miercuri, 15 ianuarie 2020

CRUCEA LUI HRISTOS SI EXTRATERESTRII !

 5

   .Imagini pentru CRUCE IMAGINI

             Noapte de 14-15 Ianuarie 2020,ora 0,15!

                             Dragii mei,

In aceasta noapte dragii mei, in timp ce ma rugam la Maica Domnului din Sfanta Icoana, sprijinindu-mi chiar fruntea pe coltul Sfintei Icoane, brusc,am in faţa ochilor inchisi un Cer de noapte si langa mine,un norisor alb -gri deschis,un norisor oval.
Acest norisor oval se legana in aer, precum valurile Mării.
Dar după doar o clipa,norisorul alb -gri se topeste si vad acum in faţa mea un Chip de Extraterestru.
Extraterestrul (capul lui ) de culoare alb -gri deschis,avea niste orbite foarte adanci ,iar in orbite luceau doi ochi mari si negri,doi ochi ovali care se invarteau ca un titirez.
              Imagini pentru extraterestru
Acesti doi ochi mari luciosi si negri,erau separati de la frunte in jos până la barbie,exact pe mijlocul Chipului, de o dunga in relief de culoare gri mai inchis.
Dar stim deja cu totii dragilor că,Extraterestrii nu au barbie,ci au faţa ovala care se ingusteaza in jos spre barbie.
Ochii prietenului nostru extraterestru, se invarteau ca titirezul si luceau atât de tare,incât ziceai ca erau unsi cu miere;culoarea lor era de un negru intens.
Dragii mei, in timp ce ochii i se invarteau foarte tare, din dunga gri care îi separau iese o Sfanta Cruce alba si stralucitoare.
Deci,pe Chipul Extraterestrului stralucea acum ,o Sfanta Cruce alba pe care era rastignit Domnul nostru Iisus Hristos in carne si oase
Acest cerc  gri inchis care cuprinde picioarele Mantuitorului  cu tot cu Sfanta Cruce la partea de jos,incepe a se roti de la dreapta la stanga,clipă in care,se transforma intr-un Cer bleu senin stralucitor. 
Acest Cer bleu senin stralucitor,acopera pana la jumatate de jos in sus,pe Mantuitorul nostru Iisus Hristos cu tot cu Sfanta Cruce pe care era rastignit.
In acest momnet dragilor, Il vad pe Iisus rastignit pe Cruce ,cuprins de norul bleu stralucitor pana la jumatatea Trupului Său.
Norul bleu senin, parca-L imbratisase pe Iisus Hristos si incepe a se roti si el ,si tot de la dreapta la stanga pe Cerul firesc de noapte.
  Inchipuiti-va dragilor, că in locul Lunii de pe Cerul noptii, vedem un alt Cer de ziua bleu stralucitor ca de oglinda la picioarele lui Iisus rastignit pe Cruce,Cer care-L cuprinde pana la jumatate si se invarte uluitor in jurul Sfintei Cruci. Iar toate acestea dragilor, sa se intample pe Cerul nostru, pe care -l vedem in fiecare clipa.
  Extraterestrii dragii mei, sunt fiinte create tot de Duhul Cel Prea Sfant,fiinte care cred si-l iubesc pe Dumnezeu ,iubesc pe Maica Sfanta si pe Sfintii Săi.
Da ,si Extraterestrii au sentimente ,si ei se inchina si slavesc pe Dumnezeu si Maica Domnului,mai mult decat o facem noi toti la un loc,adica,noi oamenii de pe pămant.
Stiu ca este greu de crezut,dar va asigur ca este un Adevar! Este ADEVARUL DUHULUI SFANT!  
Sa ne inchinam si noi Prea Sfintei Cruci si Mantuitorului Hristos dragilor, sa ne inchinam Maicii Prea Curatei Fecioare Maria ,cu inima ,cu sufletul ,cu trupul si cugetul cu intreaga noastra fiinta.      
                             Cu dragoste,Maria.
P.S.
Va astept cu mare drag (si va multumesc din suflet) ca sa puneti fiecare ,cate o mica caramida la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !
                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

                                 Prieteni dragi,

                 Imagine similară.

LA MULTI ANI si la inca doua volume noi,

                           ale 

       ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT !


           Anul acesta,volumul 4 si 5 !

                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta,2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 
             


                                 



53 de comentarii:

  1. si atunci intreb-de ce pr CLEOPA in viziunea sa i-a vazut pe extraterestri ca fiind demoni? desigur exista rase diferite si totusi EI FAC EXPERIENTE PE TRUPUL OMENESC asa cum a facut cu d-na MARIA-oare de ce!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CLEOPA ARE DREPTATE. Sunt DEMONI deghizati in tot felul de forme umane pentru a prinde daca se poate si pe cei alesi, si se folosesc de alti oameni pe care ii poseda cu voia lor. Acesti oameni posedati devin profetii mincinosi care pregatesc calea venirii Antihristului. Demonii-extraterestrii nu stiu cum a fost facut omul de catre Sfanta Treime si atunci il DISECA, dar oricum nu vor gasi PLANUL ORIGINAR, caci omul a CAZUT in pacat si analiza lui NU ADUCE decat minciuni. De asta toata stiinta umana este blestemata si pentru un botezat ortodox adevarat nu exista caci prin botez A MURIT OMUL PACATOS COMPLET, si s-a nascut om nou. Dar daca un botezat SE MANJESTE DIN NOU cu extraterismele DEMONICE devine omul vechi si POSEDAT USOR, iar haina botezului devine neagra( se vede pe chipul celor manjiti pentru cei care au ochi sa vada)...
      Restul sunt povesti DEMONICE caci pamantul si tot universul e controlat de SATANA. Iar Antihristul pentru multi care nu stiu are "crucea" lui si se numeste piramida.
      Scapa cine poate si stie sa se fereasca...
      https://www.youtube.com/watch?v=JKPp5rWcElw

      Ștergere
    2. Eu în viziunile și visele mele îmi apar doar sfintii . Și stramosîi noștri. În rest nu cred în nimic. Dacă erau veneau demult real și ajutau. Cred ca a luat o lumea razna.de ce fug de noi?

      Ștergere
  2. am scris mesaj acum cateva minute-va rog dati drumul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate Comentariile scrise decent,sunt publicate!

      Ștergere
    2. Comentariul meu in care scriam ca ar trebui sa iesi din sfera de influenta a celor ce-ti induc viziunile ca sa te prinzi ca esti influentata era decent. De ce l-ai cenzurat? De ce te temi sa dai drumul comentariilor care nu-ti sunt favorabile?

      Ștergere
    3. Eu nu ma tem decat de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului! Insa,nu voi permite nimanui sa-si mai verse veninul pe acest Blog !

      Ștergere
  3. Si daca extraterestrii i-l iubesc pe Domnul Iisus , de ce nu l-au salvat de pe cruce si oare de ce nu s-au bagat ei sa salveze omenirea din cele 2 razboaie mondiale, de ce stau impasibili la ce se intampla pe planeta , la foametea din Africa, la nedreptatile din lumea intreaga . Si cand au de gand sa intervina vreodata daca chiar vor sa o faca ? Ii doare undeva ca se moare pe capete de cancer , de boli, de incendii si dezastre ?
    Ce rol au aceste entitati , de spectatori ?
    Daca sunt benefici si au sentimente , care sunt acestea ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim16 ianuarie 2020, 06:59
      Intreaba-L pe BUNUL DUMNEZEU ,ca El ne-a creat! Tot ce ni se intampla este ca o consecinta a alegerilor si faptelor noastre.Cum ar fi sa-I pui astfel de intrebari LUI IISUS HRISTOS?

      Ștergere
    2. Anonim 06:59 ce aiureli delirezi. Dacă ai fi citit biblia ai fi înțeles și nu ai mai pune întrebări cretine. De ce nu l-au salvat extratereștrii pe Iisus de pe cruce? În biblie chiar Iisus spune că dacă ar fi vrut oamenii nu ar fi avut nici o putere asupra lui. În plus dacă tu dorești să donezi sânge pentru cineva bolnav în spital te aștepți ca pe drum să te răpească cineva ca să scapi și să nu mai donezi? Păi ori dorești să-l salvezi pe acel bolnav ori nu dorești? Cam așa stă treaba cu Iisus. Ca să înțelegi jertfa lui Iisus îți trebuie și ceva creier. Cât despre extratereștrii care ar trebui să ne salveze că murim de cancer de ce ar face asta când stă în puterea noastră a ne salva? Deschidem fabrici de procesare a petrolului poluam atmosfera și așteptăm să vină extratereștrii să ne salveze.

      Ștergere
    3. Si de ce sa nu-I pui? Stii ca este bland ca un copil. Nu e un supărăcios acru si țafnos. Tocmai de aceea programul cosmic cu care a venit pe pamant a fost unul al iubirii. Ca sa distruga programul anterior, al evolutiei omenirii prin suferinta. De ce nu a reusit sa faca asta? Pentru ca oamenii au ales altceva.

      Ștergere
    4. De ce nu l-au salvat pe Iisus?simplu:"ca să se împlinească Scriptura" asta e răspunsul corect!

      Ștergere
    5. Nu ca sa se împlinească Scriptura! Viitorul putea fi si altfel. Dar a fost alegerea oamenilor din acele timpuri. La fel cum si oamenii din aceste timpuri au ales politicienii, fara sa se uite la faptele lor. Sunt puncte de rascruce in lunga istorie a omenirii. Poti alege sa urci, poti alege sa cobori. Depinde ce primează: Iubirea sau materia? Daca oamenii din acea vreme aveau o scuza, pentru ca erau mult mai usor de manipulat, cei din aceste timpuri nu mai au. Curge informatia pe tot internetul. Presa scrie liber despre toti conducatorii. Nu mai e nimic in necunostinta de cauza. Decat daca vrei sa nu vezi

      Ștergere
    6. Ba da, "ca să se împlinească Scriptura" vezi ca am scris cu ghilimele deci, nu-s vorbele mele, mai studiază și-ai sa vezi ca am dreptate, în rest nu ma interesează ce ai mai indrugat tu!

      Ștergere
    7. 10.51: Isus a fost avertizat,cind si-a asumat misiunea de a transmite oamenilor un mesaj, ca s-ar putea sa-si piarda viata,din cauza rautatii si prostiei oamenilor( componente ale pacatului originar). Isus a avut insa asigurari ca,dupa moarte,va fi inviat si mutat de pe Terra,in alt loc,aceeasi soarta avind si apostolii Lui. De aceea El spunea(celor care l-au crezut- ce mesaj uimitor trebuie sa fi avut!): lasa mortii sa-si ingroape mortii si mergi cu mine,ca vei mosteni viata vesnica,fara judecata! Iar acei care L-au crezut si urmat,au fost cam putini. Oare,ce era asa de greu de crezut?

      Ștergere
    8. Anonim16 ianuarie 2020, 18:13
      Viitorul nu putea fi altfel intr-o lume DECAZUTA. Istoria se repeta zice omul, istoria este aceeasi zice inteleptul. Cum iesi din ea ??? Exact asta e calea pe care putini o afla si este calea, adevarul si viata , Iisus Hristos , dupa ce te botezi in calea dreapta , a credintei ortodoxe. Sfinta Treime care te-a creat , BOTEZAT IN EA , actioneaza DACA alegi calea CREDINTEI UNICE SI ADEVARATE. Altfel te invarti , pina mori in caruselul lumii DECAZUTE condusa de Satana, si dupa moarte te duci cu stapanul la care ai fost rob si pe care l-ai slujit.
      Trezeste-te din SOMNUL MINCIUNILOR DIAVOLESTI pe care le propagi si nu te mai sminti singur si nu mai sminti si pe altii. Orbii conduc alti orbi in groapa =iad. Multi sunteti pe calea LARGA a pierzaniei si mai si SMINTITI cu aceasta pe copii, colegi, prieteni,vecini, dusmani,etc, atragandu-i pe toti acestia pe ea. Plata FARADELEGILOR voastre va fi SCRASNIREA DINTILOR si NU VETI SCAPA VESNIC de DREAPTA JUDECATA. Cine este cu lumea ACEASTA, va primi FOC VESNIC la judecata finala.

      https://www.youtube.com/watch?v=ZAg9Ge_q4bE

      Ștergere
  4. Daca sunt benefici si se inchina si au sentimente , sunt crestini ortodoxi ? Deci sunt in religia ortodoxa .
    Eu cred ca daca ne sunt noua superiori prin tehnologie , pot face multe pentru rasa umana , deci cine si ce ii impiedica sa actioneze cand vad atata suferinta , nedreptate , boli si moarte pe aceasta planeta ? Cum poti sa ,,stai cu mainile in san'' , impasibil sa vezi si sa constati degradarea planetei si degradarea umana decat daca , tocmai, astepti ca sa rasa inferioara sa se curate de la sine pe limba ei si in suc propriu , altfel nu se explica raidurile lor nocturne .

    ati spus de multe ori ca ne vor binele , ca ne ajuta , dar cand si cum , ca Australia arde , au murit milioane de animale , sunt cutremure si inundatii , sunt tari care vor un al 3-lea razboi , sunt conducatori nebuni care se joaca cu bomba atomica , EI ce asteapta , sa ramanen 3 insi pe tabla de sah ?
    Om fi noi pamantenii fara OZN-uri si nave spatiale ca ale lor , dar in orice lupta sau confruntare , daca fortele nu sunt egale si la vedere , nu se poate reactiona echitabil si orice alta batalie e moarta in fasa daca te lovesc pe la spate .
    Dar ma bucur ca au ,,sentimente'' cand rapesc oameni de aici , de pe Pamant , animale, fac experimente si ne tratateaza ca fiind cobai .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun comentariu, chiar, ce așteaptă ET, dacă tot sunt asa de credincioși și bun și deștepți?

      Ștergere
    2. Anonim16 ianuarie 2020, 07:11

      Nu. Sunt demoni care sub ASPECT uman, cu IMITATII de Sentimente CONTROLEAZA oamenii SLABI. Apoi II FOLOSESC e acestia CA PROFETI MINCINOSI pentru a atrage si alti oameni LA FEL DE SLABI. APOI sa faca RELIGIA DEMONICA - credinta in ei, si apoi MAsterea ANTIHRISTULUI ca OM ( NU VA AVEA NIMIC EXTRATERESTRU - asta ca ironie a celor orbi )si va primi toata Puterea Satanei Sa face minuni FALSE folosind SI TEHNOLOGIE AVANSATA data DE OAMENI prin INTELIGENTA LOR. Masina WWW=666 va fi creierul central la care toti cu mic si mare vor fi conectati cu CIP si CONTROLATI. Putini vor scapa ...

      https://www.youtube.com/watch?v=2bZPxBMFXtc

      Ștergere
    3. 07:11, suntem intre-o zona a Universului unde stapanesc reptilienii si slugile lor- grii. Omenirea este la cheremul lor. De ce astepti tu ceva de la acestia? Reptilienii si-au cam pierdut interesul insa grii au chiar un mare interes aici pe Terra, pentru ca rasa lor este una bolnava, pe cale sa se stinga. Singura lor scapare este sa se hibridizeze cu pamantenii, iar in timp sa ramana numai hibrizii lor pe aici, pamantenii sa dispara... in felul acesta ar gasi o solutie sa nu se stinga rasa lor.
      Omul este tinut in necunoastere. Nu stie nici cine este cu adevarat, nici de unde vine, nici ce loc ocupa in acest Univers, nici daca este singur sau mai sunt alte civilizatii in Univers, habar nu are daca mai sunt si alte Universuri si cate, nu stie nici incotro se indreapta.
      Trupul omului este unul destul de vulnerabil. Nu rezista la otravurile si toxicitatile de orice natura ar fi ele in prezent. Nu este interes in a-l face mai puternic acest corp, pentru ca omul este bun numai atata timp cat poate munci. Annunaki l-au facut in graba pentru ca aveau nevoie de muncitori care sa scoata aurul pentru ei. Elohimii l-au modificat genetic pentru foloasele lor. Pe urma Achontii ne exploateaza latura emotionala, pentru ca au nevoie de energia pe care noi o producem, mai ales cea de suferinta. Omul este folosit si exploatat din toate punctele de vedere. De ce sa intervina cineva cata vreme le convine asa? Ideea este una singura. Omul singur se poate salva, dar aceasta doar cand se trezeste si vede haosul in care traieste si cum este de exploatat precum o larva. Trezirea din inima il ajuta pe om, pentru aceasta venise Hristos, sa ajute omul sa se trezeasca pentru a se putea salva prin schimbarea lui si distrugerea sistemului demoniac ce inrobeste omul.

      Ștergere
    4. 14:46, asa ti s-a indus, asa scrii...si spun asta fiindca se recunoaste acelasi "stil new...".
      Lucrurile stau putintel diferit decat se incearca a se "implementa rational".

      Ștergere
    5. Tu stii cata informatie new age e pe internet?! Aproape inevitabil se contamineaza romanii! Pentru ca s-a lucrat mult la aruncarea de informatie falsa amestecata cu informatie adevarata, sau macar interesanta. Oamenii simt nevoia sa iasa din dogma bisericeasca si-si pun intrebari. Dogma nu le mai poate raspunde la întrebări! Iar " binevoitorii" de pe internet stau la panda, prinzand curiosii in mreje. In multe, multe, foarte multe grupuri new age!
      Sa luam un mic exemplu de la TV: Lidia Fecioru stie multe lucruri interesante. Si chiar ajuta oamenii sa-si revina din depresii si alte probleme. Doar ca...intotdeauna exista si un " doar ca...". Se ocupa si cu lucruri aflate in zona crepusculara. Magie lunara, cu banuți pusi in miere la luna plina pentru cei ce vor bani, sau verigheta pusa in miere, tot la luna plina, pentru doamnele si domnisoarele ce vor cu disperare sa se marite. Suna asta a magie? Eu as zice ca da. Si m-as feri sa merg la cabinetul ei, pentru ca nu stiu cine-i induce si ei in minte anumita informatie. Calea cea mai scurta catre Dumnezeu este calea directa. Fara tot felul de intermediari ce vin spre tine cu un mar rosu ce ascunde in el otrava!
      Povestea Lidia Fecioru intr-o emisiune recentă ca la cursurile de " paranormal" din Rusia invatau inclusiv sa patrunda de la distanta in mintea altora. Dar ca nu este permis sa faci asta!! Rusii le-au facut oamenilor un cadou otravit. Oamenii aflati pe niveluri joase de constiinta nu vor rezista tentatiei de a patrunde in mintile celorlalti si de a-i manipula. Deci? La ce buna interdicția? O vor incalca cu prima ocazie. Mai ales pentru sume mari de bani. Nu e mai bine sa te feresti sa inveti sa faci asta?! Bine...știu...se folosesc metode neconventionale in razboiul PSI. De aceea lumea a luat-o razna! Războiul nevazut face victime omenesti cu mult mai multe decat razboiul conventional. Ei pot transforma un om in marioneta, in zombie, furandu-i ceea ce Dumnezeu i-a lasat omului: discernamantul. Facandu-i executanți ale unor ordine pe care, in stare de constienta nu le-ar executa! Acesta e diavolism! Incalcarea liberului arbitru si magia neagra sunt demonice!

      Ștergere
    6. 15:44, ce am scris nu este nici o informatie de pe net. Cauta izvoarele autentice ramase din vechimea timpului si vei intelege ce scriu. Nu are legatura cu nici un new age.
      New age este un curent care este o mare smecherie menit sa tina omul in adormire la fel ca si old-age, de fapt.
      Informatia ce am scris-o o vei intelege daca vei iesi din stadiu de latenta si adormirea in care sezi. Dar nu-i simplu insa nici imposibil.

      Ștergere
    7. Stim si noi de ce a venit Hristos si de ce programul cosmic adus de el nu a reusit. Tocmai de aceea le-am propus romanilor sa mearga pe Daruire, sa nu mai alimenteze cu energia lor niciun sistem, niciun grup. Pur si simplu sa ajute tot ce le intra in realitate. Era singura sansa se a iesi din ghearele arhonților intr-o zona fara influențe. Crezi ca asculta romanii? Ei, aș! Stau pe net si pierd timpul devorand idei. Mana cereasca pt arhonți, pentru ca romanii isi contamineaza astralul si nu vor mai putea iesi.
      Li s-a nazarit ca sunt popor ales si a crescut trufia la nivel de popor ca la evrei, alti păcălici! Si ca la naziști, alti posedati de arhonți!

      Ștergere
    8. Arhontii lucreaza prin antrenarea mintii umane, facandu-l pe om puscariasul mintii egotice. Atata timp cat omul se identifica cu acest ego, nu se poate elibera. Cel ce vrea sa se elibereze trebuie sa stea in simturi iar mintea sa ramana doar un instrument.

      Ștergere
  5. Dar va intreb si eu pe dv.cei care întrebați de ce asa de ce pe dincolo?
    Ne pune cineva sa distrugem pământul?
    BUNUL Dumnezeu nea dăruit atât de multe si noi nu suntem in stare s-ai mulțumim.
    Omul de pe pământ se autodistruge prin tot ce face,arme,ura,dușmănie,clefetire etc.
    Ura si invidia îmbolnăvește sufletul si trupul,nepăsarea la fel.
    Suntem lăsați de BUNUL Dumnezeu sa alegem avem libertatea de alege si multi am ales partea cea rea,ne mai întrebăm de ce suntem bolnavi,de ce sunt cutremure si atatea dezastre?
    Nu trebuie sa ne întrebăm.
    Sa ne întrebăm fiecare când avem de suferit Doamne unde am gresit?
    Ai mila Doamne de mine si îndreaptă pașii mei pe calea ta cea dreaptă.
    Doamna Maria având un suflet bun a ales-o BUNUL Dumnezeu și ia dat acest dar de a vedea si auzi datorită credinței puternice si sinceră pe care o are.
    Tot omul poate vedea și în alt mod poate sa aiba alte trăiri lăsate de Bunul Dumnezeu și Maica Domnului.
    Cand spunem Tata-l Nostru care esti in CERURI in CERURI vedem ca sunt mai multe ceruri nu unul singur,ne putem da seama ca sunt mai multe ființe lăsate de Bunul Dumnezeu.
    Dacă mergem undeva sa zicem la război ai un comandant care trebuie s-ai asculti ordinele nu faci ce vrei,asa si cu extratereștri asculta de creator nu intervin,omul este liber sa aleagă ce am ales se vede.
    Cand răutatea va ajunge la culme atunci este asa cum scria un domn vad ca nu a mai scris,pa,pa,TAI,tai.Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate si o zi binecuvântată tuturor.Doamne Ajuta la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să intelegem si ca nenorocirile prin care ati tot trecut, dna Masinca, sunt urmarea unor fapte nu prea bune din trecutul dvs si al stramosilor dvs? Ceea ce e valabil la nivel de planeta e valabil si individual. Nu va acuz. Am si eu faptele mele cu care ma rusinez. Va intreb doar: ati invatat ceva din trecut si ati inceput sa reparati cumva? In afara de rugaciuni care sunt doar cerere la Dumnezeu. Am observat ca multi va sar in ajutor cand il cereti. Dvs ati procedat la fel cand erati mai tanara si in putere? Sau ati ridicat din umeri, prefacandu-va a nu vedea copilul necajit, sau batranul bolnav?

      Ștergere
    2. 14.02, iti rsp.eu
      Doamna e f. empatica la suferinta celor din jur.

      Ștergere
    3. Atunci, se purifica! Dar e foarte credulă!

      Ștergere
    4. Empatic sunt mulți, important e ce facem concret!

      Ștergere
    5. Exagerat de credula. In ce priveste empatia, nu face nici cat o ceapa degerata daca nu exista si compasiune adica sa-l ajuti pe celalalt cand are cu adevarat nevoie.

      Ștergere
  6. Dumnezeu mi-a spus ca singurele fiinte rationale si care vor fi chemate la judecata sunt oamenii,ingerii si demonii!Extraterestrii sunt demoni,nu poti numi ingerii extraterestrii sau sa crezi ca pe langa ingeri exista si extraterestrii!Pe langa fauna si vegetatie,singurele fiinte care au viata sunt oamenii,ingerii si demonii!

    RăspundețiȘtergere
  7. Comentariul meu a fost decent, de ce il eviți si nu răspunzi????

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate necazurile suferintele promise inca de la Adam au rostul lor stabilit de Dumnezeu fie pt incercari fie pt dreptate (ispasire plati sau 8ncasari pe domenii de viata) si bunul simt al efectului faptelor sau nefaptelor caracterului sau necaracterului. Daca Dumnezeu a stabilit o anumita soarta cum ar putea sa permita oricarui tip de extraterestru sa intervina peste o anumita limita trasata ? Scopul vietii nu este fericirea gratuita ci obtonerea fericirii prin sfintire. Cind alegi decaderea sau nepasarea poti pierde temporar dreptul la viata.
    Dreptatra pe care o credem si asteptam noi nu este intotdeauna si dreptatea pe care o stie Dumnezeu.
    Despre rapiri cercetatorii in domeniu care au f multe detalii marturii si studii psihologice au ajuns la concluzia ca ele nu sint facute de fiinte vii ci de roboti impartiti pe doua generatii tehnologice trimisi de civilizatiile superioare in toata galaxia pt a cartografia genetic galaxia. Nu toti subiectii prelevarii de probe genomiale sint vindecati dar s.a constatat ca a doua generatie de roboti detine capacitati de vindecare care acopera un spectru mai mare de afectiuni si au si o constructie fizionomica mai detaliata.
    Cresterea suferintelor necazurilor si a pierderilor de vieti onenesti pe masura apropierii de sfirsitul Judecatii se datorraza efectelor cumulate ale cresterii profetita a incercarilor, a accelerarii platilor karmice pt a fi platite integral pina la sf. Judecatii cit si a efectelor justitiare ale Judecatii care contine si restringerea partiala a liberului arbitru si lectii obligatorii indiferent de consecinte in planul fizic.
    Extraterestrii buni sint sfinti mai mici si mai mari la fel ca Arsenie Boca care din punct de vedere strict dogmatic poate fi considerat eretic pt ca dogma desi i s-a rrat o imagine perfecta ea este inca departe de cunoasterea in tot adevarul promisa fiind inca tot "in parte" chiar daca i-am adauga adevarurile tainuite canonic (prin Canon 85 Apistolic) si cele necanonic care vor fi si ele toate date in vileag la darea in vileag.
    La fel nici sfintii Sionului nu sint crestini si nu vor fi numiti crestini ci altfel ("se vor numi altfel") dar uneori profetic credinta viitoare a fost numita tot ortodoxa. Ivatatura noua va fi raspindita pe fascicule de foi si carti nesemnate de sinoade si vor propovadui (si) femei ca in vremea primilor apostoli Proferia (raposatului cuvios Selafiil cel orb de la Noul Neamt) ca noi vom apuca dar el si si xa ca fi tulburare mare in Biserica iar Episcopii (din R.Moldova) nu vor fi de partea adevarului.
    In toata crestinatatea nu exista o lucrare pt mase de prevenire a hulei ci mai degraba se proveaza niste idei pe masura orgoliului si a necunoasterii care dezbina si vir dezbina si mai mult prin asmutirea maselor contra sfintilor Sionului ca noua religie condusa si crrata de Cibeva Savaot (Duhul Sfint) venite promisa teofanica inca neteologizata corect ci rastalmacita inclus8v prin modificari asupra textului biblic original in puncte cheie. Astfel va fi posibila ridicarea tuturor popoarelor lumii impotriva Ierusalimului* inclusiv armat prin razbooul jihadist promis Israelului din partea tuturor popoarelor din jur si a altora puternice.

    RăspundețiȘtergere
  9. Luptă dintre bine si rău continua de 6009 ani. E spre final.

    RăspundețiȘtergere
  10. Luptă dintre bine si rău continua de 6009 ani. E spre final.?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:44, "lupta" este de mai demult... si "e spre final", da.

      Ștergere
    2. Lupta dintre bine si rau este relativa si aduce moartea. Moartea binelui si raului o aduce Botezul Domnului in NUMELE SFINTEI TREIMI. Omul BOTEZAT nu mai are treaba cu lupta asta, ci este pe ALTA CALE si se numeste DREAPTA CREDINTA (ORTODOXIA).
      Iisus Hristos a OMORAT moartea si A INVIAT , ARATANDU-NE cum se face. PUTINI sunt pe calea dreapta (ortodoxa) dar destui care sa mai tina piept, DUHULUI ANTIHRISTULUI ... El va veni cand DREAPTA CREDINTA (ortodoxa) va fi lepadata de fffff multi caci este scris:
      3.Să nu vă amăgească nimeni, cu nici un chip; căci ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credinţă şi nu se va da pe faţă omul nelegiuirii, fiul pierzării,
      7.Pentru că TAINA Fărădelegii se şi lucrează, până când CEL care o împiedică acum VA FI DAT LA O PARTE.
      (2 Tesaloniceni)- (demonii-extraterestrii se afla aici descrisi prin cuvantul "fara de legi''si sunt tainici adica ASCUNSI)

      6.Şi acum ştiţi ce-l opreşte, ca să nu se arate decât la vremea lui.(2 tesaloniceni)( CLEOPA A ALUNGAT DEMONII-EXTRATERESTRII prin credinta dreapta= ortodoxia, gest clar impotriva lor )

      Asadar nu mai loviti in Biserica Ortodoxa=Trupul si Sangele Domnului nostru IISUS HRISTOS, caci e singura care mai opreste venirea potrivnicului ....Alegeti tabara BINELUI SUPREM si restul se va aseza de la sine. Mergeti pe calea LARGA A PIERZANIEI si apoi primiti CE ATI ALES. Dumnezeu nu e partinitor si aplica DREPTATEA in JUDECATA. NU CONFUNDATI dreptatea cu iubirea , crezand FALS ca daca NU vA INTOARCETI la el prin singura cale, CALEA FIULUI SAU , IISUS HRISTOS , veti fi '' iertati '' CA VA INSELATI AMARNIC. Si protoparintii au crezut la fel SI AU CAZUT DIN RAI.

      https://www.youtube.com/watch?v=BtTFoHq9jFA

      Ștergere
  11. exact cum a spus si dna Maria toate relele pe pământ războaie boli foamete se întâmplă din cauza răutății oamenilor, iar Dumnezeu nu se implica pt ca sa ne lase sa ne învățăm lecția singuri, altfel ne ar încalca liberul arbitru, libertatea de a alege rău sau bine.
    iar scopul oamenilor pe pământ lasat de Dumnezeu nu este sa trăiască foarte bine cu toate condițiile, mâncăruri bune etc ci scopul este sa fim testați si ultratestati pt a se vedea dacă meritam raiul.
    viata pe pământ este un test extrem de real. de aceea este si finita, ca murim mai devreme sau târziu. cea mai importanta este viata de după moarte, de după judecată, pt ca este pt totdeauna.
    totuși Dumnezeu acționează foarte subtil în destinul omenirii pt a ne ajuta. apară Israelul de dușmanii care îl înconjoară asa si cum i a ajutat sa fugă din Egipt. războaiele mondiale sunt consecința necredinței oamenilor.
    Dumnezeu iubește foarte mult oamenii, de aceea l a trimis pe Fiul Său pe Pământ ca să moară pt păcatele noastre, asta a fost o misiune a Lui Hristos, a venit special ca sa moară pe cruce pt noi. El se putea salva singur in orice secunda de la răstignire.
    oricine ar fi extratereștri, ca or fi ei si buni, mult mai inteligenți sau înțelepți ca oamenii, cert e ca mireasa Lui Dumnezeu suntem noi oamenii, pe noi ne iubește Dumnezeu cel mai mult, încât l a trimis pe Fiul Său sa fie înjosit si batjocorit pe Pământ si sa fie răstignit pt ca sa ne salveze, sa ne ia păcatele asupra Lui.
    oamenii pe cât de rai sunt ei totuși ei au o putere de a iubi foarte mare, dar trebuie sa aleagă între iubire și ura, pt ca ispita păcatului este foarte puternica.
    Dumnezeu ne a creat special ca sa avem sentimente puternic e si capabili de iubire mare, de aceea suntem mireasa Lui, in special evreii, dar si din neamuri, celelalte popoare.
    extratereștri nu pot iubi asa mult ca oamenii, oamenii au sufletele cele mai frumoase dintre toate creațiile. oamenii buni.

    RăspundețiȘtergere
  12. intreb-d-na MARIA daca extraterestrii v-au dat sa beti acea bautura de ce nu l-ati intrebat pe DOMNUL IISUS de ce le-a permis asa ceva-ca spuneti ca acea bautura a fost rea la gust-sper sa-mi raspundeti ca nu scriu jigniri sau cuvinte obscene

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si medicamentele sunt rele la gust,atunci cand suntem nevoiti ca sa le luam la recomandarea medicului; si totusi le luam ca sa ne facem bine. Nimic nu se intampla fara Voia Lui Dumnezeu !

      Ștergere
    2. Am inteles ca si ayahuasca e rea la gust. Si multi o beau! Pentru ca ei cred ca este necesar. Nu e...Iluzii!

      Ștergere
    3. Le deblochează glanda pineala!

      Ștergere
  13. Tare de tot! Sa vezi un ET caruia i se invart ochii...Brrr!
    Ma duce cu gandul la cercuri concentrice ce-i ies din ochi si la hipnoza!

    RăspundețiȘtergere
  14. d-na MARIA una este sa iei medicamente umane si alta este sa bei ceva de la extraterestri!-eu intrebam daca l-ati intrebat pe DOMNUL IISUS de ce a permis sa luati acel lichid-pt ca i-ati spus unui anonim sa-l intrebe pe DOMNUL

    RăspundețiȘtergere
  15. Dumnezeu(daca exista) nu intervine,asta e dovedit.Deci,nu e nevoie de religii,cu tot ce implica asta- lacasuri de cult,preoti care se cred in slujba Lui,pomeni sau alte ceremonii inutile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu nu favorizează o națiune în fața alteia. Dumnezeu nu conduce popoare la război. Dumnezeu nu voiește victoria unei națiuni în fața alteia sau cucerirea unui popor de către alt popor. Dumnezeu nu voiește dezastre naturale, plăgi, boli sau catastrofe.

      Puteți da vina pentru aceste lucruri pe vechiul Dumnezeu, dar nu pe noul Dumnezeu. Pentru că Dumnezeu a pus în mișcare forțele naturii, evoluția, și schimbările geologice încă de la începuturile timpurilor, și acelea merg toate singure acum.

      Dumnezeu este inteligent. Dumnezeu nu trebuie să conducă orice lucru minor. Dumnezeu nu are nevoie să vă miște sângele prin vene sau să vă opereze milioane de celule. Dumnezeu nu trebuie să conducă vremea din lume. Dumnezeu nu trebuie să conducă națiunile lumii sau economiile lumii. Este totul pus în mișcare. Este pus în mișcare de la începuturile timpurilor.

      Ștergere
  16. medicamentele sunt create de om dar ce ati baut d-na Maria era de la alte civilizatii-AM SCRIS MAI INAINTE CA RASPUNS SI NU A APARUT-nu e cinstit-de ce v-ati facut blog daca nu acceptati si alte opinii!?

    RăspundețiȘtergere
  17. Comentariul meu unde este? Vad ca nu publicati ce nu va convine nu este vorba ca nu e decent☹️

    RăspundețiȘtergere
  18. Pai e blogul Mariei și publica ce vrea Dna.

    RăspundețiȘtergere
  19. d-na MARIA nu vrea sa vorbeasca ori are certitudinea ca este controlata

    RăspundețiȘtergere
  20. 17 ian 23:45-si daca e blogul d-nei Maria este public-odata ce nu jignim trebuie sa raspunda celor care posteaza-sau nu e sigura pe ce spune sau din alte motive se ascunde-saaau se simte incoltita

    RăspundețiȘtergere