miercuri, 20 noiembrie 2019

S.O.S !!! INCENDIU IN CASA DOAMNEI MARIA HANDIC !

Maria Handic.


                                                        Dragii mei, 

Am primit un Mesaj de la dna Maria Handic, in care ne roaga ca s-o ajutam fiecare cum si cu ce putem, deoarece,a trecut printr-o grea incercare.
Iata Mesajul dnei Handic,insotit de cateva fotografii:

Oameni buni,marti pe 5 noiembrie am vrut sa aprind focul si am turnat petrosin peste rumegus,sticla cu petrosin am lasat-o langa mine! In momentul cand am aprins focul,flacara a rabufnit si a luat foc si sticla cu petrosin! M-am pierdut,am aruncat stiicla arzand in chiuveta si am deschis geamul si usa,iar aerul a alimentat focul ! 
Locuind langa soseaua principala,doi soferi au vazut flacara si mi-au sarit in ajutor.
A luat foc boilerul care era deasupra chiuvetei ! 
Bucataria e neagra din cauza fumului.
Sant o persoana batrana cu un baiat cu nevoi speciale.
Va rog mult ,cine ma poate ajuta sa cumpar un boiler si sa pot zugravi bucataria! 
Handic Maria - RAIFFEISEN BANK NR.CONT:
RO72RZBR0000060011810593. Va multumesc din suflet si Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze si sa va inmulteasca DARUL.
Telefon : 0725646379.
RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !
Prieteni dragi, sa luam drept exemplu PILDA  aceasta:
Ev. Luca XVI, 19-31; Bogatul nemilostiv şi săracul Lazăr
Luca XVI, 19-31
Capitolul XVI
19. Era un om bogat care se îmbrăca în porfiră şi în vison, veselindu-se în toate zilele în chip strălucit.
20. Iar un sărac, anume Lazăr, zăcea înaintea porţii lui, plin de bube,
21. Poftind să se sature din cele ce cădeau de la masa bogatului; dar şi câinii venind, lingeau bubele lui.
22. Şi a murit săracul şi a fost dus de către îngeri în sânul lui Avraam. A murit şi bogatul şi a fost înmormântat.
23. Şi în iad, ridicându-şi ochii, fiind în chinuri, el a văzut de departe pe Avraam şi pe Lazăr în sânul lui.
24. Şi el, strigând, a zis: Părinte Avraame, fie-ţi milă de mine şi trimite pe Lazăr să-şi ude vârful degetului în apă şi să-mi răcorească limba, căci mă chinuiesc în această văpaie.
25. Dar Avraam a zis: Fiule, adu-ţi aminte că ai primit cele bune ale tale în viaţa ta, şi Lazăr, asemenea, pe cele rele; iar acum aici el se mângâie, iar tu te chinuieşti.
26. Şi peste toate acestea, între noi şi voi s-a întărit prăpastie mare, ca cei care voiesc să treacă de aici la voi să nu poată, nici cei de acolo să treacă la noi.
27. Iar el a zis: Rogu-te, dar, părinte, să-l trimiţi în casa tatălui meu,
28. Căci am cinci fraţi, să le spună lor acestea, ca să nu vină şi ei în acest loc de chin.
29. Şi i-a zis Avraam: Au pe Moise şi pe prooroci; să asculte de ei.
30. Iar el a zis: Nu, părinte Avraam, ci, dacă cineva dintre morţi se va duce la ei, se vor pocăi.
31. Şi i-a zis Avraam: Dacă nu ascultă de Moise şi de prooroci, nu vor crede nici dacă ar învia cineva dintre morţi. 
Sa fim buni fratilor ! Sa ajutam pe cei necajiti si oropsiti!
Dumnezeu si Maicuta Domnului ne va inmulti DARUL nostru,prin a ne darui sanatate,bucurie si impliniri sufletesti.
 Cu dragoste si cu recunostinta,Maria Ghiorghiu!
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Este posibil ca imaginea să conţină: câine

.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Este posibil ca imaginea să conţină: interior

Este posibil ca imaginea să conţină: interior

6 comentarii:

  1. Nu vă faceți griji România va deveni al doilea Ierusalem și Iisus va veni în România. Așa că stați liniștită și așteptați să devenim al doilea Ierusalem și venirea lui Iisus.

    RăspundețiȘtergere
  2. in aceeasi data 5 noie pe mine m-a inundat vecinul-asa ca sunt necazuri peste tot si boli cu duiumul DUMNEZEU SA NE AJUTE

    RăspundețiȘtergere
  3. In 2 zile aveti suma de 500 lei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihail Kogălniceanu va deveni una dintre cele mai mari baze NATO din Europa de Est


    În zonă ar trebui să apară un nou oraș, unde sunt așteptați 10.000 de militari care vor dubla actuala populație a localității.

    Aproape 13 miliarde de lei ar trebui investiți în următorii 20 de ani în infrastructură, spații de cazare, dar și unități medicale și de învățământ.
    Proiectul a fost aprobat în ultima ședință a guvernului Dăncilă și va fi realizat cu bani de la buget.

    Acesta este perimetrul pe care îl ocupă în prezent baza militară americană, lângă aeroportul Mihail Kogălniceanu din județul Constanța.
    Dacă proiectul aprobat de guvern va deveni realitate, practic aici se vor ridica tot felul de construcții cu o suprafață desfășurată de 30 de hectare, dar și drumuri și platforme aeroportuare pe alte 300 de hectare.
    În plus, se va construi o nouă pistă care va fi exclusiv militară. Totul în valoare de 12,7 miliarde de lei.

    Baza va aduce o dezvoltare a localității ????

    Experții sunt de părere că la Mihail Kogălniceanu va apărea o copie a unității Ramsmtein din Germania, cea mai mare bază militară nord americană și NATO în afara granițelor SUA.

    Noua bază va adăposti aproape 10.000 de militari americani, care vor fi însoțiți de familiile lor.

    Baza Mihail Kogălniceanu adăpostește acum câteva sute de militari americani și piloți NATO implicați în misiunea de poliție aeriană deasupra Mării Negre.
    Aici lucrează deja sute de angajați civili români în special în zona administrativă, iar localnicii speră că viața lor se va schimba în bine în următorii ani.
    Analiștii susțin că demararea acestui proiect ar fi o mutare geostrategică importantă în contextul actual de securitate.

    Baza aeriană Mihail Kogălniceanu a fost folosită pentru prima dată de trupele americane în 2003, când a fost transformată în pod aerian spre și dinspre Irak.
    Un alt obiectiv al lucrărilor va fi mărirea capacității rezervoarelor de combustibil turboreactor, pentru alimentarea avioanelor cu rază lungă de acțiune. Asemenea aeronave sunt, de exemplu, cele care asigură rotirea trupelor românești și americane care sunt trimise în Afganistan sau în alte țări din Asia. Tot în vederea acestui obiectiv urmează a fi extinsă platforma destinată staționării aeronavelor grele. Este de amintit, în acest context, că avioanele militare de la Kogălniceanu transportă nu doar soldați, dotați cu armamentul lor individual, ci și armament greu.

    RăspundețiȘtergere
  5. General american avertizează România: Următorul conflict Rusia - NATO o să fie în Marea Neagră : Cred că regiunea Mării Negre va fi cel mai probabil viitorul teatru de conflict.

    Generalul (r) american Ben Hodges, care între 2014 şi 2017 a fost comandant al Forţelor terestre americane în Europa, spune că viitorul summit NATO de la Londra ar trebui să acorde mai mult atenţie problemei legate de securitatea în regiunea Mării Negre, deoarece Alianţa Nord-Atlantică nu dispune de o prezenţă avansată sporită adaptată acestei zone, potrivit agenţiei de presă ucrainene .

    În acest context, el a subliniat importanţa regiunii Mării Negre în protejarea flancurilor estic şi sudic ale NATO. ' Este necesară o discuţie în cadrul Alianţei, care să ducă la formarea unei idei clare că regiunea Mării Negre este la fel de importantă pentru securitatea europeană ca Marea Baltică', a afirmat Ben Hodges.

    'Cred că regiunea Mării Negre va fi cel mai probabil viitorul teatru de conflict. În orice caz, acesta este un spaţiu, unde noi (NATO) suntem în situaţie de rivalitate (cu Rusia). Ucraina are un rol esenţial în zona Mării Negre, de fapt, tocmai din această cauză Rusia a anexat Crimeea pentru că de acolo (din peninsulă) poate atinge 97% din coasta Mării Negre cu diverse tipuri de armament', a explicat Ben Hodges într-un interviu acordat la începutul săptămânii agenţiei de presă citate.

    Potrivit acestuia, 'ruşii pot perturba navigaţia, pot crea probleme României în perimetrul zonelor ei economice exclusive, unde sunt resurse energetice, pot bloca accesul în Odesa', oraş-port în sudul Ucrainei.

    RăspundețiȘtergere
  6. În acelaşi timp, el a evocat provocările legate de podul peste strâmtoarea Kerci, care leagă peninsula Crimeea de Rusia continentală, precum şi situaţia regiunilor separatiste georgiene Abhazia şi Osetia de Sud, a căror independenţă a fost recunoscută de Rusia în urma conflictului de cinci zile cu Georgia în august 2008.

    'Avem nevoie de o formulă DIME (Diplomatic, Information, Military, Economic) - o combinaţie de componente diplomatice, informaţionale, militare şi economice pentru această zonă. Alianţa trebuie să dezvolte o abordare multidimensională în regiunea Mării Negre pentru a-şi proteja aliaţii, prietenii şi pentru a asigura libertatea de navigaţie', subliniază generalul american în rezervă, în prezent expert militar.

    Referitor la componenta militară, Ben Hodges consideră că este necesar să aibă loc mai multe aplicaţii militare în regiune şi să fie îmbunătăţit schimbul de date operative între Ucraina, România şi Georgia.

    'Împreună, cele trei ţări vor avea o imagine mult mai bună despre ceea ce se întâmplă în Marea Neagră, iar aceasta se poate face chiar şi în afara Alianţei. NATO trebuie să-şi crească în mod semnificativ prezenţa navală în Marea Neagră', susţine generalul american, potrivit căruia Convenţia de la Montreux (care stipulează că tonajul agregat al navelor de război al ţărilor neriverane care intră în Marea Neagră nu poate depăşi 30.000 de tone pentru o perioadă de maximum 21 de zile) nu ar fi o problemă, întrucât NATO nu s-a apropiat de pragul respectiv vizând numărul de zile de staţionare în apele Mării Negre.

    În privinţa aspectului economic, el a explicat de ce Europa Occidentală nu a luat în serios regiunea Mării Negre, conform publicaţiei ucrainene Segodnia, care face un rezumat al interviului acordat de fostul comandant USAREUR DSnews.

    'Pentru că nu vede potenţial economic aici, mize mari. Da, există un soi de comerţ, dar comerţul cu Balcanii, cu Georgia nu este atât de important. Regiunea are nevoie de dezvoltare, este important de dezvoltat potenţialul ei economic pentru ca ţările occidentale să devină "acţionari" ai securităţii regionale. În consecinţă, Europa va deveni mai interesată de securitatea Georgiei şi a Ucrainei', a concluzionat Hodges.

    Totodată, generalul în rezervă american consideră că Occidentul ar trebui să-şi amelioreze relaţiile cu Turcia, 'să găsească un limbaj comun cu ea'. 'Avem nevoie de Turcia pentru a descuraja nu numai Rusia în Marea Neagră, ci şi Iranul', a subliniat el, adăugând că Turcia este 'unghiul' care uneşte flancul estic al NATO cu cel sudic.

    În acelaşi interviu, el s-a referit şi la provocările în materie de securitate pentru SUA. În opinia sa, Rusia va fi un adversar al Statelor Unite pentru cel puţin 20 de ani, în timp ce China pentru cel puţin 120 de ani.



    RăspundețiȘtergere