joi, 23 ianuarie 2020

O NOUĂ REVOLUTIE ! ROMÂNIA , NU VA TRECE PRIN CHINURI ! MARI PROTESTE ÎNSPRE SUD !

                      23 Ianuarie 2017,ora 6,43 !

                                     Dragii mei,

Astăzi dimineata trează fiind, vad dragilor,vad cu ochii închisi, strazi imense înspre Sud, pe care nu aveai unde sa arunci un ac.
De ce? Pentru că erau extrem de aglomerate cu oameni nemultumiti ,iesiti în strada ca sa-si strige nemultumirile.
Image result for miting romania
Dragii mei, aud ,dar vad si scris  intr-un link pe Blogul DUMNEZEU EXISTA - MARTURII,asa :

             " O nouă Revolutie !"

După care, un alt glas graieste cu fermitate asa :

                " România îi ocroteste, si-i va ocroti ! 
                România, nu va trece prin chinuri !"

Dragii mei, chiar daca vom trece prin situatii triste si neplacute,acestea trebuie sa aiba loc,pentru ca asa sunt oranduite de SUS. 
Însă, trebuie sa credem si sa nadajduim ca BUNUL DUMNEZEU si MAICA PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, ocroteste si va ocroti ROMÂNIA.
Cei care-si vor păstra CREDINTA, cei care - si vor iubi Aproapele, cei care iubesc BISERICA LUI HRISTOS,nu au cum sa rataceasca CALEA, catre mantuirea sufletului.
Sa nu uitam dragilor,si de acest articol:
              

ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!! ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!!

https://plus.google.com/.../aHGfYmB7BXf

Translate this page
Sep 13, 2016 - ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!! ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!!

Dragilor,oricate necazuri am avea,oricat am avea de suferit,trupeste sau sufleteste,sa nu uitam că,traim în ROMÂNIA  DUHULUI SFANT ,iar BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,ocroteste ROMANIA,ocroteste Poporul roman,si care Popor ,este numit de Sus: POPORUL care sfinteste.
Iata:

ROMÂNIA ! POPORUL CARE SFINŢEŞTE ! ROMÂNIA ! POPORUL ...


https://plus.google.com/.../posts/NCPJ2zbfbv...


Translate this page
Jan 5, 2017 - ROMÂNIA ! POPORUL CARE SFINŢEŞTE ! ROMÂNIA ! POPORUL CARE SFINŢEŞTE !
                                                               Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. De ce postati viziuni de acum cativa ani? Se intampla cv in curand???

    RăspundețiȘtergere
  2. E greu sa ne consideri un popor de prosti.
    Datoria externe de peste 100 miliarde euro, industria autohtona 0 barat,aproape inexistenta in prezent, fabricile si uzinele poprului nu ale lui Ceausescu.,aduse in stare de faliment dupa ce au fist furate si expoliate de asa zisii,, investitori,, vezi uzinele Aro, Roman din Brasov, industria metalurgica si usoara si grea, calcate de hoti, praduite si puse la pamant in 30 de ani de la asa zisa,, economie libera de piata,,...
    5 milioane de romani plecati in strainatate, salarii si pensii de batjocura intre 7 si 20 de milioane lei, in conditiile in care preturile sunt ca in Europa de vest raportate la salariile de MIZERIE, in cobditoile in care taea este condusa de bosorogii din SRI si SIE in stransa cardasie si colaborare cu interlopii si... Ocultii...
    Oare nu ne meritam soarta de Africa Euopei cand vezi crima organizata si coruptia generalizata la masa cu Institutiile statului.
    Iata premizele instaurarii haosului si desfiintarii autoritatilor statului roman..
    Este doar inceputul restul evenumentelor le vom vedea in direct la TV.

    RăspundețiȘtergere
  3. Prosti or fi romanii sa mai iasa vreodata in bataia pustii nenorocitilor astora ca sa-i faca eroi pe criminali?
    I-a facut statul roman eroi ai revolutiei pe toti cretinii. I-a scos din campul muncii timpuriu, pe bani destui si ei au avut timp de de toate. De curvasareala, de pedofilii de furaciuni, ,,afaceri,, electorale...bravo romani! ,,Sa mai faceti!,, Dati fuguta la ,,revolutii!,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba de prostie,ci de foame. Cind se va taia finantarea,se va prabusi totul in tara asta,va fi revolutia foamei

      Ștergere
  4. nemultumirile sunt multe dar si regimul actual parca cere razbunare-romanul de regula e mai bland-cu strabunii nostri, daci nu era asa -ei sareau la lupta pentru orice nedreptate-oricum nu cred sa se vrea varsare de sange

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine tot nu va fii,nu se vede ,ca tin cu dintii de pensiile speciale,saptamina viitoare intra magistratii;grefierii in greva!!De unde atitia bani?Gata ,pina aici a fost,sacul de bani e gol....

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria ma bucur ca macar faptul că România nu va trece prin chinuri,este minunat.
    BUNUL Dumnezeu are un plan pentru români,nu ne rămâne de cât sa avem nădejde si credința,atât.
    Doamne Ajuta poporului român creștin de pretutindeni.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria , chiar daca unele articole le reluati , nu este nici o problema . Mie îmi fac placere ! Cui nu-i plac , sa nu se uite . Îmi place ca ati reluat articolul cu Basarabia . Sunt convins ca Dumnezeu ne va ajuta si vom aduce acasa aceasta provincie istorică din Moldova lui Stefan . Daca ar trai si ar vedea cum arata si cum arata pe timpul lui Moldova , sigur ne-ar condamna ! Marele poet Grigore Vieru spunea ca ,, in viitor tara cea mai puternica va fi aceea care va avea cel mai mult Dumnezeu , si nu aceea care va avea cele mai multe rachete si avioane ,, . Doamne ajuta ! Si nu uitati ca nu mor caii cand vor câinii ! Tineti-o tot asa !

    RăspundețiȘtergere
  8. Mari adunari in strada in capitala vor fi 3 in care se va rosti cuvintul revolutie dar cea din mijloc va fi cu multi straini revolutia intentionata cu revolta violente distrugeri si chiar o victima decedata fiind religioasa contra Marelui Sinod panortodox care se va desfasura la Bucuresti. Dar Episcopii vor fi ocrotiti lucrarile Sinodului nefiind tulburate. Daca ar fi atunci pacatul ar cintari f greu la Judecata care tocmai va fi inceput.
    Cred ca acesti straini fanatici invrajbiti de grecul danielic si alti orbi sabl9narzi ar putea avea legatura cu revelatia anyerioara pt ca desi vor cauza daune mari distrugeri pe citeva bulevarde si strazi nu vor plati in nici un fel ci li se va da de mincare prin grija primariei si a localnicilor cit si bani de drum pt intoarcere. Politia si jandarmii nu ii va opri in nici un fel ci uneori chiar ii vor ajuta sa ajunga dusi cu dubele pe anumite strazi in fata sediilor de partide din opozitie pt a fi si ele distruse. Unii din ei isi vor da seama de nanevra si nu vor actiona.
    Prima mare adunare insa va fi cu ocazia suspendarii mirsave a lui Iohannis acuzat pe nedrept legat colateral de dosarul Revolutiei fiind imediat si facut disparut definitiv. Cel mai probabil in zilele imediat succesive dupa ziua cintarilor in Sion el facind de fapt apel la adevar si legalitate.
    Multimea va fi potolita prin demisia lui Dancila ajunsa intre timp iar premier si numitea rapida dar temporara a lui Basescu care va demisiona si el dupa 2 sapt. Apoi va demisiona si V.Dancu dupa 3. Dupa care va urma Dragnea care nu va demisiona.
    Alta mare adunare va fi abia dupa urgie de bucurie odata ce urgia va fi crrat vidul de putere real necesar. Dar incercari de adunari vor mai fi inainte de urgie o vreme insa Politia si Jandarmeria sub o noua legislatie antiUE va baga frica in demonstranti prin arestari gaze batai si incarcerari fara procese de judecata etc. Partidele proUE si Nato vor fi scoase in afara legii pe fondul Romexit asumat si coalizarea* cu Rusia careia i se va da inclusiv despagubiri cerute.valuta aur si suprafete marine cu tot cu sondele de gaze de acolo. Presa nu va mai fi nici ea libera cum era. Magistratii care facusera greva vor face puscarie conf legii ajungind de risul interlopilor care vor fura mult mai multe fete chiar si ziua in vazul lumii pe strazi. Pe ici pe colo unii isi vor mai pierde viata pe fata sau in secret cu sau fara arma in mina in iluzia va vor putea opri ceva dar fata de numarul mortilor de la Revolutia din 89 victimele cu deces vor fi incomparabil mult mai putine pe toate fronturile la un loc.

    RăspundețiȘtergere