luni, 14 iulie 2014

SĂGEŢI CU VENIN ASUPRA BISERICII , ŞI A SLUJITORILOR Ei!

                                14 Iulie 2014, ora 6,28 dimineaţa !

                                            Dragii mei, 

Astăzi dimineaţa O Lumină albă ,stralucitoare foarte, imi luminează ochii închişi în timp ce dormeam, si astfel ma trezeste, ca să pot auzi doar cateva cuvinte.
Un glas, din Lumina care m-a trezit spune aşa :

               "Şi s-a aşezat Cunună de celulă, Bisericii !
       Cunună de celulă, s-a aşezat Bisericii  Sfinte !

Fraţilor ! Din păcate, aici putem spune din păcate, vom fi martorii, fie si numai prin mass-media, vom auzi despre anumite fapte, ale vreunui Preot, sau poate mai mulţi, care şi-au gresit cariera, si care au confundat INSTITUŢIA  SFANTA  A BISERICII, cu libertatea de a face tot felul de fapte ruşinoase, şi care fapte ,aduc gravă atingere din punct de vedere a moralităţii ,BISERICII LUI  HRISTOS.
Dar asta nu înseamnă fraţilor, că toţi Preoţii sunt aşa, precum aceste persoane, sau persoana, despre care vom afla, si care cu siguranţă va fi si arestată.
De aici si...Cunună de celulă, Bisericii  Lui Hristos ! 
Celulă, ştim cu toţii că  înseamnă închisoare !
Dragii mei, aşa cum nu exista pădure fără uscături, aşa cum toate degetele de la o mâna sunt diferite, tot asa si Preotii sunt diferiti. Si ei sunt oameni, si pot gresi mai repede decat noi, si mai grav. Diavolul îi ispiteste mai mult pe Slujitorii  Bisericii ! Iar cei care s-au făcut Preoţi, doar pentru bani si pentru a avea o influenţă nefastă asupra anumitor credincioşi ,acestia cad în plasa diavolului. Si pentru unul ,sau mai multi astfel de Preoţi, are de suferit BISERICA DOMNULUI, deoarece ,nelegiuirile lor se rasfrâng şi asupra celorlalţi Preoţi, care sunt cu frica de Dumnezeu, si fiecare are HARUL lui ,pe care L-a primit de la HRISTOS, si pe care l-au păstrat imaculat, precum Lumina Lui HRISTOS. 
Pentru astfel de oameni cu HAR si DRAGOSTE de HRISTOS, toată recunostinţa noastra, şi tot respectul nostru.
Deci ,să fim cu luare aminte fraţilor, si sa nu ne lăsăm ispitiţi de cumplitul diavol, deoarece astfel de cazuri,in care se pune CUNUNĂ DE CELULĂ  BISERICII, sunt izolate. 
Să mergem la Sfânta Biserică ca si până acum, sa-L  iubim pe HRISTOS şi pe MAICA  DOMNULUI, iar de auzim cate ceva ,despre PREOTUL parohiei în care mergem, să asteptăm să se săvârseasca mai întâi ,Sfanta Slujba, si intre patru ochi, să îi spunem  Preotului ,cu glas calm, ce ne deranjează la el, fara vreo retinere ! 
Să înţelegem o dată pentru totdeauna !
Preoţii sunt oameni, şi nu Dumnezei pe Pământ !
Să nu facem ce face Preotul, ci să facem, cum ne povăţuieste el, din SFÂNTA  SCRIPTURĂ !  
Preotii, fac parte din randul oamenilor obisnuiti. Toti suntem frati si surori INTRU  DOMNUL ! Nu trebuie sa ne fie teama, sau sa ne rusinam a vorbi cu un Preot, daca ceva nu ne convine la el, in atitudinea lui, fata de BISERICA  DOMNULUI, faţă de Credincioşi. Şi PREOTII pot primi sfaturi de preţ, de la Crestinii din PAROHIA SA ! Mai ales Preotii tineri si fara de experienta, chiar au nevoie de sfaturile credinciosilor mai in vârstă. Stiti cum se spune : "Teoria ca teoria, dar practica  ne omoara ". 
Să nu gresim si să-i judecăm pe toţi Preoţii , după faptele unor colegi de-ai lor, care sunt departe, de ceea ce inseamna cu adevărat, a fi Preot. Asa precum a făcut acest Preot , care îşi va primi pedeapsa pentru faptele sale ruşinoase !
Astfel de oameni, murdaresc şi întinează SFINŢENIA  BISERICII  LUI  HRISTOS.
Cum este si in acest caz :
Lecție de sex la biserică. Un preot a mângâiat în zona intima credincioasele, în mare parte minore
Scris de: DANA URSULEASA | 13 iulie 2014
Lecție de sex la biserică. Un preot este acuzat de către sătenii unei comune din apropiere de Pașcani că a pipăit în zonele intime mai multe fete minore care veneau la biserică să se spovedească sau să primească binecuvântare pentru școală. Dezvăluirile au fost făcute de către victime, părinților care s-au adunat astăzi în fața bisericii pentru a cere lămuriri preotului, tată de fata. Numai că astăzi – fața bisericească nu a venit, iar liturghia a fost oficiată de către un alt preot.
preot hirlau scandal sexual 2
Zeci de minore din Bădeni, comuna Scobinți au trecut în ultima perioadă printr-un coșmar. Fetele care mergeau la biserică să se spovedească erau mângâiate pe sâni și în zona intimă de către protul parohiei, Doru Cozma și întrebate cum preferă să facă sex și să-i arate că nu mai sunt virgine. Mai mult, acesta când mergea cu cadelnița prin biserică punea mâna la fund copilelor.
Acestea, rușinate au povestit părinților, care astăzi s-au adunat în fața bisericii pentru a-i cere socoteală. Însă preotul în vârstă de 45 de ani a bat bir cu fugiții, în locul lui venind un alt preot pentru a oficia slujba.
preot hirlau scandal sexual 1
Mai mult, fetele au fost și amenințate de către preot, că dacă o să spună cuiva nu o să mai ajungă la liceul din Hîrlău. Părinții victimelor mai spun că acestea sunt traumatizate și că au nevoie de consiliere psihologică.
preot hirlau scandal sexual minore
Ierarhii bisericii sunt uluiți de cele auzite, mai ales că parohul era cunoscut ca fiind un preot cu har și pentru numeroasele lui activități administrative sau filantropice. Protopopul din Hîrlău spune că a fost sesizat de către credincioșii din comuna Scobinți și că se vor lua măsuri, dacă se adeverește cele povestite.
preot hirlau scandal sexual protopop
La fața locului au venit și echipaje de poliție, care s-au autosesizat și au deschis o anchetă în acest caz.
preot hirlau scandal sexual
Cei aproape o sută de credincioși furioși l-au așteptat în zadar pe cel acuzat, în locul lui venind un alt preot mai tânăr care a oficiat liturghia de astăzi.
Cel în cauză a fost contactat de reporterii TV BIT însă are telefonul închis, iar la locuința lui nu a fost de găsit.
Preotul Doru Cozma a slujit până în 2005 la Liteni, fiind mutat la parohia din comuna Scobinți în același an.
Video în curs de actualizarSă nu judecăm noi astfel de oameni, căci Preoti sau Slujitori ai Domnului, nu pot fi numiţi.
Să lăsăm pe DOMNUL  DUMNEZEUL nostru, să-i judece. Judecata Domnului, este Dreaptă ! 
Dar, sub nicio formă, să nu ne îndepărtăm de Sfânta Biserică a Lui Hristos ! Biserica Sfanta, este a oamenilor credincioşi si a Lui Dumnezeu, nu a Preotului care slujeste în CASA DOMNULUI !
Să nu ne lăsăm cuprinsi de mânie şi să ne îndepărtăm de Sfanta Biserică ! Daca ne vom îndepărta de Sfânta Biserică, Diavolul îsi va freca ghearele bucuros, ca a izbutit sa ne îndepărteze de BISERICA SFANTA !
Să mergem in continuare la Sfanta Biserică, ca sa crape de ciuda cumplitul diavol ! Ca să biruiasca intotdeauna, CREDINŢA şi DRAGOSTEA ,Întru Hristos Domnul şi Dumnezeul nostru.
   Ce a făcut acest Preot, si din păcate ,poate vor mai face si multi altii ca el, este de regretat !              .
Acum, nu ştiu câtă legătură are acest regretabil fapt, al acestui slujitor al Bisericii,cu articolul pe care -l scriu . Dar din păcate , vom auzi de arestarea unui Preot, pentru cine stie ce fapte, care nu au nicio legătură cu PORUNCILE, pe care trebuie să le împlinim cu toţii, ale Mântuitorului Iisus Hristos., căruia I se cuvine, toată Cinstea, Slava şi Închinăciunea, acum şi pururea şi-n vecii vecilor, Amin !
                                   Cu dragoste, Maria. 

P.S.
          Să punem Bisericii Lui Hristos, Cunună de dragoste şi de iubire ! Cunună de Rugăciuni curate ! Cunună de fapte bune şi de Milă faţă de Aproapele nostru.
Cu astfel de CUNUNĂ, să împodobim Biserica Lui Hristos, şi Nu ,cu, Cunună de Celulă ! 
Astfel de Cunună

Un comentariu:

  1. Nu abaterile unor persoane constituie cea mai grava eroare
    din randul bisericilor ci DOGMELE.
    DOGMELE inseamna ingroparea talantului din pilda cu talantii.
    Dogmele inseamna stagnare si inapoiere in loc de evolutie.

    Acum a inceput distrugerea religiilor (islam, ortodoxie, catolicism).
    Pentru islam, uitati-va la Califatul din Irak si Siria.
    Pentru ortodoxie, uitati-va la sprijinul pe care-l da B.O.Rusa imperialismului rus.
    Catolicismul va fi distrus de musulmani.
    Dupa care va continua cu distrugerea puterilor laice (statele), primul va fi Romania.

    In Romania va fi un nou tip de societate bazata pe meritocratie
    care se va raspandi in toata lumea.
    Este ceea ce unii vizionari au vazut ca "Noul Ierusalim".
    Dar nu va bucurati, pentru ca suferintele si pierderile vor fi foarte mari.
    .
    Aceste suferinte ne sunt date ca sa ne dezlipim de idoli falsi si sa cautam doar
    "Calea, Adevarul si Viata".
    .

    RăspundețiȘtergere