duminică, 13 iulie 2014

UN ACCIDENT CUMPLIT ! UN AVION , SE VA PRĂBUŞI !

                               13  Iulie  2014 ,ora 14,10  !

Dragilor, astăzi stând în pat cu ochii închişi, ca să mă odihnesc puţin, aud un glas tare trist şi speriat în acelaşi timp. Glasul spunea aşa :
                     "Scânteia  Avionului !
                  Cumplit !
               Un accident cumplit .
                126  făcuţi  praf "!

Clipă în care ,văd cu ochii închişi spre Est , văd o întindere de pământ fără iarbă. Putea fi marginea unei păduri, sau chiar malul întins al unei ape.
Cert este că , pământul părea umed şi nu era vegetaţie, acolo unde căzuse Avionul.
Văd dragilor, UN  AVION , de culoare deschisă, putea fi un gri-bleu, dar care avea pe mijlocul lui, pe lungime, O  DUNGĂ  ROŞIE ,lată.
Fraţilor, AVIONUL era înfipt cu botul în Pământul moale, era înfipt până la aripi. Groapă ,se făcuse în locul unde căzuse AVIONUL.
Un bărbat tânăr, probabil un localnic îmbrăcat sumar , ajunsese primul lângă groapa în care era înfipt Avionul cu botul, şi gesticula cu mâinile sale, vorbind cu cineva nevăzut de mine.   
Aud din nou glasul ,care repetă :

                      "Cumplit !
                   126 făcuţi praf "!

Dragilor, din nefericire tragedia va avea loc !
Când şi unde , eu nu ştiu !
Dar vom auzi de această cumplită TRAGEDIE , în care cel puţin 126 de persoane, din păcate, vor fi făcute praf, aşa cum spune în citat.
Eu nu am puterea de a opri acest cumplit accident, dar ne putem ruga împreuna, pentru ca DUMNEZEU să se milostivească de cei care vor fi în acest Avion al morţii, sau poate vor fi jos la sol..... !
Nu ştiu alte indicii, înafară de cele care mi-au fost descoperite.
Tot ce am văzut , am scris în acest articol. 
Sa ne rugăm la Bunul Dumnezeu, ca să nu se întâmple. Dar...., "ceea ce ne este scris, în frunte ne este pus "!  
                              Cu dragoste,
                                               Maria.       
               
 

                

11 comentarii:

  1. Viziunea vi-a adeverit azi, 17 iulie.Avion cu 295 de persoane la bord, prăbușit în Ucraina
    Publicat 18:16 17.07
    Un avion malaezian de pasageri s-a prăbușit la granița Rusiei cu Ucraina, potrivit Interfax.Actualizare 18.31. „Cel mai probabil, avionul a fost lovit de un proiectil”, a declarat la Digi24 Valentin Duță, fost șef Securitatea Zborurilor Tarom.

    Pilotul Valentin Ialomițeanu este de aceeași părere.

    „Din cauza conflictului, a fost o greșeală, probabil a fost lovit de un proiectil, s-ar putea să fi fost confundat cu o țintă”, a spus el.

    Actualizare 18.19. Potrivit BBC, la bord se aflau 280 de pasageri și 15 membri ai echipajului.

    Actualizare 18.18. Surse citate de Interfax spun că avionul s-ar fi prăbușit în aproiere de Donețk, unde au loc confruntări între armata ucraineană și separatiști. Aparatul ar fi căzut în Ucraina, la 50 de kilometri de granița cu Rusia.

    Avionul, un Boeing 777 al Malaysian Airlines, se deplasa pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur.

    Nu se știe exact numărul persoanelor care se aflau la bord, unele surse vorbesc despre 280 de morți, altele spun că la bord s-ar fi aflat cel puțin 300 de persoane.
    În curs de actualizare.
    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Ex...sit+in+Ucraina

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate s-a adeverit...
    http://ipad.hotnews.ro/17693138

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce s-a adeverit? tu ai citit cu atentie viziunea doamnei Maria?

      Ștergere
  3. http://a1.ro/news/extern/ultima-ora-un-avion-cu-295-de-persoane-la-bord-sa-prabusit-in-ucraina-id355842.html

    RăspundețiȘtergere
  4. a cazut acest avion cu dunga rosie in Est, insa numarul victimelor nu a fost 126 ci 295 !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa ne spune MESAJUL : 126 S.AU FACUT PRAF . Adica nu mai pot fi identificate cadavrele, Restul de cadavre vor fi identificate după ADN ! Nu este o bucurie. Am scris plangand aceste randuri !

      Ștergere
    2. Asa spune mesajul dumneavoastra, insa mass-media inca nu a publicat o asemenea stire ca 126 nu pot fi identificati.

      Ștergere
  5. up

    au fost identificati pana acum, 181 persoane.

    298 - 181 = 117, deci maxim 117 "facuti praf"

    nicidecum nu se mai poate ajunge la numarul 126.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim..tu devii penibil in analizele tale ! Ai idee cam ce inseamna sa primesti informatii din Planuri Celeste ?! stii cam ce incompatibilitate e intre planul acesta si cele de SUS ?! orice informatie poate ajunge fragmentata ..dar asta nu inseamna ca nu e corecta. De ce n-ai avut tu o viziune cu avionul acesta dar si cu alte evenimente..?! DU te si analizaeza blogul lui Istrate caci cu el sigur te intelegi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai, probabil nu prea esti dus la biserica ! Orice fatza bisericeasca iti poate spune ca viziunile sunt periculoase. Ele pot veni tot atat de bine si de la dracul, de aceea sfantul apostol Ioan spune sa testam duhurile, caci nu toate sunt de la Dumnezeu.
      Analizeaza ce informatii primesti !
      Eu ti-am demonstrat ca doamna Maria s-a inselat, fiindca a spus numarul 126 "facuti praf", nu am pus-o eu sa ne furnizeze acest numar, de 126 ! Ori acest numar nu se regaseste niciunde, nici ca numar de pasageri, nici ca numar de morti neidentificati (fiindca deja au fost identificati 181).
      Apoi, specialistii au spus clar: avionul a fost lovit de o racheta sol-aer, doamna Maria nu e de acord!
      Profetii lui Dumnezeu au o acuratete de 100%.
      De ce nu mi-au venit mie astfel de viziuni? Cum e mai bine, sa nu-ti vina deloc vedenii ori sa ai vedenii gresite??? Gandeste-te.

      Ștergere
  7. Anonim , nu mi-ai demonstat nimic decit ca esti obsedat de cifre . In orice profetie sau avertizare primita de Sus pe diverse canale de comunicare care pot fii Ingeri , Entitati , Fiinte , Spirite , Extraterestrii din diverse specii si civilizatii pot exista probabilitati de desfasurare. Tocmai d asta suntem si avertizati . Daca nu stii verifica pe artic ca d na Maria comunica constient si cu extraterestrii...daca tu nu intelegi cum se fac aceste comunicari e ptr ca nu ai avut exp. necesare..eu le-am avut si stiu cam ce initieri se fac ptr a deschide anumite perceptii. Deci inteleg nu numai logic , ci si practic cum comunica vizionarii veritabili...despre posedati iti pot da multe indicii , dar nu e cazul...cauta le si tu !

    RăspundețiȘtergere