sâmbătă, 13 iulie 2013

SFINŢII VOIEVOZI ARHANGHELI , MIHAIL ŞI GAVRIIL , AU APĂRUT , LÂNGĂ MINE , ÎN TIMP CE MĂ RUGAM !

                                                     Bine v-am regăsit, dragii mei !

                                                         5 August  2005, ora 23, 35 !

Ma rugam, stând în genunchi, în camera mea, şi cu fruntea lipită, de SFANTA ICOANA ,a SFINŢILOR ARHANGHELI , MIHAIL şi GAVRIIL , şi mă rugam cu toată fiinţa mea, lor.
Brusc, vad cu ochii închişi, cum din SFANTA ICOANA, a SFINŢILOR  VOIEVOZI, păşesc, spre inafara, chiar SFINŢII VOIEVOZI, în vesminte, albastre - rosii, catifelate, exact la înalţimea mea, şi erau cuprinşi ,intr-un nor, orbitor de stralucitor, ca de Soare.
Era ceva, dumnezeiesc de frumos si de minunat; aveam lângă mine, pe chiar SFINŢII VOIEVOZI, MIHAIL şi GAVRIIL, într-un nor orbitor, cu veşminte stralucitoare, care mă priveau, şi parcă îmi spuneau, iată, ne-ai chemat, noi am venit.
A fost minunat, şi am prins multă putere sufleteasca, din acel moment. M-am simţit, mai puternică, şi mai curajoasă. Cum se spune, simţeam ca pot să mut şi munţii din loc.
Dragii mei, nu ezitaţi, să chemaţi în ajutor, pe SFINŢII VOIEVOZI , MIHAIL şi GAVRIIL, care vă vor veni îndata în ajutor, fie în mod văzut, sau nevăzut, după CREDINŢA ,fiecăruia.
                                      Cu dragoste şi cu preţuire, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu