duminică, 28 iulie 2013

VREMEA A VENIT ! ŞI PIETRELE PLÂNG ! STATUILE CIOPLITE ÎN PIATRA, PLÂNGEAU , CU LACRIMI DE SÂNGE !

                                                        4 Septembrie 2005, ora 6,20 dimineaţa !

Mă trezisem, dar am mai stat , în pat cu ochii închişi. Şi aşa, vad cu ei, O STATUIE, cioplită în piatră, ce avea chiar ca o pălărie pe cap, tot din piatră.
Brusc, ochii mari, ai statuiei, încep a prinde viaţă, şi se rotesc în orbite, de parcă, ar fi fost din carne şi nu din piatră.
CERUL , este frumos, ca de zi; STATUIA, priveşte spre mine, roteşte ochii săi, spre în jos, spre Pământ, apoi, roteşte ochii, şi priveşte spre CERUL SFÂNT !
Astfel, vad cum în loc de piatră, globul ocular, devine alb, ca la noi, oamenii, şi din albul ochilor, din ochiul stâng, mai întâi, începe a se prelinge, un fir de sânge adevărat.
STATUIA, prinde viaţă, priveşte ţintă la CER, iar din ambii ochi, din albul ochilor, curg şiruri de sânge adevărat !
OCHII, STATUIEI cioplite în piatră, au devenit, ca din carne, precum ai noştri.
Ochii, priveau la mine, priveau la Pământ, dar când priveau spre CERUL SFÂNT, SÂNGELE curgea, râuri ,râuri, din albul ochilor.
În clipa următoare, mi se arată, o mulţime de STATUI, cioplite în piatră, a căror ochi, erau ca şi ai noştri, se mişcau în orbite, erau din carne, doar ochii, şi din ochii aţintiţi la CERUL SFÂNT, de la toate STATUILE, curgeau şiruri de LACRIMI de SÂNGE ADEVĂRAT.
Aşadar fraţilor, se va adeveri, CUVÂNTUL din CARTEA SFÂNTĂ,  când zice : CĂ ŞI PIETRELE VOR PLÂNGE,  CU  LACRIMI DE SÂNGE , DE VREMURILE, CARE VOR VENI, PENTRU OMENIRE !
Ce putem face ? Sa încercam să fim mai buni, mai milostivi, iar în zilele de sărbătoare, să nu mai umplem târgurile şi crâşmele, ci să umplem, SFINTELE BISERICI, cu prezenţa noastră, trup şi suflet, care la momentele actuale, sunt pe trei sferturi goale.
Cum să ne mai rabde BUNUL DUMNEZEU, când alergăm, după averi şi îmbogăţire peste noapte, în loc să trim ca fraţii şi să ne ajutăm unii pe alţii _
Câţi bogaţi, din lumea asta mare, stau cu banii în bănci, se distreaza , se destrăbălează, dă frâu liber, desfrâului, şi alţi semeni, nu au nici măcar, o coajă de pâine pe masă, sau un pahar de apă curată ?
DUMNEZEU, le-a dat lor, ca să dea şi celor care nu au, ca să încerce inima lor, care s-a împietrit !
DUMNEZEU, ESTE BUN, DAR , ESTE ŞI DREPT ! MÂNIA LUI DUMNEZEU, SE VA ABATE, ASUPRA CELOR BOGAŢI, ŞI MARE OSÂNDĂ , VOR PRIMI, PENTRU ZGÂRCENIA LOR, PENTRU ÎMPIETRIREA INIMII LOR !
Fraţilor ! Nimeni nu este veşnic pe Pământ ! Şi-atunci, la ce bun, atâta bogaţie, pe care n-o poţi cheltui, nici în 10 vieţi ?
C\t mai ave'i timp, voi cei bogaţi şi avari, dezlegaţi-vă inima, şi faceţi bine celor năpăstuiţi, hraniţi pe cel flămând, îmbrăcaţi pe cei goi, cautaţi pe cei din închisori, ajutaţi pe văduve şi pe sărmani, căci dacă nu o veţi face, într-o clipă, se rupe firul vieţii, şi nu mai puteţi face nimic, pentru mantuirea sufletului vostru.
Până când, aşteptaţi, ca să faceţi binele din dargoste şi nu din obligaţie ,sau din interes?
DUMNEZEU, PREA BUNUL, ESTE RĂBDĂTOR, DAR OARE...PÂNĂ CÂND ???
                                              Cu dragoste , şi preţuire, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu