joi, 17 iulie 2014

IISUS HRISTOS , A VENIT CÂND L - AM CHEMAT ÎN RUGĂCIUNEA MEA ! DOUA MARI EXPLOZII LA EST !

                           Noapte de 16 - 17 Iulie 2014 , ora 1,50 !

  
                                          nnnnnnnnnnnnnn

Dragii mei,,deşi sunt tare obosită, am deschis din nou calculatorul  pentru a vă mărturisi, ce MINUNE am trăit în timpul Rugăciunii mele.
Deci, în genunchi fiind si cu lacrimi pe obraji, ÎL implorm pe Mântuitorul , ca să primescă toate câte mi-a dăruit şi să-mi dăruiasca dragoste şi putere sufletească ,ca să rezist la toate câte mă aşteaptă.De ce am cerut aşa ? Pentru că aşa mi-a spus un glas in vara aceasta, ca sa cer de la IISUS ,dragoste şi putere sufleteasca ca sa pot sa rezist la toate câte ma asteaptă.
Ce mă aşteaptă ? Numai Bunul Dumnezeu ştie !
Şi în timp ce mă rugam aşa, vad cu ochii închişi şi plini de lacrimi, văd în stanga mea, spre Răsărit , doar la un braţ întins ca si distanţă.văd un nor alb stralucitor ca o raza de soare.
În mijlocul Norului alb ,cu Mâinile Sale întinse spre mine păcătoasa, statea Mântuitorul. 
Avea vesminte bleu precum Cerul senin, si cu acelaşi păr castaniu ,lunguţ până pe umeri şi inelat.
Când L-am văzut ,ochii mei închişi s-au umplut şi mai tare de lacrimi.IISUS  HRISTOS, venise în Rugăciunea mea, si IL vedeam aievea, cu Mâinile Sale întinse spre mine roaba Sa,şi păcătoasa de mine. 
I-am mulţumit cu lacrimi ,şi I-am promis că voi face toate câte îmi va cere. Pe toate le voi împlini, cu dragoste şi cu Credinţă, şi cu lacrimi de umilinţă.
Dragii mei ! IISUS  HRISTOS, vine în Rugăciunea fiecăruia dintre noi, dacă noi ne rugam, nu numai cu buzele, ci cu toată inima.
Maica Domnului vine în Rugaciunea noastra daca O chemam în ajutorul nostru. Trebuie să credem şi ne va fi nouă după voia noastra.
Iata dragii mei, ce am văzut spre Est, chiar in această clipă:
ochii mi s-au închis brusc, si am văzut un Cer ca un amurg, si jos pe Pământ, Două mari Explozii ce se înălţau până la Cer.
Daca prima Explozie, ce era langa cealalta, era ca un fum alb si dens, ridicat ca o coroana de copac spre Cer, a doua Explozie era tot la fel de înaltă şi mare,iar la mijlocul ei, avea o centura de foc roşu, un cerc de foc roşu. Ca la Hiroshima , arătau aceste Explozii. Şi erau două în acelaşi timp, una foarte aproape de cealaltă.
Ce pot să spun? Decat, să ne fereasca DUMNEZEU de astfel de nenorociri în lumea aceasta.
Vedeţi ? Am dorit sa scriu, numai de Aparitia Lui Iisus ,in timpul Rugaciunii mele, si iata ca , in timp ce scriam, in aceste clipe, la ora 3,10 din noapte, am văzut această mare nenorocire. Căci o nenorocire va fi pentru oameni, daca vor avea loc astfel de EXPLOZII, de bombardamente.
Să fim buni şi milostivi dragilor, si sa ne rugam şi pentru Aproapele nostru, pentru fratii nostri ,care nu mai au liniste sufleteasca, din pricina razboaielor.
                                            Cu dragoste şi preţuire,
                                                                         Maria. 

4 comentarii:

  1. inseamna ca vom trai si noi vremuri de mare restriste si tulburare daca pe dv. va asteapta o perioada grea , pentru ca ceea ce transmiteti nu e pe placul UNORA , care vor sa parasim credinta crestina si pe IISUS si Maica Lui . Tarie in credinta si curaj ne trebuie si noua , care nu vedem ce vedeti dv. , doar citim ce scrieti pe blog . DOMNUL sa fie cu noi in tot locul si toata clipa.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai probabil atacul Israelului de catre jihadisti.
    Israelul este un stat cu suprafata mica, atacul asupra oraselor Ierusalim si Haifa (de exemplu) ar aparea foarte apropiate.

    Un asemenea conflict va escalada intr-unul major, cel mai periculos ar fi unul religios dintre islam si iudeo-crestinism.

    Pericolul cel mai mare va fi pentru Europa de vest unde musulmanii vor fi executantii jihadistilor din Statul Islamic (acum peste Irak si Siria, dar se va extinde).
    .

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarul online.
    http://adevarul.ro/international/in-lume/un-nou-stat-islamic-orientul-mijlociu-1_53c6a5ce0d133766a87e97bb/index.html

    Un nou stat islamic în Orientul Mijlociu
    "
    Crezul meu a fost întotdeauna că victoria islamului nu poate avea loc până când un stat musulman nu va fi creat în felul în care a precizat Profetul, în mijlocul lumii islamice.”
    "
    De asemenea, scrisoarea a precizat şi paşii care trebuie urmaţi:

    1. primul pas este eliberarea de trupele americane aflate în Irak;

    2. al doilea pas, stabilirea unui emirat care să fie extins la un califat;

    3. al treilea pas, atacarea statelor din jurul Irakului, în special Arabia Saudită, Kuweit, Siria şi Iordania;

    4. al patrulea pas, folosirea combinată a puterii califatului pentru a ataca Israelul.


    RăspundețiȘtergere
  4. Si dracii pot da viziuni de genul asta, si satana se preface in inger de lumina.

    RăspundețiȘtergere