vineri, 31 ianuarie 2020

ROMANIA VA FI SCOASA INAFARA UNIUNII EUROPENE?

Imagini pentru STEAGUL UE.

                                                    30 Ianuarie 2020,ora 5,11 !

                                         Dragii mei,

După o pauza de circa 2 zile, iata revin cu alte Mesaje Divine.
Astazi dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:
        " Vom fi scosi inafara Uniunii Europene!
          Romania va fi scoasa infara UE !"
Dragii mei ce se va intampla de Romania va fi scoasa inafara UE,eu nu stiu.
Dar stiu ca in timp, asa se va intampla precum mi s-a grait din Cer, cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca sa ne daruiasca sanatate si mantuire sufletului, si astfel, vom putea ca sa le duce pe toate.
                             Cu dragoste,Maria.
P.S.
Va astept cu mare drag (si va multumesc din suflet) ca sa puneti fiecare ,cate o mica caramida la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !
                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

                                 Prieteni dragi



           Anul acesta vom lansa inca doua 

volume, si anume :

                  Volumul 4 si 5 din 

       ADEVARUL  DUHULUI  SFANT !
                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta 2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: 

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Contul pentru România:

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !

Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 

27 de comentarii:

  1. La ce politicieni avem nu e de mirare .

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai asta s-a vrut.Nu sareau toti in sus ca suntem slugile Europei.?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar suntem! Daca nu ne jefuiau toti, cu tara noastra bogata traiam mai bine ca oricare stat din Europa. UE ne-infundat cat a putut si ne-a jegmanit. Da ce? Engleji sunt prosti? Roexit unica solutie sa ne revenim.

      Ștergere
    2. Slugile europei cu ajutorul tradatorilor de tara gen Mmacovei si altii ca ea care faceau peste tot impotriva Romaniei cu vorbe urate si mcv-uri cum nici un alt stat nu avea. In care stat din europa se mai face pradaciunea care se face in RO? noi romanii suntem in ue cu pensiile si salariile cele mai mici, cu copiii si batranii batjocoriti, cu un sistem de sanatate la pamant, mai presus sunt gandacii pentru ue decat sa ne lase sa facem autostrazi. Si cate si mai cate! Acum in Ro sa nu fi batran si copil, sunt buni cei care pot fi exploatati cu munca de dimineata pana seara, daca-i posibil 2 gioburi. Vai noua, doar Dumnezeu sa ne ajute si suntem salvati, Dumnezeu face miracole.

      Ștergere
  3. Ma bucur nespus ca v-am cunoscut. Sunteți un om minunat. 🤗🤗

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Romania e buna ca o Prada,pentru paduri si altele,aici ne-au adus EVREII care o conduc de 30 de ani cu lacheii lor cu simulacrul lor de 'Democratie'.
    O PRADA cit mai slaba si mai usoar de Jumulit..

    RăspundețiȘtergere
  5. Ne scoate ca nu mai are ce lua de la noi.
    A umilit destul poporul roman.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oricum România a fost distrusă si furată de OCCIDENT ,inclusiv de jigodiile INTERNE(securitate,justitie,armată,POLITICIENI și scursurile mafiote de tip Capitalist)....o vorbă a unui MARINAR de 2 bani(SĂ TRĂIȚI BINE!)

    RăspundețiȘtergere
  7. Să ne scoată. AMIN sa de-a bunul dDumneze

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa Brexitul asta, mister Nicolicea isi va mari familia. I se intorc ,,fiii,, puscariasi in patria muma, lepadati fara izbanda, pentru ca multi n-au reusit sa-si faca puradei pe-acolo.

    RăspundețiȘtergere
  9. pai daca nu vom plati datoriile ne vor lua toata tara -apoi nu le mai trebuim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate asta a fost strategia.

      Ștergere
    2. ati uitat replica dnei Merkel prin 2004 "Romania nu are decat sa cedeze din teritoriu daca vrea sa isi plateasca datoriile" ...ceva de genul asta

      Ștergere
  10. Da Doamne sa iesim si noi,nici nu am fost intrebati macar,pe vremea aceea ,daca vrem ori ba...Am spus de citeva ori aici,pe blog,inainte sa intram noi,lucrasem in tara vecina,Ungaria.In 2005 au intrat ei,dar va spun ca este 100% adevarat,ca traiam acolo:ei au avut un referendum pe baza asta,si a fost intrebata populatia daca vor sau nu UE!!Si a raspuns cu da,doar 56% din populatie,credeti-ma ,nu va mint!!La noi zimbeam cu Basescu,be bucuram...si acuma...!?!?ce se intimpla?!

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca Romania este in UE macar un simulacru de democratie tot se pastreaza chit ca poporului nu prea ii este de folos, dar odata cu iesirea din UE(voita sau nevoita) sa vezi grozavie pe capul nostru, bogatiile Romaniei au ajuns deja in mainile cui "trebuia", acum nu mai are decat sa-si mute neamul din desert in frumoasa noastra tara si s-o ia in stapanire de "drept" ca de fapt este de mult; romanii cati au mai ramas vor fi repede "terminati"(privatizarea sanatatii si altele),vedeti declaratia ambasadorului nou al SUA in Romania Adrian Zuckerman a doua zi dupa ce a venit - sa acceleram privatizarile si iata ca slugile de "romani" Iohannis si Orban s-au si executat ;de ce oare a tinut mortis sa puna ministru al sanatatii pe Costache de la Sibiu , ca doar sunt atatia alti medici cu mai multa experienta manageriala decat el, dar el sigur indeplineste ordinele plavanului presedinte, de privatizare a sanatatii;urmariti ce dicteaza Zuckerman si veti vedea ca imediat se executa, asa veti sti cine ne conduce.

    RăspundețiȘtergere
  12. Numai Dumnezeu ne poate scoate, ea singură nu are cum să iasă. Interesele lor sunt mai mari decît ale noastre.

    RăspundețiȘtergere
  13. Da ce-am făcut, mai,nene...N-am dat destul,petrol,păduri,n-am luat destule f16 vechi,nu ne-au fraieri destul,nu că n-am fi fost noi deja,nativ,ce să-i faci...Nu suntem consumeristi destul,peste tot afară vezi români care numără banul,mai mult decât străinii,că ăia-s zgârciti și vor totul pe degeaba.Mai mult,nu știu ce se vor face fără noi,unde mai găsesc așa o pleașcă.Doar dacă n-au alte gânduri cu noi și pentru asta trebuie să fim scoși afară ca să nu existe statut de membru.

    RăspundețiȘtergere
  14. A mai ramas de jefuit Rosia Montana si portul Constanta .

    Cazul Colectiv si cazul Caracal ne baga in randul tarilor sud- americane de trafic uman , droguri, prostitutie si Coruptie.

    Cartelurile de droguri si retelele de interlopi cu legaturi la nivel politic , arata ca Romania este Mexicul Europei.

    Sistemul de sanatate romanesc este praf, se moare pe capete de cancer , romanii ajungand cu zecile de mii sa se trateze in tarile europene .

    Sistemul de pensii in urmatorii 10 ani este terminat , niciunde in lume neexistand pensionari la 40 de ani si pensii speciale de 70.000 lei pe luna .

    Forta de munca este inlocuita speculativ cu mana de lucru asiatica , dorindu-se astfel alungarea romanilor oriunde in lume si aducerea pe teritoriul nostru a unor popoare sarace, purtatoare de boli si mentalitati de secolul 15.

    La guvernare raman hotii, derbedeii, incultii , Romania ramanand datoare vanduta , imprumutata pe 3 generatii si colonie a tuturor, resursa umana fiind in prezent zero barat si reciclata prin rotatie intre ei .

    Invatamantul romanesc este la un subnivel european , in colaps , creator de diplome false , pe banda rulanta , fara viitor si orizont practic .

    Agricultura romaneasca este incapusata de marfa - gunoi - modificata genetic, de import, plina de pesticide.

    Furturile la nivel de institutii publice au ajuns la cote alarmante , achizitiile facandu-se de milioane de euro pentru firmele lor clientelare .

    Piata imobiliara a explodat nejustificat creind astfel imprumuturi fantoma , ireal de platit de catre o familie tanara pe 30 de ani la un credit de 80-90.000 euro ptr. un apartament anii '80 , marca comunista .

    Infrastructura este zero , in 30 de ani se carpeste , se anuleaza contracte si parteneriate , soselele sunt imposibil de circulat , se face doar statistica mortilor pieriti in accidente .

    Marea Neagra e poluata , sursa de cancer de piele , dar asta nu se da pe post , e secret si nu siguranta nationala ptr. ca romanul trebuie sa isi plateasca concediul - mortii la malul marii odata cu deschiderea sezonului estival . 14.000 de oi moarte !!!!!!! unde s-au evaporat ????? Cine sa se scalde in cadavre si putrefactii ? Romanii !

    RăspundețiȘtergere
  15. Romania nu e ca Polonia ..Polonia a vrut sa intte ca sa ramana si sa se dexvolte in UE ceea ce a si facut netetrocedind nici un metru de padure IAs sau CAp retehnologizind unde se cerea in industrie etc ..Noi am intrat ca sa nu ramanem negociind inclusiv clauze de aderare mai proaste decit cele oferite si de aceea vom si iesi asumat dind vina pe altii ..ca sa facem.."ce vrem noi"..o meritam ? Da pt ca nu ne.am implicat cu totii la timp ca polonezii lasind politrucii vechi si noi sa zburde cu metehnele lor . Asa ca vom invata din asta ce nu stiam. UE Nato si fortele proUE de la noi presa si protestele vor fi si ele scoase in afara legii in Parlanent. Rusia Turcia si Ungaria vor primi sau vor lua dupa caz teritorii din tara. Dictatura si dezmatul sifonarilor dezastruoase etc va dura pina la urgia biblica care va crea vid real de putere. Urgia va fi turnata de Cineva la 2 saptamani dupa preluarea Dobrogei de catre Turcia. Iesirea fiind asumata si din Nato nu doar din UE cita vreme lipeala se face cu Rusia (nemilitara). Ni se promite acum o revenire dupa Romexit..dar revenire de fapt la ce ? La ce era inainte ..adica tot inapoi..

    RăspundețiȘtergere
  16. Şi dacă ieşim din U.E. credeţi că ne va fi bine? Mă îndoiesc. Atât aşteaptă Rusia. Să ieşim şi din U.E. şi din NATO. Să ne poată anexa Moldova, iar ungurii să revendice Ardealul. Moartea păcătosului, bucuria prostului. Nu ne putem compara noi cu Marea Britanie. Ei au avut o semiindependenţă în U.E. fiind. Nu cred că e bine. Gheorghe, Focşani.

    RăspundețiȘtergere
  17. Marea Britanie a iesit după 47 de ani di UE.
    Dacă le era bine nu ieșeau
    Că de românia de nici o tara nu și-au bătut joc,si acest lucru s-a făcut cu ajutorul celor care ne vând si trădează aceasta tara
    Trădătorii sunt la conducere,si ne reprezintă la UE.
    Ce te faci cu Moscovei care este sluga lui Soros?
    Sa se roage lui Dumnezeu sa nu se ridice odată si odata poporul roman ca este aprig.
    Noi nu deranjăm pe nimeni,suntem primitor,paznici,dar ferească Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim 14:13 nu stiu daca ne va fi bine dar acum este bine?
    Nea îngrădit foarte mult,eu inteleg prin
    UNIUNE=UMAR LA UMAR trage toți de un bat nu închizi fabrica aceia ca sa le meargă bine altei tari care face parte di UE.
    Omori porcii ca e pesta porcine,găinile ca e gripa e viata,
    Asta au facut iar când e vorba sa dea bani ii da cu condiția etc,etc dar numai la Romani.
    Ce nu avem de toate in tara noastra?avem SLAVA Domnului numai sa fim in stare sa avem grija de ele si sa nu mai fim slugoii lor.
    Nu avem nevoie de la ei toate gunoaiele le aruncă în România și aceasta se face cu acordul celor care nu au nici o dragoste de popor și de Dumnezeu.
    Sa se duca romanul nu piere este cel mai inteligent si harnic popor,de aceia vrea romanii sa le lucreze in tarile lor ca stiu ca sunt harnici,dar in tara la noi dacă muncesc la unități străine sa zic asa de ce nu le da aceiași bani ca afara?
    Fac asa sa DEPOPULEZE tara dar mulți nu pricep si este mare păcat.
    Eu zic sa muncim in tara noastra si sa vedeti ca ne va fi mult mai bine,ca nimeni nu ia nimic cu el cand pleaca la Dumnezeu
    Rămân case ,masini si canta cucuvelele in ele.
    Frumoasa vorba este:
    Bine este a locui frații împreună.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere