joi, 23 ianuarie 2020

POPULATIA ROMÂNIEI SUFERĂ !!!

  26  Februarie 2019,ora 4,33 !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi, ma trezeste un glas care spune asa:

               "Aceasta suferă Populatia română !
              A venirii Populatiei din Tarile straine !
Iar un alt glas dragilor, spune rugator :
               Controlează Doamne,Poporul Tău si binecuvinteaza Mostenirea Ta !"
  Dragii mei,stim cu totii ca Populatia României sufera mult si va suferi in continuare, din pricina venirii si stabilirii strainilor in Tara noastra. 
Pământurile ne sunt vandute la straini,padurile de asemenea, apele minerale la fel ne sunt vandute, gazele, carbunele,tot ce ma avem in Romania,sau aproape tot, sunt din import. 
Ce putem face ? Suntem prea mici noi,ca sa mai putem schimba ceva.
Dar după cum vedeti dragilor, DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI va avea grija de Poporul Său ales,si nu-L va pierde pe el.
Nicio fapta dragilor, dar absolut nicio fapta nu va ramane fara rasplata la BUNUL DUMNEZEU. 
Asadar,sa ne rugam PREA SFINTEI TREIMI si MAICII DOMNULUI ca sa ne ajute cu mila si cu dragostea Sa si sa ocroteasca Poporul Său ales,ca sa-L primeasca in a Doua Sa Venire pe Pămant,pe Fiul Său si Mantuitorul nostru Iisus Hristos , Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin!
                          Cu dragoste,Maria.  
   P.S.
Va astept cu mare drag (si va multumesc din suflet) ca sa puneti fiecare ,cate o mica caramida la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !
                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

                                 Prieteni dragi



           Anul acesta vom lansa inca doua 

volume, si anume :

                  Volumul 4 si 5 din 

       ADEVARUL  DUHULUI  SFANT !
                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta 2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: 

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Contul pentru România:

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 

             
   

25 de comentarii:

  1. Nu uitați: este atât de simplu rugăciune și cunoaștere! Luați jugul meu căci este bun. Acesta este jugul și doar aceasta izbândă indiferent cat de mici am fi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10.24.Dezvolta putin ca sa intelegem si noi,acestia mai incuiati la cap.Doamne ajuta-ne!

      Ștergere
    2. Cred ca vrea sa spuna sa ne incredem in Iisus si sa facem Voia Lui si astfel nu avem de ce ne teme!

      Ștergere
    3. Anonim 10:366 cine sunt eu să-ți dezvolți ție? Daca nu ști să asculți nu vei înțelege nici restul. Poate este prea înțelept daca nu snecher

      Ștergere
    4. Anonim 23 ianuarie 2020, 10:36, chiar crezi ca el/ea intelege ce a zis?

      Ștergere
    5. Dezvolt eu: adică, in timp ce populatia băștinașă zburda pe mapamond in cautare de bani multi, unii mai smecheri le-au luat locul, stiind ce resurse are tara asta. In timp ce romanii si-au lasat acasa copiii, plecand la cules de capsuni, smecherii au pus ochii umezi pe copiii si tinerii lor. In timp ce romanii ingrijeau batranii altora, ai lor au imbatranit si nu-si mai pot munci pamanturile....etc
      Presupun ca intelegi explicatia mea. Nu esti chiar atat de greu de cap.

      Ștergere
    6. Si eu sunt foarte curios!Multumesc.Doamne ajuta!

      Ștergere
  2. Prin SUFERINTA si răbdare primim mântuire.
    Sa avem credința în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului
    ,ca sigur ne va ocroti.
    Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  3. Pradatorii de dupa '89 ne-au adus in situata pe care o traim...

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai degraba cred ca cei din scaunele inalte se vor tine de cuvant fata de stapanii lor si vor aduce in tara hoardele barbare. Deja au inceput sa isi faca de cap.

    RăspundețiȘtergere
  5. Românii își reneagă pământul,familia,neamul și istoria....Nu mă mir de ce a ajuns în ultimul stadiu de existență în prezent....În HARDEALL toți sunt pupători de SECTE,STRĂINI ȘI LUCRURI STRĂINE....Tot ce se întâmplă acum O MERITĂ ACEST NEAM DE TRĂDĂTORI și VĂNZĂTORI ....majoritatea sunt falși,pungași,parveniti,inconștienți,hoți,etc....OCCIDENTUL E BUN PENTRU CEI CE NU SE REGĂSESC PE ACEST PĂMĂNT..

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu suntem mici, impreuna suntem o forta, doar ca nu mai trebuie sa stam pasivi sa le permitem guvernantilor sa faca ce vor cu noi, cu aceasta tara si cu resursele ei. Nu mai trebuie sa permitem politicienilor guvernanti sa ne vanda strainilor. Putem spune STOP daca ne unim toti si nu-i mai lasam pe politicienii aserviti strinilor sa dea legi si ordonante care sa fie in favoarea strainilor, a corpororatiilor si in defavoarea romanilor. Nu mai trebuie sa permitem in fruntea Romaniei persoane care slugaresc la straini si care asculta de straini, pentru ca strainii nu cauta binele romanilor ci binele lor iar cata vreme exista la conducerea tarii oameni care nu cauta interesul national, romanii vor avea de suferit, pentru ca nu se vor da legi care sa ajute tara si pe romani ci legi care sa ne gatuie si sa ne faca slugi la straini.
    Pana nu ne unim toti si nu ne reamintm ca suntem romani si suntem in aceeasi barca, lucrurile raman impartite iar jefuirea tarii va continua.
    Poporul sa se uneasca si sa faca curatenie, sa indeparteze pe toti tradatorii care joaca in liga strainilor si impotriva romanilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca se referela la romanii care au venit din China si care este posibil sa fi adus virusul cu ei. Sigur a aflat stirea de undeva si vrea sa zica ca a prezis dansa. Nu este prima data cand scrie despre ceva in aceeasi zi in care apare o stire asemanatoare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si daca se va desfiinta cindva U.E. este si mai si. O sa fim independenti,dar nu o sa mai avem aproape nimic! De asta sint de acord cu partidele care sint conduse de lideri patrioti adevarati.

    RăspundețiȘtergere
  9. 23 ian 10:36-scrie in noul testament-daca vrem liniste sufleteasca le lasam pe cele pamantesti-desi nu e usor astazi dar sa ne multumim cu ce avem- unii mai mult altii mai putin-rugaciunea este singura legatura cu DUMNEZEU asadar sa ne silim sa implinim macar o parte din porunci

    RăspundețiȘtergere
  10. toate tarile Europei sufera pt niste minti criminale care umbla dupa inavutire pe spinarea mai ales a tarilor din est- e greu de noi astia din UE-indatorati la bancile lor

    RăspundețiȘtergere
  11. Multi au pensii egale cu ajutorul social, sigur că suferă fizic si psihic. Sa se evalueze costul real al vietii zilnice, să fim realiști.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresit,ajutorul social e mai mic decit sfertul pensiei minime,ai vrut sa spui ca multi( din cei care au muncit vreo 20 de ani), au pensia cit cei care nu au muncit(pensia minima,sau sociala,care se da dupa implinirea virstei de pensionare)

      Ștergere
  12. Bordelul din baza americană de la Kogălniceanu .

    Cazul Caracal are legatura cu ceea ce se intampla la baza americana di Kogalniceanu: fete minore rapite sa se prostitueze in buncarele lor.

    Dezvaluiri facute de o romanca care a lucrat acolo ca traducatoare .


    https://www.cotidianul.ro/documente-bordelul-din-baza-militara-americana-de-la-kogalniceanu/

    RăspundețiȘtergere
  13. Dna Maria,
    Romania este in DESCOMPUNERE, acest lucru este dirijat de afara si se v-a intampla.
    Mai nou seviciile indiene de spionaj ajuta mult, cercurile reactionare oculte de afara la dezintegrarea tarii cu ajutorul conationalilor roma de la noi din tara...
    Se stie demult ca India militeaza pentru creearea unui stat tiganesc in Europa fapt care se va infaptui intre altele pe acest teritoriu milenar Dacic...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.20.21.,da, planul este mai vechi, se urmarea infiintarea unui stat al romilor in Oltenia. Dar asta nu e tot...Se doreste depopularea masiva a Romaniei, de aceeea au fost distruse toate locurile de munca, in loc sa se retehnologizeze uzinele si fabricile, s-a urmarit desfiintarea acestora, in acest fel romanii, nemaiavand din ce trai, au fost nevoiti sa paraseasca tara cautandu-si traiul in alta parte. Iar pe cei ramasi in tara s-au facut si se fac tot felul de experimente, tot spre depopularea tarii. Nu intamplator suntem pe primul loc in Europa la mortalitate infantila, TBC si multe alte boli. De asemenea stresul zilnic, munca multa pe bani foarte putini, hrana chimizata si de proasta calitate care ajunge in tara, face parte din planul de a reduce populatia Romaniei. Tara e superba, are inca multe resurse, dar ,,altcineva" se doreste a se aseza pe teritoriul ei. Nu, nu e vorba de migranti...

      Ștergere
    2. Anonim23 ianuarie 2020, 20:21
      ROMANIA este in CURATARE, nu in descompunere.
      O treime mai ramane pe acest Pamant Sfant -Gradina MAICII DOMNULUI, restul DISPARE sub diferite forme: plecari masive in strainatate sau moarte...Cu o RAMASITA si din ACEA RAMASITA, ROMANIA va FI CENTRUL, la care se vor raporta toti oamenii, atat material cat si spiritual . Multe profetii despre Romania atesta acest ADEVAR AL DREPTEI CREDINTE, SI GRADINA MAICII DOMNULUI, va duce ORTODOXIA pina la marginile pamantului. Romania DUPA CURATARE,va aduce toate popoarele, inclusiv Israelul, la ortodoxie, astfel devenind "AL DOILEA" IERUSALIM sau mai bine spus IERUSALIMUL EXTINS ( legaturile strinse Romania -Israel nu sunt intimplatoare). Israelul are imnul pe o MELODIE DE PROVENIENTA ROMANEASCA și care era cantata în mai multe regiuni din România, pe texte diferite.
      Textul e evreiesc , MELODIA ESTE ROMANEASCA.
      https://www.youtube.com/watch?v=8a8-lVH6Ilc

      Ștergere
  14. India nu militeaza si nici nu va fi in romania vre.un stat tiganrsc decit in propaganda unora de tip tabloid ..Profetiile spun dimpotriva ca neamul tiganesc va dispare (si inca citeva) in timpul celor doua secerari cu exceptia citorva rasariti care accepta sa se casatoreasca mixt sau care nu vor avea copii.
    Revelatia din topic mai poate avea doua intelesuri cel putin in care venirea de populatie din alte tari va fi mult mai numeroasa si deja profetita in alte revelatii. Prima venire masiva va fi a populatiei romanesti plecata la munca in alte tari in timpul razboiului biblic jihadist dar brusc CSAT va decide inchiderea granitelor complet pe motiv ca ar vrea sa blocheze intrarile de jihadisti. Multi dintte cei care vor fi ajuns la granita ci miile sau chiar zecile de mii nu vir face cale intoarsa sperind sa se deschida in citeva zile dar urgia biblica va veni (oprind si razboiul cistigind si majoritatea religioasa) gazind pe toti care nu sint adapostiti inauntru cu suficient oxigem pt 3 zile asa ca acele mii vor fi gasite si ele moarte sau in agonie pe linga treimea de populatie moarta din tara si din lume.
    Anyerior va mai fi o migrare din judetele moldovene in restul judetelor pt ca judetele moldovene de dincoace de Prut vir fi cedate Rusiei (conf.Ac. Rib-Molotov) moldovenii avind libertatea prin grija Premierului de atunci Dragnea timp de 2-3 saptamani sa migreze in Romania care oricum va fi mai muica cu inca citeva judete (Harghita si Covasna cedate politic Ungariei si Dobrogea luata de Armata Turca pe fondul iesirii tarii din UE dar nai ales din Nato.
    La Timisoara va fi un atentat terorist dar desi nu va fi jigadist se va zice ca e.
    Dupa urgie la citeva luni noua Romanie reunita si chiar usor extinsa revenita la UE (Nato si toate armatele lumii in curs de desfiintare cu exceptia celei de aparare contra exterestrii rai ) si va deveni tara de pelerinaj mondial dar populatia romanrasca si a lumii va mai scadea inca cu o treime incit noi fiind de pelerinaj deci mare nevoie de forta de munca vom aduce straini despre care insa nu scrie insa ca ar crea vreo problema. Ci scrie doar ca unii romani dupa urgie vor da vina ei pe fostii musulmani ca au pornit razboi contra lui Savaot Cineva are a turnat urgia aparent doar contra lor. In realitate o va turna dincolo de discursul taios de la turnare de fapt tuturor hulitorilor armati sai nu si a tuturor pacatosilor dictatorilor mafiotilor etc ..inpotriva celei mai pacatoase treimi urmind a avea in vedere restul pacatosilor ramasi prin alte metode promise biblic (seceta etc) in functie de felul lor scrisi sau nescrisi. La cedarile teritoriale evident ca vor veni straini care vor apasa cu cizma lor militara folosind si arme dar si intimidari.

    RăspundețiȘtergere
  15. Stati linistiti totul o fost provocat estea is motive ca lo adus romani care sunt plecati, ce ati vrea sa ne zica si ei inventeza motive si aici intra ura intre noi Virusu asta o fost aruncat vati intrebat cate avioane umbla si cine stie? Si tot vad si aud romani de dincolo o adus virusu? Ma intreb io ca un prost noi care judecam cine suntem si unde dracu mergem in rai sau iad mergem noi astia destepti care ne dam cu parerea

    RăspundețiȘtergere