joi, 21 noiembrie 2019

UN CONVOI DE MASINI NEGRE,SE INDREPTA DINSPRE NORD SPRE SUD !


                                           21 Noiembrie 2019,ora 9,38 !

                                  Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata si tot in timp ce eram la Sfanta Biserica, desi priveam spre Sfantul Altar,vad in faţa mea inspre Nord, vad un adevarat convoi de masini mici de culoare inchisa.In faţă, erau circa 3-4 masini mai deosebite,iar la o distanta de circa 50 de metri in spatele acestora,venea un adevarat convoi de masini mici una in spatele celeilalte.
Părea ca aceste masini ,conduceau pe cineva foarte important din masinile din faţă.
Dragii mei,cu siguranta vom auzi de acest convoi de masini, si sa speram ca va fi ceva de bun augur.
                      Cu dragoste,Maria.
P.S.

                                 Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de ajutorul vostru financiar.
Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 
suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 
caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !
Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 
cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru
 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze
BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic si sa vi-l înmulteasca. 
Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !
Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307

Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL
 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 
că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 
ADEVARUL DUHULUI SFANT !
              Imagini pentru duhul sfant imagini
Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 
gratuit toate CARTILE ,toate volumele.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 
apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va
 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea
 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!

                                   Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1- 20 lei,Adevarul Duhului Sfant vol 2 - 20 lei,si Adevarul Duhului Sfant /Viata Extraterestra vol 3 -10 lei.

                                  20 Lei                  20 Lei

                  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2


                                                     Viata Extraterestra.
                                                                       10 Lei.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.

30 de comentarii:

  1. Creste securitatea la deplasarile Funherului ''in Jilt' Iohannis-Dezbinatorul National care a intervenit pentru schimbare denumirii din Politia Romana in Politia 'Nationala'..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se va numii probabil Politia Nationala Libera.(P.N.L.)

      Ștergere
  2. Cind era ''profesor de fizica cuantica' in satul necunoscut de linga AVRIG Iohannis facea naveta cu bicicleta,Primar de SIBIU circula cu masina stapinilor sai din Germania,acum Presedinte ii usuca la punga pe romani cu deplasarile sale saptaminale in Comvoi,si isi plimba cartea din padurile romanesti prin America cu avionul privat din banii fraerilor romani condus de pilotul minoritar cu nume slav din Strand-Sibiu casatorit cu ziarista purtatoare de cuvint si cu nume predestinat Puscalau..

    RăspundețiȘtergere
  3. Cind era ''profesor de fizica cuantica' in satul necunoscut de linga AVRIG Iohannis facea naveta cu bicicleta,Primar de SIBIU circula cu masina stapinilor sai din Germania,acum Presedinte ii usuca la punga pe romani cu deplasarile sale saptaminale in Comvoi,si isi plimba cartea din padurile romanesti prin America cu avionul privat din banii fraerilor romani condus de pilotul minoritar cu nume slav din Strand-Sibiu casatorit cu ziarista purtatoare de cuvint si cu nume predestinat Puscalau..

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa prefigurarea regiunii Sibiu prin DGI -Directia de informatii Regionale cu sediul la SIBIU,rupta regiunea Centru,schimbarea denumirii din Politia Romana in Politia Nationala prefigureaza si o 'Politie Federala Europeana a celui de al 4-lea Rech-ului german al Uniunii Europene.
    Este clar acum si de ce s-a retras Marea Britanie din UE pentru ca nu vrea sa faca parte din cel de al 4-lea Reich germano-rus-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. La aceste alegeri, o sa se vada pt. prima oara dupa Rev
    cate voturi primeste cu adevaeat un presedinte candudat in ajutorul carora Serviciile nu Lucreaza...
    Va fi Zero barat, probabil 18-25 la suta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica STS-ul si SRI-ul nu vor mai "centraliza" la fel ca-n 2009 si 2014 rezultatele voturilor in tara si afara?NU CRED...

      Ștergere
  6. Cind la doar doua luni dupa reorganizarea SRI-ului dupa alte DGI-uri teritoriale care nu exista pe harta urmeaza propunerea de schimbarea denumirii politiei Romane in Politie Nationala iar romanii se pregatesc sa stea la coada la urnele de vot,ca turma si sa legitimeze coloana a 5-a de Alogeni minoritari a conducerii statului formata din Iohannis-Dezbinatorul,Orban II-Mandolina,Helvig,etc nu poti decit sa te gindesti la'ce-i mina pe ei in Lupta' si la vorbele lui Petre Tutea;''Romani nu mai votati oameni care nu iubesc aceasta tara''.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Hotul de case Von Snitzel-7 case" are misiunea sa distruga complet,Romania!

      Ștergere
  7. Despre Lovitura de stat ESUATA din 10 August 2018 ,Iohannis-revolutionarul Ratat cu geaca Rosie ,recunoaste verbal ca a avut si el intentia sa iese in strada dar 'la urma' a renuntat[probabil din cauza ca''la urma'' actiunea a Esuat]..

    RăspundețiȘtergere
  8. Hmm comentarii fara legatura cu temaa pline de ura dar ura e tocmai cea care dezbina sadita de propaganda de partid in care multi si.au bagat capul ca in nisip. Dezbimarra e o tema falsa venita din partra celor invatati vu un partid unic dictatorial care nu suporta nici un fel de opozitie nedemocratic ..in democratie se accepta pareri opuse dar ramine problema dezi formarilor din partea propagandei de partid si a incapacitatii populatiei de a se feri de ele cit si modul imoral al legitimarii guvernarii pe baza de minciuni si prezenyari partinitoare chiar jignitoare. Mafiotizarea partidelor devenite haite de lupi care pastoresc oile care apara dreptul lupilor de a fi paznici la oi.
    Treb sa revenim la topic si avind in vedere ca revelatia a fost in biserica e f posibil ca tema talmacirii legata de 9 Richter sa fie cea religioasa fie ca e vb de un inteles metaforic in sensul darimarii onor preconceptii canoane si talmaciri gresite prin modul comcret de implinire a unor profetii f doferit de asteptari sau de darimarea unor mari adevaruri chiar din fasa de manevre de dezinformare. Sau chiar de cutremur miscare telurica in cadrul urgiei Judecatii care si ea totodata schimba pareri si credinte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrii aiureli. Pune-ti ochelari. Nu se intelege nimic

      Ștergere
  9. craciune, numai aberatii pline de ura postezi pe blogul lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca o conduce pe Viorica la Videle.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dar voi va iubiti tara? Daca ar fi sa vi se ofere ocazia de a fi presedinte pentru un an, v-ar durea de copiii vanduti? Sau v-ati repezi si voi cu mainile in buget?!
    Ati zis ca sunteti popor ales. Pe ce? Pe vorbe?!

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca este vb de un convoi cu politicieni rusi si sefi militari fara Putin care se vor deplasa pe ultima parte a drumului catre o localitate romaneasca la o chermeza organizata de o primarie ca sa sarbatorrasca acordul de cedare catre Rusia a judetelor regiunii Moldova de dincoace de Prut care contine si despagubiri catre Rusia pt timpul trecut cit aceste judete nu au apartinut URSS conf prevederilor Acordului Robbentrop Molotov aplicat doar partial dupa razboi dupa o renegociere intre lideri comunisti unsa inclusiv cu bauturi tari pina dimineata tot la o chermeza in Romania posibil in aceeasi localitate.

    RăspundețiȘtergere
  13. De bine nu poate să fie, acele mașini negre în convoi, numai la mort se merge așa.Cineva de inimă rea că a pierdut......

    RăspundețiȘtergere
  14. Astazi am cunoscut un fost coleg de-al lui Iohannis care spune ca-l cunoaste atit de bine incit nu vrea sa -l voteze duminica.
    Dar ce spunea acesta foarte sigur pe el este ca un strabunic al lui Iohannis era grec si casatorit cu o sasoaica ,iar dupa mama acesta spunea ca Iohannis este EVREU.

    RăspundețiȘtergere
  15. Astazi am cunoscut un fost coleg de-al lui Iohannis care spune ca-l cunoaste atit de bine incit nu vrea sa -l voteze duminica.
    Dar ce spunea acesta foarte sigur pe el este ca un strabunic al lui Iohannis era grec si casatorit cu o sasoaica ,iar dupa mama acesta spunea ca Iohannis este EVREU.

    RăspundețiȘtergere
  16. Moare cineva s-au vine la vot?
    Se practica votare pe 4 roti.

    RăspundețiȘtergere
  17. Păi, cu Romania aflata sub protectie divina cum ramane? Dupa cate imi amintesc, nu eu ci tu, Ghiorghiu, le-ai promis romanilor ca vor fi alesi. Fara sa faca nimic. Doar sa stea si sa te linguseasca pe tine

    RăspundețiȘtergere
  18. Iohannis-evreul care se da-pretinde sas..

    RăspundețiȘtergere
  19. Astazi ultima zi a campaniei electorale si cind Iohannis refuza dezbaterea deci dialogul ca si in cei 5 ani el voteaza DICTATURA cu lozinca ''Ori eu ori PSD'' -zise premierul PSD-dist de la GRIVCO Ioha...

    RăspundețiȘtergere
  20. Intrebat in cit timp face drumul pina la SIBIU Iohannis a raspuns arogant-Cu ce?

    RăspundețiȘtergere
  21. 10 ,29 Cum e seful vostru Iohannis-evreul sas si Helvig-evreu asa sinteti si voi 'cum e turcu si pistolul',propagati ura si hotia si apoi strigati la altii ca ei propaga ura si sint hoti.. sperind sa capitalizati prin ura si Dezbinare capital electoral pentru sefii vostrii care va platesc si sa-i Dezbinati pe romani sa-i badati in ceata si sa vii voteze..

    RăspundețiȘtergere
  22. România și romanii sunt un popor de oameni credincioși,
    Este suficient ca sa fie 5 credincioși care pot tine 50.000 cu ruga lor către Dumnezeu.
    România este un popor harnic,de acea nu vor străinii sa progreseze tara noastra,sa nu vina cei care lucrează în afara.
    Dumnezeu iubeste omul vrednic si cu credința,acest popor chiar este bun si primitor.
    Cred ca esti multumit 17,50 asa stau lucrurile.
    Doamna Maria multa sanatate va doresc si o zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din fericire, nu tu, Masinca, esti Dumnezeu😂. Mai ai rabdare...

      Ștergere
    2. 09.04 se vede cata credinta aveti. Improscati cu ura la tot pasul, discriminati, condamnati, judecati, puneti etichete fabricate la antena 3 si apoi pretindeti ca sunteti credinciosi, crestini si patrioti. Chiar credeti ca Dumnezeu nu vede? Ce semanati aia o sa culegeti!

      Ștergere
  23. 20,13 Iohannis-Dezbinatorul cu geaca ROSIE-instigator la Lovitura de stat esuata si la care Iohannis si-a anulat dupa cum spuse iesirea in strada din nou, a semanat VINT timp de cinci ani si va culege Furtuna,mai devreme sau mai tirziu dupa cum si-a dorit cu disparitia partidului PSD care la ultimile alegeri a avut o majoritate parlamentara de 47 procente..
    Daca nici asta nu mai e Dictatura si nazism atunci ce E??..

    RăspundețiȘtergere