joi, 17 iulie 2014

ÎN CAMERA MEA , MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL ŞI ARHANGHELUL MIHAIL ,SUB PLAFONUL CAMEREI MELE ! CERUL SFÂNT , A COBORÂT DEASUPRA PATULUI MEU !

                                             17  Iulie  2014 ,ora 7,50 dimineaţa ! 

M-a culcat eu în zori, dar a meritat, pentru că dimineaţă la ora 7,50 ,mă trezeste un cor ca de Îngeri ce aduc Cântece de Slava si de Lauda ,Bunului Dumnezeu şi Maicii Domnului.
Dar atunci cand am pus capul pe pernuta mea, am însemnat-o cu semnul Sfintei Cruci, şi am rugat pe DUMNEZEU şi pe MĂICUŢA  DOMNULUI, ca sa îndepărteze toate duhurile rele de la mine, si sa mă ajute ca sa am un somn linistit.
Deci ,trezita fiind în acest minunat cântec Dumnezeiesc , deschid ochii şi aşa înca culcată în pat fiind, vad în plafonul de deasupra patului meu, O Umbra transparenta, care se misca de parca o bătea vântul. Avea culoarea negru-gri transparent, si era cat o palma de mare.
Închid ochii şi o privesc cu ochii închişi. Acum plafonul dispare, si apare un Cer albastru violet ,precum florile de toporaşi. Nu mai exista plafon. Şi pe un astfel de Cer, deasupra patului meu, dragilor, văd UN SOARE, cu raze lungi galbene si stralucitoare. Un Soare gol la mijloc; era un negru transparent la mijloc, iar RAZELE erau neobişnuit de lungi şi dese ,si extrem de stralucitoare. Acest Soare nu dădea lumină în jurul său, ci doar stralucea cu razele lui lungi.  
                                        

Strălucea  precum acest Soare de mai sus, doar ca Razele erau lipite una de cealalta, unele mai lungi ,altele mai scurte ,iar mijlocul era gol, precum Cerul din spatele lui.
Precum am da pagina unei cărţi, în locul Soarelui ,apare un Înger cu Aripi mari ca de Soare, si tot deasupra mea, ca si sub plafon. Era Arhanghelul Mihail !
                                      

                                                  

Ca şi în această Iconiţă arăta Arhanghelul Mihail, numai ca , avea Trup şi Aripi ca de Soare, era un auriu  foarte stralucitor. Zăboveste 2 secunde, ÎL privesc si mă bucur enorm, apoi este absorbit şi El de Cerul violet, pentru  ca în locul lui  să apară Maica  Domnului cu Pruncul Iisus  Hristos, cu Trup şi Chip ca de Soare !
                                

Maica Domnului , cu Trup şi Chip ca din Soare ,cu faţa spre Răsărit stralucea precum o mie de Sori pe Cer !
Maica Domnului îmi zâmbeste, Îşi strânge Pruncul la piept, şi se îndepărteaza spre Sfintele Icoane de pe peretele meu, după care intră în Sfanta Icoana a Ei, ce statea în mijlocul celorlalte Icoane.
În clipa următoare, Stelele de pe Cerul albastru violet, se adună ca la o chemare , si formează UN  TRIUNGHI de stele albastre, extrem de stralucitoare, luminate parca, pe de desuprul lor ca de un Soare neăvăzut. 
                            
                                          
Şi până la urmă, a iesit şi Soarele din Triunghiul de Stele albastre ! Era şi este  UNICUL  SOARE  al sufletelor noastre ! Era SOARELE  DREPTĂŢII  ,Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus  Hristos. 
IISUS , iese din Triunghiul de stele albastre, într-un nor alb -orbitor de strălucitor.  Şi in acest Nor ,statea ca pe UN TRON, cu Mâinile Sale pe O Masă .ÎL vad dragilor pe Mântuitorul stand ca si la O MASA, într-o lumină albă orbitor de strălucitoare.
                                      
                                       

În acea Lumină alba ,orbitor de stralucitoare, Iisus  Hristos, ma priveste de la circa 2 metri distanţă, straluceste mai tare decat Soarele, spre stânga mea, apoi imi trimite deasupra patului meu, ca si sub plafon HARTA  ROMÂNIEI !  
                                     

HARTA  ROMÂNIEI, nu avea înscrisuri , era pe fond verde deschis, foarte strălucitor. 
Din adâncul Hărtii României, ca si din apă, pe mijlocul ei, iese MAICA  DOMNULUI  cu PRUNCUL  IISUS  HRISTOS. 
                                     

Acum, HARTA  ROMÂNIEI pe fondul verde deschis stralucitor, având ca şi inimă ,pe Maica  Domnului cu Pruncul Iisus, pentru că pulsa ca o inima, HARTA ROMÂNIEI cu MAICA DOMNULUI în mijlocul ei,strălucea enorm de tare, în Cerul albastru violet stralucitor. 
Era uimitor ceea ce vedeam . HARTA  ROMÂNIEI pulsa ,bătea ca o inimă !
Iar Inima din mijlocul Hărţii României, erau Maica Domnului cu Pruncul Iisus Hristos, ca si în Iconiţa de mai sus. 
Şi în final fraţilor,  totul este absorbit de Cerul albastru violet ,după care, spre stanga mea, în faţa Sfintelor Icoane, de pe peretele meu, O văd pe Maica Domnului cu Pruncul Iisus Hristos în braţe, sub niste ramuri de flori roz- violet, precum liliacul nemţesc.
                               
                                                                                                                                                                                                         
Acum dragilor, închipuiţi-vă pe MAICA DOMNULUI cu PRUNCUL IISUS , din Iconiţa de mai sus, sub ramurile florilor de liliac, în spatele cărora straluceste un Soare !
Aici MAICA  DOMNULUI, a stat mai mult, şi avea lipit obrazul Ei drept, de obrăjorul stâng al Pruncului Iisus.
Ma bucuram, lacrimi curgeau fara voia mea pe obrajii mei, erau lacrimi de bucurie, după care, totul a disparut ca si prin topire. 
Iar eu dragii mei, am deschis ochii, mi-am sters lacrimile de bucurie, şi tot cu bucurie ,mi-am notat toate câte am văzut, si pe care cu mare dragoste sufletească ,le-am scris aici pe Blog, pentru voi toţi cititorii mei.
Să credeţi dragii mei, căci toate câte am scris, sunt adevărate precum suntem noi adevărati, cei care traim si ne bucuram de toate aceste MINUNI DUMNEZEIESTI ! 
MINUNILE sunt întru noi, cu noi, pe lângă noi ! Totul este sa avem CREDINTA  MARE în suflet, pentru a le vedea, nu cu ochii firesti, ci numai cu ochii sufletului. 
Aţi văzut fratilor ,  cum Rugaciunea mea a fost auzită Sus în Cer, de a fi păzită de Duhurile rele, iar dimineaţa, am ramas uimita văzând că, CERUL  SFANT cu tot ce este în el, a coborat deasupra patului meu şi mi-a vegheat somnul !
 Fratilor ! Iubiti-vă Aproapele ,asa cum va iubiti pe voi !  Împliniţi Poruncile Domnului, si fiecare dintre voi, va puteti bucura de astfel de trairi dumnezeiesti.  
                                    Cu dragoste şi cu preţuire,
                                                                Maria ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu