miercuri, 20 noiembrie 2019

ADEVĂRUL DUHULUI SFÂNT, UN MUNTE DE ADEVĂR !

                                                  20 Noiembrie 2016,ora 16,15 !

                                                 Dragii mei, 

În aceasta după amiaza,mare mi-a fost bucuria cand ,mi-am auzit propriul glas care spunea asa:

                      ”Sufletul meu alearga după Mesaje.
               Numai Dumnezeu sa le stropeasca pe acelea care,țin un munte de Adevar.
Dar un alt glas intervine dragii mei, si -mi confirma:
                   Da! Toate câte tu scrii ,este ADEVARUL  DUHULUI SFANT si țin în ele un Munte de Adevar!”  
Dragii mei prieteni si mai puțin prieteni, ca sa nu spun dusmani, oare ce DOVEZI ne mai trebuie, ca sa credem in ADEVARUL  DUHULUI SFANT? 
Sa nu va indoiti dragilor de toate cate scriu,pentru că nu de la mine scriu, ci de la DUHUL CEL PREA SFANT si de la MĂICUȚA  DOMNULUI.
Daca ceva nu va place,sau nu credeti in ceea ce cititi pe acest Blog, căutati sa va abtineți de la cuvinte răutăcioase si jigniri. Este cel mai bine asa,ca sa nu va mai adaugati alte păcate in plus ,față de cele adunate in suflet până acum. 
Păcatul cel mai mare,este HULA impotriva DUHULUI SFÂNT,si care păcat , nu se iarta niciodata, nici aici pe pământ si nici in viata vesnică.
Si-atunci ,la ce bun sa ne exprimam urât si sa jignim?
Eu voi fi aici pentru voi toti,neconditionat ,zi de zi si noapte de noapte.
                                       Cu dragoste,Maria.
          

37 de comentarii:

  1. Va rog mult,pe cititorii acestui blog,care sunteti mult mai informati decat mine stiti o reteta naturista care sa dea rezultate pentru PSORIAZIS?O fetita de 12 ani are psoriazis,iar medicii o trateaza cu diferite tratamente care nu dau nici-un rezultat.Mama ei spune ca l-a dobandit in urma unui soc emotional la scoala.Este un elev de nota 10.Poate nu intamplator mi-a spus chiar azi,inaintea marii sarbatori de maine.Este o familie foarte credincioasa.Sunt singura persoana din afara familiei careia i-a impartasit acest''secret''al lor.Daca ma puteti ajuta cu un sfat,o reteta naturista,etc.va sunt profund recunoscator.Va multumesc anticipat tuturor.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.31

      Stimate domn,

      Pentru copilul dvs. exista un singur tratament care da rezultate exceptionale in 2 luni de zile pentru aceasta boala autoimuna . Va rog cititi mai jos la link-ul pe care-l voi atasa . Este fabricat de catre ROMVAC :

      http://presamil.ro/tratament-revolutionar-pentru-boli-autoimune/

      http://romvac.ro/contact/

      http://romvac.ro/acasa/istoric/

      https://www.cotidianulagricol.ro/gama-imunoinstant-de-la-romvac-vindeca-psoriazisul/


      Va doresc multa sanatate si copilul o sa fie bine !

      Ștergere
    2. https://beautyvictoria.ro/produs/psoriazis-crema-plus/
      Psoriazis este o boala cronica si recidivanta a pielii pe care o au milioane de oameni.Boala afecteaza sistemul capilar arteriovenos si se exprima pe piele sub forma eritemo-pustulo-scuamoasa (adica prin roseata si mici umflaturi acoperite uneori cu coji).Cel mai frecvent boala este situata in zona articulatiei cotului,genunchiului si pe partea paroasa a capului.De aceasta boala se poate imbolnavi oricine,dar cel mai frecvent persoanele cu sistemul nervos vegetativ slabit si o absorbtie slaba a vitaminelor si mineralelor. Experienta ne-a demonstrat ca alimentatia are un rol decisiv in aceasta boala: un regim dietetic duce la o regresie a bolii si la o vindecare foarte buna.

      Cu noul tratament CREMA PLUS,dupa cateva saptamani de tratament,leziunile incep sa dispara. Beneficiile minunate ale acestei formule inspirate din natura nu vor intarzia sa apara.Acordati o atentie speciala zonelor afectate aplicand CREMA PLUS de doua ori pe zi.

      PRODUS IN AUSTRALIA

      Ce aduce nou ceea ce va oferim?

      Varianta de fata consta in aplicarea pur si simplu a unei creme-solutii. in primul rand trebuie sa mentionam din capul locului ca aceasta crema, nefiind un tratament de “inghitit”, nu are efecte secundare cunoscute, fiind pur si simplu o crema “ca toate cremele”, dar neobisnuit de eficace pentru o asemenea boala de piele redutabil de rezistenta la tratamente consacrate.

      Asadar va putem descrie ce s-a intamplat pozitiv celor care au incercat-o, bineinteles neputand intra in detalii de compozitie, aceasta fiind secreta (“reteta magistrala”). de altfel aceasta crema este adusa din australia, dupa cum spuneam.

      Obisnuit, ceea ce am “vazut” si inteles ca si rezultat practic, poate fi descries in cateva propozitii uimitor de simplu. persoanele care au folosit aceasta varianta de crema-solutie, au descris ameliorari simtitoare si rapide. exista mai mult de jumatate din oameni care au descris telefonic cu bucurie vindecare completa!!! si aici nu numai ca nu exageram, ci dimpotriva am incercat sa scadem entuziasmul unui rezultat de fapt mai bun de atat. ceea ce descriu toti este caderea scuamelor, absenta formarii altora, normalizarea treptata in decurs de zile-saptamani (de la caz la caz) a culorii pielii, toate acestea insotite de o reala usurare psihica si optimism de inegalat.

      In alte cazuri, mult sub majoritatea a ceea ce am descris, tratamentul a trebuit sa fie repetat dupa aproximativ cateva luni, cu rezultat final excellent (vindecare).

      In cazurile mai rare cu doar ameliorare, toti au descris ca este ceea ce au gasit ca varianta “cea mai buna” de a scapa de neplacerile cauzate de un asemenea aspect urat al psoriazisului, viata fiind in esenta imbunatatita printr-un aspect mai acceptabil si pozitiv al pielii.

      https://beautyvictoria.ro/produs/emu-oil-psoriazis/
      sursa naturala; 100% Ulei pur de Emu -30ml.
      Uleiul de Emu Tasmanian este cel mai bun ulei de emu din lume,fiind folosit pentru multele sale rezultate precum Psoriazis, probleme ale pielii, hemoroizi, basici, acnee, pete de batranete, rigiditate a articulatiilor, dureri musculare cauzate de artrita, reumatism, lumbago, dureri, accidentari sportive, dureri usoare, tratamentul traumatismelor, reintinerire si crestere; pierderea parului, bun pentru eliminarea vergeturilor si opreste formarea unelor noi cauzate de sarcina sau slabire,arsuri,arsuri solare, muscaturi/intepaturi de furnici, albine, tantari.

      PRODUS IN AUSTRALIA

      Sanatate multa

      Ștergere
    3. Romvac?! Sper ca nu va bateti joc de persoana care a cerut un sfat...De cand Romvac fabrica medicamente pentru om?!

      Ștergere
    4. Multi oameni folosesc,de multi ani,medicamente pt uz veterinar: asocilin,mibazon,galisan

      Ștergere
    5. 10.57

      Citeste , desteptule despre Romvac , nu te mai da rotund !!!!

      Din anul 2015, Romvac are un nou și extrem de modern Laborator de Cercetare – Dezvoltare în domeniul medicinei umane, activitatea acestuia vizând cercetarea pentru producţia şi utilizarea suplimentelor alimentare pe bază de anticorpi (IgY) specifici.
      Terapia cu imunoglobulina Y se recomandă în cadrul Cabinetului autorizat de Medicină Complementară / Alternativă Romvac, care este parte componentă a Departamentului de Cercetare-Dezvoltare al Romvac Company S.A.
      Acesta şi-a început activitatea în anul 2016, după lansarea pe piaţă a produselor din gama Imunoinstant.

      În cadrul Cabinetului de Medicină Complementară Romvac, Psoriazisul şi-a găsit vindecarea prin utilizarea imunglobulinelor specifice din ou.
      Psoriazisul este o boala a cărei etiologie este neclară. Ea reduce calitatea vieţii şi provoacă multe probleme psihologice şi psihosociale în rândul persoanei afectate. Cu toate acestea, s-a stabilit că predispoziţia genetică şi stimulii de mediu contribuie la anomaliile imunologice, biochimice şi vasculare, ducând la proliferarea şi diferenţierea epidermică anormală.
      În vederea îmbunătăţirii calităţii vieţii pacienţilor cu psoriazis, schemele terapeutice aplicate s-au perfecţionat, dar fără a obfţne vindecarea bolii. Anticorpii reprezintă o nouă speranţă pentru gestionarea psoriazisului, oferind avantaje precum: lipsa toxicităţii asupra organelor interne, excelenta tolerabilitate, inducerea unei remisiuni susţinute.
      Produsele din gama Imunoistant, ce conţin anticorpipoliclonali IgY din galbenuş de ou, pot reprezenta o şansă pentru pacienţii cu leziuni psoriazice infectate cu germeni patogeni specifici, sensibili sau rezistenţi la antibiotice.
      Produsele cu IgY nu au indus reacţii adverse şi nici apariţia răspunsului imun idiopatic în corpul pacientului, ele putându-se administra indiferent de vârstă, singurul criteriu de excludere din tratament fiind alergia sau sensibilitatea la proteinele din ou.
      Pacienţii incluşi în studiile realizate au fost diagnosticaţi clinic cu psoriazis vulgaris, cu diferite localizări şi în diferite stadii.
      Aplicarea tratamentului s-a realizat în urma evaluării fizice şi clinice.
      Aprecierea efectelor terapeutice ale produselor cu IgY la pacienţii cu psoriazis s-a făcut prin: verificarea ameliorării sau a remisiei simptomatologiei psoriazisului, examen histologic, examen microbiologic privind prezenţa sau absenţa agenţilor patogeni identificaţi iniţial şi analize biopsice. În toate studiile efectuate s-a constatat că terapia generală şi personalizată, orală şi topică cu produse conţinând imunoglobulina Y polivalentă, bivalentă sau monovaletă, a fost eficientă pe termen lung, lucru dovedit de rezultatele bune, promiţătoare, în cazul majorităţii pacienţilor cu psoriazis. Din punct de vedere structural, atât pielea, cât şi unghiile pacienţilor au revenit la normal.
      „Avem antidotul pentru psoriazis, o boală autoimună care până acum nu a fost vindecată niciunde.

      Ștergere
    6. Cu peste 1.500 de pacienţi trataţi care au încercat toate tratamentele din  fără niciun rezultat şi fără nicio speranţă, putem spune că rezultatele Romvac sunt foarte bune.
       Ei au ales vindecarea prin medicina alopată ca la o ultimă soluţie şi după ce văd rezultatele, sunt cei mai fericiţi oameni de pe pământ.
      Exemplele sunt multe şi evidente.
      Am vindecat un profesor universitar care se pensionase destul de tânăr din cauza acestei maladii.
      Un alt pacient avea psoriazis de 55 de ani.
       După ce s-a vindecat, ne spunea că se privea în oglindă în fiecare zi şi nu putea să creadă  că a fost vindecat. 

      Un copil în vârstă de şase ani, după doar două luni de tratament boala i-a fost vindecată.

      În acest moment, medicina umană nu are o medicaţie în registrul pediatric pe acest palier, nici măcar pentru ameliorarea stărilor de inconfort. 
      Am avut ca pacient şi o fetiţă de 13 ani care a fost nevoită să întrerupă şcoala din cauza acestei erupţii.

      După tratamentul recomandat, în cadrul Cabinetului de Medicină Complementară Romvac, copila s-a refăcut complet, este sănătoasă şi fericită că s-a întors printre colegi.

      Au venit la noi şi pacienţi din străinătate, care s-au vindecat  şi ne mulţumesc. 
      Trebuie să subliniez faptul că pacienţii cu psoriazis au, în proporţie de 30-35%, şi o suprainfecţie, de aceea recomandăm, pentru un diagnostic de certitudine, efectuarea unei biopsii cutanate, deoarece în cazul acestei maladii diagnosticul clinic nu este suficient.
      Cu un diagnostic cert, noi putem să oferim un tratament personalizat şi rezultatele nu întârzie să apară”, a subliniat Constantin Chiurciu, Director general al companiei Romvac.

      Ștergere
  2. Eu nu ma indoiesc dar va rog sa nu adaugiti la mesaje consideratii personale decit daca le intuiti sau reies din trairea care insoteste informatia literala primita. Altfel ar trebui precizat ca este parere petsonala. Ma gindesc ca acolo unde Dumnezeu spune Tot ce scrii se refera la citarea mesajelor Sale nu si la parerile ulterioare mai ales ca marea lor majoritate au nevoie si de o talmacire deloc usoara chiar si pt specialistii in domeniile atinse.

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulți ani ocrotiți de Maica Domnului! Multă sănătate și bucurii intru Domnul Sfânt spre lucrare pentru oameni și credința sfânta și dreapta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc din suflet tuturor.Multumesc mult Maria.Doamne ajuta-ne pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  5. 10.57 Din 2015 ! Suna-i si intreaba-i .

    RăspundețiȘtergere
  6. Rodia, un produs Romvac destinat sistemului osteo-articular

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=e_ua0YcZdHQ&feature=emb_logo

    RăspundețiȘtergere
  7. 10.57

    Tratament revoluționar pentru boli autoimune
    Articol din iunie 18, 2019

    În mintea multora dintre noi, ROMVAC este asociat cu institutul de cercetare a produselor medicale din sfera veterinară, dar, de câţiva ani, un grup de cercetători de excepţie a creat aici un set de produse –gama imunoinstant– ce revoluţionează medicina umană în cele mai vulnerabile paliere ale sale.

    Deoarece legislaţia din România interzice ca o întreprindere să producă pe aceeaşi linie tehnologică atât medicamente de uz veterinar, cât şi de uz uman, directorul general al ROMVAC Company S.A., ing. Constantin Chiurciu, s-a cantonat, împreună cu echipa sa, în zona medicinei alternative, unde continuă cercetarea în domeniul sănătăţii umane.
    Ce este și ce produce ROMVAC?

    De aproape 50 de ani, ROMVAC produce şi livrează produse medicale de uz veterinar, iar de peste şapte ani, de când activitatea noastră de cercetare s-a orientat şi către oameni, producem suplimente alimentare pentru medicina umană.

    Aşa am creat gama imunoinstant şi, începând de anul trecut, şi produse destinate protejării mediului, mai precis, îngrăşăminte pe bază de bacterii. 
    Aici lucrează 120 de specialişti – chimişti, biochimişti, medici, biologi, toate specialităţile ce sunt implicate într-un astfel de demers – dintr-un total de 430 de salariaţi.
    Istoricul privind medicina umană este simplu. 
    Deoarece, în ultimul timp, se discută foarte mult despre rezistenţa bacteriilor la antibiotice, în cercetarea noastră în colaborare cu medici de la Spitalul Victor Babeş, am recoltat bacterii de la pacienţii umani pe care le-am cultivat şi am realizat vaccinuri.

    RăspundețiȘtergere
  8. 2.
    Spre deosebire de mamifere, care oferă embrionului tot ce are nevoie atunci când este în uter, păsările, vieţuitoarele care se înmulţesc prin ouă trebuie să pună în acestea toate cele necesare viitorului progen (vitamine, minerale, anticorpi). Aşa am obţinut anticorpii de care avem nevoie pentru pacienţi, care au răspuns foarte bine tratamentului şi s-au vindecat.
    Lucrând cu un amestec de tulpini de bacterii, am reuşit să facem un produs Imunoinstant multiplu, care rezolvă 90-95% dintre infecţii. În cazul în care produsul nostru nu poate rezolva problema medicală existentă, facem un tratament personalizat.
    În principiu, pornim de la izolarea bacteriei, o cultivăm şi realizăm vaccinul cu care injectăm pasărea şi răspunsul imun apare în ou. Aşa am creat şi oul hiperimun care conţine mult mai multe componente bioactive. 
    Şi atunci avem varianta A – când obţinem imunoinstantul multiplu care este numai imunoglobulină, pe care noi am creat-o pentru 18 bacterii (cele mai des întâlnite), deci un produs care poate trata infecţiile a 18 bacterii – sau varianta B, oul hiperimun care asigură practic o restartare a imunităţii organismului.
    Toate produsele noastre sunt brevetate şi autorizate. Aceste produse se pliază perfect şi pentru pacienţii de vârsta a treia, când imunitatea este scăzută. 
    La fel de indicate sunt şi pentru copiii cu o imunitate scăzută sau pentru cei pe care provocările din jur îi copleşesc.
    Una dintre marile dumneavoastră realizări este antidotul pentru psoriazis. 
    O boală autoimună care izolează și care până acum nu a fost vindecată niciunde.

    RăspundețiȘtergere
  9. 3.
    Noi avem rezultate extraordinare şi peste 1.500 de pacienţi trataţi. Până să ajungă la noi, ei au colindat lumea în lung şi în lat, fără niciun rezultat. La noi ajung oameni care suferă de ani buni de această maladie, care şi-au pierdut speranţa în vindecarea prin medicina alopată şi, ca la o ultimă instanţă, ajung aici. 
    După ce văd rezultatele, sunt cei mai fericiţi oameni de pe pământ.
    Gândiți-vă că am vindecat un profesor universitar care se pensionase destul de tânăr din cauza acestei maladii. Un alt pacient avea psoriazis de 55 de ani. După ce s-a vindecat, îmi mărturisea că în fiecare zi se priveşte şi se pipăie de mii de ori. Încă nu poate să realizeze că a fost vindecat.
    Unui copil de şase ani, invadat de această boală, i-au trebuit doar două luni de tratament până la vindecare. În acest moment, medicina umană nu are o medicaţie în registrul pediatric pe acest palier, nici măcar pentru ameliorarea stărilor de inconfort.
    Aşa a ajuns la noi o fetiţă de 13 ani care a fost nevoită să întrerupă şcoala din cauza acestei erupţii. După tratamentul de aici, copila s-a refăcut complet, este sănătoasă şi fericită că s-a întors printre colegi.
    Au ajuns la noi şi pacienţi din străinătate. Un alt suferind, cu două tentative de suicid din cauza acestei maladii (această boală induce izolarea şi depresia), a ajuns la noi şi s-a vindecat.
    Vreau să subliniez faptul că pacienţii cu psoriazis au, în proporţie de 30-35%, şi o suprainfecţie, de aceea recomandăm, pentru un diagnostic de certitudine, efectuarea unei biopsii cutanate, deoarece în cazul acestei maladii diagnosticul clinic nu este suficient. Cu un diagnostic cert, noi oferim tratamentul şi rezultatele nu întârzie să apară.
    Am înţeles că aţi găsit soluţii și pentru alte suferinţe, precum parodontoza, acneea, osteoporoza, dermatitele.
    Da, de fapt aici se pot rezolva toate maladiile a căror cauză implică o bacterie.
     În cel mai rău caz se face un tratament personalizat, care durează maximum două luni şi jumătate.
    Parodontoza este tot o infecţie, produsă de alte bacterii, dar localizată la nivelul cavităţii bucale. Pe acelaşi principiu se bazează şi tratamentul acesteia, precum şi al altor infecţii localizate în alte medii. De fapt, cei ce vor să ne cunoască pot vizita pagina noastră de internet, unde se pot vedea evoluţiile mai multor afecţiuni.
    Ca exemplu, am avut un pacient diabetic infectat cu stafilococul auriu, cu o rană deschisă de foarte mulţi ani, programat deja pentru amputarea membrului inferior. După ce am tratat infecţia, iar pe cale generală am activat imunitatea, bolnavul şi-a revenit complet.

    RăspundețiȘtergere
  10. 4.
    Am tratat plăgi infectate (fistulă stafilococică) de 20 de ani în supuraţie, care în două săptămâni s-au închis fără nicio altă problemă. Am rezolvat acneea rozacee, o boală care creează o infirmitate greu de suportat. După două luni de tratament, boala a dispărut şi pacientul a revenit la normal.
    Ce vreau să subliniez este faptul că aceşti bolnavi ajung aici copleşiţi de durere, de disperare, de ani şi ani de suferinţă şi de numărul tratamentelor ineficiente urmate până atunci.
    Dacă sunteţi recunoscuţi și acreditaţi, de ce nu intraţi în medicina umană pe toate palierele – spitale, farmacii, clinici de recuperare?
    Lucrarea despre care am vorbit până aici a fost prezentată, pentru mediatizare, în aproape toate centrele universitare, dar şi în majoritatea oraşelor ţării. Apoi ne-am afiliat unei asociaţii care face training-uri cu medicii din medicina umană. Am făcut prezentări, medicii sunt superîncântaţi de rezultatele şi de produsele noastre, dar, în momentul în care părăsesc sala, au şi uitat de noi. Ştiţi când îşi aduc aminte? Când ei în persoană sau membrii familiilor lor au nevoie de aceste produse.
    În conferinţe m-am exprimat foarte clar – atunci când un pacient nu răspunde la tratamentul alopat, să fie dirijat spre noi. Dar prea puţini îşi aduc aminte de lucrul acesta.
    De o mare și deosebită importanţă este preparatul dumneavoastră cu acţiune polivalentă util în tratamentul infecţiilor nosocomiale, cele care fac ravagii în spitalele din România și nu numai.
    Pentru infecţiile nosocomiale, putem realiza tratamente adecvate celor mai frecvente infecţii din spaţiile spitaliceşti, dar care pot fi administrate preventiv şi personalului medical, precum şi pacienţilor cu boli cronice, cu răni deschise. Se poate aborda şi situaţia în care realizăm produse personalizate în funcţie de germenii patogeni descoperiţi, deoarece nu se regăsesc aceiaşi germeni în două spitale diferite.
    Cei care au auzit de produsele noastre şi le-au folosit au avut şi rezultate. 
    Ne dorim din tot sufletul ca în România să se mai poată face cercetare, ca decidenţii să creadă şi să investească în acest domeniu. 
    Este adevărat, cercetarea costă, dar şi satisfacţiile sunt pe măsură.

    RăspundețiȘtergere
  11. 5.
    Credem în acest proiect deoarece, aşa cum serurile hiperimune de la mamifere au salvat milioane de vieţi la începutul secolului al XIX-lea, aşa cum antibioticele au salvat, la rândul lor, atâţia pacienţi, dar care acum sunt depăşite, sperăm ca această imunoglobulină Y şi celelalte componente active pe care le producem prin metode neinvazive, fără reacţii adverse, să demonstreze că acesta este viitorul medicinei.

    Comentarii

    Luminita 23 iulie 2019, 01:39

    Buna ziua ! As vrea sa stiu cum pot ajunge sa iau legatura cu dna dr.Lucica Sima in vederea realizarii unei consultații privind psoriazisul.
    Fetita mea în vârstă de 16 ani se confruntă cu această problemă din anul 2014. Unde este cabinetul ( adresa) ?Un nr de tel ptr programări? Multumesc.

    Răspuns
    Dr Lucica Sima23 iulie 2019, 01:58

    Va asteptam la cabinet.
    Programul este de luni-vineri intre orele 07.30-14.30
    Adresa este ROMVAC COMPANY SA-Centrul de Imunologie,Soseaua de Centura nr. 7
    Voluntari, Ilfov, ROMANIA

    http://lucicasima.blogspot.com/2019/06/tratament-revolutionar-pentru-boli.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce a fost mai întâi, oul sau găina?

    În cazul Romvac, răspunsul e simplu: oul hiperimun.Acest articol a apărut în numărul 61 (18 – 31 martie 2019) al revistei New Money

    La câțiva kilometri de București, pe Șoseaua de Centură, în Voluntari, în curtea celui mai mare producător de medicamente de uz veterinar din România, Romvac, sunt puse cap la cap ultimele amănunte pentru „o posibilă viitoare“ investiție într-o fabrică de producție construită în Florida (SUA).

    Atenție, nu este vorba despre „producție pe segmentul veterinar, ci despre producție pe segmentul uman“, o direcție pe care Romvac a început să o dezvolte în ultimii ani, cu accent pe suplimente alimentare.
    „Din 2010, am început să combinăm medicina veterinară cu medicina umană.
    Acum, nu doar că producem, dar și tratăm oamenii“, povestește Constantin Chiurciu, directorul general al companiei.
    Iar ca să înțeleagă mai bine cum stau lucrurile în medicina umană, Chiurciu, de profesie inginer chimist, a urmat și cursuri specializate în domeniul medicinei complementare, anul acesta pregătindu-se să-și susțină teza de doctorat în imunologie.

    Ce nu reușește medicina alopată să rezolve cu antibioticele, noi rezolvăm cu suplimentele alimentare pe care le producem, având la bază oul hiperimun“, explică Chiurciu.
    Pe scurt, susține el, dintr-un aliment obișnuit, cum este oul, se poate produce un supersupliment nutritiv pentru imunitate, „un produs complex care poate înlocui antibioticele“.

    RăspundețiȘtergere
  13. În urmă cu șase ani, cercetătorii companiei au început să colaboreze cu medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș“ din București, care au recoltat tulpini de la pacienții ce nu răspundeau la antibiotice.

    „Ni le-au dat nouă (tulpinile, n.r.), iar noi am făcut vaccinuri cu care am imunizat găinile de laborator. Și am căutat antidotul în gălbenuș.

    Informațiile privind bacteriile rezistente la antibiotice au fost transferate în gălbenușul de ou sub forma imunoglobulinei Y (IgY, anticorpi produși în mod natural de găină, n.r.)“, detaliază Chiurciu.

    ANTIDOTUL DE BUSINESS.

     Pornind de la acest ou hiperimun, compania a creat o întreagă gamă de suplimente alimentare, pe care a numit-o Imunoinstant, brevetată și certificată, cu ajutorul căreia tratează infecții cu bacterii care nu răspund la antibiotice.

    Între timp, cererea pentru aceste produse a crescut atât de mult, încât acestea generează în momentul de față 10% din totalul veniturilor.
    „În 2018, am avut un avans de 17% al cifrei de afaceri față de anul anterior, până la 12,5 milioane de euro, în timp ce profitul net a crescut cu 137%, până la 1,4 milioane de euro“, detaliază el.

    În paralel, a fost deschis un cabinet propriu de medicină complementară, unde sunt evaluați pacienții, vizitat zilnic de zeci de persoane din țară și din străinătate.

    „Și urmează să mai fie deschis unul“, completează Chiurciu.

    MINA DE AUR. 

    „Gama Imunoinstant a avut cea mai rapidă evoluție din istoria companiei.
    Le-am spus colegilor: «Fiți atenți că aici avem o mină de aur».

    Acum am ajuns să nu avem produse pe câte comenzi sunt.

    Estimez o dublare a volumului pe acest segment în 2019, poate chiar mai mult“, face el o previziune pentru anul în curs, adăugând că, cel mai probabil anul viitor, compania va face „o altă mișcare extrem de importantă“.
    „Este vorba despre o fabrică nouă, de la A la Z, în România, pentru producția de suplimente alimentare.

    Cred că avem nevoie de câteva milioane de euro, având în vedere că există deja terenul, care de altfel ar fi fost foarte scump“, detaliază Constantin Chiurciu.

    În țară, Romvac are solicitări din partea unor clinici de medicină privată și spitale, cu care colaborează deja.

    În afara granițelor, produsele sale ajung inclusiv în Statele Unite, unde compania pune acum bazele unui parteneriat cu un american de origine română.

    Chiurciu nu intră însă în prea multe detalii.
    Spune doar că partea americană „vine cu banii, iar noi, cu cercetarea“.
    Cert este că va fi o companie mixtă româno-americană, care va acoperi America de Nord și America de Sud.

    RăspundețiȘtergere
  14. Infecţiile stafilococice - Dr. LUCICA SIMA: "Am tratat cu succes sute de pacienţi cu infecţii stafilococice rezistente la tratamentele clasice"

    - medic veterinar la Laboratorul de Cercetare al Companiei ROMVAC -

    - D-nă dr. Sima, de la ultimul interviu ştiu că produsele ROMVAC, realizate din imunoglobulină recoltată din ouă hiperimune de găină, sunt capabile să vindece şi cele mai rezistente infecţii bacteriene. De data aceasta e vorba despre stafilococul auriu, care răspunde foarte greu la tratamentul cu antibiotice.

    - Într-adevăr, în cadrul Laboratorului de Cercetare-Dezvoltare al Companiei ROMVAC, aplicăm protocoale terapeutice cu produse pe bază de Imunoglobulină Y, pentru majoritatea infecţiilor bacteriene cunoscute, inclusiv pentru infecţiile stafilococice rezistente la antibioticele utilizate în mod uzual pentru tratarea lor (meticilina şi oxacilina), cunoscute sub denumirea MRSA (Staphylococcus aureus meticilino-rezistent). Produsele noastre sunt 100% naturale şi nu prezintă efecte adverse, singura lor contraindicaţie fiind în cazul persoanelor cu alergie la ouă. Terapia cu imunoglobulină aviară se aplică pentru pacienţi de toate vârstele, care suferă de infecţii stafilococice cu diferite localizări: cutanate, urinare, prostatice, respiratorii, fistule secundare unor intervenţii chirurgicale suprainfectate ş. a.

    - În ce constă tratamentul pe care-l aplicaţi? Ce produse utilizaţi în terapie?

    - Protocolul terapeutic constă în administrarea orală de produse pe bază de IgY (Imunoinstant multiplu - soluţie buvabilă 80 ml, Imunoinstant Staphylococcus aureus - soluţie buvabilă 80 ml, Imunoinstant G pulbere - 360 g) şi în aplicaţii locale cu Imunoinstant Multiplu Spray, Unguent PV, Imunoinstant Multiplu Gel. Produsele (atât cele administrate pe cale orală, cât şi cele pentru aplicaţii locale) se folosesc zilnic, timp îndelungat, fără pauză, până la dispariţia semnelor clinice şi obţinerea unui rezultat negativ la testarea microbiologică a probei.

    - Cât durează un astfel de tratament?

    - Protocolul de administrare a produselor şi durata terapiei sunt stabilite de către medicul terapeut din cadrul Cabinetului de Terapii Alternative ROMVAC, în funcţie de afecţiunea diagnosticată, vechimea ei şi particularităţile pacientului.

    RăspundețiȘtergere
  15. - Toţi pacienţii au avut răspuns favorabil la terapia cu imunoglobulină?

    - Am avut şi câteva cazuri de pacienţi la care terapia cu imunoglobulină multiplă nu a dat rezultate favorabile după primele două, trei săptămâni. Pentru aceştia am realizat însă linii de produse personalizate, pe bază de imunoglobulină monovalentă anti-MRSA, obţinută din probele cutanate sau din secreţiile recoltate de la pacienţii în cauză. Chiar dacă prepararea unei terapii personalizate durează mai mult (circa 54 de zile), rezultatele sunt pe măsura aşteptării. Durata mare de preparare se justifică prin faptul că noi recoltăm probe din plăgile infectate sau din secreţii, le punem pe medii de cultură, izolăm agentul infecţios, realizăm vaccinuri cu care injectăm găinile, aşteptăm să se ouă, iar din gălbenuşurile ouălor imunizate extragem imunoglobulinele specifice (anticorpi capabili să neutralizeze bacteria sau bacteriile cu care este infectat pacientul), pe care le condiţionăm sub diverse forme, în funcţie de nevoile bolnavului!
    Fac precizarea că am obţinut rezultate foarte bune şi în terapia pacienţilor cu psoriazis infectat cu MRSA, vechi de ani sau zeci de ani. Terapia zilnică cu imunoglobulină atenuează simptomatologia clinică până la dispariţia acesteia. În cazul acestor pacienţi se recomandă administrarea produselor cu imunoglobulină Y o perioadă mai îndelungată.

    - Ne puteţi prezenta câteva cazuri de infecţii cu Staphylococcus aureus vindecate cu produse pe bază de imunoglobulină aviară?

    - Avem în baza de date sute de cazuri de pacienţi cu infecţii stafilococice rezistente la tratamentele clasice, pe care le-am tratat cu succes. Vă invit să alegeţi dvs. câteva cazuri mai concludente, pentru a le prezenta cititorilor.
    Pacientul C. V. (48 ani) s-a prezentat pe data de 24.06.2016 la cabinetul ROMVAC pentru o consultaţie. În urmă cu 6 luni, suferise un accident rutier soldat cu fractură tibială stângă cominutivă cu deplasare şi fractură de maleolă internă stângă fără deplasare. La scurt timp, s-a intervenit chirugical pentru remedierea fracturii prin fixare osoasă cu placă şi şuruburi.
    Deşi pacientul a fost externat cu un prognostic favorabil, plaga operatorie a continuat să supureze, fără tendinţă de vindecare.
    La trei luni după intervenţia chirugicală, plaga încă nu se închisese, tot mai supura.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pacientul a efectuat analize de laborator din secreţia locală, cu rezultat negativ pentru floră bacteriană patogenă. Cu toate acestea, medicul terapeut din cadrul cabinetului ROMVAC a recomandat repetarea analizelor microbiologice. În cadrul laboratorului ROMVAC am identificat în plaga operatorie agentul patogen Staphilococcus aureus. Pe baza acestui rezultat s-a instituit un protocol terapeutic.
    S-a recomandat administrarea produselor zi de zi, durata tratamentului fiind adaptată în funcţie de evoluţia afecţiunii. Terapia cu imunoglobulină aviară a avut un răspuns favorabil - s-a redus treptat cantitatea de secreţie, aspectul acesteia s-a modificat, devenind incoloră, iar plaga s-a închis treptat până la vindecare. Pacientul a continuat să îşi administreze produsele cu imunoglobulină încă o lună după vindecarea locală. La rapelul analizelor microbiologice din probele cutanate locale, rezultatul a fost negativ.

     
    Pacientul D. G. (71 ani) s-a prezentat la cabinetul ROMVAC pe data de 06.09.2016, solicitând o consultaţie. Acesta suferise în urmă cu 7 luni o intervenţie chirurgicală, soldată cu o plagă supurativă, fără tendinţă de vindecare. Laboratorul ROMVAC a izolat din plaga chirugicală doi agenţi patogeni: Pseudomonas aeruginosa şi Staphylococcus aureus.
    Având în vedere istoricul pacientului şi simptomatologia clinică a acestuia, medicul terapeut a instituit următorul protocol terapeutic: administrare orală de Imunoinstant Multiplu - flacon de 80 ml şi de pulbere Imunoinstant G, zilnic, fără consumul vreunui alt aliment sau lichid timp de cel puţin o oră după administrare; tratament local cu Imunoinstant Multiplu spray - pulverizări pe plagă. Terapia cu imunonoglobulină aviară a avut rezultate pozitive: secreţia s-a redus treptat, iar plaga a început să se închidă vizibil, până la vindecarea completă. Pacientul a continuat să îşi administreze produsele cu imunoglobulină aviară încă două luni de la dispariţia semnelor clinice. După vindecarea plăgii, laboratorul a repetat analizele microbiologice din probe cutanate locale, obţinând un rezultat negativ pentru ambii agenţi patogeni implicaţi.
    Pacientul S. A. (72 ani) s-a prezentat la cabinetul ROMVAC pe 12.05.2016 pentru o consultaţie.
    Suferea de mai mulţi ani de diabet zaharat insulino-dependent, complicat de câteva luni cu o plagă supurativă, fără tendinţă de vindecare, la membrul inferior drept. 

    RăspundețiȘtergere
  17. Am prelevat probe de secreţie pe care le-am testat microbiologic în laboratorul ROMVAC şi am identificat rapid agentul patogen:

    Staphylococcus aureus meticilin-rezistent (MRSA). 

    Ţinând cont de tabloul clinic al pacientului şi istoricul acestuia, medicul a instituit un protocol terapeutic adecvat, recomandând administrarea produselor zi de zi, timp îndelungat. 

    Terapia a avut rezultate favorabile încă din a doua săptămână de administrare, plaga închizându-se treptat până la vindecarea completă.
    Statusul general s-a ameliorat, iar indicele glicemic a prezentat o uşoară scădere, pacientul resimţind o "stare de bine". 
    La analiza probelor cutanate recoltate după închiderea plăgii, rezultatul microbiologic a fost negativ, iar pacientul a putut realiza transplantul de piele în zona afectată.
    Pacientul a continuat să îşi administreze produsele şi după vindecarea clinică, în cure de două luni, cu o lună de pauză.


    D-na dr. LUCICA SIMA poate fi contactată la Cabinetul de Terapii Complementare al Companiei ROMVAC din Voluntari,
    Şoseaua Centurii nr. 7, tel. 0799/313.332, 021/350.31.09

    Distribuiți :

    http://lucicasima.blogspot.com/2017/07/infectiile-stafilococice-dr.html

    RăspundețiȘtergere
  18. 10.57
    1. Nu imi permit sa imi bat joc de un om care a adresat o intrebare / sfat vis-a vis de o persoana apropiata .
    2. Oricand poate da un telefon si solicita o programare care de altfel este gratuita, tratamentul este insa costisitor, asta da!
    3. Psoriazisul nu se trateaza cu creme, geluri , uleiuri, frectii si ale minuni de acest gen, este o boala autoimuna iar durata vindecarii difera de la pacient la pacient.
    4. De ce sa alegi un produs de-al nostru ? Asta depinde de gradul de informare pe care-l detine fiecare , de anii de cercetare , de profesionistii care-l fac .
    5. Si tocmai si pe acesta il vor americanii si oare de ce baga ei banii in cercetarea de la noi , cand pe noi romanii ne doare-n cot de ceva pur romanesc ? Oare de ce ?
    6. Stiati ca tot Romvac vindeca si paradontoza ?

    RăspundețiȘtergere
  19. Produsul banal care ar putea sa vindece boli grave. Cum au descoperit cercetatorii romani leacul miraculos

    https://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/produsul-banal-care-ar-putea-sa-vindece-boli-grave-cum-au-descoperit-cercetatorii-romani-leacul-miraculos.html

    RăspundețiȘtergere
  20. Oul hiperimun, produs într-o fermă secretă din România

    Ceea ce părea un vis al viitorului a devenit realitate într-o fermă de păsări din România.
     Este locul unde, prin intermediul unui aliment banal așa cum este oul, se poate produce un super-aliment pentru imunitate, adică un produs complex care, în cazul din țara noastră, are puterea de a înlocui antibioticele.
     Totul a pornit acum șase ani, când echipa de cercetători de la Romvac, cel mai mare producător de vaccinuri veterinare din România de peste 40 de ani, a început să colaboreze cu medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”.
     Aceștia au recoltat cele mai periculoase bacterii de la pacienți care nu răspundeau la tratamentul cu antibiotice. Mai departe, cei de la Romvac au făcut vaccinuri cu care, mai apoi au imunizat găinile de laborator.
    Rezultatul? Toată informația privind bacteriile rezistente la antibiotice au fost transferate în gălbenușul de ou sub forma imunoglobulinei Y (IgY, anticorpi produși în mod natural de găină).
     ”Munca echipei noastre de la Romvac a făcut să putem izola imunoglobulina, să o extragem și apoi să facem din ea gama Imunoinstant, o gamă de suplimente alimentare se pot trata, țintit, exact acele infecții cu bacterii care nu răspund la antibiotice.
     Avem deja 18 produse pentru diferite bacterii, iar dacă pacientul are un alt tip de infecție, pe baza analizelor și a probelor recoltate, putem produce tratamentul personalizat”, explică directorul general al Romvac Company, Constantin Chiurciu. 
    În afară de suplimentele alimentare, cercetătorii de la Romvac au reușit să creeze și ceea ce se numește oul hiperimun, adică un produs alimentar care, prin intermediul unei cure făcute timp de o lună, imunizează organismul împotriva celor mai periculoase bacterii, inclusiv Escherichia coli (cea care a infectat bebelușii din județul Argeș), Acinetobacter baumannii, Streptococcus pneumonia, Escherichia coli, Staphylococcus pneumonia, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium.
     De precizat și că oul de la Romvac nu este medicament, ci un aliment care reprezintă un sprijin imunitar pentru organism și care se poate administra la orice vârstă, inclusiv gravidelor sau mamelor care alăptează. 
    ”Ouăle sunt produse de găini obișnuite, într-o fermă autorizată din România, dar al cărei nume am convenit să nu îl facem încă public din motive ce țin de faptul că noi am depus șase brevete de invenție pentru munca noastră la Romvac.
     Până nu se finalizează formalitățile, ne străduim să păstrăm cât mai multe aspecte logistice pentru noi din teama ca tot ce am descoperit noi să nu fie apoi însușit de alții”, ne-a explicat Constantin Chiurciu. 
    Ou hiperimun PC2 se prepară prin introducerea lui ca atare, în apă clocotită (100°C) și fierbere timp de 4 minute, după care se introduce rapid sub jet de apă rece. După fierbere, gălbenușul trebuie să fie moale. 
    Oul poate fi consumat și sub formă de șodou, amestecat cu lapte călduț si miere, fie integral (pentru persoanele care tolerează albușul), fie numai prin folosirea gălbenușului. 
    Consumul Oului hiperimun PC2 se repetă zilnic, timp de minim 30 de zile, consecutive. 
    Se va consuma un ou pe zi. La persoanele cu vârsta de peste 65 de ani sau cu afecțiuni cronice, consumul oului se poate face în mod susținut, timp îndelungat. 
    Oul hiperimun este disponibil în prezent prin comandă online pe www.imunoinstant.ro sau direct, la sediul Romvac din Voluntari. Însă, pe viitor, posibilitățile descoperirii celor de la Romvac sunt nelimitate…
    Notă: Mai multe informații despre gama imunoinstant și oul hiperimun puteți afla și sunând de luni până vineri, între 7.30 și 14.30, la numerele:021/350.31.09; 021/352.00.70; 021/352.00.74 
    Interior: 252 – Cabinet Medical
    Interior: 255 – Reprezentanta Imunoinstant 
    Tel. Mob. : 0799313332 / 0799313331

    RăspundețiȘtergere
  21. pt an 20 noie 21:31-am un tratament care vindeca PSORIAZISUL-conditia este :credinta, alimentatie corecta si produsul de care va aminteam-sunt ANONIM 5 SI CRED CA VA POT AJUTA-va scriu reteta sapt care vine sa urmariti blogul d-nei MARIA-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc din suflet,voi urmari aici tot ce-mi veti scrie.Va multumesc tuturor pentru stradania voastra.Multumesc Maria.Sanatate si Doamne ajuta-ne!

      Ștergere
  22. nu mai faceti publicitate la medicatie -nu se poriveste la toata lumea-scrieti mesaje lungi si obositoare-pace voua

    RăspundețiȘtergere
  23. sunt ANONIM 5-si va scriu reteta pentru PSORIAZIS si regimul alimentar+rugaciune si impartasanie deasa---iata reteta care nu poate fi inceputa decat in luna MAI cand apar plantele necesare-1kg de PELIN DE MAI ,FRUNZE CU CODITA FARA FLORI--,1KG DE ROSTOPASCA FRUNZE SI FLORI,1KG ALOE DE CULTURA,2KG MIERE DE ALBINE POLIFLORA----PLANTELE SE DAU PRIN MASINA DE TOCAT DE INOX SE AMESTECA CU MIEREA-SE LASA LA PLAMADIT IN BORCANE DE 80GR CU CAPAC IN FRIGIDER 1 SAPTAMANA-ZILNIC SE IA DUPA ANAFURA SI AGHEAZMA I LINGURITA DIMINEATA se mananca dupa 1/2 ora-tratamentul trebuie luat 2 ani-deci trebuie facuta anual doza-REGIMUL ALIMENTAR :paine neagra fara gluten,legume fierte sau scazute pe foc,ceaiuri,compoturi,cartofi fierti sau la cuptor toate cu putin ulei,branza de vaci din lapte de vaca(la 1l lapte 6-7 tablete calciu lactic pisate cand da in clocot) 2 oua pe saptamana fierte tari de la tara,miere de albine cu f putin unt fructe-mere ,pere, gutui-ciorbe si supe numai de legume fara prajeli--- ACEST REGIM STRICT SE TINE 2 LUNI-apoi se adauga carne fiarta, ciorbe,supe- numai de vita(nu vitel) si pasare de curte fara grasime(nu pui)-pentru igiena se foloseste sampon cu alantoina pt psoriazis de la firma TIS-la plafar----ZONELE CU SCUAME=COJI SE UNG CU ALIFIE SPECIALA CU VASELINA-SUCCES SI DUMNEZEU ,MAICA DOMNULUI SI TOTI SFINTII SA VINDECE- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  24. sunt tot ANONIM 5-reteta de PSORIAZIS a fost luata de la un tamaduitor plecat in AMERICA d-nul PANAIT si a tratat definitiv o prietena de familie care avea escoriatii pe tot corpul-sanatate

    RăspundețiȘtergere
  25. sunt ANONIM 5 am omis sa spun ca pinea neagra trebuie sa fie mai uscata iar mamaliga mai rece cu branza -FARA SMANTANA-trebuie vointa mare iar copilul sa nu manance pe ascuns si nici din cadouri sau oferte

    RăspundețiȘtergere
  26. Va multumesc foarte mult.Sanatate si pace-n suflet va doresc si eu.Doamne ajuta-ne!

    RăspundețiȘtergere
  27. 25 noie 21:10-borcanele trebuie sa fie de 800gr-scuze-sunt ANONIM 5 am scris 80gr

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am dat seama ca trebuie sa fie de 800gr.Va multumesc.Doamne ajuta!

      Ștergere
  28. anonim 26 noie 20:07-sunt ANONIM 5 preparatul pt psoriazis SE TINE PERMANENT IN FRIGIDER -vara poate fermenta-sanatate si vindecare-pana in luna mai sa tina regim moderat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc din suflet.Si eu va doresc multa sanatate.Doamne ajuta!

      Ștergere