miercuri, 30 iulie 2014

COPILAS , CU SEMNUL UNUI OZN PE PIEPT , ŞI NU CU SEMNUL DIAVOLULUI ! !

                                               Dragii mei, 

Am găsit aceste date despre un copil de 4 ani, din MAREA  BRITANIE , cum că ar avea SEMNUL  DIAVOLULUI pe piept !
Total greşit !
Copilaşul.  are "ştampila ", sau  copia  perfecta a unui  OZN ! 
Este ca si cum OZN -ul, si-a micsorat dimensiunile si s-a lipit de pieptul copilaşului !
OZN-urile se pot schimba ,ca si mărime si culoare, într-o fracţiune de secundă.
Asadar, nu mai blamati copilul, si nu-i mai puneti eticheta ! 
Precum vedem cercuri mari, în lanurile de grâu, asa sunt si pe pieptul copilasului , două  rânduri  de cercuri, cu acea cruce in mijlocul lor. 
Aşa arată unele OZN-uri, privite de deasupra lor, sau pe de desuptul lor ,precum semnul,de pe pieptul acestui pui mic şi drăgălaş !Copil de PATRU ANI, marcat cu SEMNUL DIAVOLULUI. Doctorii nu au nicio explicaţie pentru apariţia de pe piele

Publicat: (acum 5 ore) // Actualizat: (acum 5 ore) // Sursa: romaniatv.net

Mama unui copil de patru ani din Marea Britanie a descoperit că fiul ei are un semn ciudat în piept, însă cu toate că a cerut ajutorul doctorilor, nu există încă o explicaţie plauzibilă pentru modul în care a apărut.
Samuel, un copil de doar patru ani din Marea Britanie, este acuzat că este marcat cu semnul diavolului din cauza unei figuri geometrice complexe ce i-a apărut în piept. Cu toate că mama sa a cerut ajutorul medicilor pentru a descoperi cauza semnului bizar, nicio explicaţie pertinentă nu a fost oferită până acum, potrivit The Sun.
 

Sau poate se aseamănă,  cu  această  Timonă ?
Priviţi  cu mare atentie, si semnul de pe băieţel si forma  Timonei... ..
                                                                         
               Citeşte şi A fost găsită "Urechea diavolului". Are 6,66 kilograme şi a fost descoperită pe vineri 13
Cu toate acestea, după ce fotografia a apărut pe internet, multe persoane au început să explice că acesta ar fi semnul Satanei. Cazul băiatului a creat isterie în Marea Britanie, numeroase publicaţii acuzând The Sun pentru materialul publicat.


                       Cu dragoste si cu preţuire,
                                               Maria.

                 

3 comentarii:

 1. Nici satanic nici OZN. Cel mai probabil e "Roata timpului" din religia hindusa- de aici, o mica dovada a reincarnarii.
  Daca ne gandim la propria experienta terestra, fara prea multa cultura, ne putem gandi la o roata (a merge/ a trece-eventual anii) sau la o timona (directia).

  Cred ca aceste publicatii de doi bani sunt menite sa imprastie raul in lume, manipuland incultura oamenilor; sigur, guvernele sunt de vina ca vor sa ii tina prosti, dar si oamenii au pierdut scanteia cunoasterii, a adevarului, dorinta de a sti si a deveni constienti, independenti, dificil sau deloc de manipulat.
  Sper ca acestui copil sa nu i se intample nimic rau; dupa figura lui se vede ca este deja ostracizat si batjocorit, utilizat ca o sarmana maimuta de circ.

  RăspundețiȘtergere
 2. semnul diavolului? doamne cata prostie pe terra!

  RăspundețiȘtergere