marți, 29 iulie 2014

RĂZBOI ŞI MOARTE !

                                                           

Israelul cere populaţiei civile din suburbiile oraşului Gaza să evacueze "imediat" locuinţele

Publicat: (acum 4 ore) // Actualizat: (acum 4 ore) // Sursa: romaniatv.net
Armata israeliană a cerut luni seara populaţiei civile din suburbiile oraşului Gaza să evacueze 'imediat' locuinţele şi să se deplaseze în centrul oraşului palestinian, se arată într-un comunicat oficial preluat de AFP, potrivit Agerpres.
Israelul cere populaţiei civile din suburbiile oraşului Gaza să evacueze
'Cu puţin timp în urmă populaţia civilă din Shajaya, Zeitun şi estul Jabaliei a fost îndemnată prin apeluri telefonice şi SMS-uri să evacueze imediat zona şi să se îndrepte spre centrul oraşului Gaza', se precizează în comunicat. Textul face referire la sectoare situate la periferia de est, sud şi nord a Gazei.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/israelul-cere-populatiei-civile-din-suburbiile-orasului-gaza-sa-evacueze-imediat-locuintele_161170.html#ixzz38o7WlBgZ


duminică, 20 iulie 2014

RĂZBOI LA RĂSĂRIT ! BOMBARDAMENTE PUTERNICE !

                                    Zori de 20 iulie 2014, ora 3,50 !

Doamne, apără pe FIII TĂI !
Si iarasi dragii mei, cand scriam la articolul anterior, vedeam spre RASARIT , asa precum vedem toate in jurul nostru, desi eram cu ochii pe Monitor si pe tastatura, vedeam UN  ORAS la Rasarit, cu blocuri inalte si case obisnuite, peste care, BOMBELE şi RACHETELE ,cadeau precum ploaia cu grindina.
Praf si pulbere ,era facut acel Oras spre RASARIT  . M-am îngrozit şi m-am cutremurat ! Niciodată in viziunile mele, nu am văzut asemenea prapad, asemenea bombardamente, precum acestea , si toate astea in timp ce scriam la calculator.
Nori de praf, fum si cenusa, se ridicau de la Pământ la Cer.
Dragii mei, sa ne rugam la BUNUL  DUMNEZEU şi la MĂICUŢA  DOMNULUI, ca sa tina PACEA  LUMII intregi, si sa nu lase ca sa se aprinda scanteia celui de-al 3 lea Razboi Mondial. 
Va fi un DEZASTRU, pentru noi toti locuitorii Planetei.
Chiar daca noi suntem GRADINA  MAICII  DOMNULUI, totusi un asemenea RAZBOI, ne va aduce lacrimi si suferinta.
Aceste Bombardamente pe care le-am văzut, se vedea clar ca erau facute din razbunare, pentru ca erau fara pauze . Adica încontinuu cădeau din Cer,BOMBELE.
Doamne, TE  rugam ajuta si pe acei oameni asupriti si necajiti, si ajuta-ne si pe noi !                    Cu dragoste, MARIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu