miercuri, 16 iulie 2014

MARE MINUNE ÎN GRADINA MEA !

                                       16  Iulie 2014 ,ora 17 ,00 !

 Astăzi după amiază dragilor, m-am odihnit puţin şi mai stăteam în pat cu ochii închişi ca sa ma relaxez. 
Dar ceva uimitor şi minunat se întâmplă . Văd cu ochii închişi fiind, văd grădina mea din curte , unde am multe Roşii plantate, iar acum au rod ,si abia au început sa se roşeasca puţin.
Azi am gasit vreo 4-5 roşii micute ,aproape coapte şi le-am adus in casa, si chiar am mâncat din ele. 
V-am dat toate aceste amănunte deoarece, au legătura cu ceea ce am sa va spun.
De obicei cand pregatesc ceva, un dulce, sau culeg ceva din gradina pentru prima oara, adica primul rod, intai dau de pomana, în numele Domnului şi al Maicii Domnului.
Azi însă, am mâncat eu prima din gradina, o mica rosie, si nu am dat întâi de pomană, pentru ca nu s-au copt mai multe.
                            
                                                   
Şi iată dragilor că văd cu ochii închişi, o silueta de bărbat ,nu-i vad chipul , ci vad, ca a smuls un lujer cu tot cu roşii, precum cel de mai sus,  dar care roşii erau crude. Aud un glas care spune cu bucurie aşa :

                      "Roşii ! 

Şi iata dragilor că în această clipă, Lujerul cu tot cu rod ,precum cel din poză ia o altă înfăţişare. 
Glasul spune :

                      "Ia dă şi la... MAICII  DOMNULUI "!
În acest moment dragii mei, O MARE ŞI UIMITOARE  MINUNE se întâmplă. 
Roşiile  verzi se unesc, apoi se alungesc după care  iau întocmai CHIPUL  MAICII  DOMNULUI .
Verdele legumei de roşii, devenise un verde transparent îmbrăcat în Lumină albă strălucitoare, se conturează gura, nasul ,ochii, fruntea,toate în relief,  apoi frunzele s-au transformat în veşmânt verde brumat si stralucitor. Acea silueta , nici nu stia ce duce in mâna sa.
El credea că duce lujerul cu roşii crude, dar lujerul se transformase în mâna sa,în clipa a spus ca trebuie să-i dea si MACII DOMNULUI.       

                                                                  

Silueta, ţinea de vărful lujerului de plantă, dar la mijloc era CHIPUL viu ,al MAICII  LUI  DUMNEZEU, al cărui veşmânt de pe cap, era făcut ca prin Minune, din frunzele verzi de pe lujer.
Părea a fi o catifea de un verde transparent ,pudrat cu lumina albă stralucitoare.
Închipuiţi-vă dragilor,CHIPUL  MAICII DOMNULUI ca în poza de mai sus, doar ca, era un verde crud ,cu lumina albă deasupra ,pe un lujer de rosii, in mainile cuiva,care crede ca a smuls, doar plantă şi că duce în mâna sa acea plantă. 
Ce-ar fi să mergem în gradină şi să vedem O asemenea Minune ?
Cum am reacţiona ? Am crede oare ceea ce vedem, sau am spune ca ni se pare.
Sa credem dragilor ! Minunile exista ! Sa deschidem ochii sufletului şi să le primim în cămara sufletului nostru, căci ne vor da putere şi ne vor întări în Credinţă. 
Maica  Domnului era ca si vie, pe lujerul din mana acelei siluete al cărui chip nu-l vedeam. Doar până la gât, vedeam acea silueta de bărbat.
Să credem în MINUNI ! Şi să ne rugăm Bunului Dumnezeu şi Maicii Domnului ,ca sa ne lumineze inima si ochii sufletului ,ca sa ne bucuram de toate aceste Minuni uimitoare, care ne vor întări în Credinţă ,şi care ,ne vor descoperi CALEA CEA  DREAPTĂ spre Împărăţia Lui Dumnezeu. 
Iar eu promit MAICII  LUI  DUMNEZEU, că primele roşii bine coapte,le voi da de pomană în numele  Ei, si al Prea Scump şi Prea Sfânt Fiul Său şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos. 
                                                              Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu