luni, 1 iulie 2013

CU DOAR , DOUĂ SĂPTĂMÂNI ÎN URMĂ, LA ART. "METEOROLOGII , NE SPUN CA , PLOILE SE VOR RESTRANGE...."

                                                         Dragii mei,

Cu doar două săptămâni în urmă, când METEOROLOGII, anunţau că , ploile se vor restrânge.,şi că vom avea o vară secetoasa ( verificaţi ), eu spuneam ca, vom avea ploi torentiale, în continuare, şi vijelii puternice, atât în Ţara noastră, cât şi in multe alte Ţări , de pe acest Pământ.
Din nefericire, ceea ce eu am spus şi scris, din CUVÂNTUL LUI DUMNZEU, s-a adeverit.  În Ţară, INUNDAŢIILE , fac ravagii, şi aduc multe pagube materiale, şi multă amărăciune, în sufletul celor afectaţi de potop.
Verificaţi, articolul "METEOROLOGII, NE SPUN CĂ PLOILE , SE VOR RESTRĂNGE..,IAR EU VĂ SPUN.........", din 14 iunie 2013, şi veţi afla că, eu , cu PUTEREA LUI DUMNEZEU şi cu VOIA SA, am ştiut de-atunci ca, vom avea mult de furcă, cu INUNDAŢIILE, şi vom mai avea, dragii mei.
Sa nu vă îndoiţi fraţilor de EXISTENŢA LUI DUMNEZEU ; SĂ NU VĂ ÎNDOIŢI FRAŢILOR, DE PUTEREA LUI DUMNEZEU, CARE LUCREAZĂ ,PRIN OAMENI ; SĂ NU VĂ ÎNDOIŢI FRAŢILOR, DE LACRIMILE ŞI RUGĂCIUNILE MAICII DOMNULUI, PENTRU NOI PĂCĂTOŞII !
Să nu vă îndoiţi, de cele scrise de mine, căci, nicodată, nu aş inventa ceva, sau aş spune ceva de la mine. DUMNZEU, este CEL, care imi dă puterea de a auzi, cele neauzite şi de a vedea ,cele nevăzute, cu mult timp, ca ele să se întâmple.
                                         Cu dragoste ,
                                                               Maria

5 comentarii:

  1. Buna dimineata!

    Adevarul adevarat!Dar , oricum ateii nu vor crede , o sa zica , ca e normal...e imposibil cu ei.
    Adevarul domneste aici , este ceva frumos , ceva deosebit.
    Aici mi sa distrus indoiala , a fost spulberata , vesnic va voi fi recunoscator!
    Domnul sa va binecuvinteze!Domnul sa va pomeneasca INTRU IMPARATIA SA!

    Numai bine , Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Robert, nu stiu ce s-a intamplat, nu ma pricep la internet prea mult, caci imi apre anonim, cand vreau sa raspund la comentarii. O sa-l rog pe baiatul meu, sa ma ajute, sa apara numele, si nu..anonim. Toate cele bune ! Cu drag , Maria

      Ștergere
    3. ROBERT, DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI, sa te ocroteasca, pe tine si pe cei dragi tie ! Sa ramai un suflet credincios, indifernt de cate piedici vei intalni. Cu dragoste, Maria

      Ștergere
    4. Multumesc!Asemenea dvs. si familiei dvs.!!!

      Numai bine , Doamne ajuta!

      Ștergere