miercuri, 30 iulie 2014

DIN PĂCATE , S - A ADEVERIT ÎNTOCMAI ! INUNDATII , PRĂPĂD ŞI LACRIMI SFÂŞIETOARE !


                                           Dragii mei, 

Mai scriam  şi cu o saptamana înainte de prăpădul cu Inundatiile, ceea ce s-a întamplat  şi se întâmplă  la noi în Ţară.
Cu lacrimi scriu aceste rânduri. Scriam ca era noapte, scriam ca vedeam o strada plina de apă mâloasa si ca vedeam patru Pompieri, (acum sunt mai multi ) cu veste portocalii. 
Si intr-adevăr veste portocalii au purtat Pompierii, strada  era plina de APA mare mâloasa.
Asa vedeam eu ca o strada ,dar de fapt Apa mâloasa acoperise totul. Cand glasul a spus " După"..., Pompierii  priveau uimiţi în mijlocul apei mâloase. 
Citiţi si voi dragilor si comparati cu linkurile de mai jos.Credeţi-mă că veţi plânge de mila acestor oameni ,care nu au mai rămas cu nimic!
      

duminică, 20 iulie 2014

INUNDATII , PLOI SI FURTUNI VIOLENTE !

                           Zori de 20 Iulie 2014,ora 3,40 
                                           Dragii mei,
În timp ce scriam aici pe Blog, vad cu ochii închişi Cerul ca de noapte, si pe Cer ,vad numai fulgere dese si mari.
Apoi spre Est ,vad o strada plina de apă mâloasa, maronie, si in mijlocul acestei ape mâloase se aflau 4 barbati POMPIERI, cu veste portocalii, care priveau cu uimire în jurul lor. 
Aud un glas, care spune doar un singur Cuvant :

                         "După.."!

Şi într-adevar , era dezolant ! Niciun om, nicio suflare, niciun animăluţ ! Părea că îi luase apa pe toţi ,iar acum POMPIERII , venisera ca sa mai salveze pe cate cineva, dar nu vedeam decat pe ei, si strada plina cu apa mâlosa.
POMPIERII, stateau uimiti în mijlocul apei mâloase şi priveau cu mare uimire in jurul lor, pentru ca era prea liniste si nicio miscare.
Dragii mei, din neferecire, vom fi martori la o asemenea Catastrofa. Cand si unde va fi, nu mi-a fost descoperit. Sa ne rugam fratilor, pentru PACEA LUMII intregi, si pentru ca DUMNEZEU sa nu-si intoarca faţa SA ,de la noi robii Săi.
                                      Cu dragoste, 
                                                           Maria. 

 1. Ziua News

  Viitură şi în Vâlcea: Râul Luncavăţ a...

  RomaniaTV.net-by Filip Stan-9 hours ago
  UPDATE: Operaţiune dramatică în localitatea Vaideeni din judeţul Vâlcea. ... Un copil a fost luat însă de viitură, informează România TV. ... Cei doi demnitari au inspectat zona afectată de inundaţii şi au cerut autorităţilor locale ...
 2. Libertatea

  Doi oameni au murit în Argeş şi altul este dat...

  RomaniaTV.net-by Iulian Tudor-5 hours ago
  Apa a căzut în cantităţi record, sute de case au fost inundate, iar zeci de oameni au rămas captivi în mijlocul apelor, informează România TV.
 3. COD ROŞU de INUNDAŢII PRELUNGIT pentru judeţele Gorj, Olt,...

  RomaniaTV.net-by Alina Costache-11 hours ago
  Marţi au fost inundaţii în judeţul Olt în localităţile Morunglav, Vultureşti, ... "La Vaideeni, râul şi-a schimbat cursul şi curge prin cătunul Atârnaţi.
 4. Zeci de persoane, evacuate cu elicopterul din...

  RomaniaTV.net-by Filip Stan-6 hours ago
  Alte 400 sunt inundate. Per total în comuna Vaideeni avem 1.000 de oameni izolaţi. Pe cei care îi scoatem de pe insule îi cazăm la şcoală şi la ...
 5. Salvamontiştii au salvat 17 persoane dintre ape. O persoană a murit ...

  RomaniaTV.net-by Iulian Tudor-2 hours ago
  1.100 de locuinţe au fost inundate şi 400 de persoane au fost salvate", ... El a adăugat că numai în localitatea Vaideeni au fost evacuate 210 persoane şi scoase ...
 6. Wall-Street

  Romania, sub cod rosu de inundatii: Se intampla o data la 200 de ani

  Ziare.com-9 hours ago
  Acesta a confirmat pentru Romania TV bilantul de doi morti si doi disparuti. ... "La Vaideeni, 46 de persoane au fost evacuate, plus alte 10 ...
 7. Premierul Victor Ponta, şi astăzi alături de cei afectaţi...

  RomaniaTV.net-by Filip Stan-5 hours ago
  Mobilizare fără precedent a autorităţilor la inundaţiile din judeţul Gorj. ... "Am vorbit acum cu preşedintele CJ Vâlcea, care e la Vaideeni, şi m

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu