miercuri, 20 noiembrie 2019

VIORICA DANCILA SI KLAUS IOHANNIS, FAŢĂ ÎN FAŢĂ ???


                          Imagini pentru VIORICA SI KLASU IMAGINI.

                                          20 Noiembrie 2019,ora 5,33 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spune asa:
                   "Şi totuşi,confruntarea Klaus Iohannis cu Viorica Dancila faţă catre faţă,ar trebui sa aiba loc !"
Dragii mei, stim cu totii ca Presedintele Iohannis a refuzat ca sa iese faţă catre faţă in confruntarea cu Viorica Dancila.
In Mesaj se spune asa că,"ar trebui "sa aiba loc aceasta confruntare faţă catre faţă.
Mesajul nu spune ca aceasta se va si implini,ca sa fiu bine inteleasa.
Daca se va intampla sau nu, mai sunt doar 2 zile si vom afla impreuna.
Prieteni dragi,indiferent cu cine veti vota,alegeti soaptele inimii si intelepciunea sufletului vostru.
Mergeti la vot ,nu stati acasa!
Datoria de român,va cheama la vot !
Ascultati-va inima si aprindeti flacara iubirii faţă de Aproapele ,flacara sufletului.
                               Cu dragoste,Maria.

182 de comentarii:

  1. Vai,nu trebuie,pentru că o sa-l zapaciti de tot pe Radu Tudor,n-o sa mai stie de partea cui sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  2. S-ar putea pentru ca ieri Iohannis a scazut in sondaje cu 'Dezbaterea' lui regizata-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai ales femeile sa mearga la vot,ele sint mai sufletiste si pot face diferenta si intra in Istorie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dintrun anumit punct de vedere ar trebui sa aibe loc din altul nu ..dar oricum nu va mai conta cum nu va mai conta nici turul 2 nu se va mai tine cont de el si nici alte alegeri nu o sa mai fie cel putin citeva milenii bune din mai multe cauze si motive. Chiar si asa o sa merg iar la vot.
    Ziua votarii fiind sub lucrarea Revelatiei va fi imposibila nesinceritatea sau hotia incit va fi imposibila fraudarea oricum f greu de infaptuit de cind se filmeaza si votul si numaratoarea. Dar de a doua zi care tine doar de predarea buletinelor si centralizarea voturilor cu numarare prin sondaj la sediul BEC vor putea fi aduse acuze cum ca s.ar fi fraudat pt a se urmari anularea arbitrara a turului care era cit pe ce sa fie facuta acum 5 ani daca cineva nu ar fi spus imediat ca "Nu acum nu acum" ..lucru transmis in direct pe un post TV de la sediul BEC. Despre care Silviu Manastire comentind a intrebat doar: Ce inseamna asta ? Noi ce sa intelegem ?
    ..cita vreme din acel moment nimeni nu a mai cerut anularea scrutinului..va spun ca aceasta profetie despre ce va fi care are mult mai multe detalii unele deja impkinite e mult mai veche si a ajuns macar partial in anumite structuri politice din ambele tabere de la acra vreme. Banuiesc ca daca acum se va aplica planul urmarit ar trebui sa fie cam din partea acelorasi oameni implicati direct in procesul activitatii de la BEC ca si atunci din mai multe feluri de structuri de raspundere. Daca tin bine minte data trecuta s.a zis ca e fraudare cu softul dar atunci inca nu era soft.. abia acum e.
    Oricum partea ciudata este si ca sondajele adevarate sau nu de acum de la turul 2 au mult prra mari diferente intre ele chiar daca traditional cele ale Psd au avut mereu cel mai mult optimism ca sa zic asa dintre toate. Fiecare tabara crede sau macar pretinde ca va obtine 66 la suta ca estimare. E prea mare diferenta. Dar varianta falsa va putra fi invocata cind nu de concretizraza.
    Daca se mentine macar la fel prezenta la vot situatia va arata la fel ca la europarlamentare de cind nu au avut loc lucruri notabile ca sa rastoarne situatia.
    Inca un lucru ..cei doi candidati ca procente in turul 1 cum se compara vu procentul partidului lor obtinut la europarlamentare ..sint sub partid sau peste si cu cit?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu are nici un rost,se stie foarte bine cine si ce partid era haituit de UE ,ca sa nu mai faca ,ce fac,dar nu au ascultat de ei!Fara UE am fii pe nicaieri,sint si multe dezavantaje,dar si avantaje;nu avem incotro...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a fost haituit ci a ales sa guverneze impotriva unei societati bazate pe valori si impotriva a tot ceea ce Uniunea Europeana a construit pana in prezent, s-au autoexclus din UE. Cand nu vor mai fi oameni din Olt si Teleorman la conducerea PSD, va reveni din nou la putere si va guverna cu oameni normali la cap.

      Ștergere
    2. 7:00Si ce a construit antihristica UE?Un dezastru...!

      Ștergere
    3. 03.37 ca Psd o fi vreun partid plin de „crestini”... vai de capul tau!

      Ștergere
    4. 03:37, dezastru e doar in mintea ta, Fara Europa, Romania era vai de mama ei. Coruptia, hotia si toate relele erau tinta politicienilor.

      Ștergere
  6. fara emotii pt Presedinte
    fie ce-o fi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne ajuta Romania..... doamne luminează mintea românului.... România sfântă fii apărată de Sfânta treime.... Olimpia Mihăilescu

    RăspundețiȘtergere
  8. E foarte bine ca a refuzat o confruntare cu Dancila....asa Dancila mai castiga electorat....ghinion

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dancila a starnit tot cea fost mai rau in PSD si s-ar putea sa se intoarca impotriva ei la vot. Vom vedea,

      Ștergere
  9. Unde este pacea și liniștea României? Cine o va aduce? Cine va pașii cetățeanul român de criminali și bandele care recoltează pentru prostituție? Cine va aduce bunăstare aceste țări? cu drag. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  10. Unde este pacea și liniștea României? Cine o va aduce? Cine va pașii cetățeanul român de criminali și bandele care recoltează pentru prostituție? Cine va aduce bunăstare aceste țări? cu drag. Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amin la ce?. Stii ce inseamna amin?. Ia documenteaza-te!. Amin nu se spune niciodata dupa o intrebare,. Of Doamne!.

      Ștergere
  11. Cine garantează că legile vor fi respectate?legea cu moartea dată inapoi pentru criminali justiția corectă sa apere poporul?

    RăspundețiȘtergere
  12. Cine garantează că legile vor fi respectate?legea cu moartea dată inapoi pentru criminali justiția corectă sa apere poporul?

    RăspundețiȘtergere
  13. Daaaa dar ce se vor face cei bătrâni? Ca Iliescu nu candideaza

    RăspundețiȘtergere
  14. Confruntarea ar fi trebuit să aibă loc până acum....nu după ce s-a văzut diferența enormă a celor două prestații. Nu fac politică, incerc să fiu obiectiv...doamnă Dancila a făcut față cu brio tirului de intrebari adresate de cei 50 de jurnaliști. Să ne legăm doar de Pierre Pătrat....suntem cîrcotași....președintele nici măcar nu a răspuns....sunt tineri care habar nu au.
    Eu zic ca oboseala....concentrarea pentru raspunsurile legate de politică si-au spus cuvantul.A dat răspunsuri la care jurnaliștii nu se așteptau să știe răspunsurile. S-ai dam totuși Cezarului ce e al Cezarului.
    Iohanis....răspunsuri gen....așa am considerat eu atunci....si ziarista raspunde...multumesc. Spune că face 4 ore până la Sibiu....cand face numai 2 deoarece se deplasează cu coloana de mașini oficială.
    Nu este întrebat de imunitate...de datoria de 300000 de euro....de FDGR...dr chiriile pe care le ia de la forumul german....de gazele din Marea Neagră pe care le-a cedat în vară americanilor...
    Nu am auzit nimic de cuvintele ....sertarizat....nemicrofonat...scoase din burta lui Iohanis.
    Ne merităm soarta atunci când votăm același presedinte câte 10 ani....Iliescu....Băsescu....Iohanis.
    Si ne meritam soarta si mai mult atunci când nu iesim la vot si lăsăm diaspora să decidă....diasporă care după 10 -20 de ani nu mai are de gând să se întoarcă acasă.
    Și cel mai mult ne merităm soarta când lăsăm facebook-ul să ne conducă prin fake-news ,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De afara lucrurile se vad mai clar si atitudinea antieuropeana a PSD s-a vazut clar fara niciun dubiu. Nu atribui presedintelui cele ce sunt ale guvernului, daca nu stiu documenteaza-te ca nu-i rusine si apoi haide cu urale pentru Dancila. Dezbaterea se va face cand Dancila va sti limba engleza (macar) ca sa poata purta un dialog cu orice sef de stat.

      Ștergere
    2. Anonim 07.39 De ce nu spui nimic de datoria de 21.000 000 de euro a lui Dragnea pe care i-am achitat noi prostimea adica poporul roman ?De ce nu spui nimic de viloiul din Predeal a lui Dancila ?

      Ștergere
    3. 14:54, nu-i asa cum vrei tu sa insinuezi.

      https://www.antena3.ro/actualitate/viorica-dancila-infirma-zvonurile-despre-vila-sa-de-la-predeal-va-rog-maine-mergeti-cu-fiul-meu-sa-547061.html

      Ștergere
    4. 21.46 si n-a mai mers! Hai, lasa-ne cu dezinformarile si dancilismele... Te prostesti singura!

      Ștergere
    5. 10:33, de ce te deranjeaza un adevar? Doamna Dancila este o persoana corecta care pune pret pe adevar si transparenta si asa este bine!

      Ștergere
  15. Nu e vorba aici de a sta fata in fata fizic ci e vorba de rezultatul alegerilor Diferenta va fi extrem de mica,incat ai impresia ca sunt fata in fata

    RăspundețiȘtergere
  16. Confruntarea ar fi trebuit sa aiba loc dar nu a fost sa fie ,așa ca tot Iohannis va iesi cu al doilea mandat,si mai ales va avea " guvernul meu" . Lumea va iesi la vot masiv impotriva lui Dancila.
    Nu va doriți sa vina sa va conducă cei alesi de divinitate așa ca Dumnezeu va mai amână ,pentru ca va lăsați manipulați și mințiți de televiziuni în continuare și va da ce meritați și alegeți. Preferați sa votați un om decât sa cereți în grupuri rugăciuni catre Dumnezeu sa va trimită pe cel ales si guvernul divin pentru a aduce România la bogăție suprema și regalitate divina.Planul este făcut dar mulți nu vor schimbarea..Ce cereti aia găsiți ,adica Iohannis sau Dancila depinde pe cine puneți stampila. monica meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca era confruntare, dezastrul era mare de tot pentru Dancila. S-a prostit sasul pentru ca le putea da lovitura de gratie PSD-istilor care au dus acest partid la dezastru. E necesar un partid de stanga dar nu cu astfel de oameni la conducere. Se va reforma si va reveni probabil sub alt nume.

      Ștergere
  17. Iohannis nu a stiut deloc sa raspunda la intrebarea cu aria cercului,Dancila a raspuns rpatrat ,deci pe aproape,asta arata calitatea lor profesionala.
    Dar asta nu e problema pentru ca TOTI presedintii din lume sint alesi din si sint PROSTI.
    Problema mare e cu moralitatea unde Iohannis pica total examenul de cind s-a ocupat cu traficul de copii si imobile si unde Viorica trece cu brio examenul de cind a infiat si crescut un copil.
    Asta ar trebui sa faca DIFERENTA la un popor normal,dar Iohannis spune Pentru o Romanie NORMALA ,el crede si spune ca nu sintem un popor normal ca si EL..-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Sa nu uitam modul cum referendumul 'pentru justitie' a fost intirziat intentionat si folosit de Iohannis doar in interes electoral,un lucru fara sens ca un om ca Iohannis fara copii dar care ii trafica..

    RăspundețiȘtergere
  19. 07,12 La ce te astepti daca un traficant de copii candideaza si e ales.
    Cum te-ai astepta sa faca el Ordinea Publica??

    RăspundețiȘtergere
  20. Noi o să devenim "normali" doar atunci când o să mergem la vot pentru a susține o idee, o platformă dau un program. Acum se votează doar pe baza de ură, votez cu "ăsta" să nu câștige "celălalt", situație din care pierdem cu toții. Romania este împărțită în două, ai mei-ai lor, ai noștrii și prostii... adică defapt mincinoșii și păcăliții! Am ajuns sa ne distrugem însăși idea de electorale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i la romani, pana le vine mintea, alte popoare avanseaza politic, economic si socialsunt cu zeci sau sute de ani inaintea noastra.

      Ștergere
  21. Votați cu inima dar mai votați și cu creierul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici e problema romanilor, folosirea creierului este intradevar o problema la romani.

      Ștergere
  22. Bunul Dumnezeu si Maicuta PreaCurata a Domnului sa i dea pe fata despre ceea ce au in inimile lor cei doi candidati. Daca au dragoste, bunatate, credinta dreapta, patriotism, sinceritate ... de astea avem nevoie. Un om care are aceste calitati le va manifesta pentru fiecare dintre noi. Sa votam cu inima si Sus sa ne fie inimile cand mergem la vot! Doamne al Puterilor, fii cu noi !

    RăspundețiȘtergere
  23. Zisul PRESEDINTE IOHANNIS e o mătrăgună PENTRU ACEST POPOR oropsit de soartă...CALICII EUROPEI DE VEST SI TÂLHARII U.S.A au transformat ROMÂNIA ÎN COLONIE....Justitia si media sunt aservite OCCIDENTULUI....A venit timpul ca NATIUNEA ROMÂNĂ să ridice capul și să se impună ca STAT DE DREPT SI DE SINE STĂTĂTOR.....peste ROMÂNIA vin vremuri grele. Se cere sânge ,loialitate și deschidere pentru dumnezeu în credintă pentru acest pământ ...Dacă iese IOHANNIS ca presedinte se va instaura DICTATURA....Ce a fost pe timpul lui BASESCU criminalul,e nimic .....La conducerea lui Iohannis se va implementa legea HOMOSEXUALILOR,eliminarea BISERICI ortodoxe,sărăcia si pușcăriile....DIASPORA ROMÂNĂ REPREZINTA O PARTE A NAȚIUNII ROMÂNE CE SE RÂZBUNA PE POPOR ,PĂMĂNT ȘI RELIGIE....EI NU GÂNDESC CU SUFLETUL,CI CU URA....

    RăspundețiȘtergere
  24. Politica actuală a Românie este ca cea de dinainte de comunism, adică "o troacă în care dacă de amesteci te mănâncă porcii" (Tache Ionescu - prim-ministrul României 1921-1922).
    Toți politicienii de astăzi sunt profitori și hoți, mai mari sau mai mici, dar numai unii sunt și vânzători de neam și țara, cei care vând averea țării occidentului iar pe popor îl înrobește acestuia.
    Din păcate unor conaționali le place să fie robii altora, crezând în binefacerile occidentului și vânzând-se acestuia, care este bun cu noi cât timp are profit după urma noastră, după care ne dă cu flit și ne lasă mai săraci de cât am fost și smintiți de credințele lor.
    Așa că alegeți bine pe cine votați anul acesta și la anu, că-ci ce alegem aia primim.

    RăspundețiȘtergere
  25. O să fie. Dl.presedinte o face praf si apoi o da pe mana procurorilor.

    RăspundețiȘtergere
  26. VIDEO epocal... "Este o BOMBĂ!" - exclama Rareș Bogdan când afla că Iohannis a obținut în instanță, pentru FDGR-ul său, statutul de succesor al Grupului Etnic German, organizație hitleristă desființată de Regele Mihai în 1944!

    Rareș Bogdan (pe chipul căruia se poate citi stupoarea): "Deci Forumul Democrat al germanilor din România este, printr-o sentință de la Sibiu, continuator al Grupului Etnic German..."
    https://www.facebook.com/liviuplesoianu.oficial/videos/587804615371297/

    RăspundețiȘtergere
  27. MINUTUL marii IPOCRIZII! Iată, într-un calup de 60 de secunde, cu câtă înverșunare luptau Iohannis, Gorghiu și Orban ÎMPOTRIVA propunerii lui KOVESI ca procuror-șef DNA:

    IOHANNIS: "Noi, liberalii, NU susținem aceste nominalizări și NU subscriem!"

    ALINA GORGHIU: "Sper să nu se întâmple! Noi acceptăm ministerul Justiției CU CONDIȚIA RETRAGERII acestor nominalizări!"

    LUDOVIC ORBAN: "Propunerea Codruței Kovesi echivalează cu o TRĂDARE de neacceptat, e o TRĂDARE a interesului public și un gest profund IMORAL!"
    https://www.facebook.com/liviuplesoianu.oficial/videos/441443483449892/

    RăspundețiȘtergere
  28. " Va intreb si eu . la ce sa se intoarca? la ajutor social? ...PSD, a incurajat nemunca ",,,, avand nevoie de votanti .Nu asa se dezvolta , o tara , stand cu mâna, intinsa, tinuta in saracie, ...Avem drepturi si obligatii. Ajutor, social la ce I neputinciosi si bonlavi :Numai de bine sa auzim !

    RăspundețiȘtergere
  29. Urmăriți acest VIDEO pentru a înțelege cine e "comandantul suprem" al armatei...

    Ce credea IOHANNIS, comandantul suprem al armatei, despre... ARMATĂ:

    "Sau ARMATA, care deține hectare din Sibiu, de ce să nu plătească impozit? Da' nu va plăti! Fiindcă imediat o să vă răspundă cineva de la centru că acolo-i siguranța neamului nostru, și ei se luptă, și dă-i, și luptă... și cum să-i impozităm, că oricum n-au bani de avioane și cum să le cerem... Folosesc drumurile noastre din oraș. Să plătească și ei ceva!"
    https://www.facebook.com/liviuplesoianu.oficial/videos/792839684521641/UzpfSTE0MTM4MTY3ODU1MDIwNjM6MjM3NDMxNjc1NjExODcyMw/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma da ce v-ati pus pe propaganda electorala cu fakenews-uri, care mai de care pe-aici. Oare chiar credeti ca influentati pe cineva?. Bietii de voi.

      Ștergere
  30. " Va intreb si eu . la ce sa se intoarca? la ajutor social? ...PSD, a incurajat nemunca ",,,, avand nevoie de votanti .Nu asa se dezvolta , o tara , stand cu mâna, intinsa, tinuta in saracie, ...Avem drepturi si obligatii. Ajutor, social la ce I neputinciosi si bonlavi :Numai de bine sa auzim !

    RăspundețiȘtergere
  31. VIDEO epocal... Ce scumpete de om, domnul Iohannis... Cât de fericit era el printre "PESEDIȘTI"... Cât de încântat pășea el alături de Liviu DRAGNEA... Cât de larg zâmbea el cu toți dinții lui teutonici, fericit că-l fac "PESEDIȘTII" premier... Cât de entuziasmat era el că președinte al României va fi un "PESEDIST" și că președintele ăla "PESEDIST" îl va numi pe el premier... Cât de buni erau "PESEDIȘTII"... Cât de bun era DRAAAGNIIIIAAA... Cât de bine se simțea el printre "PESEDIȘTI" atunci când voiau să-l pună pe el premier. ...Ce poezie de om, ce miracol de moralitate, ce munte nesfârșit de ipocrizie și oportunism...
    https://www.facebook.com/liviuplesoianu.oficial/videos/503548106905406/

    RăspundețiȘtergere
  32. Cum să nu-l iubești pe cameleonul Iohannis? Uite cât de drăguț e el acolo, lângă președintele "PESEDIST" care urma să-l facă pe el premier... Uite ce frumos zice Werner despre președintele "PESEDIST": "Am avut o discuție foarte bună cu domnul Geoană! Am tras concluzia că suntem nu doar COMPATIBILI, SUNTEM O ECHIPĂ!"

    Uitați-vă la el cât e de scumpic, mânca-l-ar poporul pe el de munte de ipocrizie și oportunism: "Domnule PREȘEDINTE Geoană, dați-mi voie să vă FELICIT! Vă felicit și sper să fie de bun augur pentru noi toți!" (VIDEO epocal)
    https://www.facebook.com/liviuplesoianu.oficial/videos/461226141169793/

    RăspundețiȘtergere
  33. Spuneți dvs., nu e drăguț domnul Iohannis în această poză? Ce servietă micuță are... ...Micuță, dar suficient de mare cât să-i încapă protocolul. ...Care protocol? Cum care? Ăla politic, semnat cu PSD chiar în ziua sa de naștere, în data de 13 iunie 2002... Protocolul prin care Iohannis se angaja să sprijine programul de guvernare "PESEDIST"!

    ...Au! Era acolo și cu Adrian Năstase, dar și cu Viorel Hrebenciuc? Au, au, au... "Pesede, pesedist, pesede, pesedeul, pesede..."

    "III...
    Vezi mai mult
    https://www.facebook.com/liviuplesoianu.oficial/photos/a.1456823171201424/2371157139768018/?type=3&theater

    RăspundețiȘtergere
  34. Iohannis spunea în conferință că "PSD a fost o piedică timp de 30 de ani". Ei bine, iată-l pe Iohannis cum strânge mâna... STÂNGĂ cu Adrian Năstase pentru a simboliza faptul că susține... STÂNGA, că e partener... PSD! De ziua lui (13 iunie 2002), Iohannis semnează un protocol de colaborare cu PSD! Se angajează să sprijine programul de guvernare... PSD!

    "III. CU PRIVIRE LA SUSŢINEREA GUVERNULUI ÎN APLICAREA PROGRAMULUI SĂU DE GUVERNARE.
    1. PSD şi F.D.G.R. se angajează să susţină Executivul în aplicarea Programului său de guvernare – adoptat de Parlamentul României, a Planului de acţiuni 2002, precum şi a strategiilor de dezvoltare economică şi socială la nivel naţional, regional şi local."
    https://www.facebook.com/liviuplesoianu.oficial/photos/a.1456823171201424/2371116493105416/?type=3&theater

    RăspundețiȘtergere
  35. VIDEO epocal... "Este o BOMBĂ!" - exclama Rareș Bogdan când afla că Iohannis a obținut în instanță, pentru FDGR-ul său, statutul de succesor al Grupului Etnic German, organizație hitleristă desființată de Regele Mihai în 1944!

    Rareș Bogdan (pe chipul căruia se poate citi stupoarea): "Deci Forumul Democrat al germanilor din România este, printr-o sentință de la Sibiu, continuator al Grupului Etnic German..."
    https://www.facebook.com/liviuplesoianu.oficial/videos/587804615371297/

    RăspundețiȘtergere
  36. După moneda “românească” cu vulturul german, acum se cer timbre cu Laszlo Tokes! România, văzută ca o pradă?
    Pas cu pas, vorba unui trădător de la nivel înalt din România, atacurile împotriva statului român iau o amploare tot mai mare în țara noastră. Sunt destructurate și desființate structurile de informații și instituțiile specializate care luptau pentru apărarea intereselor naționale românești, la adăpostul unor pretexte chiar mai tâmpite decât cele invocate de sovietici la instalarea lor la butoane în România imediat după cel de-al doilea război mondial.

    Români, ni se pregătește “ceva”?

    “Până unde le poate merge nemernicia! Statul român să emită un timbru cu Laszlo Tokes.Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, care este şi liderul organizaţiei locale a UDMR, consideră că Poşta Română ar trebui să emită un timbru cu Laszlo Tokes, cu prilejul împlinirii a 30 de ani de la evenimentele din Decembrie 1989, care au condus la schimbarea regimului comunist.”, scrie ancheteonline.ro

    https://glasul.info/2019/11/21/dupa-moneda-romaneasca-cu-vulturul-german-acum-se-cer-timbre-cu-laszlo-tokes-romania-vazuta-ca-o-prada/?fbclid=IwAR3VUMaxKqFErWSvrGmCx1nCY-xtFFPF0zNWKSGNfrDO6OdP65ecae49gRM

    RăspundețiȘtergere
  37. Nu trebuie mers la vot. Amandoi au demonstrat de ce sunt capabili. Romania este in mare peeicol, si nici unul nu.i capabil s.o rezolve.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai acasa si decat sa-ti arati prostia mai bine sa nu te stie nimeni. Alegerile si votul sunt pentru oameni constienti nu pentru inconstienti. Altii au murit ca tu sa poti vota iar tu stai acasa. Bravo tie cetatene.

      Ștergere
    2. 17.06 si daca nu mergi la vot ce castigi, cap sec?

      Ștergere
  38. Petre Caluian:
    După eliminarea din titulatura Ministerului Culturii și Identității Naționale a sintagmei „Identitate Națională”, rămânând numai „Ministerul Culturii” și atât, iată că guvernul de ocupație instalat cu japca de Johannis la Palatul Victoria anulează din titulatura Poliției Române, atribuitul identitar al uneia dintre cele mai importante instituții ale statului... român, totuși.

    Poate mai este cineva pe aici care a citit ce spun de când Jandarmeria română este atacată cu furie prin instituțiile represive ale ocupantului, tot dinspre Palatul Cotroceni:

    „Atacul la Jandarmerie nu este intâmplător. Să ne gândim că in plan intern, spre deosebire de Armata Națională, care a fost dezmembrată și reorganizată ca armată NATO și pusă la dispoziția și interesul militarist al marelui hegemon, Jandarmeria Română a rămas o structură militarizată, organizată la nivel național, fiind o forță foarte puternică de luptă, bine antrenată, cu lanț de comandă ierarhic militar, care la prima vedere, nu s-a aliniat noilor comandamente trasate de sponsorii externi ai Statului Subteran, incurcând la #revoluțiamuiei, finalizarea loviturii de stat. Ori asta nu putea să rămână așa.”

    vezi textul complet aici:
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2395714747216953&set=a.140936692694781&type=3&permPage=1

    Cum nimic nu este intâmplător in aceste schimbări aparent neimportante fie ele și „doar” la nivel de simboluri ale instituțiilor statului ROMÂN, cred că trebuie să fim mult mai atenți la relația dintre aceste intervenții și incercările de destructurare a unei incă existente legături dintre stat și cetățenii săi.

    RăspundețiȘtergere
  39. Quo vadis, România? Președinte german luteran, premier maghiar unitarian
    “În noiembrie 2019 se va oficializa faptul că Președintele României este un etnic german de confesiune luterană, iar Prim-Ministrul este un etnic maghiar de confesiune unitariană. Conform ultimului recensământ, cetățenii români de etnie germană sunt 0,2% din populație, în timp ce etnicii maghiari sunt 3,3%.

    Cultul luteran are o pondere de 0,11% între cetățenii români, în timp ce unitarienii reprezintă cam 0,31% din populație. Să mai zică cineva că România nu este o țară liberală: două minorități etnice și religioase, care i-au persecutat ani de zile pe românii din Ardeal, ajung acum să aibă reprezentanții în cele mai înalte funcții ale țării în care majoritatea este română și creștină.

    Și dacă luteranii lui Iohannis mai sunt cum sunt, hai să trecem în revistă cultul lui Ludovic Orban: unitarienii nu cred în Dumnezeierea lui Iisus, nu cred în Sfânta Treime, nu cred în Cruce și nu se însemnează cu acest semn. Nu cred în Înviere, nu cred în Sfințenia scripturii, iar de sfinți, ce să mai vorbim. Un „preot” unitarian spunea în 2006 că Învierea lui Hristos este doar o legendă, inventată de „oamenii simpli” ai vremii, decepționați de moartea Mântuitorului.

    Unitarienii sunt atât de departe de duhul Crucii, semn sub care a stat, la propriu și la figurat, poporul roman, încât e înfiorător să te gândești. Despre ce continuitate istorică mai putem vorbi în condițiile astea? E mai degrabă continuitatea cu perioada comunistă, singura în care prim-miniștrii nu-și făceau cruce. Diferența e că atunci n-o făceau din oportunism, acum n-o fac din convingere.

    Ce mesaj transmite poporul român în anul 2019: că e mult mai profitabil să fii membru al unor cercuri strâmte, al unor minorități cât mai îndepărtate de duhul majorității, pentru a conduce…majoritatea.Vă închipuiți un ortodox la conducerea Poloniei sau un musulman la putere în Bulgaria?
    Culmea e că acești doi lideri nu sunt reprezentativi nici pentru PNL, pentru că majoritatea liberalilor este formată din etnici români. Ce-ar zice Brătienii?

    Nu avem nimic cu protestanții, chiar sunt mulți cu care colaborăm foarte bine, vorbim doar din punct de vedere simbolic: dintre toți protestanții, se puteau găsi măcar doi români. Dar nu s-au găsit: e un neamț și un ungur. În afară, mesajul e și mai clar: românii se disprețuiesc pe ei înșiși și pe caracteristicile lor atât de mult, încât se lasă conduși de străini complet diferiți de ei.

    https://glasul.info/2019/11/17/quo-vadis-romania-presedinte-german-luteran-premier-maghiar-unitarian/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:10, Oare pe astia pomeniti de tine i-au votat strainii (nemtii, ungurii, etc.) sau i-au votat romanii?. Daca altii mai buni nu pot da partidele si cetatenii Romaniei pe cine vrei in fruntea tarii, poate te vrei pe tine?. Lasa religia pentru cei ce cred in ea si nu judeca pentru ca este cine sa judece si afla ca toate sunt ingaduite de Dumnezeu.

      Ștergere
  40. Jurnalista Sorina Matei îl desființează pe Iohannis: “Nimeni, dar nimeni din jurul meu nu-l mai votează pe individ.Toţi l-au votat în 2014”

    Jurnalista Sorina Matei, unul dintre cei mai înverșunați critici din ultima vreme ai președintelui Klaus Iohannis, îl desființează pe acesta într-o postare de pe contul său de socializare susținând că Iohannis este “cel mai NE-democratic” om pe care l-a văzut până acum într-o asemenea poziţie în România.

    “Omul este ce cel mai NE-democratic şi cu o mentalitate vetustă şi cu reflexe şi instincte organice from the Old Germany pe care l-am văzut până acum într-o asemenea poziţie în România. Inflamează fanatic prin hate, nedemocratic, susţine dispariţii şi eliminări de partide şi oameni, nedemocratic, are fixul cu înţelegeri secrete, restricţionează libertatea presei. Nimeni, dar nimeni din jurul meu nu-l mai votează pe individ. NIMENI. Toţi l-au votat în 2014. Majoritatea nu se duc, unii se duc şi îşi anulează votul. Aşa ceva nu mai este posibil pe continentul european în 2019, în România la 30 de ani de la Revoluţie. “, a scris pe facebook jurnalista Sorina Matei.

    https://glasul.info/2019/11/18/jurnalista-sorina-matei-il-desfiinteaza-pe-iohannis-nimeni-dar-nimeni-din-jurul-meu-nu-l-mai-voteaza-pe-individ-toti-l-au-votat-in-2014/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:14, a fost platita pentru asta iar Iohannis nu are nevoie de votul tau, este cine sa-l voteze.

      Ștergere
  41. Germania și Austria, tot mai nemulțumite de Iohannis. A evadat marioneta, și ele i-au umplut pieptul cu tinichele “degeaba”?

    Am remarcat cu mare uimire, cum în ultima vreme niște jurnaliști care nu până demult tare făceau șir indian pentru a se așeza la coada de pupincuriști ai lui Klaus Iohannis, acum au început nu doar ca să-l lase din brațe, ci să-l ia deja la pumni.
    “Publicaţia germană Der Spiegel îl critică dur pe Klaus Iohannis: nu a îndeplinit până acum niciuna dintre promisiunile electorale“, asta este doar una dintre știrile recente care au tulburat serios Feng Shui-ul liberalilor și al staff-ului prezidențial la început de noiembrie 2019.
    Și când spunem jurnaliști, ne referim mai degrabă la acei agenți de influență externi, în special de pe la publicații din Germania, Austria și Elveția, care mai tot timpul erau vântul care îi sufla actualului președinte în pânze.

    “Iohannis, desființat de Deutsche Welle: ”Un fals promotor al reformei””, scrie inpolitics.ro

    Ce s-a petrecut oare de curând de asistăm la o asemenea schimbare dramatică de atitudine față de Iohannis? Din mai multe publicații germanice din câteva țări europene cu puternice interese în România, nu mai răzbat ca până de curând, numai triluri de dragoste și imnuri de slavă la adresa lui Iohannis, ci au întors total placa, acum recitând “adevărate blesteme” și “concursuri de înjurături” ca în Roma antică.

    “Decizia președintelui Klaus Iohannis de a refuza orice fel de dezbateri cu contracandidații săi nu vine cu vești bune pentru actualul ocupant al scaunului de la Cotroceni. Candidatul liberalilor, criticat dur de Der Spiegel, a intrat acum in vizorul jurnaliștilor de la Deutsche Welle, care punctează refuzul șefului statului de a sta față în față cu competitorii săi.”, scrie cotidianul.ro

    https://glasul.info/2019/11/20/germania-si-austria-tot-mai-nemultumite-de-iohannis-a-evadat-marioneta-si-ele-i-au-umplut-pieptul-cu-tinichele-degeaba/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:17 nu te chinui zadarnic ca tot nu schimbi perceptia de vot cu vorbele tale, stai linistit nu te framanta in zadar.

      Ștergere
  42. La doar o zi după o postare bizară pe facebook a candidatului la președinție Ramona-Ioana Bruynseels legată de necesitatea “urgentă” a introducerii vaccinării obligatorie, vine și premierul să abordeze subiectul demilitarizării Institutului Cantacuzino. Coincidență? Experiența de viață ne-a învățat să nu mai credem niciodată în așa ceva: când treaba pute urât și mai este implicat și mediul politic, atunci există o posibilitate extrem de mare să se împută și mai tare.
    ...
    “Orban, chiuretaj în Sănătate: Taxa clawback și Institutul Cantacuzino au soarta decisă!”, scrie evz.ro
    ca un adevărat trăsnet, a căzut și vestea că Ludovic Orban are planuri tocmai cu Institutul Cantacuzino, pe care vrea să-l scoată de sub controlul Ministerului Apărării:
    „Dacă transferul nu a produs efecte, îl vom demilitariza”, a declarat noul premier, Ludovic Orban

    De asemenea, Ludovic Orban mai anunță și alte măsuri “liberale” în sistemul de sănătate: reducerea taxei clawback și atragerea de fonduri private, precizând că este “partizan al sistemului francez” (n.r. de sănătate). Premierul a fost completat de către noul ministru al Sănătății conf. univ. dr. Victor Costache, care de asemenea își dorește „modele foarte bune și independente”, din Franța.

    https://glasul.info/2019/11/07/atac-al-noii-guvernari-si-impotriva-institutului-cantacuzino/

    RăspundețiȘtergere
  43. Șerban Cionoff: ”Două stiluri de a dialoga cu presa și două stiluri de a dialoga cu partenerii externi”

    ...
    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2019/11/viorica-dancila-si-klaus-iohannis-fata.html#comment-form
    în conformitate cu articolul 80 din Constituție „Președintele României reprezintă statul român și este garantul independenței naționale, al unități și al integrității naționale a țării’’. Cu alte cuvinte, Președintele României este investit cu mandatul de cea mai înaltă răspundere de a fi exponentul și promotorul Interesului Național în relațiile externe ale statului nostru național, unitar și independent.

    Pe bună dreptate atunci, putem și trebuie să facem o comparație între modul în care înțeleg să poarte dialogul cei doi candidați și să ne întrebăm care dintre acestea două abordări este cea în care viitorul președinte al tuturor românilor va discuta cu partenerii noștri europeni și cu cei din toate azimuturile? Mai direct spus, trebuie să ne decidem dacă alegem un președinte care poate rezista, fizic și moral, unor discuții sau negocieri de durată și chiar tensionate, negocieri care nu întotdeauna s-ar putea să se poarte numai în termeni destinși și amiabili, dovedind răbdare, tact și pricepere pentru a răspunde provocărilor sau suspiciunilor (nu întotdeauna rezonabile!) sau dacă vom vota unul care va prefera numai croazierele sau șuetele mondene, eventual încă o șepcuță și câte un schimb de amabilități de circumstanță. Evitând sau pur și simplu fugind de subiectele dificile,de negocieri prelungite, în care trebuie să ai coloană vertebrală și determinare pentru a obține ceva concret și viabil pentru România și pentru români. Negocieri în care să îi fie teamă sau pur și simplu să nu dorească să respingă, argumentat și demn, soluții impuse și cerințe arbitrare, care contravin opțiunilor esențiale ale României europene și stat membru al Alianței Nord Atlantice. Ultimă soluție-ultimă din mai multe puncte de vedere!- pe care, de cam cincisprezece ani încoace, chiriașii din Palatul Cotroceni ne-au făcut să o numim, cu mult năduf, „poziția ghiocelului sfios’’.

    Iată o întrebare la care cred că este cazul să ne gândim foarte-foarte serios înainte de a pune ștampila pe buletinul de vot. După cum cred că ar mai fi posibil să ne mai punem și o această întrebare conexă: care dintre aceste două tipuri de dialog pe care îl va promova viitorul președinte al României ar fi cel dezirabil pentru unii sau alții dintre partenerii noștri externi sau transcontinentali?
    ...

    RăspundețiȘtergere
  44. Nae Ionescu:

    "Avem doi candidati.

    Daca Iohanus nu este analfabet atunci nici Veorica nu este (scorul este de 50 la 9 jurnalisti simultan pentru Veorica) .

    Doar unul a fost dovedit ca si-a tras o casa prin fals si uz de fals.

    Doar unul are deja un mandat irosit in care nu a facut nimic din ceea ce a promis in campania electorala.

    Doar unul a participat la un protest neautorizat impotriva unui guvern legitim.

    Doar unul a incalcat in mod repetat Constitutia Romaniei dupa ce a jurat sa vegheze la respecatarea ei.

    Doar unul a mintit cand a declarat public ca nu a avut sau nu are vre-un dosar penal.

    Doar unul a declarat ca principala realizare a mandatului sau a fost scoaterea unui partid de la guvernare, avand ca obiectiv in continuare eliminarea acelui partid.

    Doar unul a initiat un referendum la care una din intrebari a fost ulterior declarata neconstitutionala!

    Continuam?"

    RăspundețiȘtergere
  45. Viorica Dăncilă a bătut orice record în România: Este primul politician care a vorbit continuu, timp de peste 145 de minute
    Autor: Cristi Șelaru, Redactor

    Viorica Dăncilă a bătut orice record în democrația românescă! Este primul politician care a vorbit peste 145 de minute continuu, la o conferință de presă maraton.

    Aproape 50 de jurnaliști i-au adresat peste 250 de întrebări candidatei PSD, fără pauză. În paralel, Klaus Iohannis a făcut și el o dezbatere preconizată a dura două ore, cu 9 jurnaliști, dar cu o pauză de 10 minute. În plus, Dăncilă a stat în picioare tot timpul, comparativ cu Iohannis, care a stat pe scaun.

    ”Vreau să devină un obicei”, a declarat Viorica Dăncilă la finalul conferinței care a început la ora 18:00 și s-a terminat după ora 20:25.

    RăspundețiȘtergere
  46. Ingrid Mocanu
    Ieri la 17:57
    Cine urlă de dezinformare?
    Când a fost referendumul pentru familie urlau să nu voteze lumea că scapă Dragnea de pușcărie... și nu au votat :(
    La ordonanța 13 zbierau că scapă pușcăriașii, violatorii, criminalii, că (din nou) scapă Dragnea și Moș Crăciun :(
    De manipulările cu recursul compensatoriu, inutil să explic a milioana oară cum stau lucrurile :(
    La 10 august, au uitat că o jandarmeriță era târâtă și bătută măr, că aruncau cu pietre și fecale în jandarmi și s-au tăvălit că i-au gazat și le-au schimbat ADN - ul ... în Franța nimeni nu gaza pe nimeni :(
    La Colectiv au dat jos un Guvern că ”corupția ucide”... nimeni nu fusese corupt :(
    Pe manipulări Securitatea și-a format un partid, USR.
    Acum plâng că zice PSD ”în mod mincinos” că le vor tăia ei pensiile și salariile, nu explică de ce cursul EURO a explodat în două săptămâni... o fi auzit și euroiul ăla de găurile lui Cîțu și de carnetul lui AL Capone? În plus, selectează ”jurnaliști pe sprânceană” cu riscul deconspirării acestora și se tăvălesc de grija ”amantelor” și ”odraslelor” ălorlalți din funcții publice. Ale lor sunt bune :)
    Și, ca să fie totul până la capăt o mascaradă: când un politician spune că discursul ”să înlăturăm un partid din societate, că este ciuma roșie” l-a mai auzit undeva, cică e ea rea.
    Citiți discursurile co-naționalului său, cele din primii ani când candida e adevărat, și veți vedea cu ochiii voștri dacă era așa: să înlăturam SPD - ul, că e rău și face rău țării, să moară ”ciuma roșie, etc. Ulterior, în câțiva ani, s-a ajuns la ceea ce știm toți.
    Și ce au făcut co-naționalii acelui alt ”dictator cinic” (vorba lu Dogioiu)? La fel ca ai noștri: au votat! :(
    Concluzia: penelistelor nu le place ”poșta” 😂😁

    RăspundețiȘtergere
  47. S-a interferat SUA în alegerile prezidențiale din România?
    Cu câteva ore înainte de dezbaterea electorală, anunțată de candidatul Klaus Iohannis, a avut loc o vizită organizată de ambasada SUA, la scutul antibalistic de la Deveselu. Pe lângă ambasadorii și atașații militari ai statelor membre NATO, au primit invitații și jurnaliști români.

    Dintre aceștia, doar Radu Tudor ( Antena 3 ) era agreat de președinte la dezbaterea de la BCU, pe lista celor nominalizați de Iohannis ca să-i pună întrebări. De altfel, în preambulul său, Radu Tudor a ținut să-i precizeze candidatului Iohannis că venea direct de la Deveselu. Radu Tudor nu i-a pus nicio întrebare despre ce a făcut pentru români în cei 5 ani de mandat sau despre viziunea lui despre România, așa cum era normal. Ci l-a îndemnat pe președintele Iohannis să contracarareze pericolului de la Est, manifestat prin război hibrid, fake news și manipulări, condamnînd public patriotismul „nereal” și curentele suveraniste, „fals naționaliste”, care trezesc sentimente anti-europene și anti-occidentale.

    Așa cum ”întrebarea” lui Radu Tudor nu a fost adresată în interesul votanților români și răspunsul lui Iohannis a venit tot ca o asigurare pentru cineva din afară.

    ”Da, pot să vă spun că, împreună cu instituțiile din domeniul securității naționale, lucrăm la aceste chestiuni. Și lucrăm foarte serios. Multe dintre aceste chestiuni nu pot fi făcute publice din motive lesne de înțeles, dar aici pot să vă spun: în măsura în care această comunicare ajută, se va face”, a promis Klaus Iohannis.

    1. Mă întreb dacă e o coincidență sau nu că fix în ziua în care trebuia să-i adreseze întrebări, la dezbaterea de la BCU, candidatului cel mai bine plasat în sondaje, Radu Tudor îl însoțește pe ambasadorul SUA la baza militară a SUA de la Deveselu.

    2. Altă coincidență este că dintre toate întrebările posibile pe care le putea adresa lui Klaus Iohannis, Radu Tudor a ales să obțină o garanție de la acesta pentru guvernul SUA. Anume că odată rămas președinte, să confirme dacă e dispus sau nu, să bage România simultan în război, cu un inamic extern și cu naționalismul românesc, considerat sentiment anti-occidental. Căci asta se înțelege din întrebarea lui Radu Tudor.

    3. Tot ca o coincidență interpretez și faptul că, deși Radu Tudor vorbea despre ceva destul de abstract pentru publicul larg, Iohannis a dat impresia că se aștepta la această întrebare. Și a considerat că e foarte important răspunsul său. Deși a evitat să răspundă la multe întrebări, mult mai aplicate, adresate de alți jurnaliști. Guvernele marilor puteri, prin ambasade și prin alte mijloace, sunt interesate să afle din timp care candidat le este favorabil. Nu ar fi o nici o noutate ca alte state să se amestece în alegerile prezidențiale din alt stat, chiar și România.

    În toată lumea este o practică prin care profesioniștii exploatează în orb pe entuziaștii și psedo-specialiștii care nu înțeleg prea bine despre ce e vorba.

    Numai că la Washington este în derulare cel mare scandal politic, legat de posibila implicare a Rusiei, în alegerile prezidențiale din SUA, din 2016. Cu audieri în Parlament și cu condamnări în justiție.

    (Expert militar, Valentin Vasilescu)

    RăspundețiȘtergere
  48. Raisa Ekaterina Ivatenko
    Ieri la 17:10
    Spionu' german, tot spion și-n curu' gol: "A rămas cineva nemicrofonat?". Bă, al dracu', ăsta transmitea serata în direct la BND! 😁 Hellvigule, te-a făcut ăsta! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

    RăspundețiȘtergere
  49. Vlad Fiscutean
    Ieri la 17:32
    Conform Digi24:

    „Aria cercului” a avut cele mai multe căutări în județul Sibiu - locul natal al președintelui Klaus Iohannis.

    Va asteptati sa fie Teleorman, nu?

    RăspundețiȘtergere
  50. Petru Paul Stan
    Ieri la 15:24
    Genial Ciuvică: doamna Dăncilă a vrut să îl ajute pe Bulă din ultimul rând cu aria cercului. I-a dat răspunsul parțial, dar Bulă nu a știut restul formulei, a râs ca prostul și a tăcut.

    RăspundețiȘtergere
  51. Clar ca noi din diaspora nu vrem sa ne intoarcem acasa cei de facut in tara noastra sa nw fure copiii pentru prostitutie sa ne omoare pe strada sa nu avem ce minca si cu ce inbraca copiii sa i trimitem la scoala tara noastra va suferi mult aveti sa vedeti va fi urgie peste ea doamne dumnezeule aparane ocroteste-ne amin

    RăspundețiȘtergere
  52. Generaţia întârziată. Un manifest al generaţiei ‘70
    Moto: Este semnificativ pentru o generaţie că tocmai un ironist i-a scris manifestul. (Arthur Suciu)

    Ne-am născut sub auspicii sumbre, dar am aflat acest lucru mai târziu. N-am ştiut că visele albe ale copilăriei se hrănesc sub cea mai neagră dictatură din Europa. Părinţii, care ne-au protejat cât au putut, intuiau poate că, într-o zi, vom ajunge să spunem: „Condamn acel timp care este copilăria mea. Urăsc vremurile în care am fost mai fericit”. De la început, viaţa noastră a fost în contradicţie cu istoria. Revoluţia n-a rezolvat această contradicţie. Dimpotrivă, sufletele ni s-au rupt atunci în două. În noi s-a produs o traumă, o dedublare. Căci, am fost educaţi într-un sistem şi am trăit în altul. E ca şi cum am fi crescut printre oameni şi, apoi, am fi fost obligaţi să locuim, pe o planetă străină, cu extratereştri. Această boală este incurabilă. Ea ne arată, în fiecare clipă, că nimic nu este real, că nimic nu durează.
    Ce putea să urmeze după o utopie devastată? Ne uităm la noi şi nu ne recunoaştem: suntem plastilina unei sociologii a deriziunii. Noi nu am primit casă şi loc de muncă de la stat. Nu am fost captivii statului, precum părinţii noştri, ci ai capitalismului sclipitor şi imund. Cariera noastră s-a măsurat în nivelul ratei lunare la bancă şi în ore nesfârşite şi anonime de muncă. Noi am intrat într-un sistem stăpânit de monştrii tranziţiei, de cei care au furat totul înainte ca noi să-i putem trage la răspundere. Orice pas înainte ne costă infinit. De aceea, facem totul mai greu şi mai târziu decât au făcut-o părinţii noştri. Ei au avut timp să iubească. Noi nu mai avem timp de nimic.

    Suferinţa noastră nu vine din experienţa războiului sau a dezastrelor naturale. Este suferinţa care se naşte atunci când istoria se rupe în două pentru a-şi accelera sfârşitul. Criza, prin care Planeta trece acum, ne-a dat încă o lovitură. Suntem, cu fiecare zi care trece, mai bine înghiţiţi de vidul care vine din Occident. Aveam, în copilărie, o patrie. Acum, mai avem?
    Această generaţie întârziată, duplicitară, această generaţie, în care mustesc, subteran, toate contradicţiile, această generaţie secătuită de energie şi care, în fapt, n-a fost niciodată o generaţie, această generaţie chinuită, care este generaţia mea, va începe totuşi, cât de curând, să zgârâie, orgolios, vidul, lăsând o urmă a vieţii sale pe Pământ.

    Autor: Arthur Suciu (articol publicat inițial pe 28 noiembrie 2012)

    RăspundețiȘtergere
  53. Mihai Șomănescu
    19 noiembrie la 22:33

    Duminică merg și votez
    I
    După cum poate știți, am anunțat public că la primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale nu m-am dus: eram sigur că lucrurile erau aranjate pentru a fi o bătălie între Iohannis și Barna și nu am vrut să iau parte la așa ceva.
    Dar acum că situația este alta, nu mai pot sta acasă. Dragii mei, nu mai putem sta cu mâinile-n sân.
    Știu că multora dintre voi le este teamă să nu fie catalogați în fel și chip, dar iată argumentele mele pentru care voi merge duminică la vot și voi vota împotriva lui Iohannis. Și asta v-o spune unul care n-a votat PSD în viața lui. Dumnezeu mi-e martor și toți cei care mă cunosc.
    Dar prin tot ce-a făcut și spus, Iohannis a demonstrat că disprețuiește tot ce este românesc și normal. Și nu numai că ne disprețuiește, dar a ținut să o și arate public.
    S-o iau cu începutul. În 2018 a fost Anul Centenarului Marii Uniri. În afară de Mărășești, Iohannis nu s-a dus la nicio altă festivitate organizată pe locul unei mari bătălii: nici la Mărăști, nici la Oituz, nicăieri.
    În 2018, am inaugurat Catedrala Mântuirii Neamului sau a Eroilor. Președintele a ținut explicit să se știe că nu se va duce. De ce s-ar fi dus? Oare pentru că la baza altarului stau strămoșii noștri, morți în bătălia cu strămoșii lui? E de înțeles, omenește, dar nu ai ce căuta ca reprezentant al acestui popor.
    Tot în 2018 am avut Referendumul pentru Familie. Și l-am avut în acel an tot din cauza domnului președinte: a făcut tot ce-a fost omenește posibil să-l întârzie. Să-l conteste. Și când nu a mai putut, l-a boicotat. Ne-a făcut „fanatici religioși”, intoleranți și în final infatuați.
    Nu doar atât: deși nu l-a obligat nimeni, a ținut să facă declarații explicite în favoarea legalizării deviațiilor sexuale. A ținut el morțiș ca să arate clar în ce tabără este. Tot el a ținut să specifice că este minoritar etnic și religios și că „nu suntem toți la fel”. Adică, vezi-Doamne, el nu este ca majoritatea. Adică, precum noi. Dar noi ce-avem? Suntem ciumați? Untermenschen?
    Apoi, felul disprețuitori în care a pronunțat numele de Vasilica. Am și eu neamuri cu acest nume. Poate și voi. Dacă ar fi trăit Vasile Pârvan cum s-ar fi simțit? Dar Vasile Alecsandri?

    RăspundețiȘtergere
  54. Cornel Nistorescu

    Conferinţe de presă ratate de ziariști
    I
    Klaus Iohannis a cîștigat experiență de moderator și a scăpat de situații penibile. Adică de înghesuiala pe care i-ar fi provocat-o întrebările incomode. Asta înseamnă că are deja înclinații de moderator tv, dar și de organizator de evenimente.

    În schimb, Viorica Dăncilă a cîștigat în curaj. Să te arunci într-o conferință de presă atît de importantă, pregătită doar cu 20-24 de ore înainte înseamnă curaj nebun. Asta mai dovedește însă că este un om care își dorește puterea cu disperare și că este gata să riște inclusiv penibilul.

    Ziariștii au pierdut partida în ambele cazuri. Pe Klaus Iohannis l-au menajat enervant. Parcă selectații s-ar fi temut să-l deranjeze. Au și fost ridiculizați de un student din sală care a întrebat de ce n-a adus și jurnaliști care să-i pună întrebări incomode. Pe Viorica Dăncilă, unde au mobilizat toată armata de ziariști rezist, au agresat-o pînă la limita nervilor. Spre surprinderea tuturor, în ciuda agresivității, ea a trecut de conferința de presă mult mai calmă decît ne așteptam, scoțînd in evidență o neașteptată stăpînire de sine.

    Din păcate, echipa Vioricăi Dăncilă n-a adus nimic nou. S-a mulțumit să cîștige timp de imagine. A expus-o la tv, dar nu i-a oferit ”gloanțe” cu care să-l ”execute” pe Klaus Iohannis. Să beneficiezi de prezența atîtor ziariști și de două ore și jumătate de audiență și să nu-l întrebi pe președintele Klaus Iohannis ce-i cu această invazie de sibieni în guvernul Orban și pe lîngă (miniștri, doctori, secretar de stat, președinte CNAS, generali de STS etc.) toți din orașul președintelui sau din preajmă înseamnă să nu stai deloc cu ochii pe adversar și să-l lași să zburde. Să nu-l întrebi pe Klaus Iohannis cît costă naveta sa săptămînală sau aproape săptămînală cu coloana și mașină de poliție la înaintare pînă la Sibiu și după două zile înapoi înseamnă să fii crispat și concentrat numai pe repetarea unor întrebări standard.

    Presupun că mulți alegători vor fi încercat să facă un calcul simplu. Cinci ani ori 52 de săptămîni, ori două drumuri (dus întors) ori 10-15 oameni, ori atătea nopți de cazare ori atâția lei diurnă, ori atîția litri benzină și motorină per automobil pe suta de kilometri, ori 650 de kilometri, ori uzura și întreținerea automobilelor, cît dau? Si care rezultat este egal cu mărimea găurii din buget! Sigur, un enunț cu calculele navetei prezidențiale la nevastă, devenită problemă de stat, ar fi avut un oarece impact. Să ratezi ocazia să-l întrebi pe Klaus Iohannis ce rol a jucat el în recuperarea bunurilor confiscate de statul român în 1944 de la Grupul Etnic German și recuperate de FDGR ca succesor (cu Iohannis și președinte și primar al Sibiului) într-un simulacru de proces înseamnă să nu ai consilieri și să nu știi istorie. Si să nu prea ai habar despre ce scrie presa și nici despre ce vorbesc oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  55. Cornel Nistorescu

    Conferinţe de presă ratate de ziariști
    II
    Ce m-a distrat a fost acuzația celor ”culți în cap” care o acuză pe Viorica Dăncilă că i-a jignit pe cei din diasporă spunîndu-le ”ăștia”. Tărăboiul cel mai mare a fost montat mai ales la Digi24 Tv. Din păcate, autorii acestei ”descoperiri” epocale în discursul Vioricăi Dăncilă sunt niște jurnaliști care zic toată ziua ”țara asta”, ”țara asta așa și pe dincolo”, fără să se revolte că o minimalizează sau să fie taxați pentru folosirea improprie a pronumelui și adjectivului demonstrativ. Si dacă toți ziariștii și toți polticienii vorbesc cu ”țara asta”, de ce n-ar zice Viorica Dăncilă cu ale sale ezitări de limbă română ”ăștia din diaspora”, ”ăștia” fiind forma de persoana a treia plural a lui ”asta”. Așa că ziariștii ”ăștia” care s-au chinuit să-i ia gîtul și-au cam rupt picioarele în gramatică într-un moment în care s-au împiedicat singuri.

    Mai ales că nici unul nu a obserevat că într-un răspus la o întrebare despre formarea unei majorități parlamentare Klaus Iohannis (încă președinte al țării noastre) a spus că în legăură cu formarea unei majorități în parlament,” intenția mea este extrem de solidă. Voi avea grijă să se miște lucrurile în acest sens”. Ce înseamnă asta? Că președintele a confirmat în văzul tuturor amestecul său în formarea unei majorități. Exact ce a destăinuit și Călin Popescu Tăriceanu cînd a fost invitat să treacă de partea lui Iohannis după alegerile din 2014. Adică aceeași soluție imorală practicată și recunoscută de Traian Băsescu (tăticul sforăriilor dintre partide). Adică piciorul pe Constituția României!

    În văzul lumii, cu opt corifei de părerism de față, președintele Klaus Iohannis (după ce recent a spus cu mîndrie că principalul său succes a fost dărîmarea guvernului PSD) a anunțat că se va amesteca în viața Parlamentului pentru a forma o majoritate solidă. Cu ce mijloace? Cu SPP-ul care îl păzește? Cu SRI-ul care face jocurile? Cu DNA-ul care întocmește dosare și arestează? Cum va avea el ”grijă să se miște lucrurile” în direcția formării unei majorități solide?

    RăspundețiȘtergere
  56. Sorin ROSCA-STANESCU

    Rusinea multipla. Penultimul act
    I
    Sezatoarea lui Iohannis s-a consumat. Ca de altfel si conferinta de presa record a doamnei Viorica Dancila. Intre cele doua evenimente, partial suprapuse, exista cateva diferente esentiale. A fost un examen al loialitatii candidatilor fata de morala si fata de opinia publica. Dar si un examen al presei. Al libertatii si onestitatii acesteia. Si nu mai ramane decat ultimul act. Al rusinii. Simulacrul electoral.

    Exista cateva diferente fundamentale intre sezatoarea domnului Klaus Iohannis si conferinta de presa a doamnei Viorica Dancila. Ele fac deosebirea dintre normalitatea si anormalitate. Dintre un competitor care fura la rezultat, si altul care nu fura. Dar si mai dureroasa, pentru mine cel putin, este deosebirea dintre doua moduri diametral opuse de comportament al unor persoane legitimate drept jurnalisti. Si care, teoretic, ar trebui sa lucreze exclusiv in favoarea cetateanului. Si sa fie acei caini de paza ai societatii despre care s-a tot vorbit.

    S-a intamplat un fapt fara precedent, cel putin in Romania, cu prilejul organizarii sezatorii electorale de catre staff-ul de campanie al lui Klaus Iohannis. A fost un moment electoral. Si este dreptul oricarui candidat sa-si organizeze cum crede el de cuvinta acest eveniment. Cu o singura conditie insa. Sa nu incerce sa simuleze ca le ofera cetatenilor un alt tip de produs. Nu etichetezi ceea ce s-a intampat la Biblioteca Centrala Universitara drept o dezbatere, atunci cand nici nu poate fi vorba de asa ceva. Nu incerci sa profiti de naivitatea, de buna credinta si de lipsa de cultura democratica a cetatenilor, facand un fel de alba-neagra dintr-un eveniment electoral. Umbland cu cioara vopsita. O dezbatere nu exista decat atunci cand, fata in fata, se afla doua sau mai multe persoane cu opinii diametral opuse sau macar diferite si care se confrunta intre ele. Si punct. Daca aceasta conditie nu este indeplinita, evenimentul pus in scena nu se numeste dezbatere. Ci altfel. Si nici conferinta de presa, daca nu sunt indeplinite criteriile care definesc un asemenea tip de eveniment. La o conferinta de presa se prezinta jurnalisti, delegati de redactiile din care provin. Iar intrarea acestora este libera. In niciun caz nu ne aflam in ipoteza unei conferinte de presa, atunci cand juralistii sunt alesi pe spranceana de catre organizator, peste capul caselor de presa si, dupa cum a remarcat un student care merita toate felicitarile, incapabili sa-i puna candidatului prezidential vreo intrebare adevarata.

    Dincolo, la Viorica Dancila, cele doua capcane au fost evitate. Organizatorii nu au pretins ca fac o dezbatere. Iar Viorica Dancila a stat doua ore si jumatate in picioare, nu tolanita pe un scaun si cu pauze de hidratare, si a raspuns cum s-a priceput unor intrebari, multe extrem de incomode, formulate de ziaristi a caror prezenta nu a fost nici dirijata si nici restrictionata de staff-ul ei electoral. Acolo, da, a fost o conferinta de presa.

    Legat de acest subiect, nu am cum sa nu remarc o realitate cel putin stranie. Televiziunile de stiri percepute drept mai critice in legatura cu Klaus Iohannis si cu prestatia prezidentiala a acestuia au etichetat evenimentul organizat de staff-ul sau in mod obsesiv drept „dezbatere”. In mod total eronat. Si chiar in ciuda faptului ca multi dintre realizatorii emisiunilor politice au subliniat anterior, de cate ori au avut prilejul, ca ceea ce se preconiza nu era sub nicio forma o dezbatere. Iar televiziunile apreciate in general ca fiind mai prietenoase cu Klaus Iohannis nu s-au lasat atat de usor amagite. Si au taxat evenimentul drept ceea ce era de fapt. Adica o discutie de tip sezatoare, in prezenta unei asistente alcatuite in special din studenti si la care au participat cativa invitati speciali, pe post de jurnalisti sau analisti, agreati de Administratia Prezidentiala. Invitati la bucata. Fara a fi consultate redactiile. Si fara a se solicita in mod oficial acceptul acestora.

    RăspundețiȘtergere
  57. Raisa Ekaterina Ivatenko:
    "Un spion străin a ajuns președintele României! Înainte ca el sa plătească pentru înaltă TRĂDARE, trebuie să fie anchetați și judecați și condamnați toți cei din serviciile secrete ale României care au știut acest lucru și totusi au pus umărul la ascensiunea lui Iohannis! Întrebarea domnului General,Dumitru Iliescu, pe care i-a adresat-o acum spionului aflat în solda Germaniei, este nimicitoare și ar trebui ca oricare român, indiferent cu ce partid politic ar simpatiza, să înțeleagă GRAVITATEA faptelor săvârșite de către Iohannis și să îi spună un NU hotărât! Nu putem deveni complici la trădare cu Werner, căci asta devenim dacă îl lăsăm acum să ne încalce iar țara! Admirabilă atitudinea domnului General, și unic Curajul domniei-sale! Când un înalt ofițer al. ARMATEI ROMÂNE spune aceste lucruri, trebuie să ne cutremurăm și sa știm exact ce vom face duminica viitoare. Mulțumim, domnul General Dumitru Iliescu!"

    Dumitru Iliescu
    19 noiembrie
    TOLBA CU INTREBARI

    O INTREBARE PE ZI...
    SAU MAI MULTE

    Auziti ce spun unii, Herr Iohanis: ca ati fi fost - si sunteti inca! - agent dublu! Este adevarat, sau nu? V-ati tradat tara, v-au descoperit cei de la DIE, si in loc sa va trimita in spatele gratiilor, au preferat sa va foloseasca in interesul institutiei?
    Spuneti-ne dvs, Herr Iohanis, care este realitatea, si noi o sa va credem. Nici nu putem gandi altceva, la cat suntem de creduli...!!!
    Dumnezeu sa ne apere de IUDA!!!

    RăspundețiȘtergere
  58. Daniel Tomozei-Dimian

    Nu este mimic mai umilitor decât să te dai mare jurnalist dar să primești o lecție dură, în public ...
    România este pe mâna unora ca Iohannis și din cauza celor care trădează gazetăria!
    Minunat anonimul care a aruncat în aer făcătura de dezbatere a impostorului Iohannis!

    Anonimul = Un tanar salveaza onoarea presei = Adrian Tirca
    https://www.youtube.com/embed/HxbkJpsO_oo?version=3&rel=1&fs=1&autohide=2&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&wmode=transparent

    Adrian Tirca
    Azi am refuzat invitații, interviuri și interviuri-portret de la DCNews, Libertatea, Realitatea TV și Europa Liberă. Și voi refuza și în continuare. Mi se pare ireal că, la 30 de ani de la Revoluție, a pune o întrebare incomodă Puterii poate fi un act atât de revoluționar...
    Nu e momentul să avem orgolii prostești: ați văzut în ultimii ani că multe dintre forțele care-l susțin pe Iohannis sunt în siajul secesioniștilor și „sătuilor” de România. Dar în ăștia 5 ani, a avut o contrapondere, atât cât a fost. Dacă în următorii 5 nu va mai avea? Vă va încălzi cu ceva faptul că „măcar nu zice lumea că-s pesedist”?
    Iertați-mă, dar eu duminică merg. Și votez. Votez cu singurul candidat român de pe buletinul de vot. Atât.

    RăspundețiȘtergere
  59. Între aroganță și bun simț, o prefer pe Dăncilă!
    21 noiembrie 2019 de Dan Tomozei

    Deși speriat de popor, Iohannis ne garanta acum două zile că: „fără mine statul de drept s-ar fi rupt”. Cu ce garantezi, Klaus Iohannis? Cu sutele de mii de euro datorie la bugetul statului? Cu casele cumpărate din furt? Cu protecția dată de imunitatea funcției de președinte? Cu ce, om neom incapabil să înțelegi poporul peste care ai ajuns, dintr-un accident al istoriei, președinte?
    Urmăresc secvențe din cele cele două ore, cu pauză, ale „dezbaterii așezate” organizate de idolul liberalilor. Nu este nimic mai sfidător electoral decât să aștepți zece minute să apară unul care propune România normală. Era așteptat de un jalnic aliniament ziariști, fie loiali, fie timorați, și de o sală umplută cu studenți și politruci.
    Iată imaginea fricii de realitate, iată România normală propusă de schizoidul Iohannis care ne propune o Românie în care adversarii trebuie decimați, ostracizați! O Românie controlată social, economic și juridic prin servicii și procurori criminali! O Românie similară cu o nouă dictatură, de această dată de sorginte externă!
    Cine face asta? Un individ în mod evident penal, dator vândut bugetului statului, al cărei soții merge noaptea ca hoții să dea declarații la DNA! Un individ care se teme să dea față cu realitatea și românii, din care își selectează slugile și aplaudacii!
    De partea cealaltă, Viorica Dăncilă. O doamnă care mai mult aduce a tanti de la bloc, excesiv de binevoitoare, gata să ceară scuze oricând, chiar și pentru ce nu a greșit, ba chiar și pentru tâmpeniile vecinilor sau rudelor prin alianță.
    Mai bine de două ore, Dăncilă a stat demnă în fața unei cohorte de ziariști, blogeri și cine a mai dorit să fie la Parlament, demonstrând o bărbăție și onoare exemplară. Dăncilă nu se teme de realitate, chiar dacă se se încăpățânează să caute în orice doar partea pozitivă.
    Că nu pare să înțeleagă că PSD se află în plin asediu generat de mitocănia și mârlănia unui sas convertit la fals-liberalism, asediu generat de trădări interne și complicități externe, poate să-i fie o vină fatală în fața unui electorat dominat de frustrări și nerealizări personale.
    Un electorat în mod evident mediocru, motiv pentru care își permite să aibă un comportament de plăcuță suedeză.
    Dar … cu toate stângăciile, cu toate nehotărârile și temerile, Viorica Dăncilă este infinit mai normală și total desprinsă din filonul poporului român, capabilă să îl înțeleagă și să-i găsească scuze până și schiloditului sufletește Iohannis.
    Pe 24 noiembrie nu voi vota nici PSD, nici programul propus de candidatul PSD. Voi vota OMUL Viorica Dăncilă!
    Pentru că România trebuie să iasă din zodia urii, dezbinării, incitării la segregare pe criterii etnice, sociale, economice.
    Și mai ales pentru că România merită un dram în plus de demnitate internă și în relația cu partenerii externi, ceea ce Iohannis și haita de hiene liberalo-useristă nu a exprimat nici măcar o clipă!

    RăspundețiȘtergere
  60. Dan Grunea
    19 noiembrie
    În mod cert Dăncilă nu este omul pe care l-ai alege dintr-o mare de oameni ca să fie Preşedinte. Este candidatul PSD în turul 2, ca expresie a crizei prin care trece atât PSD cât şi România. Structurile nedemocratice au preferat să o mențină în linie pe Dăncilă, tocmai pentru a asigura victoria lui Iohannis, la fel cum ele au lovit pe Barna înainte de primul tur, spre a face loc lui Dăncilă. Rise Project a dat în cap lui Barna, Rise Project, cei care au găsit într-un lan de sfeclă o valiză plină cu acte care dovedeau vinovățiile lui Liviu Dragnea. Rise Project, ONG-ul fermecat. Unde eşti tu Caragiale, multe şi distractive piese ai fi scris! Da, Dăncilă a ajuns în turul doi cu ajutorul structurilor nedemocratice. Scopul este ca Iohannis să ajungă preşedinte, dacă se poate cu un scor cât mai mare.
    Iohannis. Am ajuns la el acum. Nu are sens să vorbim despre calitățile şi defectele lui. Dacă e până acolo, are abilitati de comunicare mult sub Dăncilă. Şi-a câştigat de-a lungul timpului porecla de "Prostalăul" sau "Mutul". E implicat în numeroase probleme penale, multe privind viața personală a dânsului, nu aceea de politician. Disprețul şi l-a arătat prea des pentru români şi pentru creştini. Dezbinarea e politica lui. Este foarte important să înțelegem că oricum, nu este vorba de Iohannis. Când mergi la teatrul de păpuşi, nu aplauzi cârpele ci păpuşarul. Doar nu credeți că Iohannis e cel care joacă țara asta de la sine inspirație şi putere. Nu este vorba despre Iohannis, este vorba despre structurile nedemocratice. Ne tot plângem că din 1990 până acum am schimbat mulți preşedinți, dar lucrurile nu reuşesc să meargă bine. Votăm şi schimbăm între ele păpuşi de cârpă. Am râs de Constantinescu când, după mandatul dânsului, a spus că a fost învins de servicii. Da, există structuri care nu s-au schimbat din 1990 şi care nu sunt supuse unui control democratic eficient. Structuri integrate azi 100% globalismului.
    Dăncilă nu va ieşi oricum preşedinte, dar ea trebuie votată "cu două mâini" la acest al doilea tur pentru că nu este totuna dacă Iohannis câştigă cu 70% sau cu 58%.
    Cine trebuie să voteze Dăncilă? Patrioții care nu agreează ca hotărârile să fie luate în afara țării. Mândria pură este suficientă pentru asta, dar mai avem şi rezultatele dezastruoase ale unei astfel de cedări de suveranitate: promovarea agresivă printre tineri şi copii a ideologiei de gen şi a homosexualității, operațiile de schimbare a sexului (la Satu Mare doi tineri care tocmai au împlinit 18 ani au primit hotărârea judecătorească de a suferi operația chirurgicală de schimbare de sex, totul pe bani de la Stat), culpabilizarea relațiilor heterosexuale prin creearea unei psihoze a abuzului şi a violului (Me too), o campanie agresivă pe bani străini împotriva familiei tradiționale şi pentru căsătoria homosexuală care are ca finalitate, chiar dacă unii încă neagă, adopția homosexuală, o politică agresivă pentru schimbarea compoziției etnice şi religioase a populației (la festivalul de film de la Râşnov, un general SRI ne-a spus că România are un teribil deficit de forță de muncă şi că trebuie să fim pregătiți să facem "switch-ul" şi să primim din start 500.000 de noi locuitori musulmani). Cine trebuie să voteze Dăncilă? Toți cei care iubesc libertatea. Indiferent de orientarea politică. De la libertarieni atei până la conservatori e o gamă largă de persoane. Şi nu în ultimul rând creştinii cei batjocoriți de Iohannis. Căci libertatea este de esența Creştinismului. Iisus a spus: "Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi." (Ioan 8,32)

    RăspundețiȘtergere
  61. Poporul este cretinizat pentru a bătători calea spre dictatură
    Autor: Adrian Pătrușcă
    19 noiembrie 2019
    Într-un interviu pentru ziarul belgian L’Echo, filosoful francez Michel Onfray face o analiză necruțătoare a societății occidentale contemporane, care se îndreaptă cu hotărâre spre totalitarismul descris de Orwell.
    https://evz.ro/poporul-este-cretinizat-pentru-a-batatori-calea-spre-dictatura.html?fbclid=IwAR1slpM6Et0Ur0JWSWa8aMj7SrOnuTLWXe50O6P8is91mVyTi-3_slxsO8E

    RăspundețiȘtergere
  62. Dan Grunea:
    "În 1987 sau 1988 am fost selectat dupa un atent control medical, alaturi de alti cativa şoimi ai patriei, să dau flori Elenei Ceauşescu. Am fost pupat de Elena Ceauşescu. Iată că acele vremuri s-au întors!"

    Dan Grunea:
    "În 1987 sau 1988 am fost selectat dupa un atent control medical, alaturi de alti cativa şoimi ai patriei, să dau flori Elenei Ceauşescu. Am fost pupat de Elena Ceauşescu. Iată că acele vremuri s-au întors!"

    https://www.mediafax.ro/social/video-un-student-de-la-snspa-nu-a-fost-lasat-sa-intre-la-dezbaterea-lui-iohannis-au-zis-ca-nu-sunt-pe-liste-18596002?fbclid=IwAR1y0lH6RPtEtioxi4OGpjNHz2piaaoseyox2d9zrrXj-dMHPyv9_YKJ4EY

    RăspundețiȘtergere
  63. Petru Paul Stan
    Ieri la 00:10
    Orban s-a făcut mic, mic, chiar mai mic decât Boc, atunci când a fost rugat să-i adreseze o întrebare incomodă Stăpânului. Efectiv, i-au tremurat genunchii și mâna pe microfon. Cum, să îl întreb eu așa ceva pe șefu? După ce și-a mai revenit din șoc, iar rareș kkt rezist îl privea galeș, s-a scremut puțin și a bălmăjit ceva aproape inaudibil, de genul "cât credeți că veți lua?"
    Jalnic, patetic, lingăul perfect.

    RăspundețiȘtergere
  64. Paul Hitter
    19 noiembrie la 21:45
    "Pana la urma intr-adevar, vorbim de doua Romanii. Romania lui Iohannis, boierul. El face unde vrea, cu cine vrea, mai ales cu cine ii convine. Totul se desfasoara fara intrebari nedorite, fara sa fie pus la colt de vreun' jurnalist. De fapt...ce jurnalisti? Orice jurnalist normal, arunca o intrebare, iar cand vede ca respondentul o scalda grav, continua tirul si il baga la colt ca la box..pe cat posibil. Nimic. Nada. 0. Fiecare jurnalist prezent acolo a fost penibil. Efectiv penibil. Nu au credibilitate deloc. 0. Nada. Studentii? Mici securisti timorati, semi analfabeti, vorbeau cu dezacorduri. Ei rad de candidatul Dancila.
    Romania Dancila? Tir de intrebari, intrebari capcana, ton ridicat, sala plina de #rezistenti, jurnalisti rai , indarjiti.
    Romania lui Iohannis vrea sa castige cu orice pret. Oricum. Trisand. Pentru ei nu conteaza metodele ci doar scopul.
    Romania Dancila mi-a parut mult mai sincera si pregatita sa raspunda oricarei intrebari.
    Romania lui Iohannis..un teatru al toparlanilor catarati in tot felul de functii plus lacheii lor din presa.
    Romania Dancila, realitatea asa cum este.
    Acum, depinde de cine se simt Romanii reprezentati. De un om care vrea sa castige prin orice mijloace, trisand, dopandu-se, facand blaturi cu "presa"? Sau de un om care lupta, coboara singura in arena si isi duce meciul pana la capat?
    Eu unul..sunt rapidist. Singuri impotriva tuturor era deviza noastra. Deci, voi alege omul care a luptat singura in arena, in mediu ostil, asumandu-si riscurile. Votez cu Romania mea. Care este si a doamnei Dancila."

    RăspundețiȘtergere
  65. Albin Marinescu
    19 noiembrie la 21:49
    "V-a spus clar ăsta ce are de gând să facă! Să obțină puterea absolută, să schimbe Constituția, România să devină republică prezidențială și astfel să instituie statul totalitar cu el ca dictator. Simplu, a spus-o în clar, nici măcar nu s-a ferit fiindcă el consideră românii un popor de proști care și-au pierdut rațiunea și instinctul de supraviețuire. Restul a fost gargară. Așa că... turmă, încolonarea și mergeți la votul vostru inutil fiindcă stăpânii coloniei au decis să păstreze marioneta Mălai Mare la Cotroceni, după care bagajele și valea la slugărit prin străinătate, meleagurile acestea binecuvântate fiind pregătite deja pentru alții!"

    RăspundețiȘtergere
  66. Liviu PlesoianuUrmăreşti
    19 noiembrie la 21:39 ·

    "Mă bucur foarte mult că Iohannis a trebuit să răspundă în această seară la următoarele întrebări:

    - Cum se face că, în 2013, Klaus Iohannis, Rareș Bogdan, Ludovic Orban și Alina Gorghiu erau revoltați de propunerea și numirea doamnei Kovesi la șefia DNA?

    - Cum se face că Iohannis, care spune acum că "PSD e o piedică de 30 de ani", semna cu Adrian Năstase un protocol de colaborare prin care se angaja să sprijine programul de guvernare PSD, îl susținea cu gura până la urechi pe Mircea Geoană pentru a deveni Președinte (el urmând să fie numit premier de Geoană), era alături de Liviu Dragnea și de Victor Ponta în timpul guvernării USL?

    - Consideră Președintele Iohannis că ar trebui să fie urmărit penal cetățeanul Iohannis pentru faptul că a obținut o casă prin FALS și UZ DE FALS (așa cum scriu judecătorii de la Brașov în motivarea sentinței făcând referire la absența bunei-credințe a soților Iohannis)?

    - Grupul Etnic German, organizație hitleristă, a fost interzis prin Decret semnat de Regele Mihai, iar proprietățile au fost confiscate. În 2007, la cererera FDGR, condusă de Iohannis, organizația este declarată de instanță "succesor al Grupului Etnic German". Cum comentează Președintele Iohannis acțiunile președintelui FDGR Iohannis, având în vedere că sentința din 2007 reprezintă o încălcare a Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944, a Tratatului de Pace de la Paris din 10 februarie 1947 și a Decretului – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944?

    - De ce îl menține Iohannis în funcție pe George Maior, deși CCR a declarat neconstituțional protocolul secret semnat de acesta și de Kovesi în 2009?

    - I se pare în regulă Președintelui Iohannis ca, în seara turului II al alegerilor prezidențiale, Directorul SRI, Prim-adjunctul SRI și Procurorul General al României să se întâlnească, acasă la un politician, alături de alți politicieni, toți fiind în tabăra unuia dintre candidați?

    ...aceste întrebări erau absolut obligatorii, din respect pentru cetățeni. Evident, nu au fost adresate..."

    RăspundețiȘtergere
  67. Vlad Fiscutean
    19 noiembrie la 19:59

    Klaus Iohannis, prima parte:

    "in niste parametrii, nu intru in detalii"
    "sunt mai multe dar nu le spun acum ca sa nu pierdem timp"
    "numarul urmaritorilor mei pe Facebook este in crestere, deci inseamna ca e bine [...] nu ma tem de o demobilizare, din contra"
    "asta nu va pot spune acum"

    "Vă mulțumesc, luăm o scurtă pauză și apoi revenim. Până aici mie discuția mi-a plăcut"

    Klaus Iohannis, partea a doua:

    "As introduce eu o tema in aceasta dezbatere, poate vi se pare interesanta"
    "Este foarte bine pentru mine ca m-ati votat"
    "Pe Dacian Ciolos l-am numit atunci prim- ministru ca mi se parea o solutie. Acum nu mi se mai pare. Acum mi s-a parut Victor Orban si l-am numit."
    "Cred ca am raspuns exhaustiv."
    "Un termen rezonabil: adica cateva saptamani sau cateva luni"
    "PSD spune o data ca sunt un presedinte spectator, altadata ca imi doresc sa acaparez totul fiind dictator. Cred ca adevarul este la mijloc."
    "In 10 August am avut intentia sa ies si eu in piata dar as fi agravat lucrurile"
    "Am facut tot ce poate sa faca presedintele pentru situatia taierilor de paduri. Am dezbatut. Din 2016 pana acum cred ca suntem la 15% din acest proiect."
    "In ceea ce priveste padurarii care au fost omorati de cei care taie paduri ilegal regret ca autoritatile nu au putut sa faca mai mult. Din aceste autoritati ma exclud pe mine."
    "Sunt un om preocupat de constructie"
    "Proiectul nu este sertarizat"

    Klaus Iohannis, partea a treia:

    Il intreaba o fata la licenta despre ce va face cand totul va deveni digital, robotizat si oamenii isi vor pierde locul de munca si/sau nu vor mai avea ce sa munceasca. Crede in "venitul universal" (universal basic income)? I-a zis si pe romaneste termenul si pe engleza.

    Iohannis a crezut ca-l intreaba cand o sa avem site-uri la institutii ca sa putem interactiona cu ele online...

    Saracul..."

    RăspundețiȘtergere
  68. Putini si vocali. Da degeaba, ca tot Iohannis iese!

    RăspundețiȘtergere
  69. luju.ro

    „Se rupe” statul de drept?
    Spre exemplu “statul de drept” este compatibil cu incalcarea deciziilor Curtii Constitutionale, de care lui Iohannis “i se …”? Eu cred ca nu. Pe de alta parte, “statul de drept” presupune condamnarea abuzurilor privitoare la drepturile si libertatile romanilor. Independenta justitiei nu inseamna doar sa lauzi DNA, DIICOT, parchete. Ca presedinte, ai datoria – atunci cand una din puterile statului o ia razna – sa intervii, sa critici. Ar fi amestec daca te-ai amesteca in anumite dosare concrete – cele cu casele de la Sibiu, de exemplu. “Republica procurorilor” nu e prevazuta in constitutie
    ----------------------------
    „Se rupe” statul de drept?
    SCRIS DE: ADRIAN NASTASE

    21 noiembrie 2019 17:43
    „Fara mine, statul de drept din Romania s-ar fi rupt”. Fraza aceasta a candidatului Iohannis va ramane peste ani. Parca il vedem pe Iohannis lipind o scandura sub statul de drept ca acesta sa nu se rupa. El sugereaza, de altfel, ca PSD-ului “i se rupe” de statul de drept. Ceea ce e exgerat.

    Eu cred ca PSD si guvernele sale nu au explicat suficient de clar ce trebuie sa se inteleaga prin “stat de drept” in Romania. Spre exemplu “statul de drept” este compatibil cu incalcarea deciziilor Curtii Constitutionale, de care lui Iohannis “i se …”? Eu cred ca nu.

    Pe de alta parte, “statul de drept” presupune condamnarea abuzurilor privitoare la drepturile si libertatile romanilor. Independenta justitiei nu inseamna doar sa lauzi DNA, DIICOT, parchete. Ca presedinte, ai datoria – atunci cand una din puterile statului o ia razna – sa intervii, sa critici. Ar fi amestec daca te-ai amesteca in anumite dosare concrete – cele cu casele de la Sibiu, de exemplu. “Republica procurorilor” nu e prevazuta in constitutie. De aceea, republica prevazuta in Constitutie trebuie aparata impotriva oricaror deformari.


    In plus, Constitutia noastra nu a fost amendata pentru a incorpora “to-do-listurile” lui Barroso sau Nuland. Acceptarea “fezandarii” Romaniei in numele “statului de drept” nu intra in fisa postului de la Cotroceni. Nici acceptarea unui statut de semi-colonie (stat de mana a doua, ca sa fiu mai elegant) nu este compatibila cu textul Constitutiei noastre.

    Conform Constitutiei, “Romania este stat de drept, democratic si social, in care demnitatea omului…si PLURALISMUL POLITIC reprezinta valori supreme…” (art.1). Oare in numele acestui text din Constitutie, Iohannis desfiintarea PSD?


    Eu cred ca Iohannis ar fi trebuit sa primeasca, gratuit, meditatii in legatura cu ceea ce inseamna “statul de drept” potrivit Constitutiei Romaniei. Este clar ca alte tari, promovandu-si interesele in Europa post-comunista folosesc diferite “mantre”. Dupa “drepturile omului” a venit vremea “statului de drept”. Fraierii “musca”. Uneori si liderii lor.


    In opinia mea, noi trebuie sa ne respectam Constitutia si sa ne aparam interesele, inclusiv capitalul national. Si, desigur, sa nu ascultam “cantecele de sirena” nici chiar atunci cand vin de la un candidat la prezidentiale.


    Intre “statul de drept” al lui Iohannis si “respectarea Constitutiei Romaniei” a lui Dancila, aleg varianta nationala.

    Sper ca si voi sa o votati pe Viorica Dancila!

    RăspundețiȘtergere
  70. Iohannis=DINCA Presedinte.

    RăspundețiȘtergere
  71. Iohannis =Dinca Presedinte,este o injurie doar la adresa lui Dinca care trafica minore pentru prostitutie in Italia in comparatie cu Iohannis care trafica nepotii doamnei Iliut din Rasinari pentru canadianul Lalande cel gasit pe lista internationala de traficanti de organe..

    RăspundețiȘtergere
  72. Si ce Diversionist Gomflat Iohannis asta care la prima ora cumpara toate ziarele Justitiarul Sibian ,pentru a nu vedea sibienii afacerile lui cu casele sibienilor,afaceri ilegale comfirmate prin hotariri judecatoresti ramase Definitive desi calaul de la Alba Aiud -Lazar i-a oprit prin clasare 47 de dosare penale fapt pentru care 'anti-comunistul Iohannis l-a numit Procuror sef,iar Incompatibilitatea lui a fost anulata de Livia Stanciu cea rasplatita ulterior cu cel mai mare post al ei la Curtea Constitutionala a caror hotariri Nazistul-urmas 'legal' prin Tribunal a Grupului Etnic German infintat de Ribbentrop, nu le respecta doar atunci cind ii convin lui nu si Romaniei..

    RăspundețiȘtergere
  73. Sa nu mai vorbim de impostura lui Iohannis comfirmata si de Junker care la Summitul de la SIBIU,vorbea de Diversiunea sasilor sibieni ca ar fi germani cind de fapt sint urmasii colonistilor luxembughezi cu limba lor de influenta franceza si NU Germana,cum sustinea si Iohannis cind era profesor si nu se dadu-se ''german''..

    RăspundețiȘtergere
  74. Cristoiu acum pe TV;Raportul Jandarmeriei secretizat de oamenii SRI-ului confirma teza Tentativei Loviturii de Stat din 10 august 2018,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce gluma proasta ai incercat sa faci. Dancila spune la TV ca nu a fost lovitura de stat la protestul din 10 august, iar tu o tii pe-a ta.

      Ștergere
    2. 22.51 tonomatul cristoiu ia bani grei de la antena 3, tvr si psd ca sa va spele creierele si de aia se lupta din rasputeri sa iasa dancila ca altfel pierde sursa de bani.

      Ștergere
  75. Tot Cristoiu ;La dezbaterea' lui Iohannis ziaristilor le tremurau si hirtiile in mina ca pe vremea lui Ceausescu,probabil Iohannis avea si ordinea luarii lor la cuvint si a vrut sa-si bata joc de ziaristi..

    RăspundețiȘtergere
  76. Iohannis va proceda ca la Sibiu,Gomflat puternic cu bani acolo,acum cu agenti de influenta pentru a lua puterea totala-nereusita in Tentativa de Lovitura de stat din 10 August 2018 ea va fi obtinuta ACUM ca si de Hittler prin VOT dupa Colectiv-Reichstagul romanesc dupa schema germana verificata..

    RăspundețiȘtergere
  77. Si Hitler a incercat intii o lovitura de stat in Germania pentru care a facut mai mult de un an inchisoare si a scris Mein Camp,Iohannis a scris in schimb cartea cu truisme EU-RO..

    RăspundețiȘtergere
  78. Elena Florescu:
    "KWI uita ca la 5 ani rolurile se schimba si din profesor devine elev......mai, kWI, eu, electoratul, sunt acum profesorul tau examinator...cum iti permiti ca la examen sa emiti pretentii si sa-mi pui conditii cand sa te prezinti la examen, la ce ora vrei sa vii la examen, cu cine sa stai in banca, in ce banca sa stai, ce sa te intreb, cate intrebari sa-ti adresez, cine sa faca parte din comisia de examinare etc etc
    Pentru tupeu, aroganta si mitocanie, ai nota 4 elev KWI, esti picat👎👎👎👎."

    RăspundețiȘtergere
  79. Bela Ambrus:
    "De asta-mi plac mie campaniile electorale! Adică, nimic-nimic la referendumul pentru creștinism și familie, dar totul acum. Convenția de la Istanbul e OK, Tratatul de la Marakesh e OK, cu migrație și islamizare, „valorile europene” ce țin de ateism, globalism și perversiuni sînt OK, dar mergem înainte în campanie cu prostirea votanților. Și chiar și STS-ul e OK. Succes! Nu conta pe votul meu, Mama Dolores... Tu sau Iohannis sînteți tot aia. Marionete."

    SA O VOTAM! PARE RĂUL CEL MAI MIC...

    https://www.gazeta-romana.ro/politica/traian-basescu-viorica-dancila-desi-cotata-cu-sanse-zero-a-ales-sa-se-bata-pana-la-ultimul-glont-ceea-ce-arata-un-caracter-puternic/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Maria, blogul asta a ajuns un fel de colaj cu citate din ziare. Asta e menirea lui? De ce permiteti numitului craciun sa faca politica urii aici pe blog?

      Ștergere
    2. Voi sunteti crestini sau slujiti lui satan cu atata ura si minciuni grosolane?

      Ștergere
    3. Sunt doar niste postaci disperati, probabil interesati sau platiti sa incerce sa influenteze cum pot pe cei ce citesc. Intr-un cuvant, niste prosti care cred ca ne pot converti constiinta. Slaba gandire mai au bietii postaci.

      Ștergere
    4. 07.01 da dar li se si permite!

      Ștergere
  80. Asa au procedat si Gorilele lui Ceausescu la prezentarea la Institutul Politehnic Bucuresti a tezei de 'doctorat a Elenei Ceausescu' HA-HA,HA-HA

    RăspundețiȘtergere
  81. https://voxbiz.ro/iohannis-in-rochie-imagini-senzationale-cu-presedintele-romaniei-nimeni-nu-l-a-mai-vazut-asa.html

    RăspundețiȘtergere
  82. https://voxbiz.ro/iohannis-in-rochie-imagini-senzationale-cu-presedintele-romaniei-nimeni-nu-l-a-mai-vazut-asa.html

    De fapt, l-au văzut sibienii când a participat la diverse parade pe vremea când era primar.

    RăspundețiȘtergere
  83. "ROMANIA EDUCATA"

    Valentin Riciu


    "Haideți domnule președinte!

    Într-o Românie normală nu știți să traduceți din engleză în română „universal basic income”?
    Domnișoara întreabă dacă s-ar putea implementa un astfel de program în România, așteptând răspuns de la un președinte preocupat.

    În loc să-i spui simplu, că în România avem o lege privind „venitul minim garantat”, o formă de protecție socială, îi spui că „excede sfera preocupărilor concrete” ale președintelui?"

    RăspundețiȘtergere
  84. "Cît de naivi să fie votanţii fitilistului, care timp de cinci ani a trimis poporul în clandestinitate cu retorica sa grandilocventă, cu metafizica sa ieftină, periculoasă, şi cu infantilismul său, ca mod de „iesprimare”? Chiar n-au aflat despre multipenalitatea faptelor sale, despre nenumăratele încălcări de Constituţie, despre vînzarea şi trădarea de neam şi ţară? PupinTrumpistul a preluat, cu adevărată bulimie senzorială, sarcinile trasate de marile puteri, oricît de contorsionate, doar să mai obţină un mandat! S-a întors cu o şapcă de cincizeci de bani de la Marele Blond, pentru care a dat în schimb, olelelei!, din buzunarul ţării, dar a refuzat confruntarea cu Dăncilă, astfel ca cetăţenii să nu observe, în ultima clipă, cît e de incompetent şi cu cîtă parşivenie se dă democrat, deşi scrîşnetul maxilarelor îi dă de gol năravul dictatorial!"

    https://www.art-emis.ro/editoriale/fanfaronada-din-aerele-de-vitejie-ale-lui-kwi-si-ura-sa-fata-de-romani

    RăspundețiȘtergere
  85. Paul Hitter:
    "Bună dimineața stăpăni Peneliști! Pentru a onora aceasta minunată zi in care mi se permite sa exist, iar pentru asta va multumesc, m-am hotarat sa invat si eu noul imn al tarii mele! Luminate Împărate, te-am vazut la Galați! Ti-am vazut zambetul larg, luminos, dantura perfecta, ti-am sorbit cuvintele suave, am admirat frazele hotarate! O, tu, ființă celestială, cine ti-ar putea sta in cale? Am crezut ca ma insala privirea, mintea mea nu putea intelege, dar cand te-am ascultat cu sufletul, atunci am inteles! Tu nu ai un destin hotarat de Dumnezeu! Tu, înger luminat, stăpâne, tu esti chiar Dumnezeu! Votati Klaus Iohannis-Dumnezeu! Aliluia, Domnul este viu! Aliluia El este împăratul slavei! Aliluia aliluia aliluia! Pesedisti, pocaiti-va! Ziua Domnului este aproape! El va zdrobi pesedistul care a pesedit cu gandul, cu vorba sau cu fapta! Tremurati pesedisti, mania lui este fara margini! Pocaiti-va! Imn de slava sa ridicam!"

    ------------------------

    "Avand in vedere bulibaseala de pe contul meu din ultimele zile, tin sa fac cateva precizari. Nu sunt afiliat politic. Nu am primit niciodata nimic de la nimeni din sfera politica. Nu am avantaje materiale de la Psd. Nu am organizat niciodata expozitii cu ajutorul lor. Nu am primit burse. Studiile mi le-am facut muncind.Nu am primit bani pentru aparitiile mele din presa. Nu am acumulat averi. Nu am nici case pe numele meu, nici masini. Voi primi un apartament de 2 camere, apartamentul parintilor. Nu detin bijuterii, nici alte opere de arta, in afara de cele pictate de mine. Nu am conturi burdusite. Scriu ce simt si ce gandesc ca orice om liber din aceasta tara. Consider ca este dreptul meu si al fiecaruia. Sunt un artist rebel, anti sistem, si nu imi place globalismul. Consider ca si asta este dreptul meu. Ca oricarui artist, imi place polemica. Imi place sa discut, sa expun idei, sa contrazic. Facebookul este pentru mine o masa de cafenea sau carciuma, unde discut cu prietenii la o cafea sau la o tigara. Scriu repede si de-a valma, asta ma ajuta sa nu petrec ore in sir aici. In principal eu pictez! Am sute de tablouri pictate. As aprecia daca mi-ati vizita si pagina de artist careia va invit si rog sa ii dati like si share! Multumesc! https://www.facebook.com/Paul-Hitter-310663711720/"

    RăspundețiȘtergere
  86. Mihai Sorin Tirnoveanu:
    "Un Arc de Triumf se ridică din scrâșnetul oaselor frânte în luptă, din sângele curs în victorii sau chiar în înfrângeri, din idealurile ,,văzDuhului tău liber de mâine”,
    nu din firmiturile aruncate de politicieni în campaniile electorale.
    Demnitatea voastră de români este fără de preț, la fel ca Jertfa Martirilor și Eroilor.
    Priviți spre Cerul cu Stele, nu spre mărgele frumos colorate."

    RăspundețiȘtergere
  87. Fiti atenți ce spun o femeie va conduce romania în viitor dar nu va fi Viorica Dancila acea persoană aleasa de divinitate.mult nu mai e și va veni .

    RăspundețiȘtergere
  88. https://www.cotidianul.ro/cine-distruge-romania%E2%80%8E/

    RăspundețiȘtergere
  89. Răzvan Savaluc:

    "Opriti ura!

    Votul din turul II al prezidentialelor din noiembrie 2019 va fi un vot al urii, impotriva celui al ratiunii!
    Cele doua Romanii, impartite ca atare de cel care trebuia sa fie conform fisei postului un pacificator (mediator) se vor confrunta duminica 24 noiembrie 2019 la vot.
    Vor vota unii cu inima, altii cu ura--->https://bit.ly/2XDiBVV

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai Savaliuc vorbeste de ura, cel care emite numai fake knews-uri pline de venin? Se vede clar de unde te dezinformezi, din surse de partid platite din banii de la buget.

      Ștergere
    2. N-am vazut nicio mentiune aici despre ceasul de 20000 de euro al lui dancila, n-am vazut nimic despre vila de la munte, nimic despre hainele scumpe si despre brosele si mai scumpe.

      Ștergere
  90. SCHELETELE PRESEDINTELUI – Intrebarile romanilor pentru Klaus Iohannis:
    "Ati renuntat la datoria istorica a Germaniei fata de Romania?... Pentru care fapte ati fost decorat de puteri straine?... Sunteti membru al European Council of Foreign Relations, Think-Tank fondat de Soros?... Ati fost decorat de Germania pentru contractul de achizitionare de armament fara aprobarea Parlamentului si fara licitatie, in valoare de 1,9 miliarde de euro? Doriti epurare politica!"

    Refuzul presedintelui in functie Klaus Werner Iohannis de a accepta dezbaterea cu Viorica Dancila, contracandidatul sau in turul II al alegerilor prezidentiale, a starnit nemultumire masiva in spatiul public, nu doar din partea politicienilor si a presei care, legitim, asteptau acest eveniment, cat mai ales din partea cetatenilor cu drept de vot care, la fel de legitim, simteau nevoia unei confruntari, fie pentru a-si contura votul, fie pentru a se convinge ca au luat decizia buna de a sustine unul dintre candidati. Momentul nu a venit, oricat a fost de asteptat, iar oamenii se revolta. Si din cate vedem, taxeaza! Si nu pe Dancila care a stat stalp in conferinte de presa, raspunzand chiar si celor mai absurde intrebari, ci pe presedintele Iohannis care a refuzat orice demers democratic care implica dialog si dezbatere reale si nu aranjate dupa cheful sau. Caci, trebuie spus, Klaus Iohannis este singurul presedinte al Romaniei despre care cetatenii acestei tari nu stiu mare lucru: stiu doar povestea cu casele, povestea cu imobilele Forumului Democrat al Germanilor din Romania, povestea cu "ghinionul" si meditatiile, si ca se mai duce la biserica din cand in cand. Si atat! Nimic din copilarie, nimic din adolescenta, nimic din studentie, nimic de la Revolutie, nimic dintr-o viata de om.

    Pentru lipsa de transparenta si pentru felul in care a inteles sa se prezinte in cei cinci ani de mandat, romanii au reactionat si i-au scris lui Iohannis! Scrisori. Si ce scrisori!
    In ultimele zile, in mediul online, pe retelele de socializare, au inceput sa circule fara oprire mai multe scrisori adresate taman presedintelui care nu vorbeste. Toate aceste scrisori contin intrebari, curiozitati si realitati taxate public de cetatenii Romaniei. Caci, oricat ar dori actualul presedinte sa creada ca oamenii au acceptat usor refuzul sau la dialog si transparenta, nu doar din campanie, ci din ultimii cinci ani, si ca il vor vota oricum, pentru ca asa s-a stabilit, ar face bine sa stie ca lucrurile nu stau deloc asa. Si oricat ar fi informat presedintele cu privire la reactiile oamenilor, suntem cumva aproape convinsi de faptul ca Iohannis nu a luat cunostinta despre aceste scrisori publice care i-au fost transmise de cetatenii Romaniei (si spunem asta pentru ca suntem convinsi ca le-ar fi raspuns pana acum).
    Pentru aceasta apreciem ca se impune sa publicam doua dintre cele mai cuprinzatoare scrisori adresate lui Iohannis. Poate asa le vede si le si raspunde. Timp inca mai este!
    I.Prima Scrisoare:

    RăspundețiȘtergere
  91. I.Prima Scrisoare:
    (a)
    "Scrisoare deschisa catre NE-Presedintele Romaniei
    Domnule Klaus Werner Johannis,
    Va adreseaza aceste randuri un om simplu, neafiliat politic dar, ca orice roman, cu afinitati, cu o varsta apropiata de a dumneavoastra, unul dintre milioanele de romani care traieste si munceste (de 40 ani) in aceasta tara.
    Va adreseaza aceste randuri un om marcat profund de una din propozitiile pe care le-ati rostit ieri la declaratia de presa pe care ati facut-o in fata intregii tari: “Sa scapam odata de toti psd-istii astia!”.

    RăspundețiȘtergere
  92. (b)
    Va intreb, domnule Johannis, ce intelegeti dumneavoastra prin “toti psd-istii astia”?
    - Persoanele in varsta care isi doresc un trai decent, o pensie decenta, binemeritata dupa o viata de munca? Atunci da, sunt si eu psd-ist.
    - Persoanele care, indiferent de sistemul in care lucreaza, doresc un salariu mai bun pentru ei si copiii lor, care sa ii indeparteze de spectrul unei vieti limitate la asigurarea necesarului pentru hrana, taxe si impozite? Atunci da, sunt si eu psd-ist.
    - Persoanelor care doresc sa traiasca in buna intelegere in Romania alaturi de toti romanii, indiferent de afinitatile sau/si convingerile politice? Atunci da, sunt si eu psd-ist.
    - Persoanele care doresc un stat in care sa existe si sa functioneze protectia sociala? Atunci da, sunt si eu psd-ist.
    Lista poate continua.
    V-ati gandit oare ca printre “toti psd-istii astia” exista oameni de o incontestabila valoare, cu solide principii de etica morala sau/si profesionala? Oameni care au mult mai mult decat o diploma de profesor de fizica (foarte onorabila, de altfel) sau oameni pentru care exista valori mult mai de pret decat un titlu? De cinste, de omenie, de sinceritate, de bun simt ati auzit, domnule Johannis? Dar de toleranta si intelegere? Credeti oare ca printre “toti psd-istii astia” NU exista oameni care sa spuna NU incompetentei, nepotismului, penalilor (condamnati pe drept) in functii publice? si, privind in oglinda, credeti ca NU exista oameni in partidul pe care il sustineti (in pofida a ceea ce presupune printre altele exercitarea functiei de Presedinte - mediator) care sa NU SPUNA NU incompetentei, a nepotismului, a penalilor (condamnati pe drept) in functii publice?
    Dar de pluralism politic ati auzit, domnule Johannis? Presupun ca da, desi tot ceea ce ati (ne)facut in acesti 5 ani de presedintie contrazice flagrant aceasta presupunere. Ati vrut de la bun inceput partidul dumneavoastra, guvernul dumneavoastra. V-ati afisat cu nonsalanta de la bun inceput alaturi DOAR de o parte a societatii romanesti, atacand si negand cu vehementa orice alta valoare venita din partea cealalta, etichetand, infierand, instigand la ura si invrajbind romanii, unii impotriva celorlalti.
    Domnule Johannis, ati fost, in tot acest timp, un adevarat NE-Presedinte!
    Sunt sibian, am crescut si trait aproape 30 ani in Sibiu si inca si acum, dupa mai bine de 30 ani de cand traiesc in alta parte, cand vorbesc de Sibiu, spun “Sibiul meu”. In “Sibiul meu”, Sibiul anilor ’70, traiau impreuna romani ca mine si sasi – etnici germani, ca dumneavoastra. In liceul Gheorghe Lazar al carui absolvent sunt, pe langa clasele de romani, existau inca in acea vreme cate o clasa de sasi pentru fiecare an de studiu. Dumneavoastra, din pacate, nu ati mai prins aceasta perioada. Spun “din pacate” pentru ca, daca ati fi prins, poate ati fi invatat ceva din atmosfera acelor ani si relatiile care existau intre oameni cu limba materna diferita, cu preocupari mai mult sau mai putin diferite, cu abilitati, culturi si religii diferite. Credeti cumva ca toate acestea ne separau pe unii de ceilalti? Credeti ca vreunul dintre noi, indiferent de “tabara” din care facea parte, dorea sa “scape de toti ceilalti”? Credeti ca exista cineva care sa ne instige pe unii impotriva celorlalti asa cum, in mod atat de grosolan, o faceti acum dumneavoastra? Nu, domnule Johannis, nimic din toate acestea! Dimpotriva! Eu, roman get-beget am avut (si am) relatii extraordinare cu sasii din Sibiu, atat cei prezenti, cati mai sunt, cat si cei plecati in Germania.

    RăspundețiȘtergere
  93. (c)
    Am invatat impreuna, am participat la concursuri impreuna, ne-am distrat impreuna, am iubit impreuna, am colindat muntii impreuna, am fost ierni la randul in tabere de schi organizate de regretatul profesor de biologie Richard Schuller – un educator de exceptie si un adevarat iubitor al muntelui (nu-mi aduc insa aminte de dumneavoastra printre participanti – ce pacat din nou, daca ati fi luat parte la vreuna din aceste tabere, ati fi avut multe de invatat din ceea ce inseamna convietuire pasnica interetnica), am trait si ne-am impartasit experiente, am invatat unii de la ceilalti, ne-am incurajat unii pe ceilalti, ne-am apreciat realizarile si ne-am consolat esecurile. Am cazut si ne-am ridicat impreuna, am ras si plans impreuna…
    Pe scurt, am trait impreuna.
    Acesta a fost si este “Sibiul meu”, asa imi doresc eu Romania, din acest punct de vedere: un “Sibiul meu” la scara nationala.
    Domnule Johannis, cum arata “Sibiul dumneavoastra”?
    Ati auzit de “unitate in diversitate”? Mai mult ca sigur ca da, este deviza Uniunii Europene aparuta in urma unui concurs la care au participat tineri cu varste cuprinse intre 10-20 ani! Dar dumneavoastra, domnule NE-Presedinte, va faceti ca nu ati auzit! NU doriti unitate in diversitate, nu in Romania. Sau poate, in aroganta si suficienta dumneavoastra, nu tineti cont de ceea ce gandesc tinerii? Va cam contraziceti, domnule Johannis.
    Ceea ce doriti dumneavoastra este pe cat de ingrozitor, pe atat de anacronic.
    Ceea ce doriti dumneavoastra ma oripileaza, caci s-a intamplat (desigur la alte proportii si in alte registre) in Germania lui Hitler, in Rusia lui Stalin, in Cambodgia lui Pol Pot, in Ruanda militiilor hutu: EPURARE.
    Dumneavoastra doriti EPURARE POLITICA.
    Nu va pare ca va apropiati astfel de doctrina atat de vehement infierata a Partidului Comunist Roman? Aceasta va doriti? Un partid unic cu un “conducator iubit” in frunte?
    Acesta este programul dumneavoastra pentru urmatorii 5 ani?
    Asa se pare, din moment ce toate declaratiile dumneavoastra de presa nu fac altceva decat sa acuze (nu o data insotite de atacuri la persoana) o formatiune politica care va sta in coasta impreuna cu toti cei care adera, mai mult sau mai putin, la ideologia sa, romani din Romania sau de pretutindeni.
    Cu cine vreti sa “stati de vorba” (caci cu cine nu vreti, stie toata tara)?
    Ce fel de Presedinte doriti a fi, domnule NE-Presedinte?
    Nu mie trebuie sa-mi raspundeti, ci dumneavoastra si tarii.
    Radu Crasnic
    Un roman din Romania
    12 noiembrie 2019"

    RăspundețiȘtergere
  94. (d)
    II.A doua scrisoare:
    "Domnule Klaus Iohanis va solicit sa raspundeti la urmatoarele intrebari:
    1.- Ati renuntat la datoria istorica a Germaniei fata de Romania asa cum mentioneaza editorialistul Ziuanews Radu Golban, care argumenteaza cu documente ce atesta ca statul condus de Angela Merkel ne datoreaza aproape 19 miliarde de euro.
    2.- In baza unei solicitari scrise de Compania austriaca Schweighofer Holzindustrie ati retrimis legea aprobata de Parlament, solicitand scoaterea din lege a pragului de 30% motivand ca legea ar fi de natura sa limiteze concurenta si sa creeze pe piata avantaje arbitrare ignorand cu premeditare protejarea fondului forestier national, denumit metaforic „aurul verde al Romaniei”
    3.- Sunteti membru al Organizatiei Progresiste 'European Council of Foreign Relations' un Think-Tank fondat de GEORGE SOROS" si condus de Carl Bildt.”
    Active News” arata ca ati incalcat GRAV, Constitutia Romaniei: "In timpul mandatului, Presedintele Romaniei.. nu poate indeplini nici o alta functie publica sau privata".
    4.- Cum se explica si pentru care fapte ati fost decorat de puteri straine, astfel:
    2006: Crucea Federala de Merit a Germania
    2007: Cavaler al Ordinului National Steaua Romaniei
    2008: Ordinul National Italian - Steaua Solidaritatii Italiene
    2009: Ofiter al Ordinului de Merit al Marelui Ducat de Luxemburg
    2009: Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint” din partea Austriei
    2009: Ofiter al Coroanei Belgiene
    2011: Cavaler al Ordinului National al Romaniei „Pentru Merit”
    2014: Diploma si medalia Steaua de Onoare a Federatiei Sasilor Transilvaneni
    2014: Crucea de Ofiter al Ordinului de Merit al Germania
    2016: Ordinul Republicii
    2016: Ordinul Vulturul Alb
    5.- Daca in anul 2017 ati fost decorat cu medalia Sf. Gheorghe din Dresda- Germania pentru contractul de achizitionare de armament fara aprobarea Parlamentului din Romania si fara licitatie, in valoare de 1,9 miliarde de EURO.
    6.- Recunoasteti ca, in conformitate cu motivarea Deciziei civile nr. 310/R, din 30 iunie 2005 a Curtii de Apel Brasov s-a anulat Certificatul de mostenitor ca fiind obtinut pe baza de documente false.
    Trei escroci (Bastea Ioan, Iohanis Carmen Georgeta si Lazurca Georgeta) au obtinut prin instigare la fals si uz de fals doua imobile masive in centrul Sibiului in anul 1999, dupa ce esuasera intr-o alta tentativa, din anul 1997, cu un testament olograf declarat fals la expertiza grafologica.
    7.- Recunoasteti ca impreuna cu sotia, Carmen Johanis vati implicat si facilitat prin influenta, infierea a trei copii din localitatea Rasinari, unei Familii- Lalande din Canada? Conform unor vesti alarmante trimise de un preot canadian de origine romana in primavara anului 1997, confirma zvonul ca acestia copii au fost vanduti la granita de familia Lalande pentru trafic de organe.

    RăspundețiȘtergere
  95. (e)
    8.- Recunoasteti ca marele istoric Ioan Scurtu va inaintat o cerere de anulare a sentintei din 2007, rezultat al unui sir de complicitati, care a repus in drepturi o organizatie hitlerista
    "Prin decretul-lege din 21 noiembrie 1940 — semnat de generalul Ion Antonescu a luat fiinta Grupul Etnic German (GEG) din Romania, organizatie care avea la baza ideologia national-socialista promovata de Adolf Hitler".
    In data de 26 februarie 2007, Hans Klein (preot evanghelic si consilier local FDGR), in calitatea sa de presedinte al organizatiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din Romania (F.D.G.R.), a depus la Judecatoria Sibiu o Cerere de chemare in judecata impotriva municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis (seful lui Klein in F.D.G.R., Iohannis fiind presedintele organizatiei la nivel national!) si Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absoluta la acea data, 16 consilieri (printre care si „petentul” Hans Klein) din totalul de 23. Iata ce cerea Hans Klein in actiunea civila depusa la Judecatoria Sibiu: „Va rugam sa constatati calitatea de succesor in drepturi al organizatiei noastre fata de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”, adica, sa priceapa toata lumea,recunoasterea in mod oficial, fara echivoc, a continuarii doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German nu doar in Romania, ci pe intregul continent european, inaintea si pe parcursul desfasurarii celui de al Doilea Razboi Mondial”
    9.- Recunoasteti ca actionati prin orice mijloace pentru desfiintarea SIIJ vizand stoparea continuarea cercetarilor,asupra celor doua judecatoare din Sibiu care au emis o hotarare judecatoreasca prin care se recunoaste calitatea de succesor in drepturi al organizatiei F.D.G.R fata de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”, adica, recunoasterea in mod oficial, fara echivoc, a continuarii doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German.
    10.- Recunoasteti ca urati Romania si poporul roman si ca singurul scop al activitatilor desfasurate consta in distrugerea teritoriala, dezbinarea poporului roman si dezmembrarea Romania ca stat unitar, ca factor de destabilizare si de expansiune regionala.In acesti 5 ani de mandat cate vizite ati facut in Republica Moldova.
    11.- Cum ati reusit sa vindeti resursele de gaze naturale din Marea Neagra in conditii total dezavantajoase pentru Romania. Analistul politic Sorin Rosca Stanescu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis a oferit la Washington gazele naturale din Marea Neagra fara sa primeasca in schimb ceva concret din partea omologului sau american, Donald Trump".

    RăspundețiȘtergere
  96. Doar după alegeri doamna Maria ca inainte de alegeri nu prea vad.
    Nu mai are când.

    RăspundețiȘtergere
  97. Dinu Popescu: Votez cu conștiința împăcată Dăncilă. HAI pa cu MANIPULĂRILE!
    Dinu Popescu, psihoterapeut cognitiv comportamental, a revenit cu un mesaj viral despre turul doi al alegerilor prezidențiale 2019.
    ”Eu nu știu ce face Klaun (n.r. - Klaus Iohannis) în momentul ăsta. Dar, după prestațiile lui din ultimele zile, raportate la aparițiile publice ale V. Dăncilă de marți și de miercuri, dacă aș fi consilierul lui știu ce l-aș sfătui să facă: bagajul. Preventiv!
    Duminică nu mai e despre două rele. E despre amendarea aroganței, a disprețului la adresa României și românilor.
    Nu am votat niciodată până acum. În mod normal nu aș fi mers nici duminică. Dar, în ce mă privește, raționalizând pe baza logicii deductive, pentru mine decizia e simplă și clară: Votez cu conștiința împăcată V. Dăncilă.


    Și o spun public pentru ca toți cei care trăiesc acum în ceea ce sociologii numesc „spirala tăcerii" să știe că nu e nimic rușinos în asta: În a alege să alegi candidatul care te respectă suficient încât să îți câștige votul, în detrimentul Klaunului care emană jemanfișism față de Constituția României, față de principiile de bază ale democrației (debate și conferințe deschise, nu jurnaliști ținuți la ușă), și față de „săracii" care l-au votat și nu își fac concediile în Tenerife și Miami pe banii Administrației Prezidențiale.
    Apropo, după „dezastrul" guvernării PSD, a venit Guvernul Meu. Au apărut primele rezultate: euro la maximul istoric și două împrumuturi de 900 și 500 de milioane la o dobândă de 4% contractate de ''somitatea'' în politici economice, Cîțu. Și protejata lui Klaun (n.r. - Klaus Iohannis), Raluca Turcan, ne spune că e bine să te culci sănătos, dar e rău să te trezești mort. O superfetație de cultură!
    Hai, pa cu manipulările.
    Iar pentru cei care vor să comenteze, știu, sunt ciumat, iubesc Rusia și am de încasat bani de la Dragnea pentru postarea asta.
    Mulțumesc”, a scris Dinu Popescu pe Facebook.

    RăspundețiȘtergere
  98. Sorina Ruxandra Matei

    "Apropo de ce a scris Liliana Ruse, perfect adevărat. Dacă aveți curiozitatea sa vedeți cum gândește Maus in privința presei, căutați pasajele din cărțile lui. Nu merge la “interviuri” decât acolo unde-i este lui favorabil și unde crede că dă bine și-l avantajează. Asta e părerea lui despre presa. Ca trebuie sa pupe in fund. Având in vedere ca pana acum n-a dat nimic, da, este dispreț si știe ca nicăieri nu face fața. Pana și CTP îl numește Kaiserul, Tolo - Împăratul. Io îl numesc the Old Germany Guy, Conducătorul/ translate sau Maus. Când toți de construcții diferite și păreri diferite pana atunci- au aceeași parere si văd aceleași lucruri- sesizabile de o poștă, înseamnă în mod evident că problema e la tine și da, te duci si te culci."

    RăspundețiȘtergere
  99. Sorina Ruxandra Matei
    "Apropo de ce a scris Liliana Ruse, perfect adevărat. Dacă aveți curiozitatea sa vedeți cum gândește Maus in privința presei, căutați pasajele din cărțile lui. Nu merge la “interviuri” decât acolo unde-i este lui favorabil și unde crede că dă bine și-l avantajează. Asta e părerea lui despre presa. Ca trebuie sa pupe in fund. Având in vedere ca pana acum n-a dat nimic, da, este dispreț si știe ca nicăieri nu face fața. Pana și CTP îl numește Kaiserul, Tolo - Împăratul. Io îl numesc the Old Germany Guy, Conducătorul/ translate sau Maus. Când toți de construcții diferite și păreri diferite pana atunci- au aceeași parere si văd aceleași lucruri- sesizabile de o poștă, înseamnă în mod evident că problema e la tine și da, te duci si te culci."

    Liliana Ruse
    "A trecut și campania asta și Iohannis tot n-a dat niciun interviu. Nu înțeleg ce întrebare îl sperie în halul ăsta. Ce e sparanghelul? Sunt blugii cu talie înaltă doar o risipă de material? De ce mănâncă cimpanzeii bonobo veverițe zburătoare? Unde se duc casele când sunt eliminate?
    Președintele are însă două răspunsuri-stas, aplicabile oricărei situații: "nu știu și nu mă interesează"/"așa am considerat atunci". Deci nu e teamă. E doar dispreț. That's all, folks!"

    RăspundețiȘtergere
  100. Cotizo Draia
    "Mai sunt doua zile si Iohannis pleaca in vacanta. Depinde de votul nostru daca pleaca pe banii nostri sau pe banii lui."

    RăspundețiȘtergere
  101. https://www.stareanatiei.ro/2019/11/petrecere-cu-jurnalisti/?fbclid=IwAR2GvdwByglCLcjejgs915WYkCApF_F9uWeTvUevg6hKtX9O3a2uhUzHlQc

    RăspundețiȘtergere
  102. cine este individa-ul care a umplut blogul cu mesaje kilometrice -cine sta sa le citeasca?!-daca iese iohannis se desamorseaza bomba -lumea nu va suporta magariile lor de legi

    RăspundețiȘtergere
  103. Ioan Burculet astrologul, a zis ca astrologic Viorica este susținută și favorizata de astre 😊 asa ca are mari șanse sa câștige. Este o femeie puternica dacă a avut curajul sa se bata cu neamțul. Bravo ei👍 va fi o surpriza de proporții. Abia aștept.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îi mai trebuie și voturi.

      Ștergere
    2. Nu a avut curaj ci i-a santajat pe cei dein Cex-ul PSD sa fie candidatul acestui partid, altfel isi dadea demisia, pica guvernul si urmau anticipatele.

      Ștergere
  104. foxy-sa ne gandim ca mare lucru nu s-a facut in mandatul Vioricai-pensiile si salariile sunt din imprumuturi la banca europeana-intreb-padurile de ce se taie, justitia da sentinte aiurite,copii sunt traficati ,batranii mor cu zile,spitalele au cadre putine si microbii omoara zilnic etc-SA CREDEM CA IOHANNIS VA FACE TREABA DACA PSD NU A FACUT?! TARA E IN DERIVA CONDUSA DIN VEST

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici unul din cei 2 nu este potrivit pt președenție dar Viorica este răul mi mic. Dacă iese neamțul și guvern pnl sa vezi atunci preturi și nici o mărire. Ai impresia ca pnl ul va îndrepta ceva???? Chiar nu vedeți realitatea? De ce nu alegeți un președinte competent?

      Ștergere
  105. Corect, partidul popular, urgia si sclavia muncitorilor, puparea bancilor si burghezilor, asta se voteaza acum, maratonul multinationalelor. Doar orbi voteaza dreapta.

    RăspundețiȘtergere
  106. Eliana Popa:
    "Se cam pregătesc cătușele pentru românii adevărați...după cum bine a proorocit un ,,nebun" pentru Hristos! Cuviosul Gherontie a spus acum patru ani, că românii vor trece din nou prin torturi și închisoare, mai ceva decât pe vremea comuniștilor!

    《《Jurnalistul Radu Tudor a insinuat că patriotismul și suveranismul sunt vulnerabilități pentru securitatea națională, iar Klaus Iohannis i-a răspuns că lucrează „la aceste chestiuni”》》"

    RăspundețiȘtergere
  107. Doamne ajuta foxi.
    Sa te audă Dumnezeu și Măicuță Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  108. Cred ca ati uitat cine a vandut tara bucata cu bucata.cine a distrus industria romaneadca si a dat-o la fier vechi.Sau ca Nastase a adus austriecii prima data in tara si le-a oferit padurea noastra pe tava.Vai de caputul vostru ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai de al tau! Tu ai uitat ce au facut si ceilalti

      Ștergere
    2. Romanii au memoria scurta si pe acest fapt se bazeaza hotii din politica.

      Ștergere
    3. 16.23 pai daca sunt usor de cumparat cu cativa lei!

      Ștergere
  109. O tara fara cultura nu are viitor asa ca hai sa votam prostia .Ce mai conteaza unul in plus ? Oricum avem nevoie de un baci sa ne pastoreasca daca ne comportam ca oile fara dicernamant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimeni nu vrea sa fie pastorit,vorbesti prostii,nu stii ca pastorul are bita si bici? Dupa tine baciul ar fi Iohanis?

      Ștergere
    2. Pastorul este cine doresti tu.

      Ștergere
  110. Florina Jucan:
    "Eu nu stiu daca sotii Iohannis au intermediat aceasta adoptie sau doar au ajutat familia din Canada cu traducerea... simt insa ca aceasta femeie batrana, bunica celor trei copii disparuti pentru totdeauna, NU MINTE. Simt ca a murit, in urma cu cativa ani, dorindu-si sa isi mai vada o data nepoteii si ca i-a cautat disperata in van.
    Si mai stiu ca daca daca acesti trei copii, care astazi ar avea in jur de 35-37 de ani, ar mai fi in viata, nimeni si nimic nu i-ar fi impiedicat sa apara si sa contrazica “vanzarea” lor, teorie vie de cel putin 10 ani incoace.
    Primii interesati de lamurirea acestui episod ar fi fost chiar sotii Iohannis care aveau la dispozitie toate parghiile si mijloacele de care poate dispune un sef de stat pentru a-i gasi si pentru a obtine de la ei marturia existentei lor. Acesti trei copii, ar fi fost primii care ar fi multumit public sotilor Iohannis pentru ca sprijinind familia lor adoptiva, le-au schimbat destinul in bine.

    Intre un om in dreptul caruia sta disperarea acestei bunici si unul care a infiat un copil abandonat intr-un spital la 5 zile de la nastere, aleg sa votez CU INIMA. Pentru ca inca o mai am!"
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3158382177523457&id=107602952601410

    RăspundețiȘtergere
  111. Ingrid Mocanu:
    "Lega Nord, partidul lui Salvini, catalogat de UE drept "extremist" (în realitate, doar naționalist) conduce detașat în Italia, coaliția de centru dreapta având peste 50% din voturile cetățenilor italieni.
    Diaspora este acea parte a cetățenilor români care NU trăiesc în România. Nu plătesc taxe și impozite în România, merg la spitale în străinătate, își duc copiii la școli în străinătate și beneficiază de autostrăzi în străinătate. Ei sunt judecați de judecători independenți, netimorați de DNA, din țările de adopție și contribuie la fondurile de pensii ale țărilor lor de reședință.
    Sigur, ne bucurăm pentru ei, au ales să își ducă viața în condiții mai bune. Bravo lor!
    Dar de aici până la a ne privi cu superioritate pe noi, cei care ne ducem zilele aici și a ne ”da lecții” de vot e cale lungă.
    Informarea lor ”dă pă net” nu m-ar deranja dacă nu ar fi prilej de autosuficență și aroganță. Nu toți, dar ”aceia”... care știu totul mai bine decât noi toți, care suntem ”proști”.
    Cu cine seamănă astfel de indivizi? Ce candidat se potrivește cu ei? Superior și suficient? Da, acela...
    Nu vreau să le interzicem dreptul la vot (deși, în cea mai mare parte a țărilor civilizate se votează doar în țările de origine) dar haideți să terminăm cu adulația la adresa unora care nu trăiesc în condițiile ”mizerabile” care i-au determinat pe ei să plece, în loc să rămână aici, cu noi, să încercăm toți să schimbăm ceva.
    Mai ușor cu elogiile și lecțiile de democrație pe scări!"

    RăspundețiȘtergere
  112. Alexander Edelweiss:
    "Nu mai vreau sa intru in polemici... nu îmi este cu putința posibil sa inteleg cum de credeți ca aceasta e calea spre bine, sa alegem dintre care sluga a bancherilor și corporațiilor sa ne facă bine. Politica e o denumire coafata a termenului de ,,MAFIE”.

    In cazul acestui popor ținut cu sacul pe cap 50 de ani, pseudodemocratia din 90 a venit ca o mănușa pentru gorilele de la putere.

    Au putut păcăli cum au vrut, simplu ca la clasa a-I-a.

    Nu se va aduce nimic pe nicio linie de plutire, suntem țara de sacrificu, pe baza acestor tari ca România sta atât de solid și de neclintit acel lux la care visam din Vest. Profiturile de zeci de miliarde de euro pe an, aici se fac, nu acolo.

    Corporațiile și bancile au atâți bani încât își permit sa corupă guverne, ceea ce alegem noi nu ne reprezintă pe noi ci pe aia care le întrețin luxul. Nu vedeți cum e croit sistemul? Nu poți achiziționa nimic fără rate, muncești dar după 25 de ani de munca tot nu poți sa îți cumperi o mașina cât de cât noua, fără rate, îți poți cumpara fără rate dar numai gheoarțe de acum 18 - 20 de ani.

    Poate Spuneti acuma ca: ,,Baaa, pai și aia in afara fac rate, nu numai noi “ - fac, dar aia nu le simt.

    Salariile fiind de 10-15 ori mai mari ca aici, prețurile la fel sau mai mici... viața...

    Democrație reala e aia când legile sunt votate de popor, nu de o mănâ de gorile care după ce le desemnam sa ne reprezinte, ne închid ușile in nas și noua și presei și decid acolo la grămada lucruri pe care nu le știm dar care ne afectează direct.

    In schimb, dacă poporului i se dădea sa voteze legile, un popor întreg nu mai putea fi mituit cum sunt ei mituiți acolo.

    Totul este o cacealma, o uriașă păcăleala, o mizerie. O mocricla de cacat."

    RăspundețiȘtergere
  113. Alexander Edelweiss:
    "A mai rămas o zi și cinci ani și scăpăm și de Iohannis ! 🤣🤣🤣"

    RăspundețiȘtergere
  114. https://www.justitiarul.ro/un-profesor-ungur-despre-pacaleala-cu-neamtul-cinstit-iohannis/

    RăspundețiȘtergere
  115. https://www.justitiarul.ro/pentru-cei-care-mai-aveau-dubii-serviciile-secrete-decid-castigatorii-alegerilor-prezidentiale/

    RăspundețiȘtergere
  116. CTP:
    „Acum pot s-o spun, căci nu i-o voi mai adresa niciodată, nu vom avea ocazia să ne întâlnim. L-aș fi întrebat dacă printre obiectivele mandatului său, dacă-l câștigă acum, se numără și eliberarea catedrei de profesor de fizică de la Liceul Brukenthal din Sibiu, pe care o ține ocupată de 19 ani. Așa cum a ținut-o ocupată două luni Primăria Sibiului, în 2014, când candida la Președinție. Că dacă cumva pierde, să se întoarcă la Primărie, deci este o stilistică a președintelui asta, dar aici este vorba de 19 ani și cu cinci ani de mandat acum fac 25 de ani, un sfert de veac, în care catedra de fizică de la Brukenthal rămâne fără titular, că vrea să și-o păstreze domnul Iohannis. Domnul Iohannis care va ieși la pensie, potrivit legii actuale, peste cinci ani, prin urmare nu va mai putea să predea la liceu. Și aș fi fost curios dacă o eliberează. Asta era prima întrebare”, a dezvăluit CTP.

    „A doua întrebare ar fi fost: avem două bare de metal, oțel, identice ca formă, culoare, aspect, tot. Una e magnetizată, una nu. Cum ne dăm seama care e aia magnetizată? Că ele se atrag, nu? Dar nu știi care pe care o atrage. Cum faci să-ți dai seama care dintre ele este cea magnetizată?”, a spus CTP.

    „Și l-aș mai fi întrebat ce forță stă în spatele dezintegrării radioactive. A uraniului, de pildă. De la reactorul de la Cernavodă, ăla 3, 4, cu chinezii, ce-a fost întrebat pe acolo. Și aș fi așteptat niște răspunsuri foarte bine argumentate din partea dlui Iohannis”, a adăugat CTP, după care a devoalat răspunsul la întrebarea cu barele de metal.

    RăspundețiȘtergere
  117. Bogdan Alexandru Duca:
    "Bogdan Alexandru Duca

    Nimic mai ticălos decât victimizarea lui Iohannis.

    După ce au încurajat și au urcat pe un val de ură contra PSD, val pe care l-au radicalizat cu cinism, acum PNL și vasalii din presă ai partidului deplâng faptul că îl facem pe Iohannis fascist.

    Sorry, dar:
    -când Forumul Democratic German a acceptat ca președinte de onoare un fost militar SS (Paul Philippi);
    - a cerut și a obținut în instanță continuitatea și dreptul de a solicita bunurile unei organizații naziste (Grupul Etnic German);
    - retorica lui Iohannis și a găștii sale e cu "ciuma roșie" (expresie consacrată de propaganda nazistă) și cu ideea eliminării partidului de opoziție;
    e cam greu să te văicărești apoi că te fac adversarii "nazist".

    Le-ar fi greu să te facă democrat..."

    RăspundețiȘtergere
  118. Ăștia cu Johannis în suflet! Alo! Aveți un pic se răbdare și vizionați un filmuleț difuzat de UM Digi24, referitor la neamț și averea sa imobiliară. Dacă și UM Digi24 minte, atunci ... :)
    Poate înțelegeți adevărul despre "mult iubitul și cinstitul conducător"!
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10216262450294207&id=1241622749

    RăspundețiȘtergere
  119. http://glasulploiestean.ro/fost-angajat-sts-si-spp-il-face-zob-pe-iohannis-pe-facebook/

    RăspundețiȘtergere
  120. Radu Herjeu:
    "Mă întreb câtor angajați de la Administrația Prezidențială le țâțâie fundurile și n-o să doarmă la noapte pentru că le-a scăpat prin filtru obraznicul ăla de student care era să strice autodezbaterea prezidențială cu întrebarea despre alegerea ”jurnaliștilor”!
    Iar el? La reeducare! Schnell!"

    RăspundețiȘtergere
  121. Petrecere cu jurnaliști - Starea Nației
    "Studenții nu au voie să întrebe nimic, doar să filmeze. Un exemplu impresionant pentru studenți: mucles. Dacă vreți filmați, dați pe Facebook, dar atât.
    Oare e din proiectul ăla România Educată? Mi se pare foarte interesant: România educată și mută! Asta le spunem noi tinerilor? Că mascarada din seara asta reprezintă o dezbatere electorală?"
    https://www.stareanatiei.ro/2019/11/petrecere-cu-jurnalisti/?fbclid=IwAR1Fs-dzqSqJ_y47Z6rBJtvwy_YmZsNTWAHryU1x1y957TCBq2hUK0h_UQI

    RăspundețiȘtergere
  122. https://m.adevarul.ro/news/sport/daniel-ghita-fac-praf-iohannis-mai-mort-decat-votez-strain-postare-acida-devenita-viral-1_5dd911445163ec427151b6f4/index.html

    RăspundețiȘtergere
  123. Petru Paul Stan:
    "Asta e poza ”democrației” din România în anul de grație 2019. Așa arată o dezbatere la 30 de ani de la Revoluție. De aia au murit tinerii aceia atunci, ca un Faraon nenorocit să își permită să nu dea socoteală nimănui, să nu răspundă întrebărilor adevărate ale presei, un Faraon nenorocit care e plătit din bani publici, nu de la mă-sa de acase. Mai există așa ceva în vreo țară civilizată de pe planeta asta ? Din SUA și până în Australia ? Evident că nu. A, ba da, mai există, în rusia și în coreea de nord. Să-l voteze cretineii și să câștige, dar să nu înceapă să urle peste un an, doi, trei sau patru că nu a făcut nimic, că păduri, școli, spitale, autostrăzi, pensii, salarii, că le-a înșelat așteptările, etc. Să tacă și să înghită. Mai ales că acum e și prim ministru.

    Cei din diaspora să se uite bine la imaginea asta și vor înțelege de ce au trebuit să plece din țară, cei mai mulți pe vremea lui băsescu. Nimic nu s-a schimbat. ionazis e continuatorul lui petrov, turnătorul la securitate. În România încă trăim în securistan.

    Votați locul gol, votați ”democrația”, votați Faraonul, cretinei rezist cu gândire medievală. Așa o să vă reprezinte, în toată goliciunea lui. Să vi-l asumați."
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2492691074186568&id=100003370985299

    RăspundețiȘtergere
  124. Liliana Ștefan:
    "De ce o votez eu pe Viorica Dăncilă ? Pt că vreau un președinte care să redea României, DEMNITATEA !"
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=515925285625787&id=236570460227939

    RăspundețiȘtergere
  125. Rezistenta Urbana:
    "Unii publicitari au impresia că în România se trăiește ca în filmele americane de sărbătorile de iarnă, altfel nu se explică reclamele cu care suntem bombardați în perioada asta.

    Scenariu preponderent: familie tânără cu minimum doi copii, cu cățel și pisică, sărbătorește cu bucurie Crăciunul în salonul de la parterul conacului ornat cu luminițe ca-n "Singur acasă", cu reni și oameni de zăpadă pe peluza din față debarasată anterior de ornamentele de Halloween, în timp ce focul arde domol în șemineul cu ciorăpiori roșii-verzi atârnând de el, pe care a venit Moș Crăciun în timpul nopții. Cadourile perfect ambalate ocupă jumătate din salon. Vin și buncii în vizită, toată lumea e fericită, se așează evenutual la masa îmbelșugată. Afară ninge ca-n povești și lumea e un loc minunat.

    Dacă publicul-țintă ar fi eșalonul populației care stă în vile sau cartiere rezidențiale de lux, ar fi de înțeles, însă pentru a promova bunuri și servicii de larg consum, se sare calul, pardon, renul, destul de mult. Asta se întâmplă pentru că adesea, cei care gândesc reclamele nu iau contact serios cu România reală ci au o imagine distorsionată, creată în bula în care se învârt. Sau preferă să se inspire din reclamele din afară, care evident nu-s destinate publicului din România.

    Să aveți sărbători!"

    RăspundețiȘtergere
  126. 09,31 Romania a fost condusa 30 de ani de Alogeni evrei de la Iliescu pina la inclusiv Iohannis,si vad toti ce au facut,iar presedintii peste tot sint prosti,dar noi cu alogenii am nimerit-o cel mai rau.
    Asa ca e de mult'' timpul schimbarii'' cum spun americanii,iar femele majoritare au sansa pentru prima data sa faca Istorie si sa aleaga o femeie.Daca vor pot.

    RăspundețiȘtergere
  127. https://www.catavencii.ro/prea-pe-fata/

    RăspundețiȘtergere
  128. pt 23 noie08:19-esti cinic -gandeste-te ca sunt persoane pe blog care au probleme cu ochii, ca sa nu spun ca sunt subiecte scrise de tine care n-au legatura cu mesajele de pe blog-trimite-ti familia la culcare ca sa nu adormi de atata scris -n-ai ce face!

    RăspundețiȘtergere
  129. 15,45 Cum poti spune ca nu stii cind bunica Iliut din Rasinari are inregistrare pe internet unde spune ca a fost inselata de sotii Iohannis care au spus ca au si ei o fata si o vor da la infiere lui Lalande canadianul aflat pe lista internationala de traficant de organe ,iar cind doamna Iliut s-a dus sa ceara explicati Iohanis i-a dat un picior in fund si a injurat-o de toti sfintii iar la solicitarea ei Iohannis a fost solicitat sa dea socoteala la Comisia Parlamentara dar nu s-a prezentat ca si Justitiabia Covesi-nacuta Lascu-nume tot de minoritar r..
    Doamna Iliut a murit de dorul nepotilor si din ticalosia lui Iohannis,la fel cum au murit multi din locatarii din imobilul din SIBIU Str.N.Balcescu nr 29 furat de sotii Iohannis cu acte false pentru care Prima Doamna Carmen Iohannis nascuta Lazurca ar fi trebuit sa faca puscarie ,ca sa nu mai vorbim de viata locatarilor dusa pina la DECES
    prin tribunale aproape 20 de ani.,

    RăspundețiȘtergere
  130. 15,45 Cum poti spune ca nu stii cind bunica Iliut din Rasinari are inregistrare pe internet unde spune ca a fost inselata de sotii Iohannis care au spus ca au si ei o fata si o vor da la infiere lui Lalande canadianul aflat pe lista internationala de traficant de organe ,iar cind doamna Iliut s-a dus sa ceara explicati Iohanis i-a dat un picior in fund si a injurat-o de toti sfintii iar la solicitarea ei Iohannis a fost solicitat sa dea socoteala la Comisia Parlamentara dar nu s-a prezentat ca si Justitiabia Covesi-nacuta Lascu-nume tot de minoritar r..
    Doamna Iliut a murit de dorul nepotilor si din ticalosia lui Iohannis,la fel cum au murit multi din locatarii din imobilul din SIBIU Str.N.Balcescu nr 29 furat de sotii Iohannis cu acte false pentru care Prima Doamna Carmen Iohannis nascuta Lazurca ar fi trebuit sa faca puscarie ,ca sa nu mai vorbim de viata locatarilor dusa pina la DECES
    prin tribunale aproape 20 de ani.,

    RăspundețiȘtergere
  131. Dan Diaconu:
    Țara care nu mai exista
    https://trenduri.blogspot.com/2019/11/tara-care-nu-mai-exista.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  132. https://gandeste.org/adevaruri/petre-caluian-deep-of-state/97223

    RăspundețiȘtergere
  133. https://m.adevarul.ro/news/eveniment/alina-mungiu-pippidi-sustine-viorica-dancila-cei-critica-gafele-mizerabili-1_5b093007df52022f756d0252/index.html

    RăspundețiȘtergere
  134. http://trasaturidinfront.ro/acel-moment-important-cand-iohannis-tace-repere-psy/?fbclid=IwAR0LYFuirqlGkWgAJRs0kDFPrk7_-MSirLMriM-sOAVS5RBkCdGjH45GH-c

    RăspundețiȘtergere
  135. Nicidecum nu e vorba de pro sau anti Joiannis.
    E mult mai grav.
    E pro sau contra România.

    RăspundețiȘtergere
  136. Yvonne Corina Macdougall
    "Ati ales Fiara, va inchinati Fiarei, ati adus-o printre noi.
    Da, castigatorul este deja cunoscut si decis DAR eu tot merg la vot, ma incapatanez sa exist, va oblig sa vedeti ca exist!
    Dupa ce cade cortina peste tragica piesa numita "Alegeri prezidentiale" va rog sa-mi transmiteti adresa Lagarului de Reeducare la care trebuie sa ma prezint. Mai fericita voi fi acolo printre ai mei! Nimic nu ma descurajeaza cat timp am credinta, suflet, gandesc si ma pot exprima.
    Traiesc intr-o lume care-si pierde in fiecare zi reperele, credinta.
    Traiesc intr-o tara in care oamenii prefera sa imbratiseze calea Raului, a urii, a imoralitatii, sa se inchine la chip cioplit, sa nu-si respecte semenii, familia, amicii din cauza unei pareri sau opinii diferite, politice sau nu neaparat.
    In tara in care Presedintele care se identifica cu "Romania lucrului bine facut", "Romania Educata", "Romania normala" considera ca injuratura vulgara este opinie politica iar educatii lui o tot repeta pana ii ustura gatul>
    In tara in care o piata publica este adjudecata de niste cetateni in dauna altor cetateni.
    In tara in care poti sa lovesti fortele de ordine, sa arunci cu pietre, cu fecale, sa tragi de garduri, sa agresezi fizic fortele de ordin dar sa jelesti ca ti s-a aplicat legea pentru ca nu te-ai delimitat de huligani si agresori - Romania Normala!
    Am ajuns sclavi in tara noastra, sclavi ai bancilor straine, ai companiilor straine, mancam mizeriile modificate genetic care umple stralucitoarele Hipermarketuri iar produsele romanesti putrezesc fara cautare. Proslavim Imparati goi. Ne imbatam cu gloria iluzorie a unui Occident din ce in ce mai decadent si lipsit de substanta. Semnam pentru "Fara penali" dar facem statuie "Curatilor" care nu-si pot justifica averile si actiunile. Iubim calaii si catusele dar nu ne revoltam in fata abuzurilor si achitarilor pe banda rulanta a unor semeni care au fost terfeliti doar pentru ca erau adversari politici ai celor pe care noi ii vrem.
    Ne sunt luate resursele, ne este eliminata industria, ne sunt cumparate pamanturile la pret de nimic, ne sunt violati copii, avem turism sexual si pedofil, ne sunt traficate femeile, ne sunt arsi copiii, ne mor prietenii in spitale, ne mor de frig batranii, ne sunt otraviti cetatenii, ne sunt omorati copiii cu vaccinuri dubioase dar noi strigam "Coruptia ucide" doar intr-o singura directie.
    Iesim sa urlam doar cand suntem chemati de "Geaca Rosie". Nu ne misca nimic din jaful asupra acestei natiuni dar suntem mandri ca "nu votam analfabeta".
    Ne jignim batranii pentru ca gandesc altfel, ne jignim parintii pentru ca aleg altfel decat noi, urmam ca turma niste pseudo-influenceri in persoana unor actori, cantareti, bloggeri sau pur si simplu parerologi de Facebook asimilandu-i unor "elite".
    Se vrea un fel de Revolutie a intelectualitatii in antiteza cu Comunistul - revolta muncitorimii impotriva intelectualilor - pierzand din vedere ca cei care arata superior cu degetul au in cel mai bun caz o pojghita de cultura daca nu sunt chiar violatori in serie a bietei gramatici.
    Citesc chiar si astazi indemnuri pline de elan: "Sa terminam cu PSD-ul", "Sa nu mai auzim de pesedisti" ...exterminare .... reeducare ...sa dispara ... noi stim ce este bine ... prosti ... proaste ... esti idiot daca votezi asa ....
    Incrancenare dusa la paroxism intr-o tara in care numarul votantilor este umflat iar STS-ul se joaca cu peste 2 milioane de voturi - a se vedea cum Iohanul desi a avut in realitate 4,7mil voturi a castigat cu 6 milioane sau cum ALDE a fost scos din cursa pentru Europarlamentare ca sa-i faca loc lui Petrov, Pro Romania si UDMR.
    Nu uitati, ca nimic din ce este construit prin ura sau pe nefericirea altuia nu va dura si nu va dainui. Ati ales calea Raului, de rau veti avea parte! Abia atunci veti intelege cu adevat esenta arogantului "Ghinion"."
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156710186029212&id=672434211

    RăspundețiȘtergere
  137. http://trasaturidinfront.ro/acel-moment-cind-dancila-vorbeste-repere-psy/

    http://trasaturidinfront.ro/acel-moment-important-cand-iohannis-tace-repere-psy/?fbclid=IwAR0LYFuirqlGkWgAJRs0kDFPrk7_-MSirLMriM-sOAVS5RBkCdGjH45GH-c

    RăspundețiȘtergere
  138. https://m.luju.ro//prigoana-impotriva-ziaristilor-care-scormonesc-trecutul-lui-iohannis-scandalos-jurnalistii-andreea-cretulescu-ovidiu-zara-si-albin-marinescu-au-fost-sanctionati-de-cncd-pentru-dezvaluirile-privind-retrocedarile-catre-forumul-democrat-al-germanilor-a-imobi

    RăspundețiȘtergere
  139. “Romania democrata nu mai exista, e o mimă.
    Un psihopat, bolnav de putere, in continuarea altuia, au transformat Romania intr-un teatru de razboi civil, cu si fara civili.
    Mai grav este ca acest razboi mocnit se alimenteaza ideologic si din istoria recurenta a Europei anilor ‘30 tot mai simtita in Occident dezarmant de paralizat in fata realitatii.
    Din fericire, teatrul de razboi civil romanesc inca se consuma in platourile televiziunilor, regrupate si ele pe linia frontului.
    Din nefericire, avem si prima victima reala, un om care a fost ucis din patologia unei uri promovate de niste dinti inclestati la cel mai inalt nivel.
    In Romania, fiind un razboi civil, cu o prima victima umana, nu se mai poate vorbi despre ideologii, despre partide. Ideologiile au fost lasate in cazarmi.
    Ne aflam pe un camp de lupta intre Fascismul incipient dar explicit si Antifascismul dezorganizat.
    Pot fi vazute zambetele celor sceptici si neincrezatori, aceeasi stare existenta si la inceputul anilor’30, atunci pretextul scuzei fiind “premiera” si prostia criminala a actorilor politici.
    Astazi, nu mai putem invoca pretexte. Vorbim de cauze. Incultura, prostie, iresponsabilitate, toate fara limita.
    Maine, se va auzi vocea surzilor.”
    George Serban

    RAISA EKATERINA IVATENKO
    V-am spus mereu că se va ajunge la execuții fizice. Iată că am avut dreptate, din nefericire. 😥 Asta e România "normală"? La asta s-a ajuns. Și ii atenționez și pe simpatizanții altor partide: se va ajunge și la voi după ce vor omorî pesedisti 😥 ASTA E NORMALITATEA, domnu' WKI, CRIMA??? Se răsucesc Coposu, Brătianu și Rațiu în mormânt! Rațiu a spus cel mai nobil gând pe care l-a putut exprima un OM pe acest pământ: "Voi lupta toată viata mea pentru ca tu să poți să nu fi de acord cu mine"! Și acum o sleahta de derbedei conduși de Iohannis, care nu au nimic în comun cu doctrina de dreapta și cu liberalismul, au intoxicat societatea românească cu ura lor pe care au propagat-o cu o viteza uimitoare în cele mai ascunse cotloane ale acestei țări! Iată efectul!
    http://sokant.com/simpatizant-psd-ucis-in-hunedoara-aici-s-a-ajuns/

    RăspundețiȘtergere