duminică, 27 iulie 2014

VIDEO ŞOCANT ! ÎNFIORĂTOR ! S - A ADEVERIT!

                                                       Dragii mei, 

Scriam în zorii zilei de 20 Iulie 2014 , ora 3,50 , un articol cu titlul :

           RĂZBOI  LA  RĂSĂRIT ! BOMBARDAMENTE  PUTERNICE !
Prin ce trec acesti oameni ,este de-a dreptul cutremurător, strigător la Cer. 
Cuvintele, pe care eu le-aş putea scire  aici , nu vor putea înlocui sau alina, suferinţa semenilor noştri. Asa că, este mai bine ca să vă las să citiţi  articolul scris de mine, şi pe care l-am copiat aici si acum , şi să urmăriţi Video-ul din linkurile de mai jos.
Vă spun fratilor, că ceea ce veti vedea, o să vă sfâşie sufletul şi inima.


                   
             

Sute de morti in Fasia Gaza Kanal D | Kanal D

www.kanald.ro/.../sute-de-morti-in-fasia-gaza_118047...Translate this page
VIDEO / Sute de morti in Fasia Gaza. 15:43, 22 Iulie / 1 vizualizari ... IMAGINI ULUITOARE surprinse de camerele de supraveghere! Un INGER l-a salvat de la ..


Povestea cutremuratoare din spatele acestei imagini emotionante -----> http://bit.ly/1o1WRrH

duminică, 20 iulie 2014

Hamas revendica lansarea a 3 rachete catre Aeroportul din Tel Aviv. Peste 800 de palestinieni morti de la inceputul ofensivei

Fasia Gaza
25 iulie 2014. 15 morti si cel putin 200 de raniti, joi, dupa ce o scoala ONU din Fasia Gaza a fost atacata, bilantul total ajungand astfel la peste 729 de victime in randul palestinienilor, majoritatea civili.

RĂZBOI LA RĂSĂRIT ! BOMBARDAMENTE PUTERNICE !

                                    Zori de 20 iulie 2014, ora 3,50 !

Doamne, apără pe FIII TĂI !
Si iarasi dragii mei, cand scriam la articolul anterior, vedeam spre RASARIT , asa precum vedem toate in jurul nostru, desi eram cu ochii pe Monitor si pe tastatura, vedeam UN  ORAS la Rasarit, cu blocuri inalte si case obisnuite, peste care, BOMBELE şi RACHETELE ,cadeau precum ploaia cu grindina.
Praf si pulbere ,era facut acel Oras spre RASARIT  . M-am îngrozit şi m-am cutremurat ! Niciodată in viziunile mele, nu am văzut asemenea prapad, asemenea bombardamente, precum acestea , si toate astea in timp ce scriam la calculator.
Nori de praf, fum si cenusa, se ridicau de la Pământ la Cer.
Dragii mei, sa ne rugam la BUNUL  DUMNEZEU şi la MĂICUŢA  DOMNULUI, ca sa tina PACEA  LUMII intregi, si sa nu lase ca sa se aprinda scanteia celui de-al 3 lea Razboi Mondial. 
Va fi un DEZASTRU, pentru noi toti locuitorii Planetei.
Chiar daca noi suntem GRADINA  MAICII  DOMNULUI, totusi un asemenea RAZBOI, ne va aduce lacrimi si suferinta.
Aceste Bombardamente pe care le-am văzut, se vedea clar ca erau facute din razbunare, pentru ca erau fara pauze . Adica încontinuu cădeau din Cer,BOMBELE.
Doamne, TE  rugam ajuta si pe acei oameni asupriti si necajiti, si ajuta-ne si pe noi !                    Cu dragoste, MARIA.

2 comentarii: