marți, 21 ianuarie 2020

NE PASTE CEA MAI MARE SARACIE A NOASTRA !

     17 Mai 2019,ora 23,34 !

                                      Dragii mei,

Tot in aceasta seara tarzie, desi scriam la articolul anterior,aud glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

             "Ne paşte cea mai mare culise a noastra.
                 Ne paste cea mai mare saracie."

Prieteni dragi,chiar daca vestile sunt atat de ingrijoratoare,noi trebuie ca sa avem Credinta si Nadejde în Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului si sa ne rugam pentru aceasta. 
Vom trai si vom vedea dragii mei, dar sa nu deznadajduim niciodata.
                                   Cu dragoste,Maria.

30 de comentarii:

  1. De n-om murii om duce-o greu,dar nicaeri nu va fii prea bine,occidentul cu musulmanii si revolutiile Africa si Asia MICA vor avea ambele plus razboie.
    Deci tot mai bine acasa .Bine cit si cind v-om stii sa ne rezolvam singuri problemele-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omule bun, pune mana pe gramatica !

      Ștergere
    2. Anonim 16;32, exista un fals craciun (sau mai multi), introdus special ca sa il devalorizeze pe adevaratul craciun. Unul dintre acesti lefegii a scris cele de mai sus.

      Ștergere
  2. Luiza vopsita blonda si Alexandra vazute in Italia transmite sa nu anunte ''Politia'' care sint in retea cu traficantii,
    Si acolo ca si la Noi in ''Romania Normala'' condusa de evrei-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania este condusa de evreii care sunt condusi de ameticani?
      ,,ce tare!,,
      In ziua de azi nimic nu trebuie sa te mire

      Ștergere
  3. dacă dam in stânga și in dreapta cu pensii și salarii fără sa avem veniturile necesare, in loc sa investim in infrastructura și industrie normal ca se alege praful

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu avem voie la nimic, legile de la ue se aplica in defavoarea Romaniei

      Ștergere
  4. tocmai am vazut pe un linck ca 2000 bogati ai lumii au 60% din veniturile totale ale LUMII-CE VOR LUA CU EI LA MOARTE!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici ei,nici tu,nimeni nu mai e nimic dupa moarte,nema suflet sau spirit,oricum vrei sa-i zici

      Ștergere
    2. Vor lua cu ei doar faptele! Atât faptele bune cât și faptele rele cu care vor da socoteală în Fața lui Dumnezeu! În rest...restul este CAN-CAN!

      Ștergere
    3. Dumnezeu e prea ocupat,nu stie cita suferinta e pe Pamint

      Ștergere
  5. Doamna Maria, aveti idee, in Politia Romana exista angajati ca si clarvazatori? Poate ca nu asta scrie in fisa postului dar, aveti idee, sunt persoane angajate special pentru faptul ca ar ,,avea,, al 6-lea simt?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca te-ai uitat la prea multe filme americane,,,ei nu inteleg nici ceea ce vad ,sa anticipeze ceea ce nu se vede este impotriva regulamentului .
      Doamne ajuta tuturor !

      Ștergere
    2. Daca ar fi fost asa, poate ca ar fi rezolvat politia , daca nu toate cele cateva mii de cazuri de disparitie, macar o buna parte dintre ele. Se pare ca mai mult adevar stie d-na Maria decat politia, in multe cazuri. Probabil ca au clarvazatirii lor, d-aia mana-n mana, doar pentru sporuri si pensie la tinerete.

      Ștergere
    3. Clarvederea se datoreaza transmisiei de informatii prin undele cerebrale. Daca cineva cunoaste date despre o crima( ucigasul sau un martor),atunci cind se gindeste la ce s-a petrecut,prin telepatie,cineva receptioneaza informatia,sub forma de imagini. Telepatia e ceva real,eu am vazut cum un copil,cu ochii acopeririti,iti spunea ce este in fotografia la care te uitai

      Ștergere
  6. Vom paste iarba,daca va fi si aia

    RăspundețiȘtergere
  7. La summitul economic de la Davos-Elvetia. unde lipseste din nou Iohannis reprezentantul Romaniei,Presedintele Trump a avut discurs in contra cu activista adolescenta a Suediei Greta pe tema mediului si a incalzirii globale,aceasta acuza sefii de stat ca nu iau nici o masura, numai vorbesc-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei da ce mai contează important este că a fost Greta zisă bioenergeta specialista în dat din gură și rezemat bordurile prin piețe. Parcă asta este specializarea lui Greta bioenergeta această specialistă în nimic cu studii absolvite în nimic? Greta aceasta a inventat motorul care nu poluează sau vre-o stație de reciclare ultra performanță lucru care a propulsat-o mare luptătoare? Nu nicidecum au umflat-o unii încercând să creeze din nimic un mare star de nimic. Mai lăsați-mă cu acest nimic Greta!

      Ștergere
    2. Eu propun sa se interzica masinile mici,cum era in China,sa se faca unele usoare,cu pedale,n-ar mai fi nici accidente cu victime,nici dependenta de petrol. Oricum,datorita nevoii,tot la economie vom ajunge,se va scumpi benzina,ca n-o s-o mai cunpere nimeni.

      Ștergere
  8. eu vorbesc despre cei bogati,ca nu vor lua bogatiile si in cer-ca noi astia mai mici suntem obisnuiti cu mult si putin-NIMENI NU IA CEVA CU EL LA MOARTE-VIATA E O LUPTA CONTINUA

    RăspundețiȘtergere
  9. 22,15 Greta asta care e inca adolescenta,pun 'pariu 'cu tine ca va lua un premiu Nobel inainte de a implini 30 de ani.
    Asa ca lasa-i la 'borduri' pe aia care fac trafic de carne vie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banii lui Nobel vor ramine in Suedia si Greta va avea bani de benzina

      Ștergere
  10. Anonim 21.11 craciun, nu pot crede ca luati un serios marioneta crescuta de Soros care habar nu are pe ce lume se afla. Daca ati fi fost mai informat, ati fi vazut toate reportajele in care a fost filmata in viata obisnuita, nu ati mai fi adus aceste afirmatii ca fiind importante. Ori poate nu sunteti adevaratul craciun.
    Anonim 23,44 aceasta Greta a fost "crescuta" special pentru acest teatru, lucrurile sunt clare (nu mai spun ca are Asperger, cum a declarat singura, iesindu-si din rol). Ea face parte dintr-un lung sir de fetite care la intervale regulate sunt aruncate pe piata pentru a spune si a face ceea ce este in interesul de moment. Cu rolul bine indeplinit, ele intra in anonimat, pline de bani si ducand o viata exact opusa celei pe care o promovau. Asa este si cu gaselnita suedeza, care a fost filmata in diferite situatii facand exact ce spunea ea ca nu e voie. Plus momentele cand era in "alta parte" de nu mai intelegea ce se vorbeste. Taica-su e cel care ii scrie postarile pe FB si care o foloseste pentru "binele omenirii".
    Astazi omul trebuie sa stie macar o limba straina ca sa vada ce se intampla in lume, sa compare cu ceea ce i se baga pe gat in propria tara si sa incerce sa judece corect. Ori chiar credeti ca Australia, visul atator emigranti, arde din pricina "incalzirii globale"? Ca aceasta planeta a ucis in chinuri 1 miliard de animale, doar pentru ca oamenii nu au ascultat-o pe Greta?

    RăspundețiȘtergere
  11. 23,29 Nu e asa si SUA si Romania cu presedinte evreu, sint colonii evreiesti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Evreul Citu care acum citiva ani a fost dat afara de la trei banci,ENG,BNR si o banca australiana ajuns ministru de finante la liberalii evrei a facut in doua luni credite in doua luni de 7 miliarde de Euro din care 3 de la extern cu dobinda 5,5 pe 30 de ani[pentru care Romania va achita 6-7 ori mai mult] si care a mintit ca ar fi cu 2 procente,este chemat mari la comisia parlamentara sa dea explicatii.
    Tot Cirtu a anulat impozitul corporatiilor straine si vrea sa mai imprumute 16 miliarde Euro,probabil foamea si comisioanele sint mari iar timpul scurt pentru el dar datoria Mare o platesc milioanele de romani in zeci de ani..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim18:53 Cred că manipularea asta grosolană O FACI INTENTIONAT !!! TOATE datoriile de care zici tu sunt adevarate dar la fel de bine ȘTII CĂ SUNT FĂCUTE DE ORLANDO TEODOROVICI !!! Știi f.bine asta dar minți grosolan INTENTIONAT !!!!

      Ștergere
  13. Magdalena neomarxistul globalist Soros are multe marionete si la noi in toate taberele politice dar mai ales in evreii de 30 de ani la putere dar si in toata UE si SUA unde e in lupta cu tabara antiglobalista a lui Trump.
    Dar problema incalzirii globale ajunsa ireversibila e vazuta clar si in viziunile doamnei Maria si va afecta cimpiile si orasele mari capitale aproape de nivelul oceanic, cum e si Oslo-capitala Suediei.
    Desi e o problema de viitor ea este REALA si va genera pagube si probleme Apocaliptice si o migratie climatica inceputa si recunoscuta ca atare in raportul ONU de anul trecut-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Cit despre latura economica a luptei dintre Soros si antiglobalistul Trump ,acesta din urma repurteaza victorii aducind in SUA productia din China si UE si creeind locuri de munca pentru americani si economia lor .
    Iar procesul de destituire a lui Trump trimis in senat de la camera Reprezentantilor va fi cistigat de presedinte care impune taxe mari pe produsele Chinezesti si europene din domeniul AUTO relansind economia americana.
    Miza sint alegerile prezidentiale din acest an iar problemele invocate cu Ucraina sint doar un pretext.
    Senatul va da dreptate lui Trump ca si poporul american la alegeri cind acesta va zi reales..-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Trump va face ca americanul sa cumpere mai scump produse fabricate in America. Nivelul de trai va scadea,doar ca unii someri vor avea de lucru. Multe firme americane functioneaza in tari unde salariul este cit ajutorul social din SUA,de aceea deschiderea unei fabrici de pantofi Nike in SUA( ca sa dau un exemplu) inseamna faliment. Cam asa era si in comunism,erau locuri de munca,dar produsele erau scumpe

    RăspundețiȘtergere
  16. Carmen Hara ii cinta prohodul lui Trump in seara asta pe Antena STARS,e aeriana-craciun

    RăspundețiȘtergere