sâmbătă, 25 ianuarie 2020

CANCERUL SI ROMÂNIA ! CAZURILE DE CANCER SE ÎNMULTESC IN ROMANIA ! NU CONSUMATI BAUTURI CARBOGAZOASE !!!


                                                  Imagini pentru coca cola in pahare
           CONSUMUL acestei bauturi = CANCER !.

               24 Ianuarie 2020,ora 14,08 !

                          Dragii mei, 

Astazi in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva foarte ingrijorator.
Glasul spunea asa:
              "Noi avem CANCER .
            De Cancer se moare.
            Dar se moare acolo ,deoarece,românii toti ...."
Clipă în care , vad in spatele meu de parca asa mai fiavut un ochi la ceafa,vad inspre Est-Sud -Est, o terasa afara si este vara, iar la mesele de pe terasa se aflau multi tineri.
Tinerii se distrau si aveau in faţa lor o bautura neagra-rosie,o bautura carbogazoasa si tare indragita de ei.
Imagini pentru coca cola in pahare.
Fiecare sorbea cu placere din aceasta bautura dragilor, care, in timp va dezvolta celule canceroase in trupul nostru.
Deci, a venit timpul sa nu mai consumam astfel de bauturi carbogazoase ,daca vrem ca sa mai traim.In niciun caz,sa nu dam astfel de bauturi copiilor sau nepotilor nostri.
Dragii mei, haideti ca  se poate! Lasati aceasta bautura deoparte si veti trai frumos si sanatos.
Ne mai miram ,de unde atatea cazuri de CANCER la toate varstele?Din bauturi si alimente dragii mei.
Eu nu pot da numele bauturii aici,dar cu siguranta stiti despre care bautura este vorba. 
                              Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Otravurile din ceea ce consumam, faptul ca suntem o tara de sclerozati si am fi capabili sa ne facem raul cel mai rau unii altora, mai ales lesinatii astia pentru bani nemunciti, stresul care da tot mecanismul organismului peste cap... Dupa parerea mea se lucreaza intens la partea asta cu stresul, si nu in favoarea noastra. Cred ca este modul cel mai rapid de distrugere. Si sa te fereasca D-zeu s-o apuci pe calea antidepresivelor, unde te ratacesti si mai tare si nu mai iesi. Dar nu va mai faceti atatea probleme ca oricum sfarsitul e aproape.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ați avut mai demult un mesaj despre Coca-Cola, o coca-cola mai altfel, ceva la doza ați văzut, poate își mai amintește cineva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Statul SUA are proces de cativa ani cu firmele de bauturi carbogazoase, cu toate, pt a fi interzise pe teritoriul SUA. Deci vor navali in Europa, cu reclame disperate pe peste tot, pt a nu pierde banii. Tinerii, usor de pacalit, naivi si spalati pe creier, vor cumpara aceste otravuri. Abia cand vor fi diagnosticati cu infectii grave la rinichi si cand vor ajunge la insuficienta renala, abia atunci media corupta va vorbi despre acest subiect.

    RăspundețiȘtergere
  5. OTRAVA SE DĂ PE BANI FRUMOȘI, DE CATRE TÂRFELE CAPITALISTE SUB DENUMIREA DE DEMOCRATIE ȘI LIBERTATE CHIMIZATĂ.

    RăspundețiȘtergere
  6. Virusul din Hunan CHINA este scos din laboratoarele subterane secrete ale
    CIA pentru a induce HAOS si teroarea amenintarii asa xisei,, pandemii,,
    Cia are infiltrati foarte multi agenti in ambasada din BEIJING si sunt in stransa colaborare cu o arips a serviciului secret chinezesc,, camera
    51 colaborand pentru destramarea Chinei si desprinderea Shanghaiului si Hong Kongului.
    Se vor inchide aeroporturile din Beijing si se va incerca din nou o diversiune de,, revolutie anticomunista,, din nou in Piata Tienanmen.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, sunt periculoase aceste băuturi dar unii nu beau și tot se imbolnavesc☹️ Contribuie și aerul otrăvit și mâncarea, stresul. Asta se și urmărește, sa rămână doar un sfert din totalul populației globului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici macar un sfert,doar 5-6%...

      Ștergere
    2. foxy, evident, pentru ca mancarea este compromisa. Ce se gaseste pe raft aduce boala.

      Ștergere
  8. Testati orice leguma, fruct, sau carne, si veti vedea ca au de cateva ori in plus cantitatea maxima admisa de pesticide. Nu se fac analize reale, sunt false. DSV, laboratoarele autorizate sa faca verificari asupra acestor produse, nu fac, sau trec rezultate false. Coruptia ne ucide, nu strainii. Vor recolte excesive, dar pe seama PESTICIDELOR. Vor imbogatire rapida pe seama otravirii noastre. Institutiile statului sunt corupte, inactive, se fac ca nu stiu. Despre aceste lucruri ar trebui sa se ocupe televiziunile si presa, nu de c...ve (facute vedete de ei), nu de accidente si psihopati zilnic. Subiectele importate le ocolesc, neavand voie, probabil, decat sa se ocupe doar de mahala, tiganime, c...ve, analfabeti, fotbalisti, tot de ceea ce ar trebui sa ne fie rusine sa si pomenim vorbind. Foarte multe persoane au renuntat demult la plata vreunui abonament la TV din aceste cauze.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc lui Dumnezeu ca nu beau decât apa.
    Apa cu lămâie și miere de albine este cea mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  10. Solutia pentru a scapa de asaltul pesticidelor ,erbicidelor si hormonilor din carnuri este sa ne bazam in consum pe cereale care concentreaza in bob de sute de ori mai putin aceste chimicale.
    Dar pentru a evita lipsa de proteine si vitamine trebue ca ele sa nu fie rafinate ci cit mai integrale ca piinea bob intreg,tarite ca ovazul si completate cu seminte cu proteine si uleiuri sanatoase cum sint NUCILE si alte seminte uleioase neprajite[nedegradate] sau griu incoltit.
    UE a decis ca de anul viitor sa interzica uleiurile Trans -cele din margarine ,interzise la toate produsele comercializate de patiserie,biscuiti pitza etc si cred ca vor urma bauturile carbogazoae-craciun

    RăspundețiȘtergere