duminică, 24 noiembrie 2019

PRINTUL PAUL !

                   24 Noiembrie 2019,ora 5,11 !
                                                               Dragii mei,
În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
             "E pentru Printul Paul ! 
Iar un alt glas, continua:
               A atacat..."
Si glasul, nu mai spune nimic .
Dragii mei, cu siguranta vom afla ceva cu totul deosebit despre Printul Paul,ceva care va face valuri.
Ce anume? Eu nu stiu a va spune.
Dar iata cine a fost si este Printul Paul:
Paul Lambrino (n. 13 august 1948, Paris) este cunoscut și ca Paul-Philippe de Hohenzollern sau chiar Prințul Paul al României, nefiind însă recunoscut ca ...
Religie‎: ‎creștin
Copii‎: ‎Carol Ferdinand
Ocupație‎: ‎om politic
Părinți‎: ‎Carol-Mircea Lambrino

Paul Lambrino

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigationJump to search
Paul de Hohenzollern
Printul Paul al Romaniei.jpg
Paul Lambrino
Date personale
Născut (71 de ani)
ParisFranța
PărințiCarol-Mircea Lambrino
Căsătorit cuLia Georgia Triff (1996-prezent)
CopiiCarol Ferdinand
Cetățenieromână, engleză
Religiecreștin
Ocupațieom politic Modificați la Wikidata
Activitate
DomiciliuBucurești, România
Alma materColegiul Millfield
Oraș natalParis, Franța
Cunoscut pentruPretendent la tronul României
Paul Lambrino (n. 13 august 1948Paris) este cunoscut și ca Paul-Philippe de Hohenzollern sau chiar Prințul Paul al României, nefiind însă recunoscut ca membru al Casei Nobiliare de Hohenzollern-Sigmaringen și nici al Casei Regale a României. Este fiul lui Mircea Grigore Carol Lambrino (cunoscut drept Mircea Grigore Carol de Hohenzollern, 1920–2006), fiu al prințului Carol al României.
Mama lui Paul este Helene Nagavitzine, prima soție a lui Mircea Grigore Carol. Paul susține că el este adevăratul succesor la tronul României, deși mariajul morganatic al lui Carol al II-lea cu Zizi Lambrino (mariaj ce a dus la nașterea tatălui său in ianuarie 1920) a fost anulat de către Tribunalul Ilfov în ianuarie 1919, după care această hotărâre a fost contestată în tribunalele internaționale (din Portugalia și Franța), acolo unde Paul al României a câștigat recunoașterea faptului că tatăl său este fiul legitim al lui Carol al II-lea.[1]
La 14 februarie 2012Înalta Curte de Casație și Justiție i-a recunoscut tatălui său, Carol Mircea, calitatea de fiu legitim al regelui Carol al II-lea, iar Paul a fost recunoscut astfel drept moștenitor al lui Carol al II-lea[2]
Conform normelor dinastice internațional acceptate, calitatea de membru al unei case regale sau nobiliare nu este dată de simpla înrudire biologică între membrii familiei, ci presupune recunoașterea explicită a apartenenței, de către șeful acelei case. Liderii Casei Nobiliare de Hohenzollern-Sigmaringen nu au acordat vreodată calitatea de membru lui Paul Lambrino sau tatălui său. Nici conducerea Casei Regale de România nu a făcut acest lucru, astfel că solicitarea acestuia de a fi recunoscut drept succesor legitim la Tron apare ca nefondată.
                                                      Cu dragoste,Maria.

22 de comentarii:

  1. Un om de joasa speta implicat in tot felul de gainarii si furtisaguri. Nu merita atentie!

    RăspundețiȘtergere
  2. V-a lupta si asta pentru padurile scapate de evreii austrieci ai lui Iohannis..
    Vai de Romani,a invins Ticalosia Perpetuata sub toate vopselele politice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce de anonimi cretini !!!! Pt. liber la taieri masive de păduri, austriecii au semnătura lui ADRIAN NĂSTASE !!!!!

      Ștergere
  3. NEAMȚ AȚI VRUT ??? BOCIȚI ... - Dumnezeu există - Mărturii.
    mariaghiorghiu.blogspot.com › 2017/02 › neamt-ati-vrut-bociti-va-copiii-si
    1 feb. 2017 - Ai dreptate Maria si cu Iohannis si cu mitingurile, cheama si incita mai mult .... Neamț am vrut si șanț alaturi de neamț pomanagiilor psd-isti !!! ..... cei care sunt profeti adevarati nu isi fac blog politic ; nu v-ati saturat de tarat ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Si s-a terminat si opereta cu alegerile,care cate miliarde ne costa ca sa fie pusa in scena.

    RăspundețiȘtergere
  5. Traficantul de valuta prin Cluj, Rares Bogdan se lauda acum pe TV, cu ce a vazut prin SIBIUL lui Iohannis ,cind venea pe la fetele lui DURDUN de la campingul Dumbrava.

    RăspundețiȘtergere
  6. printul Paul se stie ca este implicat in afaceri cu terenuri-NU SE MAI SATURA MONARHII DE AVERE-ii doare in cot de popor-RUSINE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e monarh cum sunt eu amazoana.

      Ștergere
    2. Folosesti cuvinte pe care nu le intelegi. Mai citeste.

      Ștergere
  7. acesta caruia ii spuneti print nici macar nu este un print! nu a fost recunoscut niciodata de casa regala a Romaniei deci poate fi considerat foarte usor ca fiind un impostor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cineva a scris asta e de luat în considerare, Anonim 22 noiembrie 2019, 15:17
    Fiti atenți ce spun o femeie va conduce romania în viitor dar nu va fi Viorica Dancila acea persoană aleasa de divinitate.mult nu mai e și va veni .

    Răspundeți

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce 22.56 te gandesti doar la infractoare? Tara asta nu are si femei cinstite, corecte si demne de o asemenea functie? Presa si televiziunile au promovat in special infractori in ultimii ani. Presa si televiziunile sunt corupte, sunt cumparate de oamenii cu bani, oameni cu probleme penale. De asta suntem aici. Media a distrus societatea. Media a degradat societatea. Media a ajuns la nivelul de a prezenta poporului emisiuni facute de prost...te. De ce urmariti media? Media face din negru alb.

      Ștergere
  9. Au votat romanii un neamt impostor ca nu este decit putin prin religia evanghelica si mult din oportunism, de aceia se da SAS cea ce si e in parte dar NU german ci luxemburghez..

    RăspundețiȘtergere
  10. Acea Femeie care va conduce Romania nu va conduce doar Romania ci lumea intreaga si va numi primul Presedinte plin (dupa Basescu interimar) ambii dupa urgia Judecatii.
    Este insusi Dumnezeu cu trup fizic de femeie si batrina de zile pt ca are misiunea de a reprezenta in mod special pe Duhul Sfint mama noastra divina asa cum a avut in taina si Fecioara desi partial fiind asociata identitatii Ei in Apocalipsa Femeia care nascuse un fiu care nu are cum logic sa fie Biserica oricare ar fi ea -asa cum eronat se talmaceste oficial pt norod.
    Ideea de femeie sau Mama divina inclusiv despre ultimul papa etc se regaseste si in alte profetii mare parte citate intro carte eschatologica a doi autori numita "Queen of Rome, Queen of Islam, Queen of All " despre revenirea Fecioarei cu puteri divine depline si misiunea Sa de unire a tuturor popoarelor laolalta intro unica religie si turnarea urgiei Judecatii (vezi Isaia66) cartea citind doar profetii din lumea credtina inclusiv despre Sf.Graal desi se leaga si de alte profetii dinaintea si din afara crestinatatii unele devenite legende inca din antichitate cum ar fi despre Pasarea Phoenix, cea despre Zeita Vestului ("din tara din Vest" in original asa cum era numita India de chinezi) ,cea despre Maitreya nume atribut intre cele 1000 ale aspectului Adi Shakti din monoteismul hindus nume echivalent (inclusiv ca descriere la ei mai bogata) cu Duhul Sfint din crestinism. Mama Universului profetita nativilor supravietuitori in Bolivia si Peru. Chiar si Mahdi avind in vedere unele detalii din profetie legate de inclinatiile catre arta si treburile casnice.
    Nostradamus atinge subiectul in doua contexte doferite primul fiind cel in care spune ca numele ei este Trei Surori (cele trei mame Mai Treya cele 3 mari puteri care tin de cele 3 mari Canale interioare
    al doi.lea fiind in ultimele doua catrene din Centuria X.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da .. vine Lilith. hahaha

      Ștergere
    2. Spune-i și inițiala numelui ei dacă știi Mihai.

      An 18:58 nu este o poveste este ceva real, și nici legendara .Este cu adevărat o persoana din România .

      Ștergere
  11. Astept sa vedem ce va face si sa nu credeti ca nu va fi taxat.
    Cat de prințul Paul o atacă in instanta problemele care le are sau va fi atacat din nou.

    RăspundețiȘtergere
  12. Paul sa atace mediatic pe Cineva Savaot Femeia in speranta ca va mai obine procente in sondaje la inceputul hulei majoritare dupa cintarile in Sion.
    Nu va fi singurul.
    Casa regala este apropiata Psd ca activism mediatic politic in schimbul unei rente de la Buget catre asazisa casa regala renta stabilita prin lege prin ..bunavointa Psd pdrtid opus ideii de tara regalista car in trecut a atacat nediatic virulent adunarile publice sle fostului rege Mihai vazut ca vinzator si tradator de tara etc ibterzicind accesul lui anterior in tara ani de zile dupa Revolutie.
    Money talks.

    RăspundețiȘtergere