luni, 21 iulie 2014

VOI PLECA DIN NOU , PENTRU VEŞNICIE ! TE VOM DUCE , ÎNTR-O LUME MAI BUNĂ !

                                   21 Iulie  2014, ora 4,30 zori de zi !
                      
                                       Dragii mei, 

Scriam undeva pe Blogul meu, că in anul 2008, in urma unei operatii  de Apendicita, după o anestezie generala, am fost luata din trup, si dusă în Cer, unde mi s-a arătat o mică parte din RAI dar si din IAD. Şi de atunci, din 2008 am mai avut astfel de plecări din trup, si dusă in Cerul  Lui Dumnezeu, unde mi s-a arătat atât RAIUL  ,cât şi IADUL !  Dar iata ca am gasit articolul cu subiectul de atunci .


luni, 4 martie 2013

DUPA O OPERATIE DE APENDICITA, PANA SA MA TREZESC DIN ANESTEZIA GENERALA, AM CALATORIT IN CER, SI APOI, MI-AM VAZUT TRUPUL INTINS PE PAT, EU FIIND SUB PLAFON !

Dimineata de APRILIE, 2008. Sunt la spital, si astept din clipa in clipa, sa fiu luata la SALA de Operatii, pentru o operatie de Apendicita,. Am fost intinsa pe masa, m-au anesteziat total si nu am mai stiut nimic. Dar in tot acest timp, pana m-am trezit, iata pe unde am fost dusa de INGERUL meu PAZITOR.
        Ma aflu SUS , in CER, intr-un TUNEL, mai stralucitor decat SOARELE sau AURUL. O LUMINA AURIE, extrem de stralucitoare, imbraca tot TUNELUL, in care ma aflam, TUNEL, ce nu era mai inalt, decat statura unui om. TUNELUL, avea foarte multe cotituri, in zig-zag, era TUNELUL DE LUMINA AURIE, ORBITOARE ! Tot TUNELUL, si pe-o parte si pe cealalta, era plin de SFINTI.,ICOANE CU SFINTI, care, privindu-I, vedeam cum respirau, desi erau ca intr-o ICOANA , sculptati in AURUL TUNELULUI, . Aici, am recunoscut, pe NESTOR, care,la povata SFANTULUI DIMITRIE ,IZVORATORUL DE MIR, IL INVINGE IN LUPTA,PE LIE !  Eram condusa prin TUNELUL, cu multe cotituri, cu puterea gandului.,aspirata pur si simplu,de acel TUNEL. Aveam langa mine, UN SFANT, care imi vorbea si-mi calauzea drumul, prin TUNEL.  In TUNEL, era O LUMINA calda ,primitoare,catifelata, foarte placuta si plina de pace sufleteasca. Ma simteam, ca fiind acolo dintotdeauna. Nu-mi aminteam, ca am trait pe PAMANT, sau de cei dragi.., nimic, din toate acestea. Brusc, aud GLASURI multe care ma strigau,pe nume, MARIA. MARIA. Si cand sa fac ,iarasi la stanga, la o cotitura in TUNEL, GLASUL INGERULUI, de langa mine, imi spune asa:
                         "PRIVESTE IN JOS "! si privesc in jos, si vad cum eu, pluteam sub plafonul salonului de spital, si pe pat, jos, era trupul meu, de care trageau doctorii si asistentele.  Ma simteam atat de bine, acolo sus, in plafon, si nu stiam, ce voiau sa faca ,acei oameni in halate albe, cu TRUPUL meu, ce era inert ,pe pat. Aud cum ma strigau si spuneau asa:
                  "DOAMNA, TREZESTE-TE ! ESTI OPERATA ! DESCHIDE OCHII .! HAI , DESCHIDE OCHII. (apoi, un alt glas, de langa patul meu, spune): NU ! NU S-A TREZIT INCA ! NU DESCHIDE OCHII.   Si in clipa urmatoare, ma simt atrasa in CORPUL meu, ca un magnet, clipa in care, sar de pe pat, ca la socurile electrice, am fost pur si simplu, aruncata in trup, de acolo de sus ,din plafon. Din acest moment, aud glasurile de pe langa mine, care se bucurau, ca incepusem ,sa clipesc, si sa misc, buzele, si dupa cateva minute,imi amintesc, de ce eram acolo, la spital, si ca aveam acasa ,un sot si doi copii, si atunci, dorinta mea, era si mai mare, ca sa ma trezesc din anestezie. Cand m-am dezmortit complet si am putut vorbi, le-am spus sa-mi scoata tubul de respirat din gat, si mi-au spus, ca ,i-am bagat pe toti,in sperieti.
FRATILOR, EXISTA VIATA, DUPA MOARTE ! ATUNCI CAND PARASIM ACEASTA LUME, NE VEDEM TRUPUL SI PE CEI DRAGI CARE NE PLANG. BUNUL DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI, A VOIT, ca eu sa trec de la VIATA in LUMEA DE DINCOLO, ca acum, sa va spun si voua, si sa va intariti in CREDINTA. Cu multa dragoste, Maria
 
 
Iată dragilor că, astăzi 21 Iulie 2014 in zori, am primit UN  MESAJ minunat pentru sufletul meu.
Deci, nu apucasem decat sa atipesc, cand O  LUMINA  AURIE, precum Soarele, mi-a  îmbracat plafonul de deasupra  patului meu, incat credeam ca , sunt 10 Sori in camera mea.
Aud un glas dragilor, care spune categoric :

                   "Te vom duce înapoi , pentru  veşnicie !
                Te vom duce, într-o Lume mai bună "! 

Apoi dragii mei, Cerul noptii se face transparent si vad spre Răsărit , Sus în Cer, şi nu pe pământ , văd O  ALTĂ  LUME !
Da ! ÎN  CERUL  LUI DUMNEZEU, EXISTĂ  O  ALTĂ  LUME, CU ADEVĂRAT !
Văd dragii mei, cum la orizontal, in aer, aproape de mine, O  ROATA  MARE ! Ca si O  ROATA  a Timpului ! ROATA ,era ca si rupta din Soare. Era plina la mijloc, nu goala ! Si pe ROATA, existau multe clăpiţe ,precum  acele parti ale EVANTAIULUI din lemn. Cred ca, era cate o clăpită din aceea, pentru fiecare zi a anului.
Ca si forma ,precum si clăpiţele de care vorbeam , accesati linkul de mai jos.
                        

Roata Timpului din Budapesta, Ungaria - Infotour.ro

www.infotour.ro/.../roata-timpului-din-budapesta-700...Translate this page
Informatii si poze despre Roata Timpului din Budapesta, Ungaria. Alte obiective si atractii turistice din apropiere.
Ceea ce este în link, este fireste ceva lumesc, ce atrage lumea in excursii.
Deci ,o Fortă nevăzută, impinge una din clăpite de la mijlocul Rotii, si vad ca şi sub clăpiţă ,apar niste înscrisuri grecesti. Apoi , mai da la o parte o alta clăpiţă, pe cea de langa care, era deschisa cu inscrisurile grecesti. Sub aceasta clăpiţă, era un întreg UNIVERS ! 
Asa cum este UNIVERSUL  nostru, cu tot ce a facut DUMNEZEU în el, tot asa erau desenate, cu insemnuri si inscrisuri chilirice (acum mi-a spus un glas, ca sa scriu, înscrisuri  chilirice )  iar eu m-am conformat  , acolo se afla un intreg UNIVERS !
Un UNIVERS care, a prin viaţă si văd acolo Sus în Cer, spre Răsărit, un alt Loc, un alt Pământ ,în care vedeam munti si campii verzi, oamenii care alergau de colo colo, in liniste si fara sa ditruga aceste frumuseti dumnezeiesti; mai vedeam  flori si animaluţe .
Chiar şi O  SFANTA  CRUCE  MARE, era in mijlocul locuintelor oamenilor. Totul părea ca si pe PLANETA  noastra PĂMÂNT.
Dar culorile muntilor înverziti, a campiilor, a copacilor,erau dumnezeiesti de vii si de stralucitoare. Iar varful muntilor, părea ca ,nimeni nu rupsese de acolo, niciun fir de iarba.
Iti era frica sa si privesti la aceasta   Nouă  Lume, pentru ca nu cumva ,cu privirea ta,   sa strici ceva ,din aceste dumnezeiesti minunăţii.     
Asadar fratilor, EXISTA  O  LUME  NOUĂ !
EXISTĂ UN  ALT PĂMÂNT, pe care vom fi duşi, cu trup sau fara trup; depinde de cum ,ne vor gasi acele vremuri, care nu sunt prea departe.
DUMNEZEU, ne-a făgăduit un alt Pământ, pentru că ştia că acest Pământ, lumea îl va distruge.  Stia că oamenii, îl vor acoperi cu otrava, si-l vor spăla cu sânge nevinovat.   
Dragii mei, stati linistiti ! Nu plec eu asa de repede ! Mai zabovesc putin, ca sa întregesc TURMA  LUI HRISTOS ,DOMNUL  şi DUMNEZEUL nostru, căruia I se cuvine, toata Cinstea, Slava şi Închinaciunea, acum si pururea şi-n vecii vecilor, AMIN !  
                               Cu dragoste, Maria.

Un comentariu:

  1. Ce frumos imi place sa va ascult mereu, sa citesc postarile care pe mine sincer vorbind ma fac din ce in ce mai interesata de ele ,mai ales ca aveti cuvantul lui Dumnezeu in ele .

    RăspundețiȘtergere