joi, 31 iulie 2014

S - A ADEVERIT ! MARE TAIFUN ÎN JAPONIA !

                                                     31 Iulie 2014 !
                                     Dragii mei,

Scriam în noaptea de 27 spre 28  iulie 2014, despre Un mare Vârtej de apă albastră  în articolul cu titlul :
                     "Un Mare  Vârtej de Apă albastră "!

Am copiat articolul aici mai jos, pe care îl puteţi citi dragii mei, şi apoi să-l comparaţi cu Dovezile, care au apărut astăzi, 31 iulie 2014 !
                                                           Citiţi !

Un TAIFUN PUTERNIC loveste JAPONIA

Joi, 31 Iulie 2014

Taifunul puternic se indreapta spre insulele sudice ale arhipelagului japonez Okinawa, autoritatile meteorologice avertizand ca in zona se vor produce ploi abundente, valuri mari si vanturi puternice.

Sud-estul Japoniei este traversat de un taifun puternic. Taifunul Nakri a afectat deja transporturile in prefectura Okinawa iar unele zboruri spre si din capitala prefecturii, Naha, precum si navele care leaga insula principala de celelalte au fost anulate, a anuntat ziarul Okinawa Times, citat de DPA.

Prognozele prevad ca acest al 12-lea taifun al sezonului se va apropia joi seara de insula principala a arhipelagului Okinawa.Continuare RTV.NET


 

luni, 28 iulie 2014

UN MARE VÂRTEJ DE APĂ ALBASTRĂ !

                                              27 - 28  Iulie 2014 ,ora 1,50  din  noapte !

În timp ce scriam aici pe Blog, văd dragilor, văd cu ochii închişi ,ca şi sub plafonul camerei mele, deasupra calculatorului, văd Un Cer de noapte, şi sub Cer dragilor, văd  UN  MARE  VÂRTEJ de apă albastră.
Vârtejul era în plină activitate ! Se învârtea de la stânga la dreapta cu repeziciune, şi forma, un mare gol în mijlocul lui.


                                               ..

Din nefericire dragilor, vom auzi de astfel de fenomene, ce se vor manifesta pe MARE , sau pe OCEAN cel mai probabil. 
Omenirea ,va avea mult de suferit dragii mei, din pricina INUNDATIILOR, a Furtunilor si vijeliilor ,şi mai rău ,din pricina Taifunurilor ...., Tsunami !
Suntem în secolul dezastrelor ,atât naturale, dar mai ales, al dezastrelor, în care oamenii se urăsc şi se omoara unii pe alţii.
Să ne rugăm fratilor, pentru Semenii nostri, pentru conducătorii Ţărilor si pentru Pacea Lumii întregi.
Numai aşa ne vom gasi şi noi ,linistea sufleteasca. de care avem atâta nevoie. 
                                        Cu dragoste,
                                                        Maria.
 
 

Un TAIFUN PUTERNIC loveşte JAPONIA

Publicat: (acum 4 ore) // Actualizat: (acum 3 ore) // Sursa: romaniatv.net
Taifunul puternic se îndreaptă spre insulele sudice ale arhipelagului japonez Okinawa, autorităţile meteorologice avertizând că în zonă se vor produce ploi abundente, valuri mari şi vânturi puternice.
Sud-estul Japoniei este traversat de un taifun puternic. Taifunul Nakri a afectat deja transporturile în prefectura Okinawa iar unele zboruri spre şi din capitala prefecturii, Naha, precum şi navele care leagă insula principală de celelalte au fost anulate, a anunţat ziarul Okinawa Times, citat de DPA.

Prognozele prevăd că acest al 12-lea taifun al sezonului se va apropia joi seara de insula principala a arhipelagului Okinawa.

Agenţia Meteorologică Japoneză a precizat că joi la prânz (ora 03.00 GMT) taifunul Nakri se afla la aproximativ 170 km sud-sud-vest de Naha, circulând spre nord-vest cu 20 km pe ora (kph), cu viteze maxime ale vântului de 72 kph şi rafale de 108 kph.

Precipitaţii de până la 250 de milimetri au fost prognozate pentru vineri la prânz în prefectura Okinawa şi de până la 200 de milimetri (1 mm = 1 litri/m2) pentru partea de sud a insulei Kyushu, mai scrie DPA, citată de Agerpres.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu