau lipsa trancanelii inutile pt stare o meditativa predominanta ca si juramintul tacerii din unele manastiri catolice.
    Musculatura slab dezvoltata arata partial un nivel mai mic al gravitatiei partial necesitatea mica de a face efort fizic datorita inaltei tehnologizari si robotizari.

    RăspundețiȘtergere
  3. n-am auzit sa fie un extraterestru langa MAICA DOMNULUI la nici un vizionar-greu de crezut-poate fi asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai auzit tu,dar eu da! Pe planeta lui Dumnezeu sint 7 miliarde de oameni nascuti acolo si 8000 de oameni de pe Pamint (clonati)

      Ștergere
    2. EXTRATERESTRII sunt TOTI DEMONI, a caror CAP este SATAN.
      Faptul ca exista langa(propovaduiti) o FEMEIE - MAICA DOMNULUI care este BISERICA ORTODOXA, arata doar APOCALIPSA 12, CARE MAI E MULT PINA SA FIE.
      APOCALIPSA 12
      1.Şi s-a arătat din cer un semn mare: o femeie înveşmântată cu soarele şi luna era sub picioarele ei şi pe cap purta cunună din douăsprezece stele.
      2.Şi era însărcinată şi striga, chinuindu-se şi muncindu-se ca să nască.
      3.Şi alt semn s-a arătat în cer: iată un balaur mare, roşu, având şapte capete şi zece coarne, şi pe capetele lui, şapte cununi împărăteşti.
      4.Iar coada lui târa a treia parte din stelele cerului şi le-a aruncat pe pământ. Şi balaurul stătu înaintea femeii, care era să nască, pentru ca să înghită copilul, când se va naşte.
      5.Şi a născut un copil de parte bărbătească, care avea să păstorească toate neamurile cu toiag de fier. Şi copilul ei fu răpit la Dumnezeu şi la tronul Lui,
      6.Iar femeia a fugit în pustie, unde are loc gătit de Dumnezeu, ca să o hrănească pe ea, acolo, o mie două sute şi şaizeci de zile.
      7.Şi s-a făcut război în cer: Mihail şi îngerii lui au pornit război cu balaurul. Şi se războia şi balaurul şi îngerii lui.
      8.Şi n-a izbutit el, nici nu s-a mai găsit pentru ei loc în cer.
      9.Şi a fost aruncat balaurul cel mare, şarpele de demult, care se cheamă diavol şi satana, cel ce înşeală pe toată lumea, aruncat a fost pe pământ şi îngerii lui au fost aruncaţi cu el.

      https://www.youtube.com/watch?v=u3pYDItM724



      https://www.youtube.com/watch?v=u3pYDItM724

      Ștergere
  4. Noi iubim tot ce iubește și Maicuta Sfânta. Cu încredere, mulțumim pt energiile pozitive, slujitoare Divinității, trimise de Bunul Dumnezeu ca să ne ajute.

    RăspundețiȘtergere
  5. 23 ian 06:10-doar ai auzit dar de fost ai fost acolo sa vezi!?ca asa si eu cred si in alte civilizatii-ca n-om fi noi singurii din univers!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am fost eu,a fost altcineva si a scris o carte

      Ștergere