sâmbătă, 23 noiembrie 2019

ACUZATII SI PREZIDENTIALE !


                                                   23 Noiembrie 2019,ora 3,17 !

                                      Dragii mei, 

În aceasta noapte(dimineata in zori de zi ) ma trezeste un glas care spune asa:

            "Acuzatii s-au sesizat, imediat după ce va fi inchisă Prezidentialele!"
Dragii mei, iata cum ,nu vom avea parte de liniste la Prezidentiale.
Este foarte posibil ,ca după inchiderea urnelor, sa auzim despre acuzati si acuzatii.
Dar,sa ne punem toata nadejdea in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ,si astfel, vom fi pe deplin convinsi ca totul va fi asa cum se voieste de Sus.
                             Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. La ce se pot astepta romanii cin centralizarea voturilor se va face prin serviciul secret STS.

    RăspundețiȘtergere
  2. Prieteni,
    Nu va mai obositi sa scrieti Comentarii jignitoare,injurii si blesteme, deoarece,eu nu le voi publica (nici macar nu le citesc) si vă atrageti păcate multe si grele in SFANTUL POST al CRACIUNLUI. Nu va place ce eu scriu? Sunteti liberi sa cautati cee ce va place in alta parte.Sau va treziti in mijlocul celor care urla si tipa din toti rarunchii ca sa dispara PSD -ul??? Nimeni nu va disparea ca vreti voi cei violenti in vorbire si-n gandire. Calmati-va ,si daca nu stiati,este DEMOCRATIE !Pentru asta am luptat in 1989 ,nu-i asa? Nu va face cinste ceea ce ganditi si nici felul violent in care actionati !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimată doamnă aveți dreptate in fond fiecare cu convingerile sale politice asta nu ne dă dreptul să ne jignit unii pe alții. O seară minunată vă doresc.

      Ștergere
  3. Doamna Maria unii vorbesc rau de PSD dar si dumneata ca cea care vorbesti cu Duhul Sfant nu esti mai departe de ei cand vorbesti rau de Johanis. Care e diferenta intre dumneata si ei .Dumneata ca o femeie sfanta asa cum te crezi lasa politica daca vrei sa fii crezuta macar de Craciun,Mansica o mana de oameni .este raspunsul la ce ai scris la 20.30 .

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim23 noiembrie 2019, 21:48
    În primul rând,nu m-am crezut niciodata o sfanta si nici nu o voi face vreodata.
    În al doilea rand,nu l-am vorbit de rău pe IOHANNIS! Intotdeuna am spus ADEVARUL!
    Iar in al treilea rand si ultimul,eu nu cer si nici nu impun nimanui sa creada sau sa nu creada in ceea ce ei vin aici pe BLOG si citesc.Fiecare va face precum simte in inima si-n suflet!

    RăspundețiȘtergere
  5. 21,48 Vorba populara;Romanie scumpa tara/Nu-ti da pruncii pe afara.
    Romanie nu ma da/Ca-s al tau si tu a mea..-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevarul despre Iohannis prezentat la Antena3 si Romania Tv nu se poate numi adevar ci doar o alta incercare a credintei intuitiei si bunului simt.
    La Sibiu s.a vb de egalizarea termenilor contractului de Aderare obtinuti prin negocieri pina in prezent incit sa nu mai fie diferente si nici o Europa cu doua viteze iar Dragnra striga la Iasi la o ora diferenta ca ar fi tradare ...pai oare nu asta ceruse si Psd acuzind eronat UE cita vreme negocierea fusese facuta de oameni Psd in vremea lui Nastase cerind termeni sub cei propusi de UE.. Mergeti pe varianta Psd pina nu se va mai putea pt ca directia este deja catre fundul prapastiei si lovitura de fund rupind tara si poporul in tandari va fi evidenta pt masa critica ca asa nu se mai poate in mult prea multe privinte. Avem nevoie de asta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu-i da nimeni afara pleaca singuri.
    Nu au înțeles si nici nu vor să vadă ADEVARUL ca tocmai acest lucru se încearcă,ca romanii sa nu se mai întoarcă în țară lor.
    Păcat ca au de lucru in tara,au venit straini sa lucreze in tara la noi.
    Păcat ca nu ne iubim mama si aceasta mama este Romania

    RăspundețiȘtergere