vineri, 24 ianuarie 2020

xxxxTRAGEDIE IN BUCURESTI ! VINE UN MIROS DE MICROBI... !


                                             24 Ianuarie 2020,ora 17,33 !

                                  Dragii mei, 

Tot in aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud ceva foarte ingrijorator despre Bucuresti.
Glasul spunea asa:
                "Tragedie in Bucuresti !
             Vine un miros de microbi....
             Bucurestiul e sub arme ."
Prieteni dragi, eu nu stiu daca este vorba despre acest Nou Virus mortal din China.
Dar faptul că, se mai adauga :
   Bucurestiul e sub arme , ma duce cu gandul la China,deoarece,acolo a intervenit armata.
Cu siguranta dragii mei, Autoritatile romane sunt pe baricade si totul va fi bine.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni, si sa ne ajute ca sa fim sanatosi si bucurosi.
                             Cu dragoste,Maria.

23 de comentarii:

  1. Noi sintem complet nepregatiti pentru virusi neavind nici acum functional Institutul Cantacuzino trecut la Ministerul Apararii-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu este deschis Institutul Cantacuzino??

      Ștergere
    2. Ce pot sa spun?"Pleaca ai nostri,vin ai nostri,noi ramanem tot ca prostii!

      Ștergere
  2. Daca, fereasca Dumnezeu, ajunge si la noi virusul acesta...am cam incurcat-o rau! O sa murim pe capete deoarece noi nu avem nici spitale, nici medicamente si nici posibilitatea de a construi un spital in 6-10 zile.

    RăspundețiȘtergere
  3. daca si virusurile au miros!-iseamna ca o cangrena miroase bine

    RăspundețiȘtergere
  4. Sint carantine in spitale din pacate si pentru virusul gripal in tara...

    RăspundețiȘtergere
  5. Autoritățile române sunt pe baricade așa este sunt leșinați pe baricade. În timp ce în lumea civilizată adică Europa de Vest s-au montat în aeroporturi scanere de temperatură în aeroportul din România au lipit afișe pe pereți că na ăștia suntem atât putem noi. În halul în care este România medical și social dacă doamne ferește ajunge virusul se va muri pe capete. Da lasă că avem metodele noastre de neolitic târziu un sobor de preoți va patrula zilnic prin aeroport cu icoană și cadelniță și va ucide virusul. La caz de necesitate vom scoate artileria grea sfintele moaște. Lăsând gluma dacă intră virusul începeți să schimbați rețete de colivă ca să nu fiți prinși pe picior greșit să nu ziceți că nu v-am zis.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iată diferența dintre creștinism și budism. A venit timpul ca și chinezii să lase budismul și să treacă la creștinism, măcar ca alimentație dacă altfel nu vor. În timp ce noi creștinii ne ghidăm după sfaturile biblice în care Dumnezeu ne-a interzis să mâncăm tot felul de lighioane, șerpi sau lilieci adică șoareci zburători, chinezii le halesc ca delicatese. Nu degeaba a interzis Dumnezeu mâncatul acestor lighioane acum se vor convinge. Opinia publică din Marea Britanie era oripilată la vederea unei filmări dintr-un restaurant Chinez în care o tânără ronțăia cu poftă un liliac adică un șoarece zburător.

    RăspundețiȘtergere
  7. In grupurile new age de pe net, romanilor li se inoculeaza un virus foarte periculos. E chiar Anticrist. Un crestinism intors invers, oamenii fiind invatati sa faca meditatii pentru pace, iubire, compasiune...etc Lucruri frumoase, nu? Minunate, numai ca rostirea mantrei AUM si prefacatoria ca esti iubitor si pacifist nu sunt capabile sa ne scoata din imperiul controlului si manipularii in care traim. A te preface ca iubesti, fara a aplica iubirea concret da nastere unei forme fara fond. Unei holograme care le induce naivilor prinsi in grupurile new age sentimentul ca se simt bine, ca sunt alesi, deosebiti si foarte buni la suflet. Numai ca nu am vazut niciodata un om bun la suflet care sa nu faca nimic si in planul fizic. Nimic concret. Probabil ca implementarea tehnologiei 5D va fi apogeul. Cand rețeaua amagitoare de pe internet va prinde in captivitate toata omenirea. Poti controla masele de oameni prin satelit, inducandu-le viziunile dorite. Anticrist inseamna control absolut. Dumnezeu inseamna liber arbitru, posibilitatea de a alege intre bine si rau.
    Va sugerez sa stati cat mai putin pe internet si in fața TV. Si cat mai mult in realitatea din jurul vostru, asa cum este ea. Cu bune si rele. Cu saracie si disperare uneori. Cu frustrari, frici, descurajare. Greutatile ne ajuta sa ne invingem limitele si sa ne apropiem de Dumnezeu. Cand ti-e greu, ajuta pe cineva caruia ii este si mai greu.Evident, nu este firesc sa fim furati! Nu este firesc ca tot felul de guru sa vanda minciuni prin Romania. Nu este firesc nici ca masoneria sa se infiltreze ca hoții in toate structurile, inclusiv armata, politie, SRI. A-i opri pe oameni sa urce spre Dumnezeu inseamna incalcarea Darului sacru: liberul arbitru. In ce ma priveste, L-am rugat pe Dumnezeu sa ma ajute sa urc spre El, oricat de greu mi-ar fi. Si stiu ca voi urca, cu toate greutatile, minciunile si furtul drepturilor mele pe pamant. De catre falsii guru, masonerie si tot aparatul stricat din măduvă, al structurilor ce ar fi trebuit sa ma apere. Nu sa ma agreseze psihic si emotional, fizic si sub toate formele de tortura inventate de demoni.
    Sunteti pe cale sa cadeti in capcana new age si sa aveti false viziuni daca mai stati mult pe net si nu va faceti datoria de crestini pe pamant. Nu o sa ma intorc de 1000 de ori sa va avertizez! Trebuie sa urc spre Lumina si nu ma mai intorc in iluzia de pe net. Lucrurile nu se rezolva cu vorbe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti dreptate stimata Doamna Maria-Aurelia!Va recunosc dintr-un milion de autori stilul inconfundabil,direct si la obiect care descopera tuturor adevarul adevarat si infatiseaza cu claritate mizeria criminala si autorii ei!Va doresc multa sanatate si sa ne mai atentionati,macar din cand in cand cu cate o postare!Stima.

      Ștergere
    2. 08:57, mai bine ca omul sa nu stea rob al gandurilor. Caci demonul intra prin ganduri. Omul sa stea in simturi caci astfel reuseste sa stea in prezent. Mintea este doar un instrument deci nu lasati gandurile sa preia conducerea caci sunt devoratoare si distrug pacea sufletului.

      Ștergere

    3. Anonim25 ianuarie 2020, 08:57
      Si daca inveti oamenii sa nu mai stea pe net,cum vor mai putea citi ceea ce vrei si tii cu tot dinadinsul ca sa le transmiti???Nu ai vazut niciodata un om bun la suflet si gata sa-si dea viata pentru Aproapele său? Eu te cred ca nu l-ai vazut! Dar stii de ce nu l-ai vazut?Deoarece,totul se invarte numai in jurul tău.Tu esti cea mai....,tu esti luminata si te-ai trezit,tu urci spre lumina,tu esti cea mai plina de sine.Priveste in jurul tau,vorbeste duios cu un copil al strazii,ajuta un batran sa treaca strada sau i-ai sacosa grea din mâna si ajuta-l sa ajunga acasa cu bine.Mergi in casa unei vaduve ,vezi ce trai duce, mergi in orfelinate si-n camine de batrani, dar nu merge cu mana goala.Cumpara din banii tai medicamente pentru un batran si bolnav,da-i de mancare unui copil si imbraca-l.Asta inseamna Credinta,bunatatea,iubirea faţă de cel necajit si bolnav; aceste lucruri Îi sunt bineplacute Lui Dumnezeu si Maicii Domnului.Nu turui toata ziua din gura pe net cuvinte pe care le intelegi numai tu.Cuvinte pe care omul simplu nu le intelege,dar ramane cu gura cascata,si crede ca asa e bine. Nu fi atat de infatuata! Urca tu spre Lumina in care crezi! Lasa-ne pe noi ca sa urcam treapta cu treapta cu greutatile si pacatele noastre spre LUMINA INVIERII LUI HRISTOS.A da din gura,esti tare! Dar ce scoti pe gura,nu are nicio valoare pentru CRESTINII ORTODOCSI,pentru adevaratii CRESTINI.Iata cuvintele tale,pline de egoism, de mandrie, si de tot ce inseamna necredinta:In ce ma priveste, L-am rugat pe Dumnezeu sa ma ajute sa urc spre El, oricat de greu mi-ar fi. Si stiu ca voi urca, cu toate greutatile, minciunile si furtul drepturilor mele pe pamant. De catre falsii guru, masonerie si tot aparatul stricat din măduvă, al structurilor ce ar fi trebuit sa ma apere. Nu sa ma agreseze psihic si emotional, fizic si sub toate formele de tortura inventate de demoni.
      Sunteti pe cale sa cadeti in capcana new age si sa aveti false viziuni daca mai stati mult pe net si nu va faceti datoria de crestini pe pamant. Nu o sa ma intorc de 1000 de ori sa va avertizez! Trebuie sa urc spre Lumina si nu ma mai intorc in iluzia de pe net. Lucrurile nu se rezolva cu vorbe.
      Iti plac? Crezi ca daca scrii sub anonimat,nu stiu cine esti si ce poti ? Fii mai buna,mai realista,mai calda, fii cu adevarat CRESTIN al LUI HRISTOS !

      Ștergere
  8. Microbii sunt capodopera " omului alb". Adica a colonizatorului, falsului civilizator. Crestin sau de orice religie. Care intră cu toporul peste autohtoni si le schimba viață, " in bine", cred ei.
    Tot timpul, cei ce spun ca civilizeaza de fapt fura sau controleaza. Ceea ce se intampla acum este bumerangul.
    http://almirbragi.blogspot.com/2010/04/scrisoarea-unui-sef-de-trib-indian-1894.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.mixdecultura.ro/2013/05/scrisoarea-unui-salbatic/

    RăspundețiȘtergere
  10. Trebuie sa ne rugam mai cu suflet, mai cu simțire... nu ne bunul Dumnezeu mai mult decât putem duce... in orice caz, urgia de care spunea parintele Iustin in preajma trecerii sfinției sale la cele veșnice începe sa se arate ușor ușor... nu am vrut sa cred ca poate fi atât de infricosator... numai cu Dumnezeu vom putea răzbi in toate câte vor veni și sunt deja anunțate de multe surse... și când ma gândesc la cât de multă bucurie este când omul are armonie, pace și îndestulare in raport cu aproapele sau... dăruire, rațiune și simțire... totuși, toate acestea arată cât de neputincios este un om singur și mai ales fără Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  11. Se adeveresc mesajele doamnei Maria si cele spuse de părintele Arsenie Boca.

    RăspundețiȘtergere
  12. pt Masinca -numai ca pr ARSENIE BOCA N-A VORBIT CRESTINILOR NICIODATA DE EXTRATERESTRI-el a avut o alta legatura cu DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI

    RăspundețiȘtergere
  13. 8:57 în primul rînd vorbești prin scris foarte mult. Oamenii nu sunt curioși de observațiile tale și să mai ști că nu ortodocșii sunt cu adevărat creștini. Dacă, nu îți place blogul Mariei aut.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu a vorbit dar ia pictat într-o biserică.
    A pictat farfurii zburătoare,foc si mai multe scenete.
    O sa caut sa vad la ce mănăstire a pictat.
    A arătat si chiar comentau toți la tv.acest subiect.
    Am văzut când veneam de la servici seara pe la 19 vara,primavara nu mai retin bine dar era amurg de seara.
    Mergeam pe o cărare cu soțul meu Dumnezeu să-l odihnească si este o livede de pomi si apare de nicăieri un OZN cât roata de tractor deasupra noastra.
    Tin minte ca nu nimerea sa zicem nimic de cât ne închinăm si atat.
    Sa învârtit deasupra noastra si a plecat,a pierit într-o secundă.
    Este greu pentru noi sa te trezesti cu ceva nepamantean e de inteles dar sa avem credința
    Mai marii ai lumii nu vor să luăm contact cu ei,mai ales noi cei mici si atunci nu fac de cât sa ne inducă frica de ei,dar fiti siguri ca nu ne vor face nimic,ne vor invata lucruri bune iar cărțile savanților vor ajunge la gunoi.
    Aici este frica lor pierd banii.
    Sa primim cu drag tot ce vine de la BUNUL Dumnezeu,apoi nici nu-i putem opri dacă vin,sunt prea inteligenti pentru noi oamenii.
    Sa vina macar ziua sa nu ne temem.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc si la toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  15. 8,26 Institutul Cantacuzino e inchis din cauza unor conducatori idioti si cu contributia unui UDMR-ist in timp ce noi importam la greu vaccinuri de la Budapesta care viseaza la Unitatea-impriu in Bazinul Carpatilor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Ne va tine Sfânta împărtășanie

    RăspundețiȘtergere
  17. Adevărat armata american a fost în Italia este acum la noi sa făcut deja anunțul astăzi la tv .Se încearcă să ne execute suntem prea mulți asta înseamnă oculta mondială biserica nea inchiso chinezii au preluat toate industria ei ne vor conduce rasa galbena cum scrie la biblie la tv.vedem mușamalizare spălare de creier .

    RăspundețiȘtergere